icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
jana290585
21. okt 2016

@radovanko3 skusala si aj sutaze ?

pitufinka
21. okt 2016

Baby a chudnete niektora po sekcii popri kojeni? Ja som vypozorovala e vzdy led sa zacnem hybat (mam aj sportovu tesnu podprdu) a troska upravim stravu (najma vysadim mliecne vyrobky a mlieko) tak sa mi tvori menej mlieka (a spusti sa mi aj menzes) :/ myslite ze mam brat homeopatika a ostat na upravenej strave? :/ nedokazem sa na seba uz pozerat ... cez tehu som vela pribrala ..

jana290585
21. okt 2016

@pitufinka a nemozes sa poradit s trénerom ? aby ti spravil jedalnicek na mieru ? pri kojini my tu tazko poradime, aby si neprisla o mliecko :/ preto lepsie odbornika ako nas :*

radovanko3
21. okt 2016

@jana290585 len jednu "amatersku" chcela som vedieť,čo to obnáša,síce prvá som nebola,ale bola som finalistka 😉

radovanko3
21. okt 2016

@pitufinka nemusíš vôbec vyradiť mliečne,chce to len vyvážený jedálniček,neviem v akom štádiu kojenia si-teda či kojíš ešte naplno,ak áno,tak tvoj denný príjem treba navýšiť zhruba o 300-500kcal

jana290585
22. okt 2016

@radovanko3 presne za toto by som to aj ja chcela skusit

radovanko3
22. okt 2016

@jana290585 určite na to máš,držím palce,je to ozaj super motivácia 😉

jana290585
23. okt 2016

@radovanko3 treningy - toho sa nebojim, viem zamakat. Stravu - verim ze by som aj to dodrziavala, najvacsi strach mam - malaby som - z podia, z pozovania, tu chodzu a pohyby natrenovat, na to som ja poleno :///

zdraviekrasapreven
Odpoveď bola odstránená
helulik
23. okt 2016

@medek predstav si, že nie je biznis... Tak ako tu mnohé z vas ospevuju rozne diéty, obmedzovania a podobne, ja som len poradila co mne pomohlo... A, ked to niekoho zaujalo, nech sa paci... Ked niè, nikoho do nicoho nenutim...ja som agresivna? Nedaj sa vysmiat... A ostatne co ma tu osocuju, len za rto, ze som spevnila a dostala do zdr problemov len vdaka herba tak tie su svatice vrátane teba, pravda... Mne je srdecne jedno kto ste a co na mna píšete... Ked ani svoje fotky si neviete dat... Ja mam svedomie čisté, nehanbim sa za to aky mam zivotny štýl a ako žijem.. Práve naopak som hrda, idem si svoje a nebudem v jednom vreci s ostatnymi co o sporte, zdravej strave celkovo vedia tak prd... To, že schudli z nich nerobi bohyne... Ktora z vas chodi na testy zatazove, ktora z vas robi sport aspon poloprofesionalne... Aha... Zrazu nikto... Takze klud, a nechaj ma laskavo na pokoji 😘 a neplet sa do toho comu prd rozumies... Ja som tu nikoho neurazila, na nikoho nebola agresivna... Každá z nas ma nejaky svoj sposob ako sã dostala do formy... A ja to respektujem...

denula58
23. okt 2016

@himmerova27 mozem sa prosim vas spytat o aky cajik ide?

medek
23. okt 2016

@helulik ukľudni sa, zas si agresívna a sakra nepríjemná a drzá, ale asi Ti to nedochádza, vždy píšeš štýlom a teraz sa do mňa pustite. Ja to mám totálne na háku čo robíš a ako žiješ, koho to už zaujíma 🙂
Ale keď tu, kde to tak nemáš rada a napriek tomu vypisuješ, tak s tým aj musíš počítať, že sa Ti nie každý bude pchať niekde....

helulik
23. okt 2016

@medek tak na co ma stále oslovujes ,ked to mas ná haku😂 lebo tý si jak medik, pravdaaaa 😘

yanni
23. okt 2016

@pitufinka nahodou som sem nakukla. Ja som mala cisara a aj som kovila (vlastne este stale kojim. Mala ma 15 mesiacov).
Ja som nechudla ale zacala som zase behat, ked mala 2 mesiace a polmaraton som odbehla sutazne, ked mala 7 mesiacov.
Spolu s manzelom sme velmi aktivni triathletes.
Mne sa mlieko nestratilo, to je blud.
Preco check vysadit mliecne vyrobky? To radsej zredukuj uhlohydraty.
A nepchaj do sea lieky. Aj ked homeopatika.

