Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Tak tú fotku som ukázala aj ja môjmu a myslím, že to urobili viaceré. Veď aj chlapi sa radi pobavia. Tá planéta opíc to úplne vystihuje a je tu tých fotiek už fakt priveľa. Tiež som sem rada chodila ...
@demonika11 Urcite, budem tu aj o rok, dufam 😀 nie dalejchudnut nepotrebujem, ale nezavisi to od mojej hlavy 😉 Link na tu odporucanu temu mi prosim daj.
@jankalm A dalsia, jupiii, nech zije planeta opic, no planeta anonymov ma lepsiu buducnost, zda sa 😀 A bud rada, ze som nepridala dalsie a dalsie,vsetky by si musela ukazovat svojmu muzovi! Preco?
katia77 ano bůh ano,má nás rád, že píšeš o Bohu mě, nechápu, no nic, to že jsem ho neviděla, neznamená, že neexistuje, ale já věřím v něco jiného, neboj budha to není 😀
Ty jsi byla první a poslední fotografie, kterou jsem muži ukázala, řekl mi , že mu stačilo 😀
takže na můj ksicht se klidně vykašli, nejsem součástí tvého žívota, za což velice děkuji.
Jak to vypadá u nás? Jsme šťastná rodina, se třemi dětmi ......ale to ty asi nechceš číst, že 😀
Přesto vše ti chci napsat, nezajímá mě tvůj život, tak i ty se soustřeď jen na mě, nezajímáš mě ani ty takže až budeš chtít být zase zajímavá, soustřeď svoji pozornost opět jen na mě.Jinak, pokud se dopracuješ k závěru toho co ti napíšu, prosím tě, odsuň už své ego, podívej se do svého nitra, protože já vidím, ve tvém žívotě malé dítě, které chce mámu konejšivou, láskyplnou. Možná toto by tě mohlo zastavit, protože, to co ve tvém životě vidím tu změnu, tak ta je blízko a zkus už pochopit, že pokud tě čeká mateřství, tak tvé dítě, i kdyby jsi vypadala nevím jak, byla tlustá nevím jak, tak pro něho budeš důležitá ty, ať jsi jakákoliv, jen musíš mít více oči otevřené a občas srdce na dlani. Nikdo ti tu nechce vědomě ublížit a věř tomu, že kdyby jsi se objevila u mých dveří zmrzlá a hladová, vždy tě pozvu dál, dám ti najíst a poskytnu ti teplo domova,
@bondy A zasa si v inej teme, mozes mi pisat kolko chces a smiat sa, ze ja nemam deti, ak si myslis, ze povinnostou kazdej zeny je rodit deti, alebo si ich nechat vybrat z maternice 😉 Ja deti nemam, nakolko nie som presvedcena o tom, ze tento svet je vhodny pre idealnu buducnost deti, nemam ich preto, ze nechcem, a nie preto, ze nemozem hi-hi Verim, ze tie tvoje tri deti sa o teba, ked budes stara a nevladna, dostojne postaraju rovnako ako ty im zabezpecis dostojnu buducnost 😀 Drzim palce, nakolko som presvedcena, ze si rovnako sebestacna a nezavisla ako ja...
katia77, ano jsem soběstačná, více než je zdrávo, takže jsi nepochopila, a budiž děti tedy nebudeš mít
jen nechápu, proč nemám u příspěvku nad tebou to páči sa mi to, ono totiž se mi objevilo u oznámení že se ti katia77, moje zpráva páči_ 😀
možná mi někdo odpoví, nebo se zkusím poptat admina 😀
děkuji za palec, funguje to 🙂
katia77, ano, co by pro tebe měl znamenat cizí člověk, to je v pořádku, nic se neděje 🙂
Ja tiež volám po tom, aby sa tu hádky skončili. Netuším, prečo som sa začítala, keď väčšinou chodím len lajkovať fotky, ktoré ma motivujú. Ale z môjho pohľadu katia nič zlé neurobila, len za svoje fotky zožala nemiestnu kritiku. Netuším, či ste tu mali pred tým nejaké nezhody, možno by som celú situáciu videla inak, ale takto mi to pripadá len hlúpe navážanie sa a zosmiešňovanie ženy, ktorá neurobila nič zlé. Ako som spomínala, tak tie jej príspevky mi tiež nesedia, ale beriem to ako sebaobranu. Ak sa mýlim, tak ma odkážte do patričnej diskusie.
@bondy tvoje príspevky mi boli celkom sympatické. Naznačuješ, že jej niečo chýba. Čo ak je toto spôsob, ako vyplniť prázdne miesto vo svojom živote? Za to ju samozrejme podržíme tak, že jej budeme vykladať, aká je trápna. Spomínate tu, že keby mala mamu s rakovinou, tak by pochopila... zjavne ju nevieme pochopiť my, ktoré máme kopec detí a tými sa tu oháňame.
Je jasné, že prirovnanie k smrtke patrilo jej postave. Vysmievať sa tomu, ako vypadá v tvári, mi pripadá trápne a detinské. A teda nehnevajte sa na mňa, ale planéta opíc??? Asi som dnes zablúdila do zlej témy 🙄 Netuším, prečo sa to tu tak zvrhlo - v téme, na ktorej sa snáď ani nedá nič pokaziť. Je mi z tých príspevkov zle.
katia77, dobře že poslední,
a jinak, když už nebudeš reagovat napíšu ti to poslední, ano mám tři děti i přesto, že naše nejstarší před léty zemřela , zemřela na vánoce, vinou lékařů, není nic horšího než ta bezmoc , ta bolest a utrpení, takže takovéto diskuse jsou pro mne jen diskuzi a neberu výroky vyřčené v emocích a obraně jako směrodatné a trvalé.
