Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

mozem poprosit o pridanie do skupiny? vdaka.
@radovanko3 a asi po akom case uvidim aj nejaké výsledky?Aby ma to nedemotivovalo 🙂
@katka0210 ahoj pridas aj mna prosim dakujem krasne.
Teraz ma môj drahý upozornil, že mám v popise fotečiek chybu, prvá je z januára 2014, nie 2013, ako som napísala 😀 😀 😀
@dominikatu ako na to, potrebujem schudnúť😂???
mozem poprosit o pridanie do skupiny? casto tu chodim a sledujem uspechy...je to super...ja sa zatial nejak neviem nakopnut a tak by som chcela a potrebovala so sebou nieco robit a zbavit sa kil navyse....
@katka0210 môžem poprosiť o pridanie dakujem
@katka0210 aj ja poprosmim do skupiny, lebo inspiráciu mam , uz len ako nato 🙂
aj ja poprosím pridať do súkromnej skupiny 😉
@19ninka27 Áno, cvičila som to tých 30 dní 😉 určite to skús, zlepšila sa mi aj kondička a stehná so zadkom spevneli 😉
@katkab19 u niekeho po týždni,u niekoho po dvoch,ale neboj-určite ich uvidíš 😉 ,ono aj ked človek priberá-nevidieť hned,že pribral 🙂
@anti13 Ako na to? Základom je stravovanie- je to asi 45% úspechu. Takže zapamätaj si, môžeš cvičiť od rána do večera, ale požadovaný úspech nedosiahneš! Cvičenie je len 25 % úspechu, ale samozrejme, je nevyhnutné, lebo inak naše telo bude samá stria, celulitída a ina " korela" . No a zvyšok? to je pevná vôľa a super motivácia. Tak verím, že motiváciu máme všetky. Ja chcem vydržať až do konca. Nebaví ma neustáĺe začínať od znova, ídsť do obchodu a zistiť, že všetky krásne veci sú mi malé.... Nechcem byť kostička, iba sa chcem cítiť dobre a páčiť sama sebe- teda byť aspoň trošku spokojná a samozrejme si aj svoju váhu potom udržať. Takže čo jesť? Veľmi dôležité je jesť 5 krát za deň- čiže každé tri hodiny. Najneskôr pol hoďku pred spaním, čiže kľudne si môžeš dať nejakú zeleninku aj o deviatej. Ja jedávam 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, samozrejme niekedy je to aj o pol jednej, ale snažím sa to nejako dodržať, priznám sa , že niekedy vynechám 18:00 alebo 21:00 , lebo nestíham. Najväčšia porcia by mala byť 12:00. Čiže super energetické raňajky ( môžu byť aj sladké)- keď chceš cukor, tak si ho daj ráno, keď chceš kávu, tak si ju daj doobeda, obed- najväčšia porcia dňa ( mäso a nejaká príloha- POZOR: nejedz zemiaky, ryžu, cestoviny- ryžu iba hnedú, cestoviny iba celozrnné, kľudne si daj špagety, ale iba celozrnné) k mäsu si dávaj zeleninovú prílohu. PLATÍ Zásada- ZELENINY JEDZ KOĽKO CHCEŠ. 15:00 si daj ovocie, alebo niečo malé, 18:00- ľahká večera- nejaký zeleninový šalát- NEJEDZ pečivo, iba celozrnné, alebo polyst. chlebíky. 21:00- dám si zeleninu! Večer by sa už ovocie nemalo jesť, lebo obsahuje tiež cukor , ale vždy lepšie ako niečo iné. Nezabudni do jedla dať aj ovsenné vločky- obsahujú vlákninu a bez nej sa nevykakáš. ( hihihihi) Ak niečo robíš na panvici, použi len olivový olej, najlepšie je variť mäso alebo piecť. NESOĽ, NECUKRUJ.. Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Jeden deň v týždni su urob svoj deň- SVOJ DEŇ- to znamená- super raňajky, obed a všetko, čo más rada, daj si sladkosť, ale s mierou, "NENAŽER SA !!!!!!!"Ak máš veľku chuť na sladké, daj si, ale daj si iba v ten deň, keď ideš cvičiť, ale vedz, že vtedy sa ti to iba vynuluje, neschudneš, ale nepriberieš. Aký príjem, taký výdaj. Nezabudni aj na bryndzu, syr- probiotika veľmi dôležité. A čo cvičenie? Malo by sa cvičiť 3-4 krát do týždňa. Necvič každý deň, nemá to význam. Telo si musí aj oddýchnuť. A keď už ideš cvičiť, nech to stojí za to. Nefľákaj to! Čo cvičiť? hocičo. A keď nemám čo?? Stačí aj rýchla chôdza, prechádzka, domáce práce. Ale nepresiľuj zbytočne svoje telo. Nezabúdaj aj na svoje telo a pokožku, keď začneš chudnúť, možno sa ti objavia aj strie, predíť tomu, alebo celulitída bude viditeľna, zbav sa jej- a to práve cvičením, alebo existujú rôzne krémy ( veď to poznáte) , ale najlepší trik je - vždy si natrieť telo po sprche nejakým krémom. A čo keď padneš? Jajaja, veď to je normálne. Postav sa a poď ďalej, no tak neschudnéš 10 kg, ale schudneš 5 , ale predsa si spomeň na to, že nie si sama a že nehladuješ, iba sa ZDRAVO stravuješ. ( jesť 5 krát za deň nie je predsa hladovanie a keby si vedel , čo všetko to nezdravé jedlo obsahuje .......) Takže držím palce, dievčatá. A keď sa budete cítiť slabé, lebo aj to môže prísť- vyrieši to spánok, takže vypnúť panelák a búrlivé víno a spať. Keby niečo, píšte otázky, pomôžem, ak môžem!
poprosím o pridanie do skupiny 😉 vdaka

@katka0210 Aj ja prosím o pridanie 🙂 Ďakujem 😉