Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Mám sa faaaaajn. Koncom mája v roku 2015 som skončil 69-dňový FIT program, zmenu životného štýlu. Som hrdý na seba. Ďakujem každému, kto ma podporoval a veľké ďakujem pre www.budemfit.sk 🙂 Zmenil som sa zvonka, ale aj zvnútra🙂 Mám väčšiu sebadôveru a viac energie ;)
Odporúčam aj Tebe spraviť niečo pre svoje zdravie a vitalitu!!!
@katkapoli Ahoj idem do toho aj ja od dnes...Ked som zbadala na vahe 60,9kg skoro som plakala :'( áno viem sama si za to môžem ale už musím sa donútiť :'(...Už mám fotky,miery zapísané a uvidím aky bude efekt za mesiac...Diétu si upravim podľa seba a menej jesť...Samozrejme vysadím sladké a pečivo...Takže u mňa napreduje zelenina,ovocie,chude maska a tak ďalej...Dúfam že to dáme a ked bude dáky efekt dam to sem 😉...Cvičenie jillian tiež začnem som zvedavá koľko vydržím /ale ja to nebudem cvičiť denne to isto nedám :'( plus beh/....Tak už nech prejde čím skor mesiac a uvidíme či dodrzim...Musím/musíme!
@katkapoli super budeme sa podporovať akurát som bola s mojím nakúpiť samú zeleninu a syry čo môžem...Takže sme na tom rovnako s tym že ked drzis diétu kilá idú šup šup dole ale ked sa tiež "rozozeriem" tak sú naspäť extrém rýchlo 😀 veď porovname potom a keď dostaneme chuť na sladké po prstoch si buchnem prstami a radšej vypiť pol litra vody 😀
@michhaela nasla som este pecivo http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewtopic.php... prave peciem, zajtra poviem ako chuti 😉
Baby ja potrebujem schudnut aspon 20kg..mam velmi vysoku vahu, dnes som cvicila a od zajtra sa uz snazim aj zdravsie jest.
@barborkark tak sa pridaj k nam, ja som sa dnes odfotila tak vobec nie som na seba pysna 😖 ale dufam ze tak o dva tyzdne to bude lepsie, dnes som cvicila asi 15 min s Jill a vsetko ma boliii
@katkapoli pridavam sa. Budete sem pisat kazdy den co ste jedli a co cvicili?
Takze dievcata, rano som si dala 2 krajce chleba /toho co sa z neho nepribera/ s vajickovou natierkou, o 3 hodky nizkotucny jogurt a na obed mam pripravenu parenu brokolicu s mrkvou a zemiakmi. Rano mi inak zhorel hrniec, ked som to poarila 😖
Ahojte ja som dnes zacala poharom cistej vody a potom som mala vajicka so sunkou a syrom a k tomu zeleninu - cuketu a mrkvu nastruhanu. A potom neskor som si dala kavu s medom. Na obed mi este ostali vajicka tak si tam zamiesma tuniaka a dam si k tomu zeleninu. Uz sa mi podarilo aj zacvicit ale ked maly zaspi chcem si dat min 40min kardio este.
@barborkark 40 min. si dobrá, ja dam 15 a umieram.
40 min je super..tak akurat..aj ja si dam dnes na orbitreku tolko ...ale az vecer,ked deti budu v posteli...mala je doma..v noci kasle☹
@katkapoli ja cvicim podla jessicy smith na youtube, vtedy vydrzim najviac. Bavi ma to viac ako napr na stacionarnom bicykli alebo behat. Navyse ma aj videa pre takych s vyssou vahou kde nezatazujes az tak kolena a klby ale aj tak sa namakas a spotis
Kocky pridávam sa k Vám 🙂 este tak 15kg potrebujem dole !!!!
@katkapoli Takže to pecivko dietne je celkom chutné?Ja som vcera šla trošku behať plus čo som nevládala dala rýchlu chôdzu...Dnes ráno na lacno voda s čerstvým citrónom...Raňajky čerstvý zeleninový šalát s trošku syra...Teraz idem si dať svieckovu ale bez zahustenia len čisto pomixivanu mrkvu a trošku chudeho maska si dám....Dnes ma caka jillian cvičenie som zvedavá koľko vydržím...Ale ináč straaaasne som hladna vrrr musím vydržať kym sa žalúdok stiahne 😀
tak ja teraz po 3 hodinach som si dala jeden krajec chleba, dufam, ze to je dnes posledne jedlo. Ano ten chlieb je vyborny, aj ta priprava nie je narocna
@katkapoli Prečo posledné? Nepreháňaš to? Málo jesť tiež nie je ten najlepší "vzorec" na schudnutie. 😉 Odkiaľ si zo ZA? Chodiš niekde cvičiť, či len doma? Ak chceš môžeš sa pridať ku mne - ja už síce "som za vodou" a len udržiavam, ale cvičiť chodím stále - dokonca tam chodím s dcérkou. 😉 A super výsledky.
