icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
agropa
26. dec 2014

@romanovic
Ale zkritizovat a okomentovat tu "miliontou" (podle Tebe) fotku problém není , že?
Dost možná sem holky přestávají chodit i kvůli těm vaším rýpavým komentářům , než kvůli fotkám...

sense
26. dec 2014

neviem co kazdej z vas lezia tie fotky v zaludku je to kus prace....a tema ma nazov FOTKY - CHUDNUTIE A VYSLEDKY a ked dotycna chce nech da aj milion fotiek , nakolko sa drzi temy....a porovnavat chudnutie a rodenie deti je dost nemiestne....

radovanko3
26. dec 2014

@agropa tvoj príspevok sa tak trošku dotkol aj mňa osobne,tak veľmi rada ti rozoberiem svoj "amatersky" rozbor...Jedno si napísala a druhé robiš 🙂. Ako si nás poučila o čom je táto skupina-ja sa pýtam,ked ty rozumieš nadpisu FOTKY,CHUDNUTIE,VÝSLEDKY-osobne ja by som si pozrela tvoje fotky,výsledky a ver mi,že veľmi rada ťa pochválim za tvoje dosiahnuté výsledky-prečo si tak neurobila do tejto chvíle ? 😉 .Ak máš čím prispieť-tak prispievaj,ja si to rada prečítam,ale zatiaľ si žiaľ len prispela tým,že nie sme tolerantné,že máme osobné problémy s niekým-táto skupina nie je o tom,o čom píšeš vo svojom príspevku 😉 .Ja osobne som sa vyjadrila k tomu,že nie je chudnutie ako chudnutie,že je rozdiel fotka a fotka.Ty tu píšeš,že nevieme pochváliť-pozri sa,koľko dievčat som pochválila ja osobne 😉 ,zatiaľ ty si odlajkovala len jednu-prečo? Myslíš,že všetky tieto baby,ktoré odviedli a dovolím si tvrdiť oveľa väčší kus práce si nezaslúžia palec hore? Zrejme je problém,že nedávajú každý deň po 5-6 fotiek,aby si si ich všimla 😉 😉 😉 .A na margo celej tejto situácie-menej je niekedy viac 🙂 .Aby som sa ešte vyjadrila ako si napísala k "hlbokomyselným" komentárom-ja nepotrebujem ukazovať svoje ego,nepotrebujem tu s niekým súperiť o postavu,centimetre,laiky-jediným súperom pre mňa je moja choroba a s tou budem súperiť až do konca...

radovanko3
26. dec 2014

@sense je na mieste niekoho nazvať upírom,ktorý cicia krv,je na mieste vyzvať onko pacienta,aby sa prezentoval fotkami po ťažkej liečbe,je na mieste vyzvať chorého človeka po chemo,aby si dal zmerať metabolický vek......Tak poprosím,maj na každého rovnaký meter...Aby si pochopila môj príspevok-pôrod a chudnutie-nikdy sa budem môcť rovnať ani štýlom,ani chudnutím a ani fotkami k dotýčnej a zakaždým sa ma dotknú jej bezcitné komentáre-čo som dosiahla ja???? Pre chorobu som dosiahla iný,ale zato vyšší cieľ....dúfam,že tentokrát si to pochopila... 🙂

maslenka47
26. dec 2014

@katia77 na tych hornych dvoch fotkach vyzeras este ako tak ako zena, na spodnych skor ako smrtka. Niektore fakt neviete, kedy s tym chudnutim prestat.

@agropa nehnevaj sa na mna, ale katia77 tym svojim pristupom akurat tak demotivuje dievcata, ktore naozaj potrebuju schudnut. Preco si napriklad ona neriesi svoje osobne komplexy niekde inde a vystavuje tu fotky s jedinym cielom byt zaujimava. Pritom toto, co predvadza, absolutne nepovazujem za pekne, skor uz za nechutne a ked sa nevie s takym nazorom stotoznit, tak nech nechodi na internet. A to sama potrebujem "par" kil zhodit, ale ako katia77 by som v zivote vyzerat nechcela.

laja77
26. dec 2014

@agropa @sense na tejto stranke je dost zien, ktore dokazali vyrazne schudnut, maju svoje fotoblogy, kde pridavaju fotky svojich vysledkov, recepty, svoje rady ako dosiahnut svoj ciel,...podotykam, taktiez velmi inspirativne, nenasilne, nic nevnucujuce. Nijakym sposobom vsak nespamuju ziadnu temu v diskusnom fore s umyslom ziskavat co najviac pochval a "lajkov". Tolko moj nazor 🙂

agropa
26. dec 2014

@radovanko3
Celé to jen překrucuješ a podstata Ti uniká.
Navážíte se zde cíleně jen do jedné osoby.

