icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
shanis
26. okt 2016

@wladka dakujem, dnes budem studovat 😉 tebe sa kolko podarilo schudnut a za aku dobu?

eveline111
26. okt 2016

ahojte mate skusenosti zo zelenou kavou
🙂 🙂

jana290585
26. okt 2016

@shanis ja som skusala aj ketozu a pre mna su vlny jednoduchsie. Lebo v nizkosacharidovy den vies ze pride ten vysokosacharidovy a tesis sa ako decko na hracku :D kdezto v ketoze si to dovolit nemozes, a po ketoze mne prisiel jojo efekt hned ako som pridala sacharidy aj ked len trocha a vlny ked som skoncila tak mi vaha stala nesla ani hore ani dolu, takze pre mna su vlny top 🙂

jana290585
26. okt 2016

@eveline111 Reklamny tah 🙂

shanis
26. okt 2016

@jana290585 krasne si schudla, super. 🙂 skusim po nete popozerat, kuknem aj tu knihu, dik za tip

shanis
26. okt 2016

@jana290585 no mne sa zase keto zda jednoduchsia 🙂 a sacharidy mi nechybaju, len to nesmiem prehanat s tukmi 🙂
Vlny sa mi zdaju komplikovanejsie v tom, ze kazdy den mas ine mnozstvo sachrov...vazit si to, preratavat, ci? 🙂 mozno sa zbytocne obavam
Ja som teda teraz von z ketozy nieco cez 2 tyzdne, lebo som bola chora a vaha sa drzi, chvalabohu, ziadny jojo efekt neprisiel.
A posledny mesiac som stagnovala, uz ma to demotivovalo...preto by som chcela skusit tie vlny. 😉

radovanko3
26. okt 2016

@shanis ja som bola v ketoze 4 mesiace-pre zdr.dôvody,ja to o dosť jednoduchšie ako vlny,aspoň za mňa-pri ketoze máš voľnejší jedálniček,v podstate tam nerátaš nič,sacharidy držíš 30-50g denne,ideš na tukoch,tam treba dávať pozor na príjem bielkovín,pretože nadbytok bielkovín sa usádza vo forme tuku a samozrejme strážiš denný príjem v kcal 😉

wladka
26. okt 2016

@shanis ja vlnim stale od maja, priebezne.. v podstate som na proteinovej strave, sacharidy minimum, tuky nesledujem.. su dni, ked zvysujem sacharidy, potom minimum sacharidov.. ono sa to prirodzene strieda, aj s chutou.. priklad.. 5dni som na proteinoch, s tym ze 1-2dni mam ovsene vlocky na ranajky, dalsi den na obed dam ryzu, potom zas na dalsi dam cestoviny, a zase nulka alebo minimum sacharidov.. a tak, tyzden po tyzdni zhruba tak..vaha drzi, udrzujem si ju.. prve dni som ratala, vazila, pozerala, co kolko obsahuje, stiahla aplikaciu kaloricke tabulky, tam som videla kolko som si mohla dopriat, aby som boka v limite..teraz to uz mam v oku.. isla som 50,75,100,125,150,200.. raz som aj 50,100,150,200,250 ale tych 250g slo tazko dolu krkom.. 😂.. spociatku som nechudla, ale po 3mesiacoch to slo dole..isla som z nizkej vahy, chcela som dat dole len 4kg, a priznam, ze horko tazko mi sli 2kg (mam 170/59)..je pravda, ze uz to tak moc neriesim, ako v prvy mesiac.. ked som sa vypla, prirodzene to slo dolu ;)

eveline111
27. okt 2016

@jana290585 ja som si ju vcera kupila tak uvidime ked tak o nej kazdi pise

monikapalo
27. okt 2016

@eveline111 mozem vediet o aku knihu ide? Tiez nad tym rozmyslam...

esselte
16. nov 2016

@himmerova27 poprosila by som o nazov čaju,môžte mi ho napísať do sukromky,ďakujem

esselte
16. nov 2016

@bibinka379 ako si to dokázala?ja aj zvody priberiem,co si robila?

