icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
zuul
23. aug 2015

@origalaxis prosim o pridatie do skupiny. dakujem.

sbatarova
23. aug 2015

Aj ja si prosim o prijatie donskupiny.vopred dakujem 🙂

matkakovacova
23. aug 2015
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

@origalaxis prosím aj ja 🙂

jamama33
23. aug 2015

aj ja aj ja)

denisocka
24. aug 2015

@origalaxis ak by sa dalo,hod tam aj mna . Mam seriozny zaujem konečne schudnuť , nemusi byť vela , stačia mi 8-10kg 😅 😅 😅 , len neviem kde zacať . Problem je u mna strava , nejem vela,sladke velmi nemusim , ale zato pečivo - to je moja smrrrrrť . Neviem , za čo by som ho mala vymeniť ,aby sa vaha pohla smerom nadol .

nechapem102
24. aug 2015

@origalaxis prosím o pridanie 🙂

wenka
24. aug 2015

@origalaxis aj ja poprosím o pridanie do skupiny 🙂 Ďakujem..

zuzulienka22
24. aug 2015

ajja pridavam foto ked sa chce tak sa da schudnut 😉

zibi
24. aug 2015

@origalaxis mozes ma prosim pridat?

origalaxis
24. aug 2015

Dievcata co ste chcete pridat do skupiny, uz nie som moderatorkou, treba pisat @jana290585 ;) dakujem za pochopenie 🙂

tinka0008
26. aug 2015

@zuzulienka22 Ahoj.. Gratulujem vyzeras super 🙂 Ako sa ti to podarilo ? Ja mam 18r. a 79kg :( Ale brucho mam "celkom fajn" ale najhorsie partie su stehna a celulitida .Podla foto sudim ze si mlada baba cize keby si dala okrem super foto nejake typy ? Napriklad ci iba stravou alebo ake dlhe cvicenia? Vzhladom na to ze mam priatela, a skolu tak nemam moc casu a po pravde sa mi ani nechce. Ale ked vidim baby v mojom veku ake maju super postavy tak sa chcem do toho pustit. Prosim nenapisala by si mi tvoju vysku a vahu v tom februari ? Moc dakujem za odpoved...

lentilka46
27. aug 2015

@zuzulienka22 palec hore, veľmi vydarená premena!!! 🙂 bodaj by sa aj mne taká podarila 😀

evittam
27. aug 2015

@zuzulienka22 Tiež gratulujem. Ja som na tom podobne a presne ako píšeš - najskôr treba chcieť a zaprieť sa a ide to. Ja som začala cvičiť cca 20.apríla a aj stravu som upravila - posledný mesiac viac-menej "len udržujem" a aj tak išlo ešte kilečko dole. Celkovo som schudla zatiaľ 9kg a 12cm každé stehno, tiež brucho,zadok a ostatné. -bohužiaľ nemám fotky. Som so sebou veľmi spokojná a všetkým kočkám držím palce nech sa to tiež podarí, treba len vydržať a nevzdávať sa. 😉 🙂

denisocka
27. aug 2015

@evittam
@zuzulienka22 kocky,blba otazka ( ktora sa tu sklonuje kazdy druhy prispevok) ale ako a co ste cvicili ? ja som 4den bez peciva,to je moje male vitazstvo. zatial nahradazam ryzovými polystyrenmi + zelenina ... len este sa dokopat cvicit

evittam
27. aug 2015

@denisocka Tak najviac je to samozrejme o strave. Neviem, ale tie ryžové polystyrény by som tiež nejedla, tiež to nemá najmenej kalórii. Radšej si dopraj napr.na raňajky celozrnný - naozaj celozrnný chlebík s rajčinou. No a potom samozrejme cvičiť. Ja chodím u nás do fitka - cvičím 30min vacushape (super vecička), 10-15min bežiaci pás, 15 min vybraplošina a 20min roletic. A takto minimálne 2-3-4x do týždňa. Teraz ako udržiavam tak aspoň 2-3x do týždňa, inak som chodila 4x. 😉

michaela1711
27. aug 2015

ahojte ja tiež chudnem a dnes na raňajky som si dala pol krajca chlebíka bez masla jeden plátok tvrdého syra, jedna malá rajčinka a ryžový chlebík, na desiatu biely jogurt ryžový chlebík a hruška na obed budeme mať zeleninové ryzoto z kuracími prsiami na olovrant zeleninu a na večeru menšia porcia ryzota menšia ako na obed. Myslíte že je to dobre rozvrhnuté jedlo na chudnutie + samozrejme cvičím pilates 3x do týždňa. To som sa práve dnes naštartovala lebo po dvoch týždnoch predtým som zlihala a vzdala to na 3 dni a pribrala naspäť 3kg ale už bez chýb chcem začať.

evittam
27. aug 2015

@michaela1711 No to rizoto by som nekombinovala takto,bud len ryza a zelenina,alebo mäso a zelenina. A pozor- ryza je sama o sebe dost kaloricke jedlo.

jana290585
27. aug 2015

@evittam Rizoto sa v klude moze jest , nemusi oddelovat 🙂

evittam
27. aug 2015

@jana290585 Kde pisem,ze musi? Len môj nazor.