Síla ženy je v tom , že dokáže povzbuzovat , motivovat , pochválit , potěšit a v případě potřeby i utěšit.
Pokud Tebe baví kritizovat , je to Tvá věc.

Diskuze o dětech jsou jinde.
Diskuze o nemocech také.

sense
26. dec 2014

@radovanko3 ja som nereagovala na teba ale celkovo, a dotycnu chudnucu osobne tiez nepoznam, samozrejme ze onkologicky pacient je rad ze je a zije a bojuje s chorobou a kila su u prdele....a takisto ked mi nejaka diskusia nie je pochuti a vadi mi pozerat sa na fotky zien kt. schudli tak do takych tem nechodim....

sense
26. dec 2014

@laja77 nuz niekto spamuje temu a niekto ma vo fotoblogoch kazdy druhy prispevok....a nie malo je takych kt. pisu prispevky mam tolko a tolko laijkov a bla bla bla....

dana_l
26. dec 2014

navrhujem aby zeny ktore schudli a chcu chudnut s pomocou palea diety (alebo ako to dotycne nazyvaju) aby si vytvorili temu a tam porovnavali ich uspechy a podporovali sa navzajom.
I ja som tolerantna osoba, ale tiez mi nepride motivujuce ak tu jedna prispievatelka pocas niekolkych dni pride fotiek a fotiek so svojou postavou.
je tu vela bab ktore schudnu za 6 mesiacov 3 kg a tesia sa zo svojho uspechu a pride mi to ze po takychto fotkach - pozrite sa vcera, pozri te sa dnes, pozrite sa zajtra, ze aka som ja super ze co som ja dokazala - po tomto su skor znechutene na seba lebo ich vysledky sa nemozu porovnavat s touto prispievatelkou.
takze poviem to este raz. chvalim aj ja zmeny, ale treba vediet kedy STACILO.

radovanko3
26. dec 2014

@agropa tak to ideš totálne vedľa a poprosím ťa teraz čítaj veľmi pozorne-ako si sa vyjadrila,že choroby patria do inej diskusie.Ja prispievam do viacerých diskusií a týmto chcem trošku otočiť pohľad niektorých jedincov,ktorý si myslia,že táto skupina je len o ich zhodených kilách a dokonalých postavách,jedinci,ktorý si myslia,že svojou "dokonalosťou" pomáhajú nám-práve naopak,poniektorí nás veľmi DEMOTIVUJÚ....
Ja osobne dakujem skupine účesy@líčenie za to,že aj ked mi vlasy vypadli-mohla som prispievať-nečakali foto mojej "holej" hlavy a neurážali ma a nedemotivovali svojimi krásnymi vlasmi a účesmi.Klaniam sa pred Miškou,ktorá je momentálne vo fáze v akej som bola ja a pridala foto svojich krásnych nových vláskov.....Taktiež dakujem skupine mamičky anjelíkov,že ma podržali a dovolili mi prispievať-aj ked nie som mamou anjelika a dali mi veľa síl v tých najťažších situáciach-ked som pochopila,že je oveľa ľahšie bojovať s chorobou ako s tým,že matka príde o svoje dieťa...Dakujem skupine silikonove prsia-ak ked je to pre 90% žien skrášlovacia operácia-pre nás ostatné je to krok k plnohodnotnému životu...Dakujem skupine predčasniatka-ked som vzdávala boj pri ťažkej liečbe-toto bola skupina žien,ktorá ma podporila a ukázala mi,že ich detičky musia o svoj život bojovať tak ako ja a nevzdávajú sa...Dakujem skupine dajme kilám dovidenia alebo cesta k mojej premene-kde ma dievčatá naučili,že stravou a pohybom sa len nechudne,ale dá sa aj pribrať a zmeniť psychika...Taktiež dakujem dievčatám v tejto skupine-pretože viem a nebudem menovať,že sú choré-bojujú so štítnou žľazou,bojujú s diastázou.....a nedokážu schudnúť 20 kíl za rok,ale poteší ich každá deko....Takže ak má niekto niekoho urážať,demotivovať alebo sa povyšenecky správať,tak nie ne týchto stránkach-tak ako som napísala,nie sme všetky rovnaké,nie každá má rovnaký osud,ale myslím si,že každá sa vie správať ľudsky a pristúpiť k tej druhej s porozumením,netreba vždy vyzdvihnúť len klady,pretože aj zápor niekdy vedie k úspechu....
@agropa-dúfam,že týmto príspevkom si pochopila viac ako doteraz....To,že niekto tu nepridá fotky,alebo nepíše o chudnuti neznamená,že má odtiaľ odisť a prispievať niekam inam......Ak máš problém sa stotožniť s niekým chorým,alebo s matkou detí,ak nevieš pomôcť len slovami-tak neposielaj týchto ľudí preč,ale sama prestaň prispievať,alebo si hľadaj skupinu,ktorá sa s tebou stotožňuje......