tinapa
16. nov 2016

No ja mám momentálne silnú nádchu, nič mi nechutí poriadne..to som po večeroch žrala hocičo, Trebárs, keď som dostala chuť, som si urobila hranolky, s bielym jogurtom alebo kefírom, ten lepší prípad.. Raz sme kúpili tatárku, lebo také veci doma nedržím...no ale raz za čas som si povedala- k obedu...no a skončila nakoniec večer na tých hranolkách. Chudák môj muž, ani slaninu nekupujem, ani nič..pretože to nakoniec zožeriem hl.ja.. No teraz sa už silno krotím- pri mojej výške 162cm mám okolo 63 kg. Určite sa smejete teraz, že riešim 63g. Ale po pôrode som mala 57kg, tak to teda vidno a hl. brucho. Musím- aké hrozné slovo- sa dokopať k zdravému schudnutiu. No ale odbočila som- pointa- skôr na pobavenie a zľahčenie témy- treba ochorieť. 😀..myslím prechladnutie, nie vážne choroby..alebo taká žalúdočná chrípka, to vás odrovná na tri dni, v lepšom prípade, ale efekt chudnutia neskutočný. Samozrejme treba myslieť potom na vitamíny..doplniť. Zatiaľ som sa nevážila, hodlám tak urobiť, až mi táto hnusná nádcha, čo sa ma drží ako kliešť, skončí...dám vedieť.. Snáď som niekoho pobavila. 😀

celasapremenim
16. nov 2016

podla mojej skusenosti od chuti na vacsie mnozstva jedla, sladkosti a zbytocnych pochutin uz pomoze aj vyssie mnozstvo obycajnej vody, co si tak vsimam, je dobre si to rozlozit a kazdu hodinu vypit vacsi pohar vody a doobeda, najlepsie rano vypit zeleny caj, striedat so zihlavovym, pripadne bylinnym, to je jedno, tekutinami sa zaludok zaplni a naozaj sa lepsie zhodia kila, inak a este jedna vec, hned rano po prebudeni je skvele dat si deci prevarenej vody, do toho deci studenej, prehreje to organizmus a nastartuje traviaci trakt, precisti oblicky
zbavit sa sladkosti a prebytku lepku zo stravy, chodit na rychloprechadzky ak sa da
tiez este dojcim, takze nebudem nejak drasticky zasahovat do jedalnicka, pacilo by sa mi mat viac casu na cvicenie, niekde bez deti, ale zial toto mi nevychadza, lebo uz chodim dve rana na anglictinu, ale aspon takmer denne prejdem tych 8 az 13 km s malym, bud za nim za kolobezkou, alebo s nim v kociku, sa snazim
nemam postavu este naspet :D ale je to v klude, len ja som zvyknuta na super postavu, tak to cloveka tak sem tam nasere :D

wladka
17. nov 2016

@tinapa 😂 ja som s mamou vzdy vravela, ze by sme mohli dostat crevnu virozu.. to by nam nastartovalo metabolizmus.. a niiiic 😂 ..

esselte
17. nov 2016

@wladka ja uz tiez neviem,čo robiť,po 40 -tke sa už adi neda schudnúť

wladka
17. nov 2016

@esselte ale daaa... 5x trening pod vedenim trenera, strava prevazne bielkovinova.. po mesiaci zbadas vysledky...len to chce investiciu a vôlu.. ak sa na to das teraz, do Vianoc aj 6-8kg dole, po Vianociach pokracujes.. kolko ti treba, potom uz len udrziavacka.. ;) Len ak to chces, tak to na 100% das... Ak sa budes vyhovarat, veru ti to nepomoze.. ver tomu!

esselte
17. nov 2016

@wladka proteinove tycinky su ok,ci radšej nie?ako sa stravujes ty, daj navod na nejaky jedálniček,dik

wladka
18. nov 2016

@esselte proteinove tycinky mi nechutia, zjem celu za tyzden, rozdelim si to. Radsej si dam kocku tmavej cokolady ..

Strava:
R: ovsene vlocky (4lyzice), kocka cokolady, zaliat vriacou vodou, pomiesat, nechat napucat, do toho nasekam ovocie (lubovolne za hrst)...alebo 4 vajcia (akykolvek sposob) bez chleba
D: biely jogurt (skorica, susene ovocie -obmienam podla chuti, casto aj cisty jogurt)
O: ryba, syry,masko+zelenina
Ol: tvaroh so skoricou, mrkva, mrkvovy salat s jablkom (1/2) a hrozienkami
V: hermelin+zelenina, zelenina, alebo to co na obed, tuniak na paradajkovej omacke+syr, sunka+syr+zelenina, cottage cheese +tuniak, mozzarela..

V nedelu mam cheat day, dovolim si dat pecivo, prilohy, vecer dam pozor uz..

Ja sa drzim, sice je to fadne, ale v nedelu radost a zas som spokojna cely tyzden.. stane sa ze zhresim, nevadiiii, idem dalej hned.. nie az na druhy den... Sladkosti doprajem, ale velmi nie, kedze jogurt mavam sladky, tvaroh tiez..

