Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@katkapoli raňajky-si môžeš dať-vajíčka,šunka,syr,zelenina,vločky,ovsené kaše...desiata-ovocie,orechy,smoothie,zdravý koláčik-bez múky a cukru,obedy-mäso,ryby,zelenina,ako príloha-lyžica zemiakov,alebo ryže,kuskus,bulgur,taktiež aj cestoviny-doporučujem zo začiatku nie veľmi často zaradovať-celozrnné špaldové,olovrant-jogurt-najlepšie biely a určite nie nízkotučný-radšej si ho ochuť sama-medom,škoricou,bobulové ovocie...,alebo tvaroh...večera-mäso,ryby-ako príloha už len šaláty,cottage,vajíčka,zeleninové polievky bez zápražky...
Dievčatá,dobré video,kuk
https://www.youtube.com/watch?v=0a2-Pos-rlA
4deň joj mam už svalovicu na stehnach az včera poobede dali náznak z cvičenia z pondelky uff čiže dnes tiež oddych...Raňajky biely jogurt s banány,skorica trošku medu do toho...Už mi začína žalúdok sťahovať ale vydržím...Dnes ma čaká ešte varenie zeleninova polievka, kuracie prsia na spôsob gyros a k tomu čerstvý šalát zeleninovy 😀 hlavne sa teším na polievočku mnaaam...
Ja tiez cvicim podla jill. Som na level 2 ale je to pre mna ovela ťažšie ako 1. Kila nejak dole nesli :'( ale cm uz ano tak aspon nejaka utecha. Svalovka neskutočná obdivujem dievcata, ktore to daju 10 naraz. Ja aspon jeden den musim mat pauzu. Drzim vam dievcata palce a veľa sily. Dufam ze sa dockame vytúžených postáv 😉
No dievcata ako pokracujete? Ja som si dala dnes cistiaci den, len zeleny caj. Tak uz radsej idem spat 🙂
myslim si, ze kazda zena je krajsia ked jej vyniknu crty tvare a krivky tak ako to ma byt! blahozelam vam vsetkym - zmeny su skvele
Leto sa už blíží, skvelo napísaný článok, ako sa dostať do formy na leto ;)
http://budemfit.sk/zivotosprava/dostan-sa-na-le...
@gabordanko všetko fajn,až na tú clean 9..
Dievčatká,len nezabúdajte,že všetko ma svoje medze,aj chudnutie...par kg navyse urobi zenu sexi...videla som veľa schudnutých zien,z ktorych sa vytratil zivot a sexepíl...Takže vsetko s mierou...Mne sa viac pacia usmiate a spokojne moletky ako smutne suchotiny....Niektore chudnutim opekneju.,ine naopak....Aj niektore z vas boli krajsie pred chudnutim...to je len moj sukr. Nazor....a zenu robi zenou najma cit,takt,sarm,noblesa,mile slovo,usmev...viac ako kg na vahe 😊😊😊
No co dievcata, ako vam to ide?
@beate1 Prečo? 🙂 u mňa super funguje 🙂
@gabordanko každý sme iný..tak asi preto..
ja som mala co sa tyka detoxu neera, vydrzala som pekne 10 dni, 5kg som schudla, teraz zdrava strava 😖 a mozno tak za mesiac by som to skusila, poznam ludi zo svojho okolia, ze z toho schudli
@lula75 to mas pravdu.zvatsa zostarnu v tvari o paf rokov
@katkapoli cestoviny a chlieb uz nie resp .obed cestoviny a olovrant zelenina a vecera .tuniak alebo syr...alebo avocado...
@katkapoli 55mas vela?????? nehnevaj sa ale anorexia uz z mody vychadza..v mode su in vysportovane.pekn tela aj so svalmi a troska tuku.nie kosti.to bolo za cas twigy ery ale to uz je par rokov tu.zrjme si este vyrstala v tej ere.....vydela si tu novu reklamu s byonce ?asi nie lebo to davaj na nemeckych kanalich..ale tam su tela.to si pozri a inspiruj sa ..nie twigy to je uz out
@lucinka511 ale ja mam len 164 cm
Waw kočky tak teda by ma v živote nenapadlo že tá moja téma sa takto ujme... aké ste aktívne... 😀 len tak dalej .. veľa zhodených kilogramov prajem a spokojnosti. 🙂
Babulky ja som zacala svami drzat dietku a cvicit od 1 marca 2016 vtedy som mala vahu 62kg potom sa to trosku skomplikovalo ale chudla som dalej..
a teraz rano som sa vazila tak mam 58,4kg .este by som chcela takych cca 4-5kg do leta abudem stastna prestastna 😀
1,marec-62kg
19.maj-58,4kg
@kotatko1232 tak daj info, ako sa stravujes a tak 😀 inak, gratulujem
@katkapoli Dik🙂
rano:lanovy chlebik+syr+sunka+cherry rajcinky+kavicka
Obed:dnes mame kuracie prsia+biela redkovka+cuketa +zemiaky+kavicka
Vecera:redkovka+cherry rajcinky +kavicka 🙂
a este niekedy aj jogurt neskor
ale stale cista voda aspon 2,5dcl
Niekedy som aj cvicila ale teraz momentalne nemam vobec cas ale ide to aj bez toho 😀
Ahojte chodila som cvičiť kruhový tréning , ale išlo to dosť hore tak by som chcela začať julien Michalson
môžte mi poslať nejaké linky pre začiatočníkov
@spp je tu skupina,môžeš sa pridať 😉 https://www.modrykonik.sk/group/2077/
@superego wow 🙂
Poraďte, aké syry môžem jesť pri diéte?
Ahojte ako vam to ide? Ja Uz pomaličky koncim level 3. Neviete mi poradit co dalej? Aké dalsie cviky? Zacalo ma to bavit a este co to potrebujem zhodit a vyformovat. Drzte sa
juj kocky uplne super skupina 🙂 ja som sa dokazala za poslednych 5 rokov vypast zo 47 az na 64....nezdrava strava, strasne blby denny rezim...lahostajnost, chut pojedat vsetko uzastne chutne...slaba vola odmietnut taky hamburger alebo pizzu....vinko
asi frustracia z neuspechov v otehotneni..
ale som si povedala,ze tento rok bude rok pekny a aj ked som sa nenakopla od zaciatku roka uplne tak aspon teraz posledne tri tyzdne...este nikdy v zivote som necvicila pravidelne a spotit sa bolo pre mna uz nekomfortne...teraz to ale dotiahnem dokonca...cielovu vahu mam aspon tych 55kg na zaciatok....teraz som na 58,5 cvicim kazdy den ca 40 min orbitreku a robim drepy...viac nezvladam - zatial...
osud neovplyvnim,ale vela veci v zivote zmenit mozem....nie som disciplinovany clovek, preto sa nemozem riadit len planmi - viem ze by som ich nedodrzala 🙂 a tak cvicim,upravila som stravu podla seba a uvidim co bude...kazdopadne vase fotky su neuveritelna motivacia 🙂 ked budem moct aj ja ukazat nejake vysledky pochvalim sa tiez 😵 dakujem za tuto skupinu
Ahojte ... neviete mi poradiť nejaký dobrý chudnucí jedálniček? ... totiž pohybu veľa nemôžem mať, pretože mi to chrbtica nedovolí :(

@katkapoli ja by som poobede uz ten chlieb nejedla..aj ked je chudnuci..je predsa z muky,nie?radsej nejaky zeleninovy salat s kuracim maskom..