icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
kvetinka75
25. okt 2017

ja som si dnes stiahla kalorické tabulky, no zaujímavá vecička, zistila som, že mám v sebe už cez 1000KJ ale zostáva mi ešte dosť do večere, ale budem sa musieť krotiť, lebo dnes som si ráno ,,obalovala,, nervy 😉

vvia
25. okt 2017

@sandra811 tak toto je pekne vidiet, ja som dala zatial 12kg a nie je to tak poznat. ludia si zacinaju az teraz vsimat a aj to nie vsetci.

kvetinka75
25. okt 2017

@vvia no ja som zhodila 6 kg ale pri 15 kg nadváhy by som povedala, že to už vidno je a jeden jediný človk si to všimol, Ale hlavne že kg idú dolu, veď raz budem štíhla🙂

kvetinka75
25. okt 2017

ja ešte rozmýšlam že si kúpim tie kokteily, ja neviem čo raňajkovať, s pevnou stravou mám problémy, ráno mi to nechutí a toto si zarobím do vody a idem do práce. Má to mať kopu vitamínov, min. látok. Možno je to ,,chémia?,, ale zase keď si zoberiem čo obsahuje šunka, chleba čo má v sebe popridávaných látok, ovocie kopu chémie, zelenina dusičňany, tak to nemusí byť až tak zlé. Hm? A zvyšok dňa už normálna strava. Mne ráno pevná strava nejde dolu krkom

noni99
25. okt 2017

@kvetinka75 ty si ako ja. Tiez mi rano staci len kava a ranajky dole krkom veru nejdu. Ja som si napoj vzdy zamiesala a cestou do prace vypila. To je pravda ze chemia je teraz vo vsetkej strave takze v dnesnej dobe to uz taky rozdiel nieje pokial nemas domace 🙂

kvetinka75
25. okt 2017

@noni99 veď práve, že tá chémia je všade, v lete som pila domáce kokteily z domáceho ovocia a mlieka ale ovocie sa minulo a teraz jedávam polievky ale nie vždy je navarená. Tak keď nie je, dala by som si kokteil aby som vydržala rýchlu chôdzu do práce. A pootm keď sa rozhýbem, už môžem normálne jesť.

tiper24
25. okt 2017

@kvetinka75 ked rano nestihas alebo do teba nejde jedlo tak aspon srvatkovy protein dat do seba to ta zasyti

kubko
28. okt 2017

Ahojte kočky neviete mi poradiť ako z dvoch fotiek jpg urobím jednu fotku jpg? Ak sa dá najjednoduchšiu cestu poprosím 🙂

gabordanko
28. okt 2017

V PC napríklad program Picassa alebo v mobile Photo Collage program.

noni99
28. okt 2017

@skripova krasne si schudla. Ako sa ti to podarilo prosim ta? Co si cvicila a ako sa stravovala? Dakujem 🙂

kubko
29. okt 2017

@gabordanko Dakujem za info skúsim to

zuzulik27
1. nov 2017

@lululik vysku a vahu mame takmer rovnaku .... prosim ta aky bezecky pas si si kupila? ja o nom velmi dlho snivam. lacny sa bojim ze bude zly a na kvalitne drahe nemam. vdaka

lululik
3. nov 2017

@zuzulik27 ahoj ja som si kupila v tescu elektricky beziaci pas....som s nim velmi spokojna....mala som pred tym mechanicky z neckermanu.....to bola teda drina makacka.....da sa vystihnut aj za polovicu v tescu....ale neviem v akom obdobi byva.....

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
alkaaa
30. nov 2017

Ahojte holky pridavam sa k vam........a pevne dufam,ze to spolocne zvladneme....pv 59 kg...ciel......54....ako pred rokom.....po druhom tehotenstve to ide dakosi horsie....ani nie tie kg....ale koza je akoby menej elasticka a ked sa zohnem....vyzera to strasne....tak iba cvicit cvicit.......ufff len neni kedy...mozno si poviete....co tu hladam.......ale verte neverte......4kg idu horsie dole ako 20kg....teda aspon mne...20 kg som dala dole pred tromi rokmi.....ked sa mi narodil syncek....tak a sup na foto

simeksmoulo
2. jan 2018

Od noveho roka pokracujem v chudnuti s vahou 77.8 uz len par kg k cielu 😊😊😊chudnutiu zdar!!

zuzulik280
3. jan 2018

@simeksmoulo super..co ste robili prosim?

katarina789
3. jan 2018

@simeksmoulo woooou ako sa Ti podarilo tak schudnut ?

katka1416
3. jan 2018

@simeksmoulo krasa,klobuk dole! Aj ja by som sa potrebovala dostat k svojej vysnivanej postave, kde cerpate inspiraciu? Recepty? Cviky? Dakujem za radu 😉

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
grenka
17. jan 2018

@simeksmoulo wau ako sa ti to podarilo

simeksmoulo
20. jan 2018

2.1 vaha 77.8 dna 20.1 vaha 75.4 k dnesnemu dnu -39kg 😊🌞

kattikina
28. jan 2018

Ahojte idem sa k vám pridať takže mala som tak 93kg a potom prišla choroba nemocnica a to tak dajak naštartovala teraz mám tak 75-76kg a keďže brácho sa v máji bc žení chcem dať dole ešte tak 10kg vysadila som pečivo obmedzujeme bielu múku nahradila som špaldovou celozrnnou a hlavne môj zabíjak sladkosti nevravím že si nedám koláč ale to není to čo som doslova zozrala na tony a začala som doma cvičiť na eliptickom trenažéri začiatky ťažko 5min ale teraz už dám aj 35min

dorotelka
28. jan 2018

@lenakiss ake doplnky? 🙂

lenakiss
28. jan 2018

@dorotelka no to tu písať nebudem verejne 🙂

lenakiss
28. jan 2018

@simeksmoulo to si zo 77,8 dala dole 39kg?? Či na akej váhe si začínala

simeksmoulo
28. jan 2018

@lenakiss s vahou skoro 117kg

grenka
28. jan 2018

@bibi52016 ahoj objednala si si ten lives pectin?podarilo sa ti schudnut?

dorotelka
28. jan 2018

@simeksmoulo krasa!!! Gratulujem, je to obdivuhodne! A pri akej vyske? Tiez by ma zaujimal navod ako sa da dosiahnut tento cieľ.

denisaja
2. feb 2018
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.

To zaujíma aj mňa. Ja keď aj dám pár kíl dole vždy po nejakom čase začnem porušovať stravu a vrátim sa s váhou naspäť. Nikdy som nejedla žiadne doplnky ale chcem skúsiť niečo s dobrým zložením, najlepšie žiadnu chémiu a čo ma zasýti lebo hlad nie je pre mňa. Neskúšali ste niekto nízkokalorickú stravu www.nu-Me.eu/sk mám dvojtýždňový balík a zatiaľ to funguje. Nemám chuť na sladké a nie som hladná. Mali ste to niekto dlhodobo?