zaba21
26. dec 2014

Skusim sa vratit k podstate temy - chudnutie a vysledky - ja zatial este bez fotky. Vsimla som si, ze zopar ludi moj prvy prispevok zaujal, tak skusim napisat podrobnejsie, co som robila a ako sa mi podarilo urobit taky prvy krok. Uz davno som uvazovala o chudnuti, povodne som uvazovala zacat nejakym redukcnym pobytom v kupeloch. Ale ked som si pozrela ceny pobytov, povedala som si, preco platit tazke prachy za to, ze budem hladovat. Ale keby som mala dost penazi, urcite by som skusila aj tie kupele. Zazracnym pripravkom na chudnutie neverim , takze mi ostavalo skusit nejaky prirodzeny program. Najviac sa mi pozdaval postup zo stranky www.chudnutie-ako.sk . Nie je to ziadna dieta, ale jedalny listok zalozeny na zdravych a menej kalorickych bezne dostupnych potravinach .Pre zaciatok odporucam, aktivovat si na mail desatdnovy kurz chudnutia, su tam zhrnute zakladne zasady chudnutia a potom si co to nastudovat na stranke. Je tam toho dost. Potom je tam BMI kalkulacka, kde sa da orientacne zratat potrebny energeticky prijem na chudnutie. Mne vyhovovalo na tomto pristupe to, ze tam nejde o ziadne drasticke diety s paci sa mi to, ze denny energeticky obsah je rozvrhnuty do piatich, pripadne siestich priblizne rovnakych porcii. Mala som vyhoduv tom, ze som bola zvyknuta jest pravidelne a v zasade nie az tak nezdravo a mala som rada zeleninu, ovocie. V podstate som len obcas jedavala vyprazane, mastne - nikdy mi nerobilo dobre. Ale moj najvacsi problem bolo vela chleba a mucnych jedal a vela sladkosti - poslednych pat rokov som prezivala taku dlhu vlecucu sa krizu v manzelstve a stres a nespokojnost v praci / a tak som to zajedala.
Takze ako prve som si zratala podla BMI odporucanu energeticku hodnotu a potom som si skusila nakombinovat jedalny listok na par dni, aby som ziskala prehlad. Bola to skor nahoda, ale podarilo sa mi vyborne nacasovat zaciatok chudnutia na obdobie, ked som nemala doma syna - bol to zhruba mesiac. {Len pre vysvetlenie, syn je celiatik a pravidelne pre neho peciem okrem chleba tiez bublaniny, muffiny, babovky a podobne dobrotky - z ktorych mam potom pokusenie ujedat./ Takze moj jedalny listok vyzera zhruba nasledovne :
1/ ranajky - robim si take kombinovane slane plus sladke
