Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Práve som zistila, že moja obľúbená blogerka zrušila svoj blog kvôli nepríjemným a rýpavým správam a pripomienkam ☹ Nerozumiem tomu, každej jednej, ktorá dokáže takú premenu to prajem. Sama dobre viem, čo to obnáša, tiež som po poslednom pôrode (vlastne po každom) do roka dala dole rovných 20 kíl a nadrela som sa poriadne. Chcela by som ešte viac, len sa teraz nejak neviem pohnúť dopredu. Je to však len a len moja chyba, preto nebudem chodiť a rýpať do tých, ktorým sa to darí. Veľmi ma to mrzí, bola mojou najväčšou motiváciou ☹
Niekedy zaciatkom jula som narazila na tento prispevok a velmi na mna zaposobili baby na zaciatku prispevku Jasmika a hlavne Superego. Postupne som si citala vsetky prispevky a povedala som si, ze skusim to aj ja. Mam 47 rokov, 170 cm a na pred chudnutim som mala 102 kg. Moment, kedy som si povedala dost, bola navsteva lekarky kvoli liekom na tlak. Cakala som tam 2 hodiny, pri merani som od nervozity mala tlak zase vysoky. Sebakriticky som skonstatovala, ze za to moze urcite aj moja vaha. Sestricka sa ma tak nevinne opytala, ci naozaj s tou vahou nemozem nieco urobit. Tak som si povedala, ze skusim. Neviem drzat nejake striktne diety, tak som sa inspirovala strankou www.chudnutie-ako.sk. Vyrazne som obmedzila mnozstvo chleba, sladkosti, jem ovela viac zeleniny a ovocia. Momentalne mam 87 kg, citim sa ovela lepsie . Potrebovala by som cvicit, k tomu som sa velmi nedokopala, ale v ramci moznosti sa snazim chodit aspon na prechadzky.
Citim sa ovela lepsie a dufam, ze sam mi este podari co to schudnut. Mam sice stale velku nadvahu, ale nastastie mam sumernu postavu, takze aj tento rozdiel je dost vidiet.
Moja motivacia :
-citit sa lepsie, mozno sa zbavit aj liekov na tlak - aj ked dovodom preco ich beriem je z velkej casti stres
- taky prvy ciel - dosiahnut velkost 46 , aby som si mohla kupit nieco v Camaieu / mam rada tento obchod ale vacsie cisla tam nemaju/
- dcera v slabej chvilke slubila, ze prestane fajcit, ak schudnem 20 kg
- ked uz som neodvratila rozvod - nech uz tam aspon dobre vyzeram
Inak obdivujem vsetky baby, ktore si najdu cas na cvicenie a zdravsie stravovanie aj popri malych detoch. Drzim palce vsetkym, co nasli odvahu pre zmenu.
Co sa tyka prispevkov Katia - dosiahla super vysledky, klobuk dole. Verim, ze niekoho inspiruje, na moj vkus su vsak jej fotky trapne. Menej je niekedy viac.
pro všechny , které čtou, nikdy jsem nezpochybnila výsledky personě o které se píše, nikdy jsem nepochybovala o tom, že odvedla kus práce a že za tím stojí pevná vůle, odhodlání apod.
Myslím, že sáčky si brát nemusíme ty, kterým se fotografie nelíbily , protože se na ně podívaly z jiného pohledu
fotografii jsem hodnotila jako celek, to co je na ní a co vyzařuje, vyzněla na mě tak jak jsem již psala výše, což znova opakuji, není popření výsledků a co se týká závisti, ano dá se závidět spousta věcí ale většinou se to týká jedinců, kteří sami mají strach.....Kto siaha po hviezdach. Ten musí skrotiť strach. Je krásne zvíťaziť. Len nikdy nestrať cit. Tou cestou širokou. ......
