Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@lalinka323 poprosím pridať 🙂
Ahojte pravidelne Vas citam ale nepridavam mozem poprosit o pridanie do skupinky??lalinka323
@kristina39 vau super zmena!!!
@lalinka323 mozes aj mna pridat? dakujem
Aj ja poprosim pridat @lalinka323
@lalinka323 aj ja poprosím pridať ďakujem
@lalinka323 prosim aj ja sa chcem k vam pridať, dakujem
Ahojte dievčatá. Ako často resp. po koľkých hodinách sa stravujete? Mám 3 deti a aspon 20kg nadváhu, ale niekto vraví každé 2, iní zas po 3alebo aj 4hod ☹ . Čo máte osvedčené. Dúfam, že sa aj mne podarí tak krásne schudnúť ako vám. Patrí vám veľká gratulácia 🙂 .
Kočky, má tu niektorá skúsenosť s detoxom na 9 dni od Forever living?
@lalinka323 možem sa aj ja pridať k vám do skupiny?
@jakaem Ahoj,je jedno po kolkych hodinach si to das. 2-3 su optimalne 4 sa mi zda vela. Dolezite je dodrziavat stale ten odstup,ktory si zvolis. A tiez prisposobit velkost porcii. Ak budes jest kazde dve, staci ti ozaj mala porcia. Ak tie tri,uz mozes dat trosku viac. Doobeda ovocie, poobede uz radsej zeleninu. Mne funguje rozdelit obed na dva casy. Teda hlavne jedlo a az o tie tri hodinky polievku. Napriklad. A veeeela vody. Snad som trosku pomohla 🙂
@jakaem ja ked som chodievala do fitka moja trenerka mi vravela ze sa ma doobedu jest kazde 2 hodiny a poobede kazde 3 hodiny...dolezite je ale aj to co zjes...mali by sa jest rano normalne ranajky, po 2 hodinach desiata (ovocie/zelenina) po dalsich 2 hodinach obed a potom kazde 3 hodiny...to vychadza akurat na olovrant a veceru
lalinka323 poprosím aj mňa pridať do skupiny
P-etrisha a aredhel ďakujem za odpoveď. O tých 2 hodinovkách doobeda a 3 poobede počujem po prvý raz. Musím vyskúšať a dúfam, že potom budem môcť aj ja pridáť foto pred a po chudnutí 😉
@kinna ahoj nie neostali kedze som vtedy mala babo tak pohybu som mala pri nom viac nez dost... aj teraz mam polrocneho syna nabrala som 25kg ale uz 10kg som dala dole v pohode kedze uz nekojim
Ja som zasa počula,treba jesť ked je človek hladný 😉 ked som to praktizovala tak ozaj funguje..
@jakaem je to len na tebe, ako často budeš jesť. Dôležité je, koľko zješ toho za celý deň (kalórií) a čo budeš jesť (tri snickers denne ti ozaj nič nedajú). Dennú dávku si rozdeľ tak, ako to vyhovuje tebe a neprekračuj ju.
Väčšinou sa odporúča dennú dávku rozložiť na 5- 6 porcií, aby si nebola hladná. Sacharidy len doobeda, poobede skôr bielkoviny, tri hodiny pred spánkom nejesť. Ale poznám fitnesky, ktoré si dávajú dve veľké jedlá denne, popri tom už len niečo veľmi malé (ovocie, zeleninu).
Nájde si niekde BMR kalkulačku, ktorá ti približne vypočíta, koľko máš denne prijať a toho sa drž. Napr. http://pravehubnuti.cz/bmr/
Ak chceš mať prehľad o tom, koľko kalórií prijmeš, tak si to zapisuj. VŠETKO!!! Aj konček rožka s maslom, ktoré doješ po deťoch. Možno sa budeš diviť, koľko toho skutočne zješ. Dosť dobrý program je tu
http://www.stobklub.cz/
Veľa dobrých rád aj s ukážkou jedálnička nájdeš u Mira Veselého tu:
http://www.chudnutie-ako.sk/
Veľa šťastia! 🙂
@lalinka323 poprosim aj mňa pridať, Ďakujem!
@lalinka323 mozes ma pridat do skupiny prosim?
zeny podelite sa niektora o daky priblizny jedalnicek z jedneho dna co jedavate? (najma tie co uz schudli...ze akou stravou...dakujem)
lalinka323 pridaš aj mna do skupiny prosim? Dakujem
@luciafackova a ako je na tom koža tvoja?predsa len dosť výrazný skok ,tak rychlo,tolko kg a bez cvičenia
neochabla?inak aj s tou váhou 110 aká kočka veselá ,taká čertica 😀
@lalinka323 poprosim aj mňa pridať. Ďakujem.

@majussska1812 mozem sa opytat ako si to dokazala?