polka celozrnneho rozka s lucinou, sunka -kuracia, morcacia, syr 30 percentny,{pripadne vajce na tvrdo, tvaroh, cottage, tuniak/ zeleninovy salat s olivovym olejom, pripadne s oreganovym olejom plus cas nesladeny
druha polka rozka s florou a dzemom plus kava
2/ desiata - ovocie plus fit tycinka zo suseneho ovocia . Pripadne si zvyknem kupovat aj celozrnne susienky brusienky. V lete som si najcastejsie davala nektarinky, marhule, jablka, teraz hlavne jablka, mandarinky, hrozno, niekedy aj banan. Viem, ze ovocia sa nema jest prilis vela, ale mne v zaciatkoch pomohlo, lebo mi nahradzalo sladkosti.
3/ Obed - jedavam zvycajne v jedalni, snazim sa vybrat co najzdravsie a najmenej kaloricke jedlo - zvycajne prirodne kuracie, morcacie plus varene zemiaky, ryza a zeleninovy salat. Mam vyhodu, ze v jedalni podavaju aj delenu stravu a viem si vymenit prilohy. Obcas si nosim z domu zeleninovy salat, pripadne zapekane zemiaky s brokolicou a syrom, celozrnne cestoviny.
4/ Olovrant - ovocie, pripadne jogurt s vlockami, pripadne tiez susienky alebo ryzovy chlebik
5/ Vecera - zeleninovy salat s olivovym olejom, cottage, /sunka, syr, tuniak, prazenica/ celozrnne pecivo
Takymto sposobom sa mi podarilo vyrazne znizit spotrebu chleba, obmedzila som sladke /hlavne buchty, cokoladky, keksiky/ . Urcita uspora v energ.prijme bola tiez u sladkych napojov - na ranajky ci veceru som dost casto pila sladeny caj, co som obmedzila. Teraz pijem castejsie aj nesladene bylinkove caje - matovy, harmancek, medovka, minimalne raz denne aj zeleny.
Vazim sa kazdy den - viem, ze sa to vzdy neodporuca, ale ja sa tak musim drzat na uzde. Samozrejme, ze obcas som aj zhresila, ale vzdy som si povedala, ze idem dalej. Hlavne som si zvykla na to mensie mnozstvo chleba. Tymto stravovanim sa nemusim nejak vyrazne obmedzovat a da sa to realizovat aj pre ostatnych clenov rodiny. Ja nemam na to casovy priestor, aby som nejak extra vyvarala pre seba nejake predpisane narocne jedla.
Tak mozno to niekoho inspiruje, samozrejme treba k tomu pridat pohyb - uplne staci rychla chodza. K pravidelnemu cviceniu som sa este nedostala - denne stravim cestovanim do prace a z prace 2 hodiny a moja praca je spojena aj s velkym mnozstvom nadcasov, takze dost casto som z domu 12 hodin. Takze niekedy som po prichode domov uplne vystavena - ale snazim sa aspon cez vikend vybehnut do lesa s kamaratkou. Ale je mi jasne, ze je to malo