A to je aký chlieb, "z ktorého sa nebriberá"? 🙂
@katkapoli dnes uz nebudes nic jest? To nie je moc dobre ale tak zas kazdemu vyhovuje nieco ine, ja si o piatej dam este aspon biely jogurt s medom
@katkapoli A ešte jedna vec - a to neber, že chcem byť za múdru - chcem ti len poradiť a podporiť ťa - 5kg za 10 dní je veľa a nezdravé - potom sa nediv, že ak prestaneš dodržiavať stravu, tak priberieš a znovu dookola - takéto schudnutie nikam nevedie - alebo áno - len k tomu, že budeš stále dookola priberať a chudnúť..... 😉
Tak dievčatá jillian som vydrzala 28minút cvičiť ja že to bude fucka ale hovby strašná makacka plus prvy diel och ale určite to nebudem cvičiť každý den by ma porazilo...Cca tak každý druhy 😀 uvidíme co to spraví a aký bude efekt...Zachvilku ma čaká voda s čerstvým citrónom a biely jogurt,štipku medu zo skoricou :-P
@evittam ja byvam pri rajci. cvicievam doma, aj ked nie pravidelne, vcera som cvicila a dnes som v praci nemohla zist dole schodami 🙄 svalovica poriadna. Ja som drzala 10 dni neera detox a schudla som 5 kg. povedala som si, ze sa zacnem zdravo stravovat a udrzim si to, ale ked som zacala jest zozrala by som aj vola. Takze jasne, ze som to nabrala. Ale v lete som pravidelnou stravou schudla aj som si to drzala, ja som teraz uz neni hladna, radsej si dam viac na ranajky. 😀 Ten chlieb som nasla na stranke mira veseleho, http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewtopic.php... tu to najdes a je fakt chutny
@katkapoli Tak ja verím že svalovicu budem určite mať lebo to už cítim a dúfam že v stredu budem môcť opäť zacvicit lilian...Akurát som dopapala jogurt biely s skoricou ako som hladná mi už chutia tie čierne jedlá...Musíme vydržať už len 29dní 😀 😀 😀 že aký bude efekt snáď aspoň -1kg bude bo ak ne ma klepne 😀
ale mne ide hned vaha dole, akonahle si zacnem davat pozor mam za tyzden -2kg. dostanem sa na hranicu 55 kg, a to za svet nemozem prekonat, uz ma nechce pustit 😠
Tak dievcata pokracujeme 😎 dnes na ranajky chudnuci chlieb 😅 na desiatu nizkotucny jogurt a na obed som si pripravila zeleninu na pare.
Vcera som muzovi robila slivkove knedle a odolala som 😀
@katkapoli Dobré ráno už mame tu 3deň...Takže ja svalovicu mam v ramenách a v rukách omg po cvičení jillian 😀 Dnes cvičenie nebude iba oddych...Raňajky boli už čerstvá zelenina s vajickom na tvrdo s troškou syra tvrdého...Stále pocitujem hlad ale snažím sa piť veľa čistej vody...Včera sa moj milý pýta: Idem do obchodu chceš niečo sladké? " Cumim na neho,škaredo a on: " Ježiš zlatko prepáč áno viem dietujes ale trošku ti nezaškodí." Vrrr iba rýpe potvora ale nič som si nedala vydrzala som musím/musíme veď pred očami mam pomalý leto a nemienim si kupovať nove plavky teda väčšie číslo že plavky sú mi malé....😀 😀 😀
@superego wauuu tlieskam Ti vyzeras super🙂
Tak pre inspiraciu ranajky chudnuci chlieb 🙂, desiata nizk.jogurt, obed parena zelenina, olovrant celozrnne cestoviny so zeleninou a vecera chudnuci chlieb. A dnes sa ide cvicit 😝 inak myslite si, ze by som mala jest nieco ine, napr. poobede uz len zeleninu, alebo tak?

Tak dievcata, aj ja sa pridavam. Od dnes mam 59 kg a 164cm, chcela by som to dat na 53 😠 dnes som si dala cvicenie s Jill, ale zvladla som len 13 min. Minuly rok som pravidelnou stravou schudla na 55kg, ale nejak som sa teraz nevedela odhodlat. Takze dnes 1.5. zaciiiiiiiiiinam 🤐