icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
krasavico
1. feb 2013

Vždy keď sa budem chcieť nažrať a urobiť nálet na chladničku kuknem vaše foto.... aká dobrá inšpirácia a motivácia ste pre mňa... ďakujem kočky.. a chválim! 😀

krasavico
1. feb 2013

@superego odpadla som... úplne super

superego
1. feb 2013

@edita84 fuuuha!! 2 az 3 krat za den je malo.. telo sa potom zlakne, ze nedostane jest a preto si tvori zasoby aj z toho mala!! musim sa prinutit jest aspon 4-5 krat za den v mensich porciach, pretoze takto si len ublizis.. ja viem, ze pri detoch to nie je jednoduche ale musis sa posnazit 🙂

superego
1. feb 2013

@krasavico aj ja som stale odpadnute ked vidim fotky z minuleho roka :D ale diky

krasavico
1. feb 2013

@superego ja vyzerám asi tak nejak ako ty predtým a zdá sa mi to ako nezdolateľný cieľ... mám nejaký blok či čo.. ale idem na to, snáď to do leta nejako aspon trochu dám...

haniar
1. feb 2013

@mimi000 pocas tehotenstva ani nie. ja tak za cely zivot. od malicka som taka gulicka. len teraz som to uz prehnala. po tehotenstve som schudla, lebo ked mal maly 2 mesiace, bola som na zlcnikove kamene. no a potom sa to zacalo na mna navalovat a navalovat. a teraz som sa pevne rozhodla, ze s tym uz konecne musim nieco robit.

mimi000
1. feb 2013

@haniar no ja po pôrode som pribrala 20 kg ☹ hrôza. počas tehotenstva som nabrala 30 kg. 10 kg mi išlo hneď dolu po porode a aby nebolo málo tak som si dopriala dalších 20. Ach jááj máš odhodlanie tak vydrž v tom a ja sa budem tebou inšpirovať.

haniar
1. feb 2013

@mimi000 a kolko teraz vazis?

mimi000
1. feb 2013

@haniar teraz o pár kg viac ako ty ☹

haniar
1. feb 2013

@mimi000 tak sa aj ty zatni a mozeme chudnut spolu 🙂

mimi000
1. feb 2013

@haniar pred otehotnením som mala80kg. Ale povodne som sa držala 64 - 74 kg lenže to som bola stále na diete ale nedarilo sa nám otehotniet a tak doktor povedal prestante s dietami a to ma dalo na 80 kg a potom som otehotnela no a cez tehotenstv. som sa neobmedzovala tak 30 kg ach jáááj

mimi000
1. feb 2013

@haniar no veď ja sa snažím, minulý týžden som to super zvládala ale boli sme na plese a tam sme mali all inclusive a to sa nedalo odolat tak začínam od začiatku , pre mna sú najhoršie večere to stále mi len chodí po rozume čo by som zobla

haniar
1. feb 2013

@mimi000 80 kg som mala naposledy....ani si nepamatam.... ja by som sa strasne rada dostala pod 100. dala som si ciel 95. tak snad sa mi podari 🙂

haniar
1. feb 2013

no a teraz namiesto vysedavania pri pc idem na zdravotnu prechadzku 🙂

vejula
1. feb 2013

@vierka82 70? by som ti na tej druhej fotke tipovala tak 40kg 😅

dianka318
1. feb 2013

@aredhel Ako ste tak dokazali schudnut? Co ste robili?

vierka82
1. feb 2013

@vejula ale kde, ved mam 185 cm 😀 😀 😀

annalena
1. feb 2013

super motivujuca tema 🙂 . pridavam aj ja, hoci este niesom vo finale, do leta chcem este aspon 7 kg.
vahu na prvej foto presne neviem (radsej 😅 ), nieco do 90 kil. V tehu som pribrala 27 kg, a vela z toho dole neslo ani potom, napriek kojeniu, skor naopak....toto bolo 10 mesiacov po porode. Na druhej foto 74 kg.

alienka73
1. feb 2013

@annalena Super! Ja mam asi take brucho ako si ty mala predtym, prosim ta pomohlo ti na to cvicenie??

annalena
1. feb 2013

@alienka73 mne pomohlo hlavne, ako tu bolo uz niekolkokrat pisane, prestat jest (lepsie povedane prezierat sa 😅 ) , po veceroch, uz som normalne mala z toho ritual, natlacit sa pred spanim 😠 😀
Jem najneskor o 18ej. Viac cvicit som zacala az teraz,, ale je to len take home cvicenie, plus svihadlo a fitlopta, cca 20 min vecer, inak nieje cas.

patka1979
1. feb 2013

@annalena ako si dosiahla taku super postavu 😀

patka1979
1. feb 2013

@vierka82 waaaaaaw ako si to dosiahla cvicila si len na bycikli?

zuzu7899
1. feb 2013

Krásne gratulujem aj ja chcem 🙂

zaketa
1. feb 2013

@annalena ahoj super,gratulujem...môžem sa spýtať za aký čas sa tí to podarilo??
Ďakujem,všetkým držím palce.

vierka82
1. feb 2013

@patka1979 hej len bicykel.kazdy den 80 min. Inak ja jem vsetko .len vecer uz nejem 😀

irriss
1. feb 2013

@vierka82 🙂
zeptam se jakou rychlosti je tech 80minut 😉

annalena
1. feb 2013

@zaketa "dost" som si povedala v oktobri, cize asi 4 mesiace. 🙂

Posledny tyzden mam trosku krizu, tak som velmi rada tejto teme, lebo ma to znova namotivovalo. 🙂 a uz si tu supem mrkvu na dnesny vecer 😝

vierka82
1. feb 2013

@irriss cca 50 km za hodinu - no rychlo 😀

irriss
1. feb 2013

@vierka82
No mne totiz tato Tema nejen motivuje..ja jsem zhubla 16kg vloni od brezna do Vanoc..ale pak prisly Vanoce a ja jsem schovala vahu,na ktere jsem se i 10x za den vazila 🤐 😔
vytahla jsem ji az nedavno a hned 6kg navic..a zlobim se..samozrejme ze na vahu..😀"ne na sebe"..pochutnala jsem si..☹
No motivuje,ale zaroven mi prijde,ze se tu nehubne..ale doslova se "odkrajuje" z tela prebytecny tuk..
Zavidim, komu to jde tak dobre.. 😒
ja pri prvnim tehotenstvi pribrala 45 kg, pak 28 a pri poslednim 25.. ☹ 😒

santamonica
1. feb 2013

ahojte,baby,takze som sa odfotila a idem na to.....prisaham, ze ak tuto fotku zverejnim, tak len preto,ze vedla nej bude ta nova stihla..... 😅