zaba21
26. dec 2014

Este som zabudla napisat - sucastou programu je aj pitny rezim - najlepsie cista voda. S tym mam dost casto problem. Doobeda to este ide, ale poobede sa niekedy pozabudnem.

zaba21
26. dec 2014

Este by som rada napisala nieco k dietam. Kazdy si vybera sposob aky mu vyhovuje - ci to uz je delena strava, dukanova dieta, ci spominany paleo styl. Mne osobne je najblizsia delena strava. Paleo styl sice nepoznam podrobne, ale z toho co som si pozrela, asi by som pri nej skoncila so zlcnikovym zachvatom, lebo na moj vkus je tam dost vela mastnych potravin. Ale toto su vzdy pristupy zalozene na skutocnych potravinach na rozdiel od napriklad cambridge diety. Kolegyna sa nejaky cas takto stravovala a tomuto pristupu ja teda naozaj nerozumiem . Ja potrebujem mat z jedla aj pozitok, ale toto ja nazyvam "kozmicka strava" / lebo urobit si na obed sackovu instantnu polievku alebo nejaku instantnu kasu ci shake - toto nie je nic pre mna. To uz potom skor nejaku krabickovu dietu, ked je clovek velmi zaneprazdneny.

Urcite viem, ze by som nedokazala uplne vylucit chlieb a pecivo, cestoviny. Tak sa snazim preferovat celozrnne, predsa len su zdravsie. Takze ja som si vybrala takyto pristup, je nablizsi mojmu naturelu a aj penazenke a dokazem tak fungovat aj popri rodine. Lebo povedzme si na rovinu niektore dietne pristupy su aj dost financne narocne. Pozerala som si pre inspiraciu aj albumy niektorych bab - take zdravsie pristupy k stravovaniu a rozne fitrecepty. Mnohe pouzivane suroviny su vsak dost drahe. Moja rodina mina na stravu uz aj tak celkom dost kvoli synovej bezlepkovej diete - snazim sa kupovat potraviny, ktore moze jest aj syn, zvycajne su drahsie.

sisa.b
26. dec 2014

Kočky, ale veď tu nikomu nejde o to, že nemáte prispievať so svojimi úspechmi aj bez fotiek (aj keď názov témy hovorí inak). Išlo len o to, že tu dotyčná pridala fotky v aule a zožala za to kritiku. Pre mňa všetko jedno - či v aule, alebo v tmavej komore, či niekde v prírode, sú to fotky ženy, ktorá dosiahla včera. Téma nemá názov - Fotky žien, ktoré schudli s Jillian alebo krabičkovou diétou, tak nevidím dôvod, prečo nie úspech s paleo stravou. Je to absolútne jedno. Dotyčná pridala ďalšie fotky aj na moju výzvu, tak sa ospravedlňujem, len ja som bola fakt zvedavá, až potom som objavila album...
Tu skutočne nejde o to, ako sa tých kíl zbavíme, ale že sme sa ich zbavili. Vlastne ani nejde o kilá, ale o vytúženú postavu. Jednej sa to zdá ako krásny úspech, inej sa to už zdá nevkusné, každá by sme nejak chceli vypadať a o to sa všetky snažíme 🙂 Jedna ako modelka, druhá ako finteska, ďalšia bude šťastná, ak si spevní svalstvo a narastú jej vlásky po vážnej chorobe.
Mňa len mrzia tie rýpavé pripomienky a zloba (lebo označiť niečo ako trápne, je u nás hanlivé a teda podľa mňa rýpavé či zlostné - a aby som bola spravodlivá, ani protireakcie na to rýpanie mi zrovna moc nesedeli). Hádky a urážky nikoho nebudú motivovať a mňa doslova odrádzajú od témy, do ktorej rada chodím pre motiváciu a kde si zas a znova listujem, keď sa potrebujem posilniť, opäť nakopnúť...
Každá sa chceme svojim úspechom pochváliť - jedna si kúpi sexi mini šaty a chodí po vonku so zdvihnutou hlavou, druhá ukazuje fotky a snaží sa radiť na fórach, ďalšia sa rovno prihlási do bikiny fitnes súťaže... 😎 Každý cieľ aj výsledok je skvelý, ktorý nás posúva vpred. A v tejto téme sme preto, aby sme sa posúvali vpred, radili si, motivovali sa. 😎

bondy
26. dec 2014

sisa.b, nešlo o fotky, šlo o jejich podání, všichni se shodli na tom, že něco dokázala, nicméně fotografie byly o tom kdo já jsem , né o úspěchu,kterého dosáhla, ten jí nikdo neodepírá, tady je to vše o.k.
radovanko3, drž se holka , někomu se prostě nedá vysvětlit, že není středem vesmíru a ty se určitě vyléčíš, budeš žít dlouhý život ve štěstí a lásce, tomu já věřím, a protože myšlenka je silnější než hmota, pak je úspěch zaručen 😀
zároveň odkazovat někoho do jiného tématu, trochu zcestné, celý modrý konik je otevřené forum a to že jsou zde různá témata, tak to je doporučení, né nařízení kam můžu chodit a přispívat. Odkázat nemocnou ženu do skupiny o nemocných je sloboduché, myslím, že kdyby ta co to napsala měla onko maminku, sestru nebo kamarádku , měla by více pochopení a jiný úhel pohledu.
Jinak naše psycholog. úvahy nejsou zcela amatérské, vychází ze života samého a jeho prožívání.
Na diskusi jsem narazila náhodou, prostě mě zaujala a proto jsem nahlédla a napsala.
jinak posouvat se a motivovat ano, ale s vkusem.

