icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
trasko
23. jan 2013

fuha baby tak to ozaj super!gratulujem.no zacinam pomaly prepinat ten gombik v hlave aj ja!drzte palce nech sa nemzasekne.xexe

mammamia2009
23. jan 2013

Ahojte,toto je pre mna tema ako vysita 🙂 mam 34 rokov, som po druhom tehotenstve, pri ktorom som pribrala na 73kg ( vyska 173cm), po porode som schudla na 62,5kg same od seba to islo... teraz ma maly polroka ja som pribrala na 66kg...moj ciel je mat 58-60kg do leta... niekedy mam pocit, ze priberam aj zo vzduchu...

aredhel
23. jan 2013

@superego vyzeras naozaj vyborne 🙂 chcela by som sa ale spytat o kolkej vecer zvyknes cvicit a ako dlho?

superego
23. jan 2013

@aredhel diky 🙂 asi na mesiac som sa vykaslala na cvicenie, ale uz som nabehla spat na rezim..Zacinam okolo pol osmej, ked ulozim maleho a cele to trva od 20 do 30 minut.. rychlovecka, ale kazdy den

aredhel
23. jan 2013

@superego dakujem za odpoved 🙂 tak uz aj ja zacinam :D

martinkova24
23. jan 2013

@superego klobuk dole to sa ti ako podarilo dat dole 30kg za pol roka ak sa mozem opytat 😎

zaneta08
23. jan 2013

@superego chcela som sa opýtať, čo konkrétne cvičíš? lebo každý v témach píše, že cvičiť 20 minút, ale nič konkrétne. Ja mám výšku 168 cm a 64 kg, po treťom tehotenstve mi ostalo 5 kg, ale ešte kojím, tak možno aj preto. Mám doma stacionárny bicykel, keby som na ňom bola nejakých 15 minút+ nejaké cvičenie, ktoré poradíš, možno by to šlo, čo ty na to?

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
lukaskam
23. jan 2013

no dievčatá super tak ja by som vám aj pridala ale žiaľ zatiaľ by som mohla len teraz ale zasa by ste mohli použiť ako odstrašujúci prípad 😀 vytlačiť a dať na chladničku, ale dúfam že do leta sa dám konečne do poriadku 😉 potrebujem dať dole 20kg tak hurá na to 😨

martinkova24
23. jan 2013

@lukaskam no ja som na to iste pomyslala ze tam foto aka som bola pred a aka som teraz ze ,,buchta,, 🙄

lukaskam
23. jan 2013

no tak to môžem lebo keď pozriem foto spred tehu tak aj plakať sa mi chce 😝

strakoova
23. jan 2013

@hhenike ahoj ,aj ja mam dnes treti den🙂)z akej vahy chudnes ak sa smiem spytat?

rusalinka
23. jan 2013

Baby a keď kojím? A bývam tak neuveriteľne hladná, že mi je až zle z toho? Ako mám schudnúť? 😢

superego
23. jan 2013

@martinkova24 diky zeny.. Vase komenty ma nabudili makat este viac.. Myslim, ze to bol super napad zalozit toto forum.. Cvicim vecer okolo pol siedmej az osmej, ked maly zaspi.. A moje cvicenie spociva v zdvihani ciniek ( mam asi 3-kilove). Kedze mam problem s hornou castou tela, venujem sa viacej tymto partiam.. Vsetko robim 20 krat a 4 krat opakujem.. Nohy cvicim, len tak, ze lezim a zdviham ich, ale moc to neprehanam, lebo nohy mam chude.. Dolezite je podla mna precvicit tu partiu, ktoru mate problemovu, ale nie som trener ani nic podobne.. Skusenosti som zbierala rokmi a hlavne som citala postrehy od Vlada Zlatosa a jeho manzelky Tinky..
@zaneta08
@dominika1988

superego
23. jan 2013

P.S. tiez som este kojaca matka

jasmika
autor
23. jan 2013

No, žienky,... tak sem sa z fotkami.. nech neostaneme iba dve... a tie ktoré sa ešte len chystáte, tak sa tiež môžete odfotiť a dať sem.. aj to je motivácia.... 😉

andel1987
23. jan 2013

no baby normálne ste ma navnadili 😀 ale ja dám fotky až ked schudnem ja sa nemám ešte čím chváliť a myslím že sa hambit nemusíte za tie foto ale byť pyšné že ste to zvládli, držme si prstyyyyyy

adinka77
23. jan 2013

@superego Paráda 😉 super kočka.dúfam,že aj mne sa to podarí,potrebujem dať dole 10-15kg,dobrá motivácia tieto vaše fotky,ďakujem 😉

mimi000
23. jan 2013

@superego
@jasmika
kočky supeeeeer 😉

mimi000
23. jan 2013

@lukaskam super si to napííísala 🙂 ale ja tu asi vediem. To mne po pôrode zostalo 40 kg. Ale to sa nabalovalo postupne ☹

wikinap
23. jan 2013

@superego vau ako sa ti to podarilo

hhenike
23. jan 2013

@strakoova 72 :/ ciel mam 63 🙂 A ty?

strakoova
23. jan 2013

čože?to mas celkom fajn,ti zavidim...ja mam 88kg a 169 cm a ciel je 60kg...a kolko merias?

strakoova
23. jan 2013

@hhenike čože?to mas celkom fajn,ti zavidim...ja mam 88kg a 169 cm a ciel je 60kg...a kolko merias?

dari226
23. jan 2013

ja som sa presne v nedelu fotila ked zacala moja 90 dnova dieta,
mam 160 cm a zacala som so 75 kg,aspon na 60 kg by som rada potiahla.fotky viem dat az ked je koniec diety ,este sa nemam cim chvalit 😉

soldi
23. jan 2013

@mimi000 nemaj hlavu v smutku, ja som pribrala 45 a potom zhodila 41 pocas roka 🙂

@petka55555 nechces aj Ty ukazat svoje foto pred a po? 🙂

nice202
23. jan 2013

@superego neuveritelna zmena a 100x k lepsiemu. Gratulujem.

lara19
23. jan 2013

prva fotka je fotena vo february 2012.moja vaha nieco cez 90kg.druha jun 2012 a vaha 75kg. teraz mam 71 a moj ciel je do leta 65kg.dufam ze sa zadari :D

petka55555
23. jan 2013

@soldi nemam pc, ani foto, tak sa nemozem pochvalit 🙂)) a ani sa mi to nezda ze si bola taka bublinka 🙂))) po porode... Po 600to nedeli sa chystam trosku cvicit nech som apson na konci leta v svojom cieli...

superego
23. jan 2013

@lara19 ajajaaaaaaaaj :D obidve sme boli najsamkrajsie minulu zimu :DD