icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
lubka23
19. nov 2016

@ajko v živote som nebola vo fitku, cvičím doobeda keď malý zaspi.Okolo 9tej a dcérka pri mne pozerá notas 🙂

ajko
19. nov 2016

@lubka23 a cvičíš denne? koľko minútové máš cvičenia? prepáč, že sa vypytujem, ale keď vidím, že sa to naozaj dá, vždy ma to tak naštartuje..

lubka23
19. nov 2016

@ajko ale musim povedať že nie vždy tk vyjde na doobedie,niekedy je Ninka taka 'zla' že sa to nedá nevenovat sa jej alebo musím variť a pod, vtedy bud keď ma malý poobedny spánok alebo až večer keď zalomia obaja čo je čistá smrť

lubka23
19. nov 2016

@ajko cvičím tých 40min, väčšinou jillian michaels plus hiit z YouTube alebo tabatu.Alebo Shauna thompsona plus nejaké videjko 🙂.. Teraz je tretí týždeň necvicim, mam choré deti aj ja som k.o a len včera nás so synom pustili z nemocky, kde som jedla len bielu múku Čiže od dnes idem zase na 100%

ajko
19. nov 2016

☹ ... chorí sme boli aj my celá family... ja tiež väčšinou doobeda varím, keď malá spí. Poobede už nemám čas absolútne, lebo to už mám doma školákov a venujeme sa učeniu a krúžkom.. skúšala som si ráno privstať, ale nejako sa neviem prinútiť teraz v zime.. každopádne, je to na mne.. držím palce a ďakujem za pokec.. si ma navnadila 🙂

lubka23
19. nov 2016

@ajko držím ti palce a myslí na to ze je to len 30min, to je naozaj minimum z celého dňa čo si pre seba môžeš vyčleniť 🙂

ajko
19. nov 2016

@lubka23 ďakujem, máš pravdu.. idem pozrieť tie tvoje tipy na cvičenia.. Ďakujem ešte raz 🙂

lubka23
20. nov 2016

@ajko ak by si chcela viac o tých cvičeniach smelo napis 🙂

esselte
21. nov 2016

@lubka23 perfektne,to si ako dokazala?ja som teraz začala,vyzeram asi tak ako ty pred chudnutim,kupila som si caj aj tabletky na chudnutie obenzin,že vraj dobré,ale hlavne sa snazim menej jesť,zacala sa mi vsak trocha točiť hlava,ja som sa asi až prezierala a hlavne sladké dnes jogurty s bananom a vlockami,trocha maska ,na obed cestoviny s paradajkami,co si robila ty?

lubka23
23. nov 2016

A tu mam jednu takú aktuálnu

celasapremenim
23. nov 2016

@lubka23 dobry rozdiel, na tej prvej vyzeras o takych desat rokov hore, na druhej na teenage vek :D ....si opeknela :D

lubka23
23. nov 2016

@celasapremenim ďakujem krásne 🙂

silvapokorna
30. nov 2016

@lubka23 Ahoj, tak to je úžasná zmena, klobúk dole, parádička. Môžem tiež poprosiť o tipy na tie cvičenia? Budem rada, ak mi to hodíš do správy, nech to mám vždy po ruke. Vopred ďakujem..

lubka23
30. nov 2016

@silvapokorna ahoj dakujem velmi pekne 🙂 no cvicim shauna thompsona, existuje aj skupina poslem ti na nu link 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/7612/ a k tomu si vzdy na youtube pridam nieco 10-15min, v skupine cesta k mojej premene https://www.modrykonik.sk/group/6855/ pridava kocka kattija cvicenia zamerane na brucho, spodnu cast alebo cele telo tak to si dam potom 🙂 cvicim 5x v tyzdni a dva dni volno .. nikeedy v nedelu si dam strecing 🙂 , tu je aktualnejsia foto

silvapokorna
30. nov 2016

@lubka23 tak to je bomba. Toľko cvičenia pri práci a deťoch nezvládnem, ale niečo určite dám. Som na tie cviky zvedavá. Ďakujem za odkazy, dám vedieť ako mi to sadlo 🙂 A či odišlo to sadlo 😀

lubka23
30. nov 2016

@silvapokorna k shaunovi nemusis uz pridavat ak nestihas, no jeho cvicenia trvaju 25minut , ja si myslim ze tolko si na seba najdes aj vecer alebo rano 🙂 ,, ja som na materskej tak sa mi da cvicit aj hodinu no uplne chapem mamicky ktore pracuju :-/ drzkaj sa a keby hocico potrebujes pis

silvapokorna
30. nov 2016

@lubka23 no práve, na materskej to šlo, to som mala lepšiu postavu aj kondíciu ako teraz. navyše sme stále lietali vonku, bola som v pohybe. teraz pracujem pri počítači, staršia už je v skole, večer, padám s nimi a ráno ledva vyleziem z postele :D niečo určite zvládnem, ešte raz ďakujem a prajem pekné sviatky!

marylinmary
30. nov 2016

@lubka23 5krat v tyzdni? tak to si dobra 🙂 ja som zvedava ako teraz to bude so mnou po porode kedy sa dostanem k tomu aby som cvicila, lebo tie zvysne kila bezpodmienecne musia ist dolu

gaga12
18. jan 2017

@himmerova27 Dobrý den. Chcela by som sa opýtat aký čaj.
Dakujem

veronika70603
27. jan 2017

Aj ja pridám také aktuálne foto 🙂 Mám dole 17kg :D :D

lilam
27. jan 2017

Veronika70603.Krásna premena,klobúk dolu.Gratulujem.

marosinecko
27. jan 2017

@veronika70603 úPlne iná žena !😉🖒🖒🖒 suPer premena.

elief
27. jan 2017

👍

celasapremenim
27. jan 2017

@veronika70603 a ta prva foto, to si bola tehotna nie?
ja inak tiez cvicim, no ale ja mam dobru postavu, cvicim kvoli zdraviu, spevneniu a kondicke na turistiku, pomaly aj kila idu dole, ale skor teda sa formuje postava, 5x do tyzdna trening od lindsay brin stoji fakt za to

evittam
27. jan 2017

@celasapremenim No,nevyzera. To je pekne vyjedena pneumatika😉.

celasapremenim
27. jan 2017

@evittam niekto mava takyto typ bruska :D ja som mala spicate meter a pol pred sebou

evittam
27. jan 2017

@celasapremenim Ved OK,ja len isem co si myslim. Mne to nepride ako tehu brucho a este k tomu ma pisane,ze ma len jedno dieta....

veronika70603
27. jan 2017

@celasapremenim nie, nie, nebola som tehu, to bolo 4roky po tehu :( Mám len jedno dieťa. evittam to vystihla :D :D

celasapremenim
27. jan 2017

@veronika70603 no tak potom fantazia ako si pekne sla dole
ja mam tri, ja uz to aj kaslem, mne ide len o to, aby som to vyslapala s batohom a malym na dumbier ze hocikedy :D

eliska623
27. jan 2017

@veronika70603 ahoj za aku dobu si dala dole tych 17 kg?