;)

esselte
18. nov 2016

@wladka ok ,velmi pekne ďakujem,citala som o ovsenych vlockach,lebo som si nebola ista,či su dobré na chudnutie,ale ano a takisto aj vajicka,mne len strašne chuti chlieb,ale budem musiet vydržať,ale proteinovu tycinku môžem nie?minule som zjedlacelu a zasytila ma na dost dlhu dobu,inac dakujem,aspoň mam predstavu ako upravir jedálniček

wladka
18. nov 2016

@esselte proteinovu tycinku mozes, ale je to energia, cize si ju daj na desiatu, nech ti spali do vecera... aj ja som bola chlebova, od maja ho nejem, obcas zhresim, ale to je 1x za tyzden, a vobec mi nechyba.. ak budes jest pravidelne, ani ti chybat nebude.. pripadne ak nevies bez chleba, tak len vo velkosti dlane.. to je maximum za den! .. da sa aj bez chleba zit, aspon ja.. a to denne robim desiaty malej, a nemam ani nutkanie..

dobre je mat pri sebe aspon oriesky.. ze ked ta prepadne hlad, das si ich troska do pusy.. (ak nevies vydrzat do dalsieho jedla)..

vela vody pit.. 2,5l denne.. ja mam z toho 1l zeleneho caju doobeda.. tiez 2x kavicku (bez nej nefungujem 😀 )

uz len tym, ze vylucis pecivo na polovicu, alebo na minimum pojdes pekne s vahou dole + cvicenie... sama uvidis, proteinova tycinka sa odporuca pred cvicenim cca hodinku.. je to energia, ktoru ale treba spalit.. cize, ak ti chuti, daj si ju, ale chod sa prejst, aby sa ti spalila.. to iste s ostatnymi sachardmi (pecivo, sladkosti, cestoviny).. nemozes ich uplne vylucit, ale mas ich v ovoci, strukovinach, zelenine.. cize mas dost sacharidov, a ked si das chlebicek, hned ti to vystreli hore, a sladkost, uuujha, nema to kedy palit, tak sa ti veselo uklada do tuku, a potom sa cudujeme, ze z coho nam rastie zadok.. 😀

esselte
18. nov 2016

@wladka ja som si kupila tiež caj nachudnutie,jem banany,dala som si dnes banan aj do bieleho jogurtu,nič minnevadi,len ta chuť na sladké,to je hroza

lubka23
19. nov 2016

Ahojte, tak ja.už mam tiez čo to dole...nedá sa mi moc z toho tešiť keďže treba dole este ďalších 20kg..rozdiel foto je marec/november a 20kg

katarinam89
19. nov 2016

@lubka23 no vyzeras super drzim palce len tak dalej

lubka23
19. nov 2016

@katarinam89 ďakujem krásne, no oproti tomu co to bolo áno ale zďaleka to teda nie je bohviečo 😀 no od dnes makam zas na 110%.. V lete este -15kg 🙂

tinapa
19. nov 2016

@wladka Asi to predsa len nie je najšťastnejší spôsob...blúznila som 😀 Ešte stále som chorá...toto je zlý sen. Už radčej v rúšku pobehujem, aby syn a muž odomňa nechytili.. No to je fakt že diéta ako hrom..ale papám samo..ale len polievky, dnes na večeru praženicu s cibuľou..ráno len čaje, čaje, čerstvo odšťavené džúsy..a tak. Vôbec nemám chuť, ale zasa nejesť nič je blbosť.

celasapremenim
19. nov 2016

aspon tu clovek vidi, ze to brusisko ked hentak narastie, tak to fakt je tuk, nic ine, ako to potom pekne ide dole
drzim aj ja palce

ajko
19. nov 2016

@lubka23 Wau! Paráda! Ja osobne chudnúť nepotrebujem, len spevniť postavu cvičením a mám sakra problém sa prinútiť cvičiť. Preto sa hlboko skláňam pred každou babou, ktorá má toľko sebazaprenia, že dokáže na sebe pracovať a ísť s váhou takto úžasne dolu. . Držím palce aj ďalej..

lubka23
19. nov 2016

@ajko ďakujem veľmi pekne 🙂 veru je to odmakane

ajko
19. nov 2016

@lubka23 môžem sa spýtať? Kedy cvičievaš popri dvoch malých deťoch? resp. cvičíš doma, alebo chodíš do fitka? raz si neviem zorganizovať čas a nájsť si čas na cvičenie..