katia77
26. dec 2014

@maslenka47 smrtka 😕

sisa.b
27. dec 2014

@bondy určite nie všetci, mne tie fotky nevadili 😉 Mne tu nevadia žiadne fotky, každú jednu si pozriem, každá má niečo do seba, lebo sú to fotky, na ktoré sú dievčatá hrdé, takže z každej vyžaruje to odhodlanie zmeniť sa 🙂 (ja svoje radšej skrývam na súkromné fórum 😀 )
Ale rozumiem, čo vám tak vadí, no ja som typ človeka, že radšej niečo preskočím, než by som mala kritizovať 😕

@zaba21 Mirove stránky sú skvelé! Pár strán dozadu som ich tiež odporúčala 🙂

Držím všetkým palce! Ja som zatiaľ v štádiu "zajtra", tak snáď sa už zajtra zas konečne podarí 🙂

zaba21
27. dec 2014

@sisa.b
Hej naozaj je to pristup na chudnutie pre normalnych ludi - napisane je to velmi pristupnou zrozumitelnou formou. Niekoho moze odradzat vazenie jedla a pocitanie kilojoulov. Ale v zasade sa da postupovat aj tak, ze si clovek pripravi jedalnicek na par dni a potom len obmiena urcite potraviny. Spociatku je treba vazit jedlo, aby clovek ziskal odhad. Ale potom uz to ide. Velmi pomaha zelenina v jedalnom listku a celozrnny chlieb - clovek je syty a neciti vlci hlad.

Pises, ze si v stadiu "zajtra" - no teraz nie je velmi dobry cas na chudnutie, je vela nastrah cez Vianoce. Teraz som tiez zhresila a na vahe to hned vidiet, ale som rada, ze je uz po sviatkoch. Mne nevyhovuje byt dlhsie doma, potrebujem bezny rezim, vtedy sa mi lepsie dodrziavaju zasady . Bojim sa vsak januara, ten budem mat v praci velmi kriticky - budem v praci od rana do vecera, malo pohybu, stres. Budem sa musiet sustredit na to, aby som si vzdy do prace nachystala zdravsie jedlo, lebo inak mi hrozi, ze budem pojedat hluposti. Tak ti drzim palce, aby si sa do toho tiez pustila.

bondy
27. dec 2014

sisa.b, taky přeskakuji, třeba program v televizi to jde, ale tady přeskočit nelze, pokud chci číst vše 😉
jinak samozřejmě, soustřeď se na svůj cíl, věřím, že tvé odhodlání tě tam dovede

sisa.b
27. dec 2014

@zaba21 ja som v štádiu "zajtra" už dosť dlho 😀 resp. každú chvíľu. Po poslednom pôrode som za rok schudla 20 kíl a ostala som pohodlná. V pravidelných intervaloch ma to chytá, začnem makať, dám si pozor na stravu a potom zas poľavím. Mňa čaká hektické obdobie až do štátnic, tak uvidím, ako to zvládnem. Skúškové je pre mňa najväčší zabijak všetkých predsavzatí, vtedy žeriem ako kyselina 😀 😠
Ja som si kalórie a výsledky zapisovala tu:
http://www.stobklub.cz/
Je to skvelá pomôcka, keď sa s tým naučíš pracovať. Urobíš si súpis, čo si zjedla a semafór ti ukáže, čo si vynechala, alebo s čím si to prehnala 🙂

dia2006
28. dec 2014

@sisa.b vyborny prispevok!!
Nechce sa mi tu "natahovat" o slovicka, ja som tiez chcela poprosit katiu, aby pridala tie fotky pred a po, mna to hrozne motivuje a no a co, ze pridava viac fotiek.
Po pravde - ja by som tiez pridala, keby som nieco dokazala, ale.... ☹ no nic moc.
A je to presne do tej temy a nie je nikde dane, ze niekto moze pridat max. pocet fotiek. Ja velmi rada chodim do tejto diskusie a drzim palce a obdivujem dievcata, ktorym sa to podarilo a dufam, ze aj ja budem raz taka uspesna!!! 🙂 🙂
Mala som na mysli prispevok 1:01.

