Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@denisocka Waw super pozeram ze aj zadok sa ti trosku podvihol...teraz vyzera lepsie ako predtym. 🙂
suepr ..ja chcem dat este dole aspon 6-7kg len ked mne sa nechce cvicit ☹WRR
@kotatko1232 dakujem , neviem ci podvihol - či zmenšil,ale je to určite lepsie 😀
@denisocka mala si ho taky rovny splasnuty a teraz trosku podvyhnuty.
ja som cvicila nato drepy aby sa mi trosku vyformoval...
@denisocka a kolko merias a ako dlho cvicis a co papas??lebo fakt do leta budes super vyzerat...
@kotatko1232 cvicila som iba 30dni - Jill 30DS + cviky na brucho z netu takých 15min denne k tomu . Vysku mam 158cm a vo febr. som mala a 64kg , tak som vysadila pecivo a zacala jest zdravsie , pit cistu vodu a ked som schudla na 56,5 kg tak som začala s týmto cvicením , aby som kus spevnela a tiež este zhodila
@denisocka waw od februara do teraz si dala 8kg??
a ako zdravsie si zacala jest??co napr.dakujem za infoo
lebo ja by som tolko chcela aspon do leta dat tie tvoje kg🙂
10kg
Ahojte baby potrebujem dobru radu, uz som v koncoch, pred porodom som mala 60 kg po porode som mala 75 kg po case som chudla na 69 asi 2 mesiace po. Dala som si danu a mam teraz 77 kg . Neviem ako zacat chudnut ci je to tou danou alebo co neviem. Vysku mam 162 cm. Co by som mala jest a nemala ? Chcela by som mat zo zaciatku aspon na 60 kg dostat. Mam dost hyperaktivneho syna tak cvicit len vecer by som mohla aj to som rada ze idem spat , bude mat len 2 roky. Dakujem ☹
@kotatko1232 no ranajky jogurt s vločkami , banán , potom po cviceni cottage so zeleninou , maso , ovocie .... a vela vody . Dnes som si dala za odmenu Kofilu 🙂 inác bez sladkeho ,akurat kvalitna horka cokolada a hlavne bez pečiva
@denislava no neviem,neviem ☹
Veru, ta vaha sa uz ani mne nepaci. Ale nie a nie ist hore. 😡😡😡
@denislava waw takto by som chcela zase vyerat....
ved skoro nic nepapas....a zemiaky a ryzu??to asi nieco?
@kotatko1232 praveze jem uuuuplne vsetko. Uz som zaradila aj biele pecivo, aj sladke. Vaha mi velmi klesala pri cviceni a teraz som mala virozu s horuckami a zhodila som 2kg. Uz mam pri vyske 175cm 58cm. To sa mi zda uz moc malo. 😞Uz sa mi to zda na hranici. Potrebujem pribrat tie 2kg, len to nejako nejde. Uz mam nastartovany mmetabolizmus, tak telo uz nechce. 😉
@denislava ja meram 165cm a vazim 60kg a chcela by som aspon 7kg
@jakaem cvicenim. Cvicila som 4mes podla Jill a to ma nastartovalo. Posledny mesiac som uz kardio nerobila, lebo som velmi chudla potom, tak som viac cvicila na brucho a zadok. Ale teraz ta viroza ma úplne odrovnala. Chce to cas a dam sa zasa do formy. 😉 mala som pekne vytvarovane brucho, teraz ho mam moc chude. 😕
@kotatko1232 treba upravit stravu a pravidelne cvicit. Telo sa za chvilu nastavi a vaha pojde dolu aj sama. Ja som mala po kazdom cviceni ubytok na vahe, tak som musela uz prestat cvicit. Predtym som cvicila 7xdo tyzdna, teraz ku koncu uz len 2x a stacilo to.
@denislava no kedze mam maju dcerku nemam cas cvicit.ale tak ja kazdy den mam prechadzky aj 2 hod .vecer chodievam na 1hod behat a aj 3-4x dodna chodim po schodoch na 4 poschdie ....to nestaci???
a teraz uz asi mesiac pijem L-carnitine+ chrom
@denislava a ked som cvicila niekedy tak Plank+drepy
@bibinka379 tak ze opet som postupila o 4 kg dole . Naposledy bolo 83 teraz 79.pomaly ale isto sa k tej 70tke priblizujem.
pripomeniem ze na prvej foto bolo cez 100kg
časté baby chcela by som schudnúť... no neviem ake cviky mam cvičiť aby to malo aj účinok dakujem
@bibinka379 Perfektne ako si schudla. Mas moj obdiv! Len tak dalej 🙂 A ak sa Ti da informuj ako postupujes. 🙂
@straska ahoj,vobec necvicim,myslim ze sanabeham dost v praci,mam dost ubehanu robotu. Stravovala som sa podla Macingovej28dnovy detox ktory som drzala poctivo 3 mesiace. A teraz sa uz len stravujem podla jej receprov 😊 a kila idu dolu stale ,co ma velmi tesi . A dakujem za uznanie ,potesi to ☺
@zdenulka30 skus tiez tu macingovu 28dnovy detox
@bibinka379 No fakt super! musim sa zopakovat 🙂 Ja sa stale neviem akosi nastartovat. Uz som Macingovu skusala, cosi som dala dole...ale nikdy som nedala cely mesiac a vzdy som potom vela nabrala naspat :( Mozno sa na to dam znova ked vidim tvoje uspechy 🙂 🙂
@straska urcite treba vydrzat 😀 prinasa to urodu ☺ drzim ti palce aby si sa odhodlala 😉

kočky,ja len na rýchlo , po odcivceni 30DS od Jill mam za 30dni dole dalších -2,5kg a kopec centimetrov , pokracujem dalej a budem sa snazit formovat brusko , lebo vaha by mi už aj stacila aka je ( 54kg )