Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@valeri34 Jedli ste pečivo alebo len zeleninu alebo jogurty?
@dominikaqq pečivo len viac zrné alebo špardlové ,ale len na ranajky inak nikdy , viac zeleniny a za celý týžden 2 kopky rýže a 3 zemiaky k jedlu inak stale priloha zelenina .jogurty nejem ja to nemám rada , varim na pare a bez oleja podlievam meso a zeleninu vodou 🙂
Aj ja chcem schudnut...aspon 5-6kg.
Teraz ma cca 62kg a rada by som max.56 kg....nedari sa mi...pomoc 😒
@cicci sme na tom úplne rovnako dokonca aj s váhou 🙂
Ja viem su na to take "lieky"...."žerMéne"...☺
A este sa opytam 🙂 stalo sa vam,ze ste mali svalovicu? A co na to babatko? Chcelo mliecko?
@matulindaaa je to katastrofa tie kila....ked si spomeniem,ze pred otehotnenim som nosila 34-36,xs,s....tak mi je zle z toho....teraz mam v satniku 85% tmave farby oblecenia... 😉
@ibionndai mlieko môže zhorknut. Skús obmedziť skákanie a cviky na ruky. Ja so po oboch porodoch začala cvičiť ešte keď som kojila, len pilates, a to som oba razy skoro došla o mliečko, veľmi sme potom bojovali o neho, laktacna kríza ako vyšita. Mne to za to nestalo a cvičiť som prestala
@cicci som na tom rovnako neviem čo na seba furt pozerám na všetky tie veci čo som niekedy nosila ..... ☹
@dominikaqq takze uz treti tyzden jem podla jedalnicka co som si dala spravit. Tento tyzden som sa sice este nevazila, ale za minule dva tyzdne som schudla 3 kg, i ked to na sebe nejak nebadam. A niekedy som hladna ako vlciak. 😀
@matulindaaa 😢😢😢
@cicci napdobne..ja som ako slon..meriam 169 cm a vazim 68 kg, hroch..a predtym som mala 59..vsetky veci mi stoja v skrini od triciek, kosiel az po rifle a teplaky..ono niekto si povie, ved to nie je take hrozne co by chcela...ale ja sa nemozem na seba ani len kuknut...nosim stahovacie gatky,,a to cvicim kazdy den..o zelenine sa mi uz sniva, co chodim nakupovat aj vo sne...a nic...ja som zufala, predtym som schudla za tyzden dve kila a teraz nic..iba ak tak gramy, pohybujems a cely den..a nic..ale jeden rozdiel je..fajcila som pred tehu a teraz odkedy som bola tehotna som s tym sekla...ja ozaj neviem co mam robit..aj pred mm sa hanbim vyzliect..
@monika2519 ahoj.ako si chudla?
@rondicka keď si pozries ďalšie moje prispevky v tejto skupine najdes tam jedalnicek ktorého som sa drzala ako tak 🙂
@alceola neváž sa každý den,,,mne sa pokazila váha práve v case, ked som zacala behavát a este prísnejsie upravila stravu, tiez som sa cítila ako hroch, teraz sa cítim ako menší horch 🙂 behávam každý druhý den, vylúčila som prílohy, co som teda uz dávnejsie, ale teraz uz aj ryzu si dám cca 2-3x do týždnaPár ludí mi uz povedalo ze som schudla/behávam asi druhý mesiac/ tak neviem 🙂
Ahoj chudne niekto rýchlo ? Lebo ja som schudla dosť rýchlo 13 kg a nevratili sa mi vobec...
@dominikaqq a prezraď mi prosím ako sa ti to podarilo?

@ivuska027 no vaaaaaau 🙂