icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
maafinkaa
1. mar 2017

@dvojickychalani ahoj..prosim ta a kolko stoji vypracovanie jedalnicka?Dakujem

kejtka87
1. mar 2017

@jana290585 wau co si cvicila alebo ako si zmenila stravu?

dvojickychalani
1. mar 2017

@maafinkaa Ahoj 🙂 jedalnicek 15€ a cvicebny plan 10€ 🙂

xoxolusik
1. mar 2017

@jana290585 ved prave.. Snazim sa cvicit doma.. Chvilu ma to chyti, vydrzi mi to tak 2 tyzdne a potom polavujem a zase pocvicim chvilu a zase polavim.. Jednoducho ma to doma tak nebavi, posilku milujem, ale zial... Daj aspon nejaky tip na napriklad zdrave ranajky, obed, veceru, o jakej naposledy jedavas povedzme a tak..

zuzulik280
2. mar 2017

@xoxolusik chces shudnut? aj ja by som chcela...ale pri detoch sa mi velmi neda...kolko chces dat dole?

xoxolusik
2. mar 2017

@zuzulik280 5-10kg.. Zo vsadial kusok

zuzulik280
2. mar 2017

@dvojickychalani a vypracovali by ste aj mne jedalnicek? ako poslete plan jedla co jest za 15e?

dvojickychalani
2. mar 2017

@zuzulik280 pekny dnikVam prajem. Samozrejme urobim. Jedalnicek robim na pat tyzdnov. Treba to ozaj dodrziavat, jedlo vázit ale hlavne cvicit. Bude tam vsetko podrobne napisane. Ovsem ak nebudete niecomu rozumiet, napisete Mi a ja velmi ochotne poradim teda ak bude nieco nejasné🙂

zuzulik280
2. mar 2017

@dvojickychalani dakujem...a potom po tych 5 tyzdnoch mozen jest vsetko ? alebo zasa priberiem ked to uz potom nebudem dodrzovat? a vy ste zdravotnik ci nejaka fitnesska ked to viete nastavit? ...bola by som rada keby mi to pomohlo...a budu tam nejake extra drahe zdrave veci?

dvojickychalani
2. mar 2017

@zuzulik280 niet začo🙂 hihi teraz ste ma dost pobavili. Ze vsetko jesť🙂 ...heh po tych piatich tyzdnoch uz budete vediet uz sami co papat mozte a co nie, kolko si na tanier nalozit ako zdravo jest atd. Budete vediet zhruba co s cim kombinovat, chapete. Ked uz budete mat posledny piaty tyzden ,tak nepojdete odznova, ale budete uz len pokracovat ttm piatym tyzdnom🙂 ..potom si uz aj sami upravite gramaz ale to budete mat vsetko vysvetlene v jedalnicku🙂 neni som zdravotnik, no venujem sa Fitness a prave si robim na to certifikaty🙂 v jedalnicku budete mat potraviny ktore su vsetky lahko dostupne v obchodnych retazcoch, nic extra. Nebojte sa. A to uz bude na Vas aku variaciu si vyberiete ci drahsiu alebo zvolite lacnejsiu. Ja volim vzdy tu. Lahku strednu cestu🙂

zuzulik280
5. mar 2017

@dvojickychalani tak ja by som chcela ten jedalnicek..co Vam mam poslat a za aky cas ho vypracujete ? dakujem

dvojickychalani
5. mar 2017

@zuzulik280 zuzulik, cena jedalnicka je 15€ a ja potrebujem Vasu vysku a váhu. Teraz pracujem na jednom jedalnicku tiez pre maminku jednu , bude hotovy zajtra a tak hned spracim aj Vám

dvojickychalani
5. mar 2017

@zuzulik280 Takze v Stredu by som ho cca mala mať najneskor v Stvrtok

zdena7327
10. mar 2017

@dvojickychalani Ahoj ja by som potrebovala poradit hlavne tu stravu uz v minulosti som schudla cca 18 kg ale nejako sa mi to zastavio a neviem pokracovat potrebovalaby som poradit dakujem za radu pekny vecer 😉

beate1
10. mar 2017

Aj ja mozem poradit,ak potrebujete..schudla som 15 kil po porode a pokracujem dalej...je to uz tazsie,ale da sa to...hlavne je vediet co s cim kombinovat..

tiper24
10. mar 2017

@jasmika druha fotka TOP 🙂

jasmika
autor
11. mar 2017

@tiper24 ha ha ďakujem 😘

lilam
13. mar 2017

Milé žienky,dajte si pozor na pani dvojičkychalani,ktorá akože vypracuje jedalny lístok na chudnutie,je to podvodníčka.Ako dostala peniaze na účet vobec neodpisuje,nekomunikuje a už ma zmazany aj blog z MK.Myslím že jej asi viac maminiek naletelo ako aj ja.Može vystupovat aj pod inym menom.Dajte si pozor.

michaelaur
13. mar 2017

@lilam no pekne, to, čo sa tu robí už nie je normálne 😕

mufka1
13. mar 2017

@lilam Boze moj to este aj tu su podvodnicky no ja mam dost.🙈

xoxolusik
13. mar 2017

@lilam wau..no pekne.. Este dobre, ze som sa nedala zlakat..

eliska13
13. mar 2017

@lilam ja cudujem,ze moze byt niekto tak naivni a naleti.Dnes, ked je tolko informacii na webe v casopisoch a niekedy staci len pohnut rozumom

buckovak
13. mar 2017

no a mne sa zdá, že tá podvodníčka sa už aj novo registrovala ako ifbb , lebo na https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/oplati-sa-14-dnovy-plan-pre-krajsie-a-zdravsie-telo/ sa registrovala teraz v marci (asi predvčerom) a už núka zas plán na redukciu váhy

lilam
13. mar 2017

Tak babenky dajte si velký pozor a nenachytajte sa ako ja.myslim že bude vystupovat pod inými menami aby mohla dalej okradat ludi,ktorí si vedia poctivo zarabat.

lilam
13. mar 2017

@eliska13 Nepotrebujem aby ma tu niekto uražal ci viem pohnút rozumom alebo nie.Myslim že je to kazdého vec ako sa rozhodne čo má robit.chcela som len upozornit,aby ta podvdníčka neokradla dalšie zienky.

buckovak
13. mar 2017

@lilam podľa mňa sa registrovala teraz ako ifbb . Pozerám, že na blogu si zadala, že má 5 ročných chlapcov Michala a Mateja, takže je to tá zablokovaná dvojickychalani

lilam
13. mar 2017

@buckovak Može byť.

merlinja
13. mar 2017

@dagaz ako často sa užíva ten čaj? nemám problém s váhou, mám 53 a výšku 168 ale neviem vydržať bez sladkého. nezjem tabličku, ale celú čokoládu, nie jeden keks ale aspoň 2, celé balenie sušienok, ...
potrebujem sladké po každom jedle a fakt sa neviem toho zbaviť. :o(

michaelaur
13. mar 2017

@merlinja však to je super váha na takú výšku,na vašom mieste by som nič neriešila!😲

jana290585
14. mar 2017

@xoxolusik ranajky vlocky, podla toho aky mam den, ja mam dost jednotvvarnu stravu aby som usetrila kopec casu.. asi skor napis co jedavas ty a poviem ti ci robis dobre ci zle.. a posledne jedlo mavam pred spanim 🙂