Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@veronika70603 ja mam 73 a chcem aspon 13 dat dole,mala som 98 pred pôrodom😠. A ako sa ti to podarilo?
@eliska623 napíšte mi spravu
@eliska623 v prvom rade disciplína a pevná vôla,úprava stravy a pohyb-nič iné nefunguje,ani čaje,tabletky,drinky a nápoje-žiaľ je to tak...
Ahojte. Kočky a schudol niekto z jogou?
@kika050 kazdy clovek je iny, co funguje u jedneho, nefunguje u druheho... ja som cvicila 2 x tyzdenne powerjogu, chodila som do jogoveho studia, plus cvicenie z vlastnou vahou podla videi z youtube denne pol hodku... jedla som vyvazene, jeden den v tyzdni som si dopriala na co som mala chut.... no a NEVAZILA som sa😉 len ta to zdepta... ak naozaj poctivo cvicis a jes normalne tak sa zacnes citit lepsie, zdravsie, silnejsie, chudsie.... btw svaly su tazsie ako tuk takze zabudni na vahu... hodnot to podla toho ako sa citis pripadne ako vyzeras v zrkadle....
Viem že 3 týždne je malo ja som dala preč aj pečivo aj ked už začinam mat midrak velmi mi chýba. Ale fakt potrebujem dat dole.. Cvičim každy den od pondelka do piatku 1hod.
@kika050 jak to tak citam, zda sa mi ze mas velmi zlu motivaciu... silou mocou chces aby rucicka na vahe klesla za tri tyzdne o kolko? 5 kilo?? ... vazis sa denne urcite a si zdeptana ze ta rucicka nie a nie dole... nastrbuje to tvoje odhodlanie a nahlodava psychiku.... takto ale neschudnes, sama vidis ze tadeto cesta nevedie... a ak sa aj za tie tri tyzdne necitis inak, tak robis naozaj niekde chybu.... chudnutie je hlavne v hlave, zle si sa nastelovala, zakazala sisi veci ktore mas rada, mozno ani to cvicenie nerobis tak ako by si mala...no treba to ponat inac... (a tazko sa radi ked nevieme kolko vazis, aky mas jedalnicek, kde cvicis tu jogu a pod.)...
@kika050 3 týžden je veľmi krátka doba,telo potrebuje min. 6 týždňov,aby si zvyklo na nový režim,zo začiatku sa niekedy aj priberá,nakoľko sa mení strava a telo si začína ukladať zásoby,ale je to len počiatočný stav,taktiež ked niekto je zdravo,ale veľké porcie-žiaľ aj od toho zdravého jedla sa môže priberať,taktiež nadbytok bielkovín sa ukladá vo forme tuku,je ťažko ti radiť,pokiaľ nevieme tvoj jedálníček,pretože najdôležitejšia je strava a pohyb je len bonusom k rýchlejšiemu chudnutiu...Taktiež veľa robí psychika-prečo sa vážiš každý deň?,úplne stačí raz za mesiac,kilá vôbec nemusia ísť dole,ale telo sa napriek tomu bude formovať a centimetre budú ubúdať...nezameriavaj sa na váhu,ja osobne som dala dole 8kg a na fotkách by každý povedal,že 18kg 😀
Ale zas to tak nie je že každy den si stavam na vahu a sledujem. To nie ! Doma mam pokazenú aj tak vahu a jedine ked prídem k svokrovcom. Mala som 76,4kg teraz mi ukazuje 75,6 čiže nič moc.. Chcela by som tých 69 kg mam výšku 164cm. Nikdy som nebola chuda vždy taka krv a mlieko,ale už ked sa mi ukazalo na vahe 79kg raz tak som sa zastavila lebo ak prehupnem na 80 tak už nepojdem spat..
A čo sa tyka jedalnička ja nejak zas žeby som sa prejedala ani nie milujem rožky,šunku a syreček dlhe roky je toto moja strava ja sa len s toho najem neviem prečo☹ No teraz som rožky ,chleba dala preč. Zas citim sa lepšie viac energie mam ale nejak ani na vahe a ani ked pozriem do zrkadla nevidim žiadne zmeny☹
Mňa to väzenie sa strašne baví, odsledovala som si aj vplyv stravovacieho návykov v priebehu dňa. Teraz už sa takmer nevážim. 🙂
@kika050 je pravda,že pri pomere výška/váha je to málo,skús napísať tvoj jedálniček 🙂
@kika050 aj ja som na tom podobne ako ty.. zatala som sa a zacala som odznova.. s vahou 77.7 kg.. zatial treti tyzden, dufam, ze vydrzim, radšej sa nevazim, aj ked je to na nevydrzanie.., do leta snad nieco schudnem
Moj jedálniček je taky ze rano okolo 9 tej. (Chleba nejem ani rožky)dam si 3 plátky sunky,syr.rajcinu,papriku na obed normalne polievka,jedlo na veceru to co rano. A jem.posledne o.18:00.cize fakt nic moc. 5 jedal u mna nehrozi..
