Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@kamilkak dotycny sa bavil doma za klavesnicou urazanim inych ludi. zdvihal si svoje ego ponizovanim a vysmievanim sa. nahodou nasiel skupinu body builderov a ich tam zhadzoval. oni mu napisali, nech im posle svoju fotku. to aj urobil (vid prvy obrazok). tato skupina chlapov ho ale namiesto oplatenia jeho sprav a negativnych komentarov zacala "vyzyvat" (v dobrom zmysle) aby ukazal co dokaze. ci sa vie aj hybat a ako by on cvicil. takto sa ten obezny muz dostal k "sportovaniu". i ked na zaciatku to bolo len v sede pohybom ruk ako ked by behal. a potom mu ponahali radami a pozitivnymi komentarmi k jeho premene (vid obrazok dva). verili viac ako on v to ze nieco dokaze, ze vie prekonat seba sameho. teraz chodi do fitnes centra par krat do tyzdna. zbiera peniaze na plasticku operaciu na odstranenie prebytocnej koze (asi 15kg). takze jeho priklad je - vsetko sa da, len treba chciet a mat podporu okolia.
Dnešné polročné výročie a konečne mojich vysnených 57 kg.
@lisettka Supeeer,vyzeras skvelo!! Aka bola povodna vaha?
@mysuliatko7 dakujem 🙂 povodne 66 kg
baby gratulujem a zaroven obdivujem 🙂
@monika2519 A ako to mas s kozou na bruchu a tak...nemas ju ovisnutu? Ci sa ti pekne stiahla? A odkial si mala jedalnicek?
@straska no kožu nemam ovisnutu vobec akurat popraskanú ale s tým som už celkom v pohode 🙂 jedalniček som mala od jednej kamošky ktorá chodila aj do fitka 🙂
ahojte,co si myslite baby,som zacala uz 3.den tu dietu kde nejes chleba,pecivo vobec ,zemiaky rizu,sladke...cestoviny.myslite si ze da sa schudnut stym?
baby, prosim vas, ako je to s prsiami - ovplyvnuje ich cvicenie? pytam sa najma na nasledky kojenia - ked prska troska zmenia tvar. ta sa to zvratit nejakymi prsnymi cvikmi?
dakujem!
@kralovahola žiaľ nie :-/
@sandrax19 eh :( a ako to teda riesite?
@kralovahola ja porodim tretie, odkojim a idem na plastiku 🙂
@kralovahola presne tak, jedine plastika, prsia sú v podstate tuk a koža, takže s tým nič nespravíš 😒
@kralovahola nepomoze ani tepla a studena sprcha? ja som to kedysi robila a mala som pevnejsie prsia
@lisettka co si robila, cvicila alebo iba zmena stravy? alebo Kombi?
Ahojte kočky píšete tu že zamedzila som chleba ja som taká chlebovo-rožková syr,šunka. A to vlastne si davate len syr a šunku bez chleba? Od 1 začnem aj ja teraz na sviatky sa to neda
Lenže ja zas ja nezjem pečiva vela vlastne ja jem len pečivo,ale ja rano musim mať dva rožky bud alebo dva chleby so šunkou. To je moja závislosť:-/ Raz som skusila bez vydržala som 5dni strašne mi chybalo. Ale asi toto budem musiet skončit lebo momentalne 79kg mne by stačilo 70kg mat nie takto. Vynecham pečivo,sladkosti,sladk napoje . Ale ako píšem až od 1 lebo cez sviatky sa to neda
wau niektore ste super schudli, obdivujem 🙂
slovo RYZA s makkym iii.... ou moje oci
@judit26 tak tu rIzu preskocime...
Sacharidy telo potrebuje. Samozrejme nie rychle sacharidy (cukor, biela muka, rozvarena lupana ryza) ale treba zmenit skladbu sacharidov. Jest celozrnne pecivo (nie tmave, lebo to byva prifarbovane karamelom a je vyrobene z bielej muky), celozrnne cestoviny, natural ryzu alebo aspon pololupanu. Vylucit treba akurat cukor (aj trstinovy, agave a kadejake reklamou propagovane "zdrave" cukry, lebo tie su tak ci tak iba a len glukoza a fruktoza, rovnako ako biely krystalovy cukor).
Neviem ja si myslím že málokto vydrží nejesť normálne pečivo celý život. Je chcem len tým povedať že najlepšie si najsť takú stravu s ktorou vydržím celý život. A zase nejaké veľké odopieranie cukru a jedla vedie k jojoefektu myslým tým diety. Ja som tiež dokázala obmedziť sladké ale nie uplne vyradiť. Chcem sa len poradiť nie volako sa vas dotknuť. Lebo teras je také nové chudnutie chudnutie pomalé bez diet a myslým že je lepšie ako dietovať a potom mať jojoefekt. Či nie?

@dana_l - keby tam bol aj preklad