icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
akika722
26. máj 2015

@ivuska027 no vaaaaaau 🙂

dominikaqq
26. máj 2015

@valeri34 Jedli ste pečivo alebo len zeleninu alebo jogurty?

valeri34
26. máj 2015

@dominikaqq pečivo len viac zrné alebo špardlové ,ale len na ranajky inak nikdy , viac zeleniny a za celý týžden 2 kopky rýže a 3 zemiaky k jedlu inak stale priloha zelenina .jogurty nejem ja to nemám rada , varim na pare a bez oleja podlievam meso a zeleninu vodou 🙂

timea7
26. máj 2015

@ivuska027 už teraz musíš vyzerať úžasne a najmä chudneš rozumným spôsobom, takže nehrozí, že by si mala o rok späť 35. Držím palce, aby si zdarne prišla do cieľa!!!!! 🙂

ivuska027
26. máj 2015

@timea7 ďakujem 🙂

adkat13
26. máj 2015

@valeri34 to pečivo, ktoré ste jedli sa volá ŠPALDOVÉ 🙂

cicci
26. máj 2015

Aj ja chcem schudnut...aspon 5-6kg.
Teraz ma cca 62kg a rada by som max.56 kg....nedari sa mi...pomoc 😒

matulindaaa
27. máj 2015

@cicci sme na tom úplne rovnako dokonca aj s váhou 🙂

cicci
27. máj 2015

Ja viem su na to take "lieky"...."žerMéne"...☺

ibionndai
27. máj 2015

A este sa opytam 🙂 stalo sa vam,ze ste mali svalovicu? A co na to babatko? Chcelo mliecko?

hasleerka
27. máj 2015

@valeri34 no bisťu klobúk dole ... verím že to išlo len stravou, lebo mojím problémom je papanica ... ale ak by si bola taká zlatá, a nejaký ten jedálniček nám tu urobila, určite by sa potešili aj iné žienky ... hlavne ma teší že nejaké to pečivo síce celozrnné je tam ...

cicci
27. máj 2015

@matulindaaa je to katastrofa tie kila....ked si spomeniem,ze pred otehotnenim som nosila 34-36,xs,s....tak mi je zle z toho....teraz mam v satniku 85% tmave farby oblecenia... 😉

ivuska027
27. máj 2015

@ibionndai mlieko môže zhorknut. Skús obmedziť skákanie a cviky na ruky. Ja so po oboch porodoch začala cvičiť ešte keď som kojila, len pilates, a to som oba razy skoro došla o mliečko, veľmi sme potom bojovali o neho, laktacna kríza ako vyšita. Mne to za to nestalo a cvičiť som prestala

matulindaaa
28. máj 2015

@cicci som na tom rovnako neviem čo na seba furt pozerám na všetky tie veci čo som niekedy nosila ..... ☹

lisettka
28. máj 2015

@dominikaqq takze uz treti tyzden jem podla jedalnicka co som si dala spravit. Tento tyzden som sa sice este nevazila, ale za minule dva tyzdne som schudla 3 kg, i ked to na sebe nejak nebadam. A niekedy som hladna ako vlciak. 😀

ivuska027
28. máj 2015

@lisettka kto ti to zostavoval, ak sa mozem spytat?

lisettka
28. máj 2015

@ivuska027 jedno dietologicke centrum ... nazov ti poslem v sprave

cicci
28. máj 2015

@lisettka ahoj.aj ja si prosiiiiim nazov centra.dakujem☺

cicci
28. máj 2015

@matulindaaa 😢😢😢

lisettka
28. máj 2015

@cicci uz mas 🙂

alceola
31. máj 2015

@cicci napdobne..ja som ako slon..meriam 169 cm a vazim 68 kg, hroch..a predtym som mala 59..vsetky veci mi stoja v skrini od triciek, kosiel az po rifle a teplaky..ono niekto si povie, ved to nie je take hrozne co by chcela...ale ja sa nemozem na seba ani len kuknut...nosim stahovacie gatky,,a to cvicim kazdy den..o zelenine sa mi uz sniva, co chodim nakupovat aj vo sne...a nic...ja som zufala, predtym som schudla za tyzden dve kila a teraz nic..iba ak tak gramy, pohybujems a cely den..a nic..ale jeden rozdiel je..fajcila som pred tehu a teraz odkedy som bola tehotna som s tym sekla...ja ozaj neviem co mam robit..aj pred mm sa hanbim vyzliect..

cicci
31. máj 2015

@alceola noooo...podobne.davam si na seba paplon...☺ked sme v posteli s mm😂

laja77
2. jún 2015

@ibionndai cvicit a behat som zacala 2 mesiace po cisarskom, chut mlieka to v mojom pripade nijako neovplyvnilo, kojila som 15 mesiacov bez akejkolvek laktacnej krizy 😉

rondicka
2. jún 2015

@monika2519 ahoj.ako si chudla?

andrea314
3. jún 2015

@superego ako si to dokazala

monika2519
5. jún 2015

@rondicka keď si pozries ďalšie moje prispevky v tejto skupine najdes tam jedalnicek ktorého som sa drzala ako tak 🙂

mimiq
7. jún 2015

2013 / 2015

hanatom
10. jún 2015

@alceola neváž sa každý den,,,mne sa pokazila váha práve v case, ked som zacala behavát a este prísnejsie upravila stravu, tiez som sa cítila ako hroch, teraz sa cítim ako menší horch 🙂 behávam každý druhý den, vylúčila som prílohy, co som teda uz dávnejsie, ale teraz uz aj ryzu si dám cca 2-3x do týždnaPár ludí mi uz povedalo ze som schudla/behávam asi druhý mesiac/ tak neviem 🙂

dominikaqq
10. jún 2015

Ahoj chudne niekto rýchlo ? Lebo ja som schudla dosť rýchlo 13 kg a nevratili sa mi vobec...

babulik3
10. jún 2015

@dominikaqq a prezraď mi prosím ako sa ti to podarilo?