viděla jsem všechny teda si myslím všechny fotky katia77 a jen ty dvě byly o tom kdo jsem , né to co jsem dokázala.možná to někdy pochopíš až jednou.......až příjde i to poslední přání, které máš, a já Ti to samozřejmě přeji
@sisa.b Dajme si poldeci pozitivneho myslenia a cely svet sa bude zdat lepsi, aj ked to tak v skutocnosti nie je, a zial, ani nebude 😉 Nechajme tie co maju o trapnosti a bohu krive zrkadlo a zime realne, citme sa spokojne a stastne 😉 Boh neznamena nedelny kostol ani ruzenec, prave naopak to funguje 😉
@bondy asistovana reprodukcia nie je nahodou v rozpore s bohom????
katia77 já asi tě zklamu, nejsem věřící, nevím, kde jsi na to příšla, šlápla jsi hodně vedle, je mi Tě líto, právě jsi odhalila zbytek svého Já. Pokud se ty neztotožňuješ s asistovanou reprodukcí, je to tvá volba, je každého volba zda děti mít , či nemít.Ale o tomto tato diskuse opravdu není. A přestaň kopat kolem sebe, zhoršuje to tvoji vnitřní energii a znesnadní to aby jsi došla do cíle, jiného než je tvá postava.Píšu velice skrytě abych neodhalila přímo tvoji slabou stránku, jak jsem psala, přeji ti aby se ti i to nejskrytější přání splnilo,dojdi ke svému nitru, nebojuj
@sisa.b
No mozno tu vlozim aj svoje fotky casom, zatial este nie je celkom co ukazovat. Dufam, ze z mojho prispevku ta zloba nesla - napisala som len svoj nazor, ako vnimam fotografie na stranke.
Ja celkovo nie som prilisny zastanca zverejnovania fotografii na internete. Mozno je to aj vekom, som predsa len trosku starsia generacia ako vacsina prispievateliek na tomto fore a jednak aj povahou som skor introvert. Tak myslim, ze aj z tejto strany treba vnimat rozne reakcie na uverejnovane fotografie.
Ale inak som tomuto prispevku rada, mna urcite motivoval a preto tu aj chodim dost casto pozerat nove prispevky, aby som nezabudla, ze mam este kus cesty pred sebou.
@zaba21 Ty neukazes ziadne fotky, lebo nie je co ukazovat, za to mas guraz ohodnotit moje, ze su trapne, idealna motivacia pre ostatne dievcata! Len tak dalej! Ak mas nejaky blok z veku, nie je preco, pretoze clovek moze vyzerat dobre v akomkolvek veku, ak by ta zaujimalo v akom veku aktualne funguje tvoje telo absolvuj meranie inbody... ja mam sestnast, teda minus dvadsatjeden oproti veku v OP 😉 a asi preto som trapna!
zaba21, napsala jsi veskrze pozitivní příspěvek, jen dotyčná to nepochopila, katia77, vím v co věřím, a ten kdo má svoji životní filosofii, nemusí věřit v boha a navíc začínáš být agresivní, má slova tě neměla chytit za srdce, ty si to nezasloužíš a nevím, kdo je zde větší parazit, nikdy se nesnížím k tomu abych ti napsala co si opravdu o tobě myslím, ale biologický věk je jen číslo, číslo a jestli si opravdu myslíš, že váha na kterou vstoupíš tzv. inbody je měřítkem, jsi opravdu vedle. Jinak samozřejmě odběry krve apod. také vypoví hodně ale tvá buněčná hmota má přesně tolik, kolik máš v občance. jinak si nemyslím, že věřím v boha opravdu né, chudiatko malé, to ty nejsi pro mnoho z nás anonymní, bohužel.jo a já myslím, že diskuse je veřejná, zvaž co píšeš.