@veronika70603 môžeš napisať ako si jedla na ukážku aspon jeden deň? Ďakujem a krásna premena.)
@jakaem Ahoj, ďakujem 🙂 Skúšala som množstvo diét, ale žiadnu som nevydržala, stále som bola hladná :D ... a už som to vzdávala. Nakoniec som si zobrala z každého trošku a zostavila som si vlastnú ,,diétu,, len som upravila jedálniček. A môžem povedať, že jem všetko :D Doteraz som vôbec necvičila, ale na jar by som chcela začať behávať, ešte 6kg by som chcela zhodiť. Ako jedávam ti môžem poslať do správy, to je na dlhšie.
@veronika70603 posli aj mne prosim 🙂
@veronika70603 aj mne prosim 🙂
@veronika70603 Aj ja by som poprosila poslat...dakujem
@kika050 ahoj, tak ranajky mas dost slabe by som povedala na to aby si vydrzala do obeda, ale zase to ze nechddnes moze byt aj tym ze tvoje telo si robi zasoby z toho co dostane preto ze vie ze musi vydrzat do obeda. Ale spravne vsetci vieme ze sa ma jest radsej male davky a castejsie. Ja som minuli rok celkom pekne pred letom schudla 4 kg za mesiac, po tehotenstve, mala som pred chudnutim 86 kg pri vyske 164cm, za mesiac na 82 kg a do leta takym volnejsim stylom kedze drobec sa ucil chodit a dost som okolo neho behala tak na 79kg. Na ranajky som mala tmave pecivo, sunka syr co som nasla doma, obcas som si dovolila aj nejaku malu sladkost (asi 2x do tyzdna), ak sladkost tak len doobedu s tym ze som si potom pridala na cviceni aby som to trosku vyvazila prijem energie s vydajom energie. tak isto aj ovocie, alebo ovocie max do 3 poobede, na obed vecsinou kuracinu s ryzou a zeleninou, ryby, hovedzie, morcacie meso ak bravcove tak v malom mnozstve, poobede zeleninu tmave pecivo atd. a na vceru asi 1,5 pred spankom, niekedy sa podarilo aj pol hodinu pred spankom vecsinou syr 30%, cottage chesse, zelenina a podobne. Popritom som cvicila na Ab Lifter Easy kolko som vydrzala :D teraz cez sviatky som bohuzial zase pribrala na 83 :( no do leta by som rada sla na svoju povodnu vahu 69kg ale ked sa nepodari tak aspon 72kg :D tak drzim palce v chudnuti a mozno ked este trosku upravis stravu tak verim tomu ze to pojde ;)
@veronika70603 mozem aj ja poprosit? Dakujem 🙂
@veronika70603 poslala by si aj mne co si jedla?
veronika70603 pošleš aj mne prosím jedalniček?
@kika050 takže podľa tvojho jedálnička sa nečudujem,že váha ide veeeeľmi pomaly dole,takým tempom ti zaručujem,že onedlho začneš žiaľ priberať-toto je hladovka a telo má strašne maličký príjem,takže ukladá všetko,aby mohlo fungovať.Nevidím dôvod vyradenia pečiva-kľudne si ho daj-ale klasické pečivo ráno nahrad slatinským celozrnným chlebom,bielkovinovým chlebom,ražným chlebom-je to zdravšia verzia,poprípade si ráno daj vločky s jogurtom,alebo vajíčka-kľudne aj 3 na akýkoľvek spôsob,nevidím u teba žiadnú desiatu-nemusí byť ako hlavný chod-hoc aj niečo malé-kúsok ovocia,tvaroh,hrsť orieškov,taktiež olovrant-jogurt,tvaroh...Večera-nejesť po 18-tej je mýtus-žiaľ zlý,jesť by sa malo 2-3 hodiny pred spaním,daj si kľudne rybu,mäso,syr,šunku,vajíčka a k tomu ako prílohu len zeleninu...Hlavné je jesť pravidelne a dostačujúco-tadiaľ vedie cesta k peknej postave...Ak by si potrebovala poradiť,kľudne napíš 😉
@radovanko3 ok tak to skusim tak🙂 A tu jogu zatial nevynechavam rozmýšlam ást 2x do týždna do fitka no uvidime či sa mi podari pri detoch..
@veronika70603 ahoj prosim ta mohla by si mi poslat jedalnicek..fakt mam problem co jest...dakujemmm.
@veronika70603 už to asi otravuje.... Môžem poprosiť tip na jedálniček. Ďakujem vopred.

@eliska623 Ahoj, stop som si povedala v máji. Keď som začínala, mala som 91kg.