icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
erikasvk
19. jan 2016

@erika1235 waaaaaw to uz ako? krasna premena

erika1235
19. jan 2016

@cmelnicka
@hope28
baby kuknite tu na koniku cambridge dieta, tiez tam takto piseme , je to fakt super

lilam
19. jan 2016

@erika1235 Gratulujem k užasnej zmene,velký obdiv.A ja by som chcela vediet ako sa Vám to podarilo ak možem.

erika1235
19. jan 2016

@lilam
@erikasvk
pisala som prispevok vyssie , kuknite konverzaciu cambridge dieta tu na modrom koniku , tam sa dozviete kopu veci , vela bab to drzi a kazda jedna ma super vysledky ,

lilam
19. jan 2016

@erika1235 Ďakujem

erikasvk
19. jan 2016

@erika1235 dakujem 🙂 este som o tom nepocula.... budem citat ked deti pospia...... a na com to je zalozene aspon tak strucne ak mozes?

erika1235
19. jan 2016

@erikasvk je to zalozene na uplnej nahrade stravy , je to nizkokaloricka strava klinicky testovana ktora obsahuje dennu davku mineralov a vitaminov ktore tvoje telo potrebuje , pri uzivani sa tvoje telo dostane po par dnoch do keto stavu kde si telo berie energiu z tukov a nie z jedla. rychle a zdrave chudnutie v skratke

erikasvk
19. jan 2016

@erika1235 aha........ a to sa objednava? kolko asi trva schudnut cca 8kg? nie je potom jojo efekt?

erika1235
19. jan 2016

@erikasvk napis mi spravu . to sa objednas u poradcu a tam si objednas jedlo na kolko chces . 8 kil som schudla za 3 tyzdne a jojo efekt mas vzdy ked po kazdej diete zacnes zase zrat , tato dieta ma naucila zdravo jest a cvicit , bavi ma to , a tym padom si svoju vahu drzim , takze jojo efekt nenastal

lorrita
21. jan 2016

Ahojte 🙂. Prikladám svoj výsledok. Teraz to je ešte o 2kilá menej a 90% z tých dvoch kíl sú tuky 🙂. Stručný popis môjho výsledku si môžete pozrieť aj na mojom blogu http://www.spolutodame.sk/pribrala-som-v-tehote... . Teraz hlavne začínam cvičiť a spevňovať, pretože doteraz som necvičila a čo si budeme hovoriť, ako má telo ďaleko od pevnosti po pôrode 🙂

vitacalcin
24. jan 2016

@erika1235 super zmena, ako sa ti to podarilo?

korina1
26. jan 2016

@origalaxis prosím o prijatie do skupiny. Ďakujem

dorka_shop
Odpoveď bola odstránená
tamichloe
2. feb 2016

@erika1235 vyzeras perfektne,aj ja už dlhšie zvazujem nad touto dietou......kolko ta to vyslo mesacne?da sa to vydržat?možeš aj ip dakujem

jarhal
Autor odpoveď zmazal
dorka_shop
3. feb 2016

@jarhal tak ano, lebo o tom ludia nevedia. pritom je to velmi zdravy sposob chudnutia.

jarhal
Autor odpoveď zmazal
evittam
3. feb 2016

@jarhal A čo chceš, prosím ťa, "približovať" - zase nejaká - pardón za výraz - sprostosť a sračka so zaručeným efektom za 80,- Eur? Veď si to "vygoogli" ......
@dorka_shop Zaručený a zdravý spôsob je len jeden. A už si tu konečne prestaň robiť reklamu - nejdú obchody?! 😝

jarhal
3. feb 2016

@evittam 😀

dorka_shop
3. feb 2016

@jarhal je to jedlo ktore sa dava miesto vecere, zaroven dodas vsetky ziviny.

silvusinka353
3. feb 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

nedala by som zato tolko penazi

jarhal
Autor odpoveď zmazal
dorka_shop
3. feb 2016

@evittam prosim ta nepodavaj skreslene informacie ludom co sa informuju o cenach...a pravdou je ze obchody idu bohuzial aj bez teba 😊

dorka_shop
Odpoveď bola odstránená
dossy
3. feb 2016

baby.. chodim do prace na bicykli aj malu nosim do skolky na bicykli ... a zacala som s jogou .. ktora ma neskutocne bavi ... cim som starsia tym viac mi robi radost chudnut cvicit a uz nerobit hluposti .. aj alkohol som velmi obmedzila aj sladkosti kedze ma zacali bolievat zuby ... tak mi drzte palce... jedine co chcem zbavit sa tej mojej pneumaticky 🙂 a nejest moc neskoro ... drzim vam vsetkym palce 🙂 vysledky ukazem ked sa uz naozaj budem citit chuda ..

evittam
3. feb 2016

@dorka_shop Nedala by som za to ani 65 centov a namiesto toho si radšej zaplatím na 3 mesiace permanentku 😉 . Určite ti idú obchody, keď si dávaš neplatenú reklamu na MK. 😀 😀 😀
http://www.lepsiakava.eu/ganoderma-produkty-myc... - tu sú ceny - vychádzala som z tej spotrebiteľskej - tak pardón.....
Zase ďalší "zázrak" typu zelená káva. 😀 😀 😀 😀 😀 A ľutujem tých ľudí čo tebe a aj iným na to naleteli a vyhodili peniaze von oknom. Detox si môžem spraviť aj oveľa lacnejšie a efektívnejšie.....

jarhal
Odpoveď bola odstránená
evittam
3. feb 2016

@jarhal Tak to buď rada, že si po ňom nemohla len spávať - to je tiež pekný humus a hlavne ti môže veľmi poškodiť zdravie......

jarhal
Autor odpoveď zmazal
dorka_shop
3. feb 2016

@evittam vsak si zaplat permanentku teda. Ved nikto ti to nezakazuje. A najlepsiu reklamu si urobila ty panovi na najlepsiakava.eu ☺