Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@hennyinnsbruck trenera som nikdy neskusala..na cvicenie som leniva...a byvam na dedine 20km od mesta a pri 2 domacnostiach 3 detoch a staram sa o 77r.otca.....moje slova su ze kto chce ide na to kdo nechce najde si vyhovorku..ale trenovat z trenerom to by musel mat den 30h.aspon pre mna radsej jest nebudem to sa prinutim ale na cvicenie musi byt aj klud a psychopohoda ... 😝
@jarhal uau tak to mas toho dost.....no ja potrebujem na cvičenie od 30 do 45 min podla toho ako trenujem brucho...občas je to na prdel po robote. .som čašníčka v robote sa nabeham jak kon plus 2 psy. ..aj ti potrebuju vybeh....xi....ale v pohode zvykla som si....
@origalaxis ahoj , pridas ma do skupiny .. dakujem xx
@origalaxis prosim pridat do skupinku zdrave chudnutie
@winnerka Pekné. Ale predpokladám,že si dosť upravila stravu. Teda oktem cvičenia.
@anatalia77
@ivuska027
Ďakujem, vylúčila som úplne pečivo , sladkého jem rapídne menej, hoci občas zhresim 😰 a používam kalorické tabuľky 😊
Tak babenky zajtra idem zacat chudnut...... drzte mi palce. 🙂 Co odporucate co sa stravy tyka aby som to zvladla co najlepsie a najdlhsie.... Som zavisla na sladkostiach ☹
@origalaxis prosím o pridanie.. , vďaka
@origalaxis poprosim o prijatie 🙂

@jarhal hej ja musim mat lahsie kosti...i ked pravda je ze tuku nemam vela....
Praskove volaco skusala známa schudla ale jej to začalo liezť veru krkom. ..to neni nic na dlho....
Nekusala si ísť za trénerom, nech zostavi jedalnicek a da tipy na cviky?