Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@jana290585 gratulujem 🙂 daj aj nám receptík ako schudnúť 🙂
dievčatá,ja len na margo reklamných zázračných kokteilov,čajov,tabletiek a pod.hlúpostí....Naozaj ešte v dnešnej dobe tomu niekto verí ???!!!! Pozrite si príklad Ivany Christovej-tá si môže dovoliť kamión Herbalifu a pod.hlúpostí a nevie schudnúť,taktiež ktorákoľvek celebrita by sa nedrala cvičením a stravou,ale nakúpila by si tieto 100% fungujúce blbosti bez jojo efektu ako sa to tu opisuje a je tip top....
@radovanko3 pravdu máš 🙂 treba sa správne stravovať + pohyb a je to tam 🙂
@sense a kto povedal, ze to ma byt moja fotka? Ja herbalife neberiem kvoli chudnutiu, to som nikdy nepotrebovala... Ale kvoli zdr. Problemom... A fotka je klientky... Len pre tvoju info...
@janina1007 ked myslis 😂
@evittam to uz je na kazdom jednom z nas, pre co sa rozhodneme... Si myslis, ze sportovec, ked dosiahne svoju kondicku prestane spoetovat, trenovat a kondicka mu ostane? Prdlajs... Tak isto clovek, ktory sa raz rozhodne pre svoj vzhlad a investuje do toho peniaze a amozrejme bude spokojnu, bude robit vserko pre to, aby to aj tak zostalo... Mi chces poveda, ze ked prestanes sa "zdravo" stravovat a prestanes sa hybat bude to ok a bez kil navyse? Nebude... Tak ja stale netusim o com mi tu stale trepete... Pretoze herbalife nie je len o chudnuti, ale aj o liecbe zdr problemov...
@helulik nemyslim viem
ja by som tiez opatrne s herbalifom.. ono to ma ucinok kvoli tomu, ze ide o "vymyvanie mozgov", clovek potom tomu veri a funguje to.. lebo vsetko sa zacina v hlave!!! znama formulka.. len potom nevim, kazdy inac.. ja to beriem tak, ze nech si kazdy sam zvazi.. pred mesiacom som prestala s Termo cajom od tej firmy (s cielom aj schudnut 2kg), upraveny jedalnicek, cvicenie, a predstav si, ze vysledok ziaden - mala som ho 3 mesiace.. 😀 teraz ked som predstala, 2 kg sli dole.. 😀 a samozrejme tie koktejly, az tak neprijemne mi ich vnucovali, ze to je TOP 1 na svete.. ale ked som si pozrela zlozenie, tak protein (prasok) bol na tom lepsie - vacsi podiel bielkovin, menej sacharidov.. ale tak, ked niekto chce, nech sa paci.. 😉 a najviac sa mi lubili ich merania- kazdy detail, svaly, voda, kosti.. 😀 nevim no.. ja som tiez zastanca 5-7x denne, obcas pohyb, obcas zhresit, obcas detox vo forme mrkvoveho dna, obcas velka tura (8hod), a strava prevazne bielkovinova.. udrziavam sa uz 3 roky takto, co som schudla 15kg.. obcas vaha kolise, ale to je vzdy +-2kg.. neriesim, nesilim.. ak prekrocim +2kg, stopnem, a makam na sebe, kym to nedam dole.. 😵 .. proste mam métu, ze viac ako 2kg nesmu byt..