medek
23. okt 2016

@helulik veď ja Ti len odpovedám 😀
Aha tak Ti si teda tá "bohyňa", lebo robíš šport poloprofesionálne, a nie tie čo schudli svojím tempom. No troška skromnosti by Ti nezaškodilo. A troška zapojiť aj duševnú stránku a nie len telesnú.
a zopakujem Ti to: mám na háku Tvoj život, a píšem preto, že si to môžem dovoliť, nie som prvá, ktorej je proti srsti Tvoj štýl vyjadrovania

pitufinka
23. okt 2016

@yanni nedavam si ich len caj pre kojace matky si davam.. a nie je to blud ved vidim ze mam menej mlieka ked upravim stravu a cvicim (predtym som cely rok necvicila ty asi ano) :/ ale chcem aj naoriek tomu zacat

helulik
24. okt 2016

@medek najskor sa nauc gramatikj draha a potom sa vyjadruj 😘 a myslíš, ze ja teraz budem plakat v kute za to, ze nejaka medek, ktora sa hanbí za svoju identitu a ma moj život na háku? Joj, ja som len potešená, že taky nikto ako si ty do mojho zivota nepatrí a nikdy patrit nebude 👏 a bodka... Maj sa krasne 😘😘😘

medek
24. okt 2016

@helulik 😀 😀 😀 ozval sa ten pravý
no vidím, že Tvoja silná stránka ani len tá gramatika rozhodne nebude 😀 😀 😀 , kde si našla "drahá" problém v mojej gramatike????
a áno nie som exibicionista ako Ty, nepotrebujem sa strápňovať na webe

helulik
26. okt 2016

@medek len citaj citaj 😘

medek
26. okt 2016

@helulik nuž bohužiaľ s chápaním písaného Ti nepomôžem, skús nejaký kokteil alebo čajík od Herbalife, snáď zaberie 🙂

shanis
26. okt 2016

@radovanko3
@jana290585 kocky, prosim, poradte nejaku dobru stranku ohladne tych sacharidovych vln.. kde je to zrozumitelne vysvetlene, aby som to pochopila, ako treba nastvit stravu, aby to fungovalo, dik 🙂

sustiakova
26. okt 2016
siskka
26. okt 2016

@himmerova27 aj ja si prosím info o čaji,dakujem

elenkaba
26. okt 2016

@pitufinka ja mam to iste. Akonahle zacnem trosku menej jest, hned mam menej mlieka. Ked sa doslova prezieram, tak je mlieka viac. Skusila som to uz viackrat a vzdy to tak bolo. Fyzicku aktivitu okrem prechadzok pri mojej narocnej malej 5 mesacnej a domacnosti zial nestiham. Ja som pocas tehu nepribrala vela. Po porode som mala menej ako pred tehu. Ale kvoli kojeniu sa teraz vyzieram. Teraz mam vahu ako ked som sla rodit. Cize cca 7kg naviac oproti standartnej ale hnusne mlandrave telo kedze som 6 mesiacov tehu musela iba lezat. Takze podla mna to tiez nie je blud. Bohuzial...

jana290585
26. okt 2016

@shanis neskusis si kupit knihu ? ja som si ju kupovala a celkom dobre to tam vysvetluje aj princip vln.. ale jedalnicek tam nenajdes iba vysvetlenie aby si si vedela vlny nastavit sama. vola sa to sacharidove vlny a je od Michal Kulstejn, mne kamoska kupovala v cechach ale verim ze aj na slovensku sa da kupit. a na nete ti neviem poradit spolahlivu stranku, vsade pisu inak , ja som preto isla k trenerovi aby som to mala spravne nastavene,... skusala som vlny pred tehotenstvom, podla jedalnicka co som nasla na nete a iba som z toho pribrala, no des. Preto sa radsej zverit do ruk odbornikovi ako s tymto experimentovat osamote - moj nazor 🙂

radovanko3
26. okt 2016

@shanis info a jedálničky okolo vln nájdeš na internete strašne veľa...opakujem-vlny sa robia cielene na osobu-to znamená,že všetky suroviny sa vypočítavajú podľa parametrov osoby,pohybu...Je pravda,že je to najefektívnejšia diéta,ale zároveň aj najťažšia čo sa týka disciplíny...Ja som robila vlny pre dievčatá z MK,pridala by som aj fotky,ale nejde to potom vymazať a nechcem ich verejne prezentovať bez ich súhlasu 😉
@sustiakova ?

radovanko3
26. okt 2016

@jana290585 tá predsúťažná strava je veľmi,veľmi ťažká-hlavne to cukrovanie 48hodín,ale molo si potom užívaš natoľko,že chceš ostať taká ako v ten deň 😀 -samozrejme to nejde...a pozovanie-pre mňa to bola hotová katastrofa-ja som bola viac spotená a vyžmýkania z pozovania ako z tréningu... 😀 😀 😀 a tie krídla nedám ani dnes na šupu na prvý krát 😀 😀 😀

sustiakova
26. okt 2016

@radovanko3 ospravedlnujem sa, zaaekol sa mi telefon a akosi sa to same pridalo

shanis
26. okt 2016

@radovanko3 a ked porovnas ketozu a vlny? vlny su tazsie, co sa tyka discipliny? Myslim, ze s tym by nebol problem, normalne mam chrobaka v hlave, ze to skusim. Chcem dat dolu este 12 kil, ak by sa dalo do leta. 😉 Idem si to nastudovat, muz furt sprta ohladne roznych stylov vyzivy. Jemu a teda aj mne zatial najviac vyhovovala prave ta ketoza.