Takže abych odlehčila tvému egu, nebudu reagovat na tvé další příspěvky a myslím, tedy je mi líto, že jsi nepochopila smysl toho, proč jsem do diskuze vstoupila, prostě to tak mělo být ale opakuji , přeji ti aby jsi jednou byla tím, čím chceš být.
ostatním, přeji příjemné prožití svátků vánočních, mnoho krásných chvil v rodinném kruhu a do nového roku pevné zdraví,
Zeny, nehadajme sa, su Vianoce. Budme tolerantne, ved okrem mnozstva spamu su tu aj ludske fotky zien, ktore nas oslovuju a pozitivne motivuju.
Tak stastne a vesele!
Svojim prispevkom som nijak nemala v umysle spochybnit tvoje vysledky. Postavu mas naozaj peknu a vidno, ze na sebe pracujes. Vacsina tvojich fotiek je OK, niektore z nich mi vsak pridu trapne. Je to len moj nazor, urcite mas tu dost privrzencov a urcite si dost ludi aj motivovala svojim pristupom - v tvojom albume su zaujimave jedla ako inspiracia.
Ja som svoj prispevok napisala ako reakciu na prispevky a fotky, ktore mna konkretne naozaj ovplyvnili a ktore boli pre mna motivaciou. Zatial som schudla 15 kg za pol roka - nemyslim, ze je to az tak malo. Ja nemam problem s mojim vekom, vacsinou mi hadaju o dost menej rokov nez mam. Aj kil mi zvycajne hadaju menej , ale vahu neoklamem, stale je to vela. Uvidim, ci sa mi este podari ist s vahou dole. Naozaj obdivujem vsetkych, co sa im to podari.
Minule som nasla na nete tento zaujimavy pribeh . Mozno bude pre niekoho tiez motivujuci ako pre mna :
Katia77,takže posledný môj príspevok ohľadom tvojej osoby-nedalo mi ináč,možno to bude tvrdé,ale Ty si tiež bezcitná voči ľudom,ktorý s tebou nesúhlasila,ktorý sa nestotožňujú s tvojím štýlom stravovania,alebo ktorým sa tvoje fotky nepáčia.Teraz Ti napíšem sama za seba....Ležím ti v žalúdku od chvíle,ked som sa nestotožnila so štýlom tvojho stravovania-na vysvetlenie-ja som liečený pacient na KRCa-ak nevieš,aká je to choroba,tak vygoogli-a je pre mňa neprijateľné si tráviaci trakt "naplniť" mastnou slaninou,klobásou,alebo údeninami-takže ak ho ja vylučujem,tak len preto,že pre mňa je neprijateľné PALEO 😉 ...Daľší dôvod,pre ktorý ti ležím v žalúdku sú fotografie-takže ti to vysvetlím,tak ako aj predtým-ja som dosť chudá a nepotrebujem chudnúť,tak ako som napísala-pre rapídne schudnutie pre chorobu som ostala "ochabnutá",pretože som nemohla cvičiť-dúfam,že to chápeš,že pri ťažkej a náročnej liečbe to nebolo možné-tak ťa poprosím,nevysmievaj sa a neurážaj ľudí,ktorý neprispeju fotkou ako vyzerajú,pretože možno niekedy nie je načo pozerať a nevieš dôvod,prečo sa ten človek neprezentuje verejne,taktiež čo sa týka mojej profilovky-nemám za potreby sa tu zverejňovať-veľa žien odtiaľ poznám osobne,ale taktiež som v prvom rade matkou mám 2 deti dospelé,neviem si predstaviť,keby som tu pridala takéto fotky ako ty-v aule na stole s obnaženým bruchom-žiaľ pre mňa ako matku-je to neprijateľné-takže môžeš na mňa útočiť koľko chceš 😉 .Na záver,ked tak o mne píšeš,že ja ti závidím to čo si dosiahla....never tomu,ja ti nemám čo závidieť 🙂 ,myslím,že mám toho daleko viac ako ty....mám 4 zdravé deti,neviem prečo ich nemáš ty-vieš v živote nie je dôležitý štýl stravovania,nie sú dôležité centimetre a ani fotky-v mojom živote je najdôležitejšie zdravie mojích detí-nevieš o čom píšem,pre mňa je dôležitá moja rodina-manžel-ale ty ho nemáš-máš len niekoho s kým zdielaš domácnosť,ale je to tvoja vec,presne tak ako je naša vec,ktorým smerom chudnutia sa poberieme 😉 .