icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
gabordanko
30. jan 2017

@kika050 a z kadiaľ prijimas vitaminy minerály a živiny?

winni
30. jan 2017

@veronika70603 aj mne napíš tvoj jedálniček, ďakujem 🙂

chiarinka
30. jan 2017

@veronika70603 ahoj mohla by som aj ja poprosit jedalnicek, dakujem

j.a.n.e.7
30. jan 2017

Čaute kočky, možno otázka odveci, ale pre mňa dosť zásadná - na čom cvičíte doma? Myslím na akej podložke alebo podklade... Lebo mne sa to na koberci (v obývačke, kde môžem sledovať video na Tv alebo na PC) strášne šmýka (hlavne ak je váha na prstoch nôh a rukách) ak mám robiť cviky na zemi. Ako ste to vyriešili vy? Ďakujem za každý tip.

berginkan
30. jan 2017

@j.a.n.e.7 ja mam jogamatku, a predtym normalna taka podlozka. maju v sportovych potreboach. je to ako karimatky. no a kedysi davno na osuske velke 😀

jakaem
30. jan 2017

@j.a.n.e.7 ja mam fitnes podložku, takú gumovú, kúpiš ju v športovom obchode alebo aj v lidli ju mávajú

kiss999
30. jan 2017

ahojte chcem sa spitat ci pil niekto zvas tabletky na chudnutie alebo caj ci vam to pomohlo alebo poradit dobru dietu aspon zeby na mesiac isli 5kg dole

katka253111
30. jan 2017

@veronika70603 aj mne pls 🙂 dakujem

marienka1811
30. jan 2017

@kiss999 tu ti kazdy bude pisat ze vsetky pripravky ktore su na chudnutie, tak nepomahaju, no musim s nimi suhlasit, tiez som brala a nepomohlo. Ani diety niesu nic dobre pre organizmus. Najlepsie co clovek moze urobit je zacat cvicit podla moznosti a upravit stravu. Tie kila zalezi od toho z akej vahy. Cim vyzsia vaha tym to ide lahsie dole. Najvecsia drina pride ak clovek bude chudnut posledne kila

kika050
30. jan 2017

Kočky a kolko denne pijete vody? Ja som zvišila teraz tu vodu a furt chodim na zachod :D :D

veronika70603
30. jan 2017

@katka253111
@chiarinka
@winni Baby, ja som jedla normálne... Na raňajky celozrnný chlieb a k nemu hocičo, na čo len mám chuť. Biele pečivo som vynechala úplne. Ako desiatu mám kávu s mliekom, ale keďže sladkú nevypijem, cukor som nahradila medíkom. Obed - normálne jedlo, čo máme doma, nevarím si zvlášť. Na olovrant mám znova kávu s mliekom a medíkom. A večere - kuracie prsia+zelenina, volské oko +šalátik, dusený karfiol s vajíčkom, mozzarela+paradajky, .... len také ľahké, večere si ale pripravujem bez oleja. Pracujem na smeny, takže keď si jedlo nestihnem pripraviť doma, tak si kúpim tvaroh, alebo cottage do práce. Na mňa sa kilá nalepili, lebo som nič nestíhala, pri malom som seba odsúvala vždy na druhé miesto, neraňajkovala a potom som to doháňala večer. Teraz mám poriadne raňajky a obed, potom mi večer stačí taká ľahká večera a nie som hladná. Vždy som málo pila - teraz si to meriam a povinne vypijem 2l vody denne. Skúšala som veľa krátkodobých diét, ktoré som nikdy nedodržala, lebo som bola hladná. Keď som aj vydržala a potom sa vrátila k starým tradíciám, dostavil sa jojo efekt. Takto sa stravujem dlhodobo, začala som v máji a dnes sa cítim oveľa lepšie 🙂 Nechudnem rýchlo, každý mesiac tak 2-4kg. Ale keď si porovnám fotky teraz a pred... :D Mne stačilo len takto upraviť stravu. Predtým som mala veľkosť 46 a to mi už bolo tesné 😨 A teraz mám 38-40

kika050
30. jan 2017

@veronika70603 Tie 2l vypiješ denne? To sa ako da?

bubu37
30. jan 2017

@kika050 normálne sa to dá,ja vypijem aj 4-5 litrov

veronika70603
30. jan 2017

@kika050 Ja som predtým pila len veeeeľmi málo. Na začiatku som si vždy ráno napustila 2l fľašu s čistou vodou a stále pripomínala - piť, piť... Večer musela byť prázdna!!!! Už som to chudnutie vzdávala, tu na koni som čítala že baby pijú jablčný ocot a to pomáha... aj som si ho kúpila, ochutnala.... bleeee. Ale pomohol ten humus aj mne - ja som si z neho etiketu nalepila na chladničku a poviem ti, že okrem hlavných jedál som ju nevyjedala :D

kika050
30. jan 2017

🙂 Toto som dneska prave robila jedna flaša,ale čim viac tak len na zachod.. A ja na chladničku som zas dala svoju fotku aby som neotvarala,ešte by som mala dat na špajzu:D :D

chiarinka
31. jan 2017

@veronika70603 dakujem🙂

jana290585
31. jan 2017

Dalsi mesiac za mnou a pokracuje sa 🙂

katka253111
31. jan 2017

@veronika70603 kolko toho octu?

gabordanko
31. jan 2017

@kiss999 Ahoooj... U mňa detox s Aloe pomáha najviac, pri tom dá sa schudnúť a viac ... Detox nakopne organizmus a kilá idú ľahšie dole.

U mňa C9 je TOP...
http://www.budemfit.sk/c9-detoxikacia-ocista-tela/

kiss999
31. jan 2017

@gabordanko kde sa to da zakupit detox s Aloe

marienka1811
31. jan 2017

@kiss999 mam pocit ze je to len reklama ako je tu uz takych vela, a dalsi z tych ktory propaguju a nic z toho... toť moj nazor...styl ktorym to pise. KOlko je u neho aj viac kil?

kika050
31. jan 2017

@jana290585 fiha krásna premena a taká si pekná nie taka kost koža ale takprimerane juuj zavidim..

jana290585
31. jan 2017

@kika050 dakujem :*

silvapokorna
31. jan 2017

@jana290585 Páni, tak to je super. Gratulujem a teším sa s tebou. Už od novembra sa pohrávam s myšlienkov, že začnem zase chodiť do posilovne a skúsim aj behať. Deti sú už vačsie a mne sa vrátila váha, čo som mala po porode. Brrr. Minulý rok som pribrala 6 kilo ani neviem ako. Nevyzerá to najlepšie a ani sa necítím najlepšie :( Si ma práve správne namotivovala. Kujeeeeem 🙂

kiss999
31. jan 2017

@jana290585 krasna premena co ste robili ked mozem vediet

bubu37
31. jan 2017

@silvapokorna poznáš Jillian Michaels?Jej videá ?

jana290585
1. feb 2017

@kiss999 zdrava strava + posilka 🙂

adamkofjo
1. feb 2017

Baby cvičíte niektorá s bosou loptou zvažujem kúpu na Valentína bojím sa či to nebudú vyhodené Eura poprosím skúsenosti dakujem 😒

maafinkaa
1. feb 2017

@jana290585 prosik ta a co cely den papas?

kika050
1. feb 2017

Baby po koľkých týždňoch alebo mesiacoch ste zbadali niečo na sebe dole?