Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@judit26 schudnut sa da..ale robila by som to az po metabolickom teste ak by si vysla ako bielkovinovy typ...ked si nahodou zmiesany,alebo dokonca sacharidovy typ..co nemas ani potuchy kym sa neotestujes..tak ti skor ublizi. Schudnes to ano..ale vela je z toho voda..lebo glykogen vo svaloch drzi vodu....a teda akonahle zacnes jest len mierne viac sacharidov telo sa naspat zavodni a kila s tym spojene nabehenu hned naspat-to ta moze potom demotivovat...a ak nie si bielkovinovy typ moze ti to aj poskodit metabolizmus. Urciet sa drz pravidla ze bez testu,nechod pod 150g sacharidov na den..pomalych,komplexnych..teda v ryze natural,celozrnych obilninach..hlavne razi,spalde..psenici sa skor vyhni...a ovocie jedz s orechmi...
@vretenica12 wow perfetkne, ako si na to isla? Dakujem
@mart1na26 zmena stravy,pridaním postupne pohyb. Veľa som aj skúšala a mala som aj trénerku,ktorá mi poradila.hľadali sme čo mi najviacvyhovuje v strave.pohyb hlavne silovo s vlastnou váhou a intervalove behanie,žiadne hodinové kardia.....pluis sa učím dostatočne spať,čo je tiež dôležité pri chudnuti. skok kuk blog,alebo fb. http://prvykrok.blogspot.sk
@vretenica12 Velmi pekne dakujem 🙂 uz citam 🙂 mozem ta poprosit aj link na FB? dakujem 🙂
@mart1na26 https://www.facebook.com/Prvý-krok-416544028530... snažím sa tam dávať také tie bežné veci co mi pomáhajú dosahovať cieľ. Ak už to len teba inšpiruje,tak budem rada 🙂
@vretenica12 gratulujem, neuveritelna premena
@vretenica12 Krásna zmena. Kiežby som to dokázala i ja ☹ . Všetko dobré prajem
@vretenica12 uplne nebezpecna otazka, to sa ti telo takto zmenilo po pooorode?
@vretenica12 Som 11 mesiacov po druhom pôrode a stále vyzerám ako v 6 mesiaci. Mám diastázu. Niekedy sa už ani nemôžem na seba pozrieť v zrkadle ☹, takže je asi najvyšší čas niečo so sebou začať robiť.
@skerinko to je udel zeny , ze kazdej zene po porode sa trochu zmeni telo.
kamoska robi poldance profesionalne, vzdy bola chuda, a po porode nemohla nohavice (kvoli roztiahnutym bokom )zapat.
..ale poznam jednu pani a ta vyzera po troch detoch ako barbie. asi to je rozdielne.
mozno v tvojom pripade budes mat stastie v tom , ze brucho mozes dat este dole ale boky nestiahnes. 😉
@stoke ahoj ja mam vysku 161cm.... odvtedy som schudla na 44 kg ...cvivim nadalej kazdy druhy den 🙂
@hennyinnsbruck 44kg nie je moc malinko? alebo toto je ta spravna vaha pre teba?
@hennyinnsbruck mas osvedcenu dietu? nieco podobne chcem dosiahnut 😀
@stoke noooo....je to malo 2/3kg navyše by mi neuškodili ..ludia vravia ze som veľmi stihla. .ale brucho mam tvrdé ako kameň. ..🙂.....osvedčenu dietu ani nemam len davam pozor co jem.
Nejem po 18tej,nejem nic mastné, pecivo len ,,zdrave,, sunka ,žiadne salamy,müsli,zelenina atd.... ovocie nejem nechuti mi...pracujem v restike s kaviarňou kazdy den si dam poobedie zákusok (sladke musim) a raz za týždeň zhresim,dam si normálny obed napr rezen s hranolkami xixi....
@hennyinnsbruck tak to mas potom zazracne telo. snad aj mne sa podari dostat sa na moju pociatocnu vahu 🙂
ja jem zdravo... vsetky len zdrave muky...cukor vobec... zdrave semieka...tofu..ryby..maso bez ryze ci zemiakov ale zeleninu.ovocie jem na ranajky... 🙂
@vladka1828 Wau, tiež by mi to stačilo dať dole brucho... prosím ťa, ako si prišla k tomuto výsledku? 😉
@stoke podľa mna sa stravujes dobre 🙂
Ja som od prirody stihla nikdy som nemala viac ako 48kg.
baby super premeny 🙂
@origalaxis ahoj pridas aj mna do skupiny? Dakujem
Riadne ste niektore schudli🙂
dufam ze vam to co najdlhsie vydrzi sa o seba starat, ja uz cvicim rok a je to super pocit 🙂
@zakoto tak začala som Jillian -30 days shred, potom som cvičila od nej ešte ripped in 30, cardio kickbox, potom som mala menšiu pauzu 😀 a ešte som sa zapájala do tých 14 dňových výziev (na brucho, zadok...), stravu som nejako neriešila 😉
@vladka1828 obdivujem, aj ja som zacala s Jillian, postupne vacsinu od nej, potom rozne videa, trvalo to cez rok... A zrazu nemam cas a nemozem sa prinutit😞
Caute kočky,obdivujem vas vsetky co ste krasne schudli a zaroven prosim o radu som 6mes.po porode-sekcia stale plne dojcim ale vyzeram ako slon 95kg pri 169cm vyska.Poradte ake cviky a zmena jedalnicka pomozu budem rada za kazdu radu a tip ako na to...dakujem
@hennyinnsbruck ja mam 161 ked som schudla na 62 mysleli ze som anorekticka....tvar prepadnuta prsia ako kokrspaniel usi...zadok nikde ..ale brucho ostalo...necvicila som tak preto ....kebyze mam tych 44kg tak uz tu nie som...asi mas lahke kosti..lebo ja mam hrube tazke preto mam take vahu ...
teraz mam 78kg! a obzeram sa po ketodiete...ale mam obavy ci mi tie praskove napoje nepolezu krkom...zdrava strava nepomaha...vaha sla dole 3-5k a stojim...asi je to aj vekom uz mam pred 50...

@hennyinnsbruck super postava
aku vas prosim vysku a vahu?