kocky, uz je to mesiac, co mi stoji vaha a nie a nie sa pohnut dalej....prvy mesiac islo dole 5 kg, druhy 2 a treti mesiac mi to kolise -1kg + 1 kg. Potrebujem schudnut este aspon 15 kil, len akosi to uz nejde. Stravu mam upravenu, cvicim vo fitku 3x tyzdenne, k tomu aj HIIT na orbitreku....ake mate skusenosti vy? Zastavila sa aj u vas vaha na nejaku dobu? Ak ano, kolko to asi trvalo? Co treba urobit, aby sa to zase rozbehlo? 🙂
@shanis váha sa niekedy zastaví,je dobré trošku pozmeniť jedálniček,zrejme si telo už zvyklo 😉
@shanis aj u mna sa zastavila, 1x na mesiac, potom to slo veeelmi pomaly dole.. a naposledy 4mes 😔 .. az teraz som zase tam, kde mam byt 😵 .. treba vytrvaaaat!! A obcas vysokovat telo ( inou stravou, zmena - iba chvilku, a vratit sa do povodneho stavu).. ja som to riesila sacharidovymi vlnami (tyzden).. v pohode.. a celkom u mna zabera detox - mrkvovy - 1x v tyzdni si ho urobim (ked mam vela prace, ine jedlo ma ani nenapadne, a vyriesi to moj problem so zapchou):
R: nastruhane 4 mrkvy, 1 jablko, brezovy cukor, hrozienka
D: mrkvovy dzus 100% (aslebo smoothie)
O: Mrkvove sote (od macingovej) + pol kopca ryze
D: Mrkvovy dzus, mrkva
V: mrkva, kalerab
+ velmi mi pomoze turistika (narocna dokopy 6-8h) po tom detoxe..
+ obmedzit sacharidy
@radovanko3 ved prave to neviem, co pozmenit v tom jedalnicku....drzim sa v ketoze, muku a sacharidy som vylucila hned od zaciatku....ak cukor, tak len brezovy obcas. Je mi takto uplne fajn, sacharidov mam tak cca do 50g denne. Potom uz len asi obmedzit tuky aby som zisla dolu s kalorickym prijmom. Alebo si urobit poriadny carb up den? 🙂 Fakt netusim. Inak krasna premena, takto nejak si sama seba predstavujem. 😅 Ty na akej strave fungujes?
@wladka veru musim vytrvat. Nastastie som uz vo faze, ze sa nechcem vzdat a idem dalej. Viem co chcem dosiahnut a verim, ze sa mi to podari. Sacharidy mam obmedzene, muka ziadna....u mna nehrozi ani ryza, ani zemiaky....a vobec mi to ani nejde na chut. Skusim nejaky ten post, ale len caj a mozno troska kefiru, aby som neumrela od hladu. Dik za tip. 😉
Ked tu tak citam prispevky... Jedna sa obmedzuje v tom, druha v tom.. Tretia zase v tom... A vy mi idete hovorit o zdravom stravovani... A, ze strava ma byt pestra... Dokedy vydrzite? Rok dva... Max... Okej, poviete si, je to len prasok... Umelina. Neviem, kde je ta umelina, ale ok... My slovaci sme hrozni.. Jedna babka povedala, ze to je drahe a nefunguje, tak teraz sa toho drzme... Staci sa pozriet do sveta, kolko ludi a hlavne kolko sportovcov sa tak stravuje... Keby je to taky o*rb ako tu mudre zeny z mk pisete, tak to naozaj nekupuje nikto... Fakt nikto... Staci zdvihnut zadok, ist medzi ludi... Ale medzi ludi aktivnych, nie sa ist poprechadzat do mesta na kavicku, kustik sa prebwhnut... Tam by sa vam oci otvorili, ze to nie je len prasok... A teraz sa pustite smelo do mna 😘 viete, kde vas budem mat 👊 ja mojim babam nic nezakazujem... Jasne, ze nemozu cely den do seba pchat pecivo a sladkosti... Ale v nicom sa neobmedzuju... Proste mahradit dve jedla nizkokalorickym dovolim si tvrdit velmi chutnym rychlym a zdravym jedlom a kludne si mozete dopriat co len chcete... Samozrejme ak k tomu pridate patricny pohyb... Ja len tolko... Uz baby pochopte, ze obmedzovanim nic nevyriesite... Aspon nie dlhodobo... 