Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@aredhel ano, konecne som sa odhodlala a nechala som si urobit jedalnicek 🙂 a cvicenie - len tak v ramci domacich moznosti. Som sa bala, ze budem musiet behat maraton a dvihat 100 kg cinky, ale ide to celkom pekne aj bez toho 🙂 Aj ked s tym by to bolo mozno lepsie/ rychlejsie. No ja som zatial spokojna, uvidime, ako to pojde dalej...
@lucky222 Ahoj, môžem sa prosím spýtať, čo konkrétne si doma cvičila? Ďakujem 🙂
@kiksc jedalnicek mi na mieru urobil jeden sikovny chalan. Podla BMI a bazalneho metabolizmu mi presne vypocital, kolko coho musim zjest, aby som chudla a rozpisal mi, co kedy mam a nemam jest, ake potraviny si mam kupit a aj recepty na varenie. K tomu mi urobil aj treningovy plan na domace cvicenie. A cele ma to stalo 20 €, co si myslim, ze je celkom v pohode cena. Ano, uzivam aj vyzivove doplnky 🙂 Ale tie za mna nechudnu, len pomahaju, aby to islo rychlejsie.
@miriamapeter cvicim podla planu od toho chalana 3 x do tyzdna cviky s vlastnou vahou napr. drepy, vypady, vypony na lytka, potom nejake cviky na chrbat, na prsia, na ruky, na brucho. Trening mi trva tak 45 min aj s prestavkami 😀. No a tak 1-2x do tyzdna davam ten moj nestatny beh-nebeh 🙂 Alebo aj 3 ked sa podari, ale to uz fakt musi byt...
@satan123 Predtym som vazila 71, teraz 62. Aaaale, coby som neskusala, ja som stara dietarka 😀 Od 14 rokov vkuse delena strava, ovocna dieta, mliecna dieta, kapustova dieta. Potom nejake tie hladovecky a prakticky nonstop mi kolisala vaha a zakazdym sa dostavil moj "milovany" jojo efekt. Cize som nabrala viac, nez som mala predtym. Hladovkou odisli svaly a mnozil sa tuk, takze som si takto vybojovala krasnu traslavu prdel a stehna a ovisnutu slaninku na bruchu. A suhlasim, ze po detoch idu tie kila dole tazsie, ale da sa to. Len treba vediet, co a kedy jest a nejest a co a kedy cvicit a co popri tom uzivat, aby nam starym dietarkam ovisnute slaninky po porode odchadzali rychlejsie 🙂 V tom som predtym robila strasnu chybu, ze som drzala nezmyselne hladovky a tym som si len spomalila metabolizmus a "zarobila" nejake kila tuku navyse. A chyba cislo dva, ze som si stiahla z netu jedalnicek vypocitany pre nejaku 45 kg slecinku, tyzden som to vydrzala, triasla som sa od hladu, cvicit som samozrejme nevladala, lebo vsak nebola energia a znovu jojo efekt a znovu to iste. A teraz som strasne rada, ze som nasla cestu, ako sa to da, lebo uz boli chvile, ked som si myslela, ze zostanem navzdy tucna a traslava. Tak som sem musela vycapit fotku a pochvalit sa, no 🙂 🙂 Ale hlavne mozno namotivovat aj ostatne kocky, ktore maju podobne pocity, ako som mala ja predtym. Podla mna kazda zena aj maminka moze byt krasna a stihla, ked si zaumieni, ze taka bude 😉
Baby asi to sem nepatri ale nemate stacionarny bycikel na predaj?? Okolie. Zvolen, Banska.Bystrica
@janka57 ja uz opar zacinam, prvy pokus bol po prvom porode, to som sa dostala na tychto 70 a potom som otehotnela, rodila s 80.., mala ma 7 mesiacov....este dojcim a nemysli si,tiez mam nehorazne chute na sladke a aj kazdy den nieco mam...posledne dni sa snazim ale Len doobeda..cvicim raz do tyzdna :D inak prechadzky...opytam sa ta o tyzden ako sa drzis ;)
@satan123 ahoj úžasná premena mohla by som pekné poprosiť o mail pripadne kontakt na toho trénera?
kocky, kontakt na trenera som vam hodila do sukromnych sprav. Drzim palceky a hodte potom pripadne fotky, ako sa vam dari... Som ale zvedava, cooo? 🙂 Alebo mozme potom pozdielat nejake tipy a triky z praxe, ako este viac zautocit na slaninky 😀 😀
@satan123 Ale co siii, slaba? V zivote som nemala tolko energie, kolko mam teraz. Predtym som byvala nervozna, nic som nestihala, nic ma nebavilo a nic sa mi nechcelo. A vecer ani nehovorim, aka som byvala unavena. A teraz mam pocit, ze mam 18 😀 Fakt. Povacsine jem zdravu, ale podla mna chutnu stravu. Normalne masko, zemiaky, ryzu, cestoviny, ovocie, zeleninu, syr, sunka, jogurty, vajicka, cerealie... A v jedalnicku mam normalne zaradene aj sladkosti a vyprazany syr 😀 Ale samozrejme musim vediet, ze kedy a kolko si toho mozem dat, aby mi to neuskodilo. Cize ani necitim, ze by som drzala nejaku dietu alebo ze by mi nieco chybalo. Je to skor taky nekonecny prival energie a dobrej nalady, jedlo mi chuti, sem-tam si mozem dopriat aj nieco "zakazane". Tento styl stravovania a zivota ako takeho by som uz nemenila za nic na svete. Fungujem tak sice len kratko, ale nielen na tele, ale aj v hlave sa mi udiali neuveritelne pozitivne zmeny. Zrazu mam viac sebavedomia, uplne inak rozmyslam, inak sa pozeram na problemy, viac si verim a verim, ze teraz dokazem vsetko, co si zaumienim. Mrzi ma len to, ze som s tym nezacala uz skorej a stale som verila, ze ja si poradim sama s blbymi radami na webe a v zenskych casopisoch. A ci jem stravu, ako jedia vsetci - jem taku stravu, aku jedia stihli ludia. "Vsetci" jedia veci, ktore skodia ich telu aj hlave a o to ja teda nestojim 😉

Ahojte kocky, tak pridavam aj ja moj mini progres za 6 tyzdnov, ale pokracujem dalej!