dia2006
28. dec 2014

@maslenka47
vyzera ako smrtka??? Tak ja by som bola velmi rada takou smrtkou. 🙂

saxana123
28. dec 2014

baby prečo sa tu hádate v taký pekný zasnežený koncoročný čas?nebudme jak slepice, sme tu aby sme sa podporovali a chudli a cítili sa super a krásne a chrumkavé tak sa podporujme ☹ no tak, ja chcem čítať pekné veci..prosím

romanovic
28. dec 2014

Samozrejme, @katia77 moze pridavat tolko fotiek, kolko chce. Urcite vie aj sama posudit, preco maju ine fotky 20-30 likeov a jej 3-5.
Prirovnala by som to k tomu, ked niekto zahlcuje fb svojimi selfies, proste tiez zacne liezt na nervy, hocijako to moze byt inak dobry clovek, mnozstvo selfies je take - brrrr!

@dia2006 - tu smrtku som ja pochopila v suvislosti s neupravenym obocim&vlasmi a stisnutymi perami smerujucimi dole. Lebo sympatie/nesympatie nie su o vahe cloveka, ale o celkovom vyzarovani. Mam kamosku, ktora ma cca 130kg a uz 20 rokov sa mi vidi ako nadherna, krasna ZENA s uzasnym vyzarovanim.

Mne sa napriklad strasne paci, ze tu zeny davaju fotky pred/po, ja sa na to necitim a mam mozno iba 5kg naviac, celkovo nemam tendenciu davat na internet svoje fotky a davat na kazdu stranku verejneho fora svoju tvar je totalne za mojou hranicou.

Takze tak ako @katia77 pridava fotky, na co ma plne pravo, my reagujeme, na co mame pravo tiez...

katia77
28. dec 2014

@romanovic Aj ja jaaaj, tolkooo pismenok na moju osobu, cim som si to ja zasluzila 😀 Kludne kritizuj aj dalej, zatial si netronfla toho, co napisal, ze vyzeram ako ta z planety opic hi-hi Pre mna je vsak podstatne, a pisem to urcite nie prvykrat - som zdrava a spokojna sama so sebou 😉 A nadalej sa budem snazit drzat temy tejto diskusie a tiez foto budem pridavat, mozes hladat chyby na mne kolko chces, ty sa mi tiez nepacis a to som tvoj xicht ani nevidela, nastastie 😀

bondy
28. dec 2014

romanovic, zůstaň hlavně v klidu, prostě tady někomu chybí sebereflexe a s tím se nedá nic dělat, bohužel ☹
ale pořád si říkám, jak by asi reagoval zaměstnavatel , kdyby narazil na tuto diskusi, raději tedy ani já nevystavuji svůj ksicht , ale píšu ti hlavně proto, aby jsi věděla, že v tom nejsi sama, je nás tu hodně. Tato diskuse se naprosto vymknula kontrole, není už o chudnutí, je o planetě opic či co 😀
jinak fotografie jsem ukázala mému manželovi, postavu nekomentoval, jen ten obličej to ano, ale důležité je být spokojený sám se sebou, i kdyby člověk vypadal jak baba z mrazíka, důležitý je pocit
no jdu , jsou důležitější věci, třeba uvařit kaši pro malou

demonika11
28. dec 2014

KOČKY UZ BY STAČILO!!!! Tak som tu rada chodila, ale teraz už nemám vôbec chuť :((( baby veď buďte trošku tolerantne. ...nech si tu pridáva fotky kto chce a koľko chce, ak sa vám to nepáči, tak to prehliadnite. ...A choďte ďalej. ...mali by vás hecovat zmeny a nie demotivovať. Tak navrhujem, pokračujme ĎALEJ! Ak to bude pokračovať a tu tému budete rozoberať, tak niekoho to bude len tešiť! !!! Vráťme sa K chudnutiu. Treba mi schudnúť 20 kg a potrebujem tu mať dobrú atmosféru :D

demonika11
28. dec 2014

Myslím to V dobrom :D

katia77
28. dec 2014

@bondy Amen, Boh nas vsetky ma rad rovnako hi-hi Apropo, tvoj xicht tiez nemusim vidiet, staci mi tvoja sebareflexia! a to je akeee super, ze ty ukazujes foto cudzich zien tvojmu muzovi, to musi u vas vyzerat, ehm... vela stastia do manzelstva 😉