Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

predpokladám,že každá jedna dostane za 20€ jeden a ten istý jedálniček-ako to bolo v prípade Mikleho 😠 😠 😠 .Baby nenechajte sa oklamať !!!!! Taký jedálniček Vám poradí hoc ktorá baba,ktorá sa tomu venuje v skupine dajme kilám dovidenia,alebo cesta k mojej premene a ZADARMO!!!! 😉 😉 😉
@radovanko3 presne toto napadlo aj mna 🙂
@radovanko3 V tomto s tebou suhlasim, ze kto ma cas vela citat a triedit informacie o chudnuti, alebo sa tymto veciam rozumie, urcite si poradi aj sam, to ano.
alebo ako to bolo v prípade mayca20. Ona tiež každej poskytla len mailový kontakt na trénera, ktorým bola ona sama a každej poslala jedálniček, ktorý jej niekto vypracoval a tak sa pekne nabalila. Je to teda prinajmenšom divné, že keď je to taký osvedčený tréner, ktorý vypracuje program na mieru, nie je možné napísať jeho meno, prípadne telefón, ale existuje len nejaký mail (tých si človek môže urobiť tisíc). V prípade Mikleho aspoň človek vie, s kým má do činenia i keď každá dostane asi ten istý jedálniček, ale nie je to nikto Tajný.
@snehulienka24 ahoj ako sa ti darí? ja sa držím, stále nejem po 18.00 ale cez den celý den niečo vyjedám. váha stále nie a nie dole,ale cm asi išli, cítim na oblečení 😀
@janka57 ahoj, celkom dobre, vcera som vypadla cvicit :D aspon raz do tyzdna sa mi to podari...a kedy chodievas spat? ja si vzdy vecer okolo osmej davam kysle mlieko,alebo jogurt, lebo chodim okolo jedenastej, to by som nevydrzala....ale ak ti to takto vyhovuje, je to super! 🙂
dievcata mate uz niektora jedalnicek od toho fit trenera? zaujima ma ze aku mate skusenost co vam poslal ci vsetkym to iste alebo kazdej to naozaj vypocital ine, ja este rozmyslam ci mu mam napisat lebo musim so sebou nieco robit. dakujem
ja som mu pisala v sobotu a doteraz sa mi neozval.
no môj názor na túto diskusiu opísanú vyššie - tak ako spomínala , veď máme tu kopec fóra ohľadom chudnutia, stačí si len vybrať. Ja skúšam aj 13dňovú mliečnu diétu, niekedy si dám podľa 90 dňovky, začala som cvičiť Jillien a v stredu keďže bola popolcová streda, dala som si pôst - teda len o vode. No a pomaličky to ide dole, cca 2 kg, ale dá sa to aj bez toho, aby som niekomu zaplatila.
Už som chudla niekoľkokrát aj pred pôrodom aj po pôrode a keď som nabrala naspäť bola to len moja chyba, keďže ja zbožňujem sladké a neviem im odolať a potom postupne idem hore. Teraz som sa naštartovala a verím, že dosiahnem nejaký úspech
Ahojte baby, neviete ako je to s ovsenými vločkami?niekto mi vraví, že sa z nich priberá a niekto že chudne. Ako to je? Ďakujem 🙂
@lucky222 ahoj, chvalim tvoju pozitivnu zmenu. vyzeras fakt dobre. Chcem sa spytat co si cvicila.ja som prestala jest pecivo od 15.1 a schudla som 5,5 kil ale teraz stojim.Mame doma 4 mes. chlapceka a je velmi tazko pri nom cvicit. Mam doma stepper a tak pomaly zacinam na nom a k tomu este chcem pridat brusaky. Inak mam uplne zmenenu stravu. Varim si zvlast presla som na delenu stravu, ovocie jem iba doobeda a k veceru uz len bielkoviny a jem 5krat denne
AKo schudla som, som spokojna, a pokracujem dalej, len ma zaujima co si cvicila doma.Dakujem
Caute kocky idem si po radu dole na fotke je moja ovisnuta koza. To je asi ako bonus ked som tolko schudla. Uz nebviem co robit aby to islo neako aspon trosku dole. Viem operaci ale azpo druhomplus vaha musi byt rok stabilna aby som to dostala preplatene. Je ale nieco co by aj ked pomaly pomohlo? Bolo to horsie teraz je to menej ale uz nic viac saakosi nemeni. Tak neviem ze co robit. Kazdy den ak sa da ak nie min. 4-5x do tyzdna cvicim na crosstrainerovi 45minut intervalove cvicenie, potom brusaky a rozne cviky z vahami na zadok nohy stehna teraz som zacala cvicit insinity ale mam pretrhnuty krizovy väz takze nie vsetko ide.

@lucky222 Super zmena. Aj ja sa pokúšam schudnúť, tiež sa mi veľmi nedarí. Mohla by som poprosiť kontakt na toho trénera. Ďakujem