Źiadna z nás ťa nevyzýva,aby si sa pochválila fotkami svojich detí a svojou rodinou-pretože ju nemáš,a možno niektoré z nás sa nechvália fotkami svojej postavy,pretože ju nemajú dokonalú....To,že si dosiahla úspech v chudnutí,ja som priviedla na svet 4 zdravé deti,nie je to úspech ???Kým ty riešíš kto čo odlaikoval,ja rieším chorobu,vzdelanie súdržnosť rodiny,to,aby sme boli všetci pokope a mohli sa tešiť pri spoločnom stole...Takže ťa poprosím,nehodnoť a nesmej sa z niekoho o kom nevieš nič,nevieš,prečo sa k tvojím príspevkom stavia tak ako sa stavia...Aby som ešte povzdvihla tvoj metabolický vek 16-ver tomu,že ja po chemo ho určite nemám na 16,ale je to "len" metabolický vek-to čo je v človeku žiaden prístroj neukáže 🙂 🙂 🙂 .Prajem Ti krásne Vianoce 😉
@katia77 urobila si skvely kus prace. ale myslim si, ze uz tych fotiek a komentarov o tom, aka som uzasna, sexi a podobne bolo viac nez dost
@alenka7777 Prosim?
myslim, ze som to napisala dost jasne. dala som si tu namahu a spocitala to. od 21. 12. do 24.12, cize to su tri dni, si tu 4 x popridavala po niekolko fotiek. naco je to dobre? ved uplne stacilo 1x pridat fotku pred a po a kazdy by pochopil, aky kus prace si urobila. ale ked sa tu kazdy den potrebujes pretrcat, tak necudo, ze uz s tym niektorym lezies na nervy
@alenka7777 Nahlas ma adminovi, ak robim nieco proti pravidlam!
asi sme sa nepochopili...ja netvrdim, ze robis nieco podla pravdiel, ja tvrdim, ze je to uz z tvojej strany TRAPNE
@alenka7777 to som uz citala, este nieco ta trapi?
uz len to, ze by si mohla obmedzit prisun fotiek na tuto temu. uz ani nemam chut ju otvarat. vzdy otvorim a tvoje foto. skus sa teraz pre zmenu popretrcat niekde inde
Já dost dobře nechápu , čemu přesně některé z vás nerozumí v nadpise této diskuse FOTKY ,HUBNUTÍ ,VÝSLEDKY...Když už vám dělá takový problém pochválit někoho za jeho dosažené VÝSLEDKY , za jeho FOTKY , když samy nemáte čím přispět , a jste jen kritické a neodpustíte si "hlubokomyslné"kritické komentáře a posuzujete z fotek od ega po kde co , proč tedy v sobě nenajdete alespoň tolik tolerance , abyste si své osobní problémy a nesympatie k dotyčné katia77 nechaly pro sebe?Proč se tady oháníte egem , porody , počty dětí a a amatérskými psychologickými rozbory osobnosti , když téma diskuze je jednoznačně dané?

@sisa.b Dakujem za velmi mile slova 😉 A ano, budem sa snazit aj nadalej motivovat, ono motivovany moze byt len ten, kto chce byt motivovany 😉 Pre mna je totalne primarne citit sa fajn, byt zdrava a spokojna sama so sebou! A skutocne mi je velmi luto, ze niektore persony svojou pritomnostou dostavam do vyvrtky... mrzi ma to, ale uz to inak nebude 🙂
Krasne sviatky vsetkym!