😃 jaj, a tie ktore sa vam podarilo schudnut len tak, okej... Patrite medzi tie stastne... Lenze niektore to stastie nemaju a trpia za nas vsetky... A k cene... Vobec to nie je take predrazene ako si opat vacsina z vas mysli, lebo jedna zena z mk povedala... Skusili ste sa zamysliet kolko nechate mesacne v supermarketoch za blbosti? Ano za blbosti... Tak potom skusajte porovnavat 😃 cest vynimkam... Vas mam rada 😊
@helulik A čo to konkrétne je ak nie len "prášok"? A kde je tá umelina? No stačí si prečítať zloženie. A koľko to vydržíme? Stačí si dobre a poriadne nastaviť jedálniček a ak raz schudneš tak už len udržiavať a spevňovať telo - ako ja a ako som už napísala už si aj doprajem - proste si dám keď mám chuť hocičo. 😉 A nepotrebovala som k tomu žiadny "prášok".... 😉
@shanis ja som bola v ketoze bez prestávky takmer 4 mesiace-ale pre zdrav.problémy-nie pre chudnutie-musím ale povedať,že ani to chudnutie nebolo výrazné,pretože príjem bol dosť vysoký vzhľadom na tuky...Ćo sa týka stravy-ja sacharidy potrebujem-ináč som úplne bez energie,pár mesiacov som fungovala na kalorických tabuľkách-dnes to mám ako tak v oku,tak ich nepotrebujem 🙂 ...Takže ja jem všetko,ale s rozumom-žiadne prejedačky...V dni ked cvičím mám príjem zhruba o 300kcal vyšší ako v dni voľna.Ćo sa týka teba-raz za 2 týždne by som dala cheat day-častejšie určite nie-ja som zo začiatku dávala každý týždeň,ale mala som problém sa vrátiť späť do režimu a mala som dosť veľké výkyvy...Ináč raz do roka-po zime dávam sacharidové vlny-2 mesiace,ale to len preto,že ide leto,tak nech trošku vyzerám aj v plavkách 😀 😀 😀
@adkasmolka a kde máte toto štúdio
aj ja by som rád schudol.
teda, ženyyyyyy, ja vas tak obdivujem.. pravidelne navstevujem tuto diskusiu a vzdy idem odtialto nabuchana vedomostami o cviceni, stravovani.. namotivovana ze viac sa ani neda a.... zatial zlyhavam. nevadiiii, hadam aj ja sa raz budem mat cim pochvalit
@wladka aaaale 🙂 dik za opytanie 😉 vaha rovnako, ale nejake cm isli dolu 🙂 bola som v oktobri na taky mensi zakrok, takze som 2 tyzdne nemohla cvicit, potom ked som nabehla na fitko aj stravu, tak zase po tyzdni nadcha a hrdlo, tak som sa liecila a vyuzila som to aj rovno na sacharidovy cely tyzden (aj nejake to pecivo a sladkosti padli za obet) 😀 Vaha sa nastastie nepohla smerom hore. Dnes ale opat fitko a idem na to. Snad som urobila telu dostatocny sok tolkymi sacharidmi. 😀
@himmerova27 mna by zaujimalo ci to bolo len za pomoci toho caju alebo si aj cvicila a podobne? pretoze mi celkom nejde do hlavy ze len caj by pomohol takto 🙂
Prvy pol rok som len pila.caj tym ze som.nemala.chut ha sladke a menej som.jedla a potom.som zacala behať jedla.som všetko...
@himmerova27 o aky caj ide?
Ja s tymi cajmi robim. Poslem.vam.správu

@janina1007 Presne tak.
@lusinda3 Takto to funguje pri všetkých výživových doplnkoch. Zbytočne vyhodené peniaze..... 😉 No a ak veríš len lekárňam, tak to tiež prehodnoť , nakoľko by si mohla zostať nemilo prekvapená aké všelijaké svinstvá kúpiš aj v lekárni. 😉