Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@marylinmary no vidíš, zbytočne by sa stresovala, v strese sa nechudne ľahko. Cvičiť ráno ale nestačí, na formovanie postavy možno áno, ak je cvičenie dosť intenzívne, ale základ je v strave a hlavne nehladovaní, nie v jednostrannej diéte. Je treba nabehnúť na systém, ktorý ju nebude veľmi obmedzovať, dodá jej telu všetky živiny a možno sa tak stravovať dlhodobo. Držím palce.
@jana290585 parada ako si cvicila?
@barborkark crossfit + beh a sacharidove vlny ;)
@jana290585 MEGA zmena,klobúk dole,vlnila si 5 mesiacov?
@radovanko3 od jula doteraz, kvoli svadbe, a teraz este chcem dat do novembra
@barbora_t ja som netvrdila, že to nefungovalo, veď výsledky sú vidieť, iba nesúhlasím s tým, že chudnúť sa bez vylúčenia sacharidov nedá. na jednej strane píšeš, že si nepribrala ani po pridaní sacharidov,na druhej strane píšeš, že sa treba pre udržanie váhy v sacharidoch obmedzovať....Je mi jasné, že ak by si sa začala ládovať horalkami, knedlou a pod, budeš o pár mesiacov tam, kde si bola, ale o tom, či nastal jojo efekt, alebo nie, môžeš písať o päť rokov. Dnes je ešte priskoro. Držím palce, aby nikdy nenastal.
@barbora_t ja by som sa práve toho rýchleho úbytku bála. Pred rokmi som náhle schudla vyše desať kg, nie preto, že by som držala diétu. ale pre zdravotné problémy a po roku, keď som sa dala dohromady, kg išli veselo hore 😠 😠 😠 . No každý by si mal nájsť to, čo jemu najlepšie vyhovuje, ty si to zrejme našla. 🙂
@radovanko3 síce až teraz som sa dostala k tvojej fotke pred a po a je to topka teda to ti poviem 🙂 si silná žena, keď si toto dala. Ja som sa tiež dala od septembra na cvičenie, lebo keď vidím takéto fotky, tak vždy som len závidela, tak reku idem do toho a vyskúšam 🙂
@veronika70603 pekná premena. A čo si jedla a každé 3h?
Zeny idem sa pochvalit...pisala som tu par tyzdnou naspat ze som zo 103 schudla na 78 ... no teraz uz mozem povedat ze po 9 mesiacoch som schudla presne 30kg. Teraz mam 73 a citim sa bozsky 😀
@bibinka379 recept na taketo chudnutie? rada by som aj ja 30 kil zhodit... a gratulujem 🙂
babuľky, sledujem Vás tu 🙂 máte môj obdiv 🙂 mne treba zhodiť 3 kg, ale akosi sa to zastavilo, a nechce to ísť dole ☹
@janina1007 4x detox presny s potom som uz jedla len recepty z knizky (macigovej detox) + jazda na bicykli...praca-behanie...
@helulik nezrat, jest vsetko a vyvazene v malych davkach a casto, cukor nahradit ovocim, veeeeeela zeleniny a pohyyyyyb jedine to pomaha na chudnutie a udrzanie vahy 🙂

@barbora_t troška ťa poopravím, ak chceš redukovať váhu vôbec nemusíš vylúčiť sacharidy a už vôbec nie ich obmedziť, ak si chceš váhu udržiavať. Kto chudne tým, že má v potrave zastúpené aj bielkoviny, aj tuky aj sacharidy, tieto problémy nepozná. Mám okolo seba zopár takých ľudí, aj z rodiny, aj z okruhu kolegýň. Chudli síce oveľa pomalším tempom, okolo dvoch kg mesačne, ale jojo efekt nenastal, ako je bežné u ľudí, ktorí dali dolu kopu kg za pár týždňov a kým sa obmedzovali, OK, ale ako poľavili, pridali čo i len trocha, kg boli späť.