ivuska027
27. aug 2015

@michaela1711 no chleba sa zbav, ak vies. Na ranajky si daj ten ryzovy, aspon dva, nejaku natierku kludne, syr, zeleninu, sunku, parky a podobne, aj lekvar mozes, alebo jogurt, na desiatu ti ostala ta hruska, ta je dobre, obed tiez v pohode,olovrant si radsej vymen s vecerou, vecer uz nejedz sacharidy vobec(ryz.chlieb a pod), skor zeleninu a bielkoviny. Pred cvicenim jedz najneskor hodinu a nezabudni jest po cviceni, do takej hodiny po zjedz kuracie maso, rybu, zeleninu, uz nie sacharidy 🙂

michaela1711
27. aug 2015

@ivuska027 Som to tak spravila ďakujem budem sa toho držať,

ivuska027
27. aug 2015

@michaela1711 ja som tak dala dole zatial 32kg, tak snad ti to bude sediet 😉

sense
27. aug 2015

@ivuska027 praveze po cviceni by sa mali jest aj sacharidy...najidealnejsie potreningove jedlo bielkovinovo sacharidove...bielkoviny na regeneraciu svalstva a sacharidy na doplnenie energie....takisto nie je nutne ani chlibe uplne vylucovat, staci vylucit pecivo z bielej muky...

sense
27. aug 2015

@ivuska027 ale samozrejme kazdy si musi najst svoj sposob lebo kazde telo reaguje inak....

michaela1711
27. aug 2015

@ivuska027
@sense presne som to tak spravila dala som si olovrant detskú porciu ryzota na večeru struhanu mrkvu s citronovou šťavou a kaleráb a suchar a ešte som teraz o 21.00 bola hladná tak som si dala biely jogurt. A zajtra budem pokračovať na raňajky dva ryžové chlebíky a k tomu zeleninu alebo niečo k tomu na desiatu si dám ovocie máme kompótov vela tak si dám vyšne zavárane len trošku samozrejme malú misku na obed budeme mať brokolicu zapečenú s cestovinou a brokolicovú polievku, na olovrant si dám polievku a na večeru tuniaka a zeleninu volakú listovú a ak budem hladná večer tak o 21.00 si dám biely jogurt. Ja mám tento spôsob odpozorovaný od jednej baby z internetu čo schudla takto a tiež to zabralo. Ale vlastne čo ste mi poradili to si donesiem do svojho stravovania arobím si tak vlastný vyhovujúci spôsob dúfam že sa čoskoro dostavia výsladky. Ďakujem za rady obidvom.

sense
27. aug 2015

@michaela1711 ak mas ryzovym chlebikom namysli polystyren tak to ozaj nie je zdrave...malo zivin, vysoky glykemicky index...najdi si taky sposob stravovania na kt. vydrzis podla moznosti cely zivot...nielen kym schudnes par kil...lebo ked sa potom vratis k staremu sposobu stravovania, tak jojo bude zaruceny

michaela1711
27. aug 2015

@sense áno práve to chcem aby to bolo na celý život takže možno ten pol krajca chleba je v pohode na raňajky? Lebo ja som kedysi ešte chudla a dávala som si chleba ale len pol krajca a stačilo mi to na zasítenie a dlho som s potom tak stravovala zdravo a tiež som mala podobný rozpis jedálnička ako som napísala a dodržovala som ho dlho ale som v tehotenstve akosi zväčšila dávky a kilá išli pomaly hore ale viac ako mali. A tie chudnúce kúri sú dobré lebo plánujem si spraviť takú kúru týždňovu že prvý deň len ovocné alebo zeleninové šťavy nič viac potom ďalšie dni pomaly zvyšovať dávky jedla po troške dokonca aj na obed by som jedla len mrkvu ale to nieje na celý život len na týždeň je to vhodné alebo račej to nemám skúšať.

ivuska027
27. aug 2015

@michaela1711 ja som neprisla na to, na xo su tie kury dobre? :-P

sense
27. aug 2015

@michaela1711 podla mna su tie kury zbytocne vyhodene peniaze....ak silou mocou chces detox tak si hosprav jeden max. tri dni na stavach a zelenine a ovoci ale ja by som tolke peniaze za tie kury nevyhadzovala ...ved nie si na drogach alebo cigaretach zeby si potrebovala detoxikovat telo

michaela1711
27. aug 2015

@ivuska027 to je také chudnutie ale neviem či to potom nespravý jojoefekt toho sa chcem vyvarovať, s toho by sa malo rýchlejšie schudnúť ale niekedy je možno lepšie pomaly chudnúť a je to istejšie neviem no asi ostanem na tomto stravovaní celkom mi vyhovuje a občas si dám aj ryžový chlebík občas pol krajca aby mi nechýbali nejaké vlákninové veci a budem sa tak zdravo stravovať a aj normálne obedy budem jesť len menšie porcie a na ten olovrant si dám čo bolo k obedu len detskú porciu a na olovrant nejaku zeleninu alebo ryby alebo odtučnený alebo nízkotučný syr zo zeleninou a keď budem ešte hladná dám si jogurt biely a uvidím myslím že toto by už malo zabrať.