Jen ty živé prožitky mají pro mě tu obrovskou sílu a tu jsem musela v sobě najít, abych mohla žít dál
Citujem: " ze povinnostou kazdej zeny je rodit deti, alebo si ich nechat vybrat z maternice " a fakt nemám slov 😒
Inteligentná žena toto napíše....bleeeeeeeeeeeee
baby ale ozaj čo je moc to je moc, a to platí aj pre teba Katja77 však to ťa baví takto sa to hádať dva dni /alebo koľko/ cez net ? ježiši jak na ZŠ .... stačilo mi, bola som v téme asi 4 dni či kolko a odchádzam. Tak sa tu majte, budem cvičiť a drieť a nie sa rozptylovať s hovadinami kto má jaký xicht a podobne...škoda. no
@lalinka323 Aj ja poprosím pridať do skupiny. Ďakujem.
@saxana123 Nie nebavi, a ak sa nemylim, vcera som bola ticho, napriek tomu, ze ony sa bavili...
Ale k teme, ano som za to cvicit a makat, moju prvu planovanu etapu mam uspesne za sebou. Mam novy diar a nove plany, a ked to bude aktualne, pridam aj foto, pre istotu bez hlavy... ale idem na to, je cas ukazat aj ine ako len cisla, ci foto postavy s nizkym cislom tuku. Sice mi lichoti, ze ani nahodou nie som skinny fat, nakolko mam necelych 5 kg tuku a 26 kg svalov na svojom tele, ale vzdy je co vylepsovat, svoj vzor som si nasla a idem podla nej, je skvela!
Baby,aby sme boli všetky konečne spokojné,ináč to nepôjde-len kompromisom.... 😉
Katia77-nech si pridáva fotky koľko len chce,aké chce,kde chce... 🙂
Prosím Vás,chváľte ju,velebte ju... 🙂 nie je to ťažké-lajkujte jej fotky 😉 -budem aj ja 😀 .Ona bude mať radosť a my pokoj 🙂 poniektoré aj motiváciu 🙂 .
Na margo necelých 5kg tuku-vrcholový športovec-fitness-má krátkodobý !!! obsah tuku na súťaži na úrovni 9-11%,u bežného človeka pod 13% hrozia závažné zdravotné komplikácie 🙂 .Takže takéto bludy tu prosím nepíš !!!!
@radovanko3 Je mi luto, mylis si percenta a kilogramy 😉
@katia77 ako som čítala,tvoja váha je 53kg-to znamená 10% z 53 je 5,3 😉 a ty píšeš,že ho máš 5,tak je to ešte menej ako 10% 😉 ,predpokladám,že sa ozaj nemýlim-či??? 😉
V zivote by som si nedovolila niekomu povedat, ze vyzera ako z Planety opic a ani nic podobne. Ak @katia77 nepochopila z mojich cca 3 prispevkov, ze to nie je utok na jej vzhlad, je mi to luto.
V kazdom pripade jej blahozelam - vyjadrovat sa viac k nej nebudem, lebo ju nechcem povzbudzovat k dalsim utokom a v zaujme zachrany tejto temy, urobte tak aj Vy ostatne, ktore rozumiete pointe.
Posielam virtualne objatie a idem si dopit sampanske ;)
@romanovic že na ZDRAVIE 😀 čin čin na diaľku 😉
Skoda, ze sa tato tema takto neprijemne zvrtla...bolo fajn sem prist a vidiet pozitivnu zmenu u kociek, ktore sa zatali a schudli nejake to kilecko. Tiez sa pridavam ku skupine zien, ktore si myslia, ze fotiek od katie77 uz bolo dost. Tie posledne ktore pridala...nieco v tom zmysle "moja zmena po roku palea"...by som rada povazovala za posledne. Myslim, ze tam uz nejaky vyrazny progres nebude mozny, dotycna dama pekne schudla, vsetky sme to tu videli na xy fotkach od dotycnej uzivatelky, niektore aj olajkovali...lebo mam pocit, ze teraz uz je to len o pozovani dotycnej damy. Treba prenechat priestor zase dalsim uspesnym zenam, ktore sa chcu pochvalit pozitivnou zmenou svojej postavy. A dievcata koniec hadok, lebo uz sem nikto ziadnu fotku neprida a mne treba chudnut o par mesiacov, kde sa budem chodit inspirovat?? 😉
zienky, ale no, ved ju ale pochvalme @katia77 ved to je uzasne a pekne, a preco by sa nemohla pochvalit, ako to zvladla, ved to je take male mile jej vitazstvo. nebudte hned vztahovacne a mozno i trosku zavistlive a pesimisticky naladene, verim, ze kazdej jednej z vas, ktorej by sa podarilo dosiahnut vysnivanu postavu, by bola na seba patricne hrda, a chcela sa pochvalit svojim telom, a ukazat na obdiv a inspiraciu aj pre ine.
@lalinka323 mozem aj ja poprosit o pridanie do skupiny. Dakujem krasne.

@katia77 schudla si krásne, klobúk dole, myslím, že ďalej chudnúť nepotrebuješ. ...Teraz by si mohla prispieť fotky do témy, ako si dokážem udržať krásnu postavu Rok po chudnuti! Čo myslíš? ???? 😵 A my sa budeme naďalej trápiť 😅