icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
evittam
3. feb 2016

@dorka_shop Ja som niekomu niekde robila reklamu - no o tom vôbec neviem, asi vieš teda o mne viac ako ja - super.

evittam
3. feb 2016

@jarhal Adipex bol jednu dobu aj zakázaný - dala som si raz dávno jednu tabletku zo zaujímavosti - fuj, mala som strašný stav. Kamarát ho bral dlhodobo a skolaboval. Poznám viac ľudí, ktorým poškodil zdravie....Tento liek mohol byť podávaný len pod dozorom lekára napríklad nadmerne obéznym ľuďom, ak potrebovali rýchlo schudnúť napríklad kvôli operácii a podobne. Takže vôbec nepreháňam....Dokonca aj tu niekde v diskusii na MK písala jedna kočka ako "super" dopadla po jeho braní.....
Ale ja ti to neberiem, kľudne ho aj jedz naďalej, je to každého vec....Ak niekto nedokáže mať pevnú vôľu, tak neschudne nikdy - alebo áno a potom sa veľmi rýchlo vráti k starým zvykom a priberie nazad.....A celý život brať hnusné lieky, ktoré ti zabraňujú jesť je fakt úžasné riešenie....

sandrax19
3. feb 2016

@jarhal mala by som záujem o ten adipex, napíš mi IP

ivuska027
3. feb 2016

@jarhal ja mam tiež kamosku, čo adipex brala, a teda dakujem, veľmi zle dopadla. Mám známeho, lekára, ktorý to písal svojho času, viem svoje...
Rovnica platí menej jesť, viac spáliť. Na chudnutie lieky nie sú a pravdepodobne ani nikdy nebudú.

jarhal
Autor odpoveď zmazal
evittam
3. feb 2016

@jarhal Tak si mala šťastie. Ja si tiež nemám prečo vymýšľať, ja nie som na žiadnej diéte - zdravo sa stravujem - kde-tu si doprajem a hlavne pravidelne cvičím a ide to. A tiež v mojom veku to už ide ťažšie. 😉

jarhal
Autor odpoveď zmazal
evittam
4. feb 2016

@jarhal Presne ako píšeš, ja už som ale schudla čo som chcela a teraz už udržujem a spevňujem postavu - a ja zase radšej cvičím a potom si aj doprajem čo mám rada 😉 . Už teraz môžem. 😝 Tak ti držím prsty nech sa ti to tiež podarí ako si to predstavuješ. 🙂

jarhal
Autor odpoveď zmazal
milica313
4. feb 2016
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

Baby je to super ze vam to tak ide 🙂

winnerka
4. feb 2016

Ja najnovšie dnes takto.... Uz som pokorila 50kg hranicu 🙂 🙂 🙂

martulkamarhulka
4. feb 2016

@erika1235 ako si dosiahla takí super výsledok za 3. mesiace ,ako si sa stravovala?

kralovahola
4. feb 2016
vitacalcin
7. feb 2016

@erika1235 ako sa ti podarilo? dakujem za odpoved

tuppe
9. feb 2016

Krásne premeny baby ! 🙂) Pridajte sem prosím brušká po sekcii a po schudnutí.. ja som už vyše 2r po sekcii a brucho stále veľké :((

michaela1711
9. feb 2016

Ahojte baby ja cvičím ešte chvýlku ale chcem sa opýtať čo s tou ovislou kožom mne zostáva stiahne sa po čase alebo len trochu? Lebo brucho sa mi zdá že mi trochu aj padlo ale tá koža neviem čo s tým? Chcela by som vaše skúsenosti.

ivuska027
10. feb 2016

@tuppe ak máš diastazu, tak to len zasit.
@michaela1711 ja plánujem plastiku 😉

denislava
10. feb 2016

@tuppe ja som po dvoch sekciách. 😉

monikad77
11. feb 2016

@romanettka mám otázku na clean 9 môžu ho aj ženy,ktoré koja svoje dieťa?

stanuska71
12. feb 2016

@lucinka710 ahoj prosim ta ako sa ti to podarilo? Za 4 mesiace? 🙂 ja so. Uz raz schudlam25kg ale nabrala som zas a potrebujem dat dole len to ide nejak pomali teraz ☹ zastavila som sa.tiez som zacalq s takou vahou a musim dat dole minimalne na 64kg .dakujem

lajto
12. feb 2016

@superego ahoj mozem sa opytat co oresne robis?

kapuska
19. feb 2016

@denislava super!!!! si mojou motivaciou 🙂 ja som tiez po dvoch sekciach, a dva roky som sa lutovala, ze uz navzdy budem mat obrovske brusisko.... a potom som sa nazlostila a zacala so sebou nieco robit.... a aj ked mam este dlhu cestu pred sebou....tak sa mi zacalo konecne darit, a uz mam z brucha dole 12 cm.
ale ak by som dosiahla to co ty.... waaaaau, to by bolo super! mas moj obdiv ;)

denislava
19. feb 2016

@kapuska dakujeeeeeeem veľmi pekne. Ja som dala dolu 7cm z brucha a este stale je na com pracovat. 😜

erika1235
19. feb 2016

super ,aj ja by som chcela byt tak vysekana , na tom sa teraz pracuje

kotatko1232
19. feb 2016

Babulky poradte mi co by som mala este zmenit hlavne s bokov alebo este nieco??

zabkazelena007
19. feb 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

boky a stehna na tie by som sa zamerala

kotatko1232
19. feb 2016

@zabkazelena007 a nejake cviky alebo nejake rady🙂
rada si vypocujem od skusenejsich co asi dlhsie cvicia nez ja 🙂

bibinka379
20. feb 2016

V tehotenstve som sa vypapala na 114kg po roku 83kg . Ale stale pokracujem v chudnuti moj ciel je 70kg.Najviac mi pomohol Macingovej detox ☺

daniela40
20. feb 2016

@bibinka379 krásne si schudla...povedala by som na 70kg 🙂

kralovahola
20. feb 2016

@bibinka379 vyzeras uzasne. macingovej detox je pecka 🙂