icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
marys001
23. jan 2013

Ahojte baby tak padla my sanka ako sa vam super podarilo schudnut ja som po druhom dietati na vahe 77kg a mam 169cm a chcem ist na 68 kg to je moj taky sen . tato tema je super tie fotky su velmi motivujuce !! 🙂

hhenike
23. jan 2013

@strakoova 165 cm. U mna problem nie je ani tak vo váhe (sice aj ta je vysoka), ale brucho mam ako v 6.mesiaci tehotenstva :/

zaketa
23. jan 2013

Perfektne baby,fakt klobúk dole,každej,že ste na sebe začali makať.je na čase,
Aby som aj ja začala robiť niečo pre seba.a táto stránka je pre mňa motivujuca.
Este sa chcem spýtať lara tebe sa ako podaril takýto super výsledok?
Pekný večer chudnucim aj tým ktoré začínajú🙂

jasmika
autor
23. jan 2013

@marys001 to som rada... ale ked máš 169 cm tak sa ideálne budeš cítiť pri 60 kg...neuberajte si žienky... zvládnete aj keby ste mali zhodiť neviem koľko.. Koľko si zacielite toľko zhodíte... Moja sestra má dosť nadváhu.. a lamentuje keby aspoň 2 kg schudla... ja jej vravím že to je kravina...treba jej aspoň 10.. čo si uberá 😀 😀 😀 😀

lucka127
23. jan 2013

Babule super tema mne sa to uz 1x podarilo po druhej dcerke a teraz som opet pribrata a uz na tom pracujem ak vyhrabem archivne fotky dam vam🙂 a tentokrat aj nove ked dam an vahu aku chcem:D

superego
23. jan 2013

@zaketa my sme sa s larou povzbudzovali spolu.. ked jedna schudla kilo druha sa nastvala a dala dolu 2 :D ale snad sa tu zase zjavi ked docvici a napise sama.. som strasne rada, ze jasmika vytvorila toto forum.. hned ma to nazhavilo do dalsej chudnucej etapy 🙂 @lara

katkarv
23. jan 2013

@superego krasne si schudla,nezaregistrovala som ako sa ti to podarilo,drzala si nejaku dietu?

marys001
23. jan 2013

@jasmika jaj to mas pravdu ze keby som mala 60kg tak by som asi aj plakala od stastia ale mas pravdu ze by som si nemala uberat ale kazde schudnute kilecko je super , preto som si dala metu ze 68 kg ked to dosiahnem este ma tu tato tema a vase foto donuti schudnut , verim tomu !!! 🙂

kmkke
23. jan 2013

Ou, závidím baby, ja mám furt 100, a nechce ísť dole ani náhodou 😀 (ale čestne prehlasujem, navaľovalo sa postupne, tehotenstvo to urýchlilo a po pôrode dole 5kg a nič ☹ )

jasmika
autor
23. jan 2013

@kmkke
@marys001 žienky..zvládnete to..dôležité nieje to čo jete...ale to čo si myslíte... musíte si vedieť práve teraz predstaviť pocity ktoré budete pocitovať ako štíhle.. ODPORÚČAM FILM - THE SECRET alebo Tajomstvo 😉

usacek79
23. jan 2013

baby, vrelo vam odporucam kazdorocnu sutaz v casopise Muscle&Fitness - "Do formy"
ludia maju 3 mesiace na to, aby so sebou nieco urobili - TRI mesiace!!
a vysledky su sialene, vzdy odpadavam ked vidim tie foto a totalne ma to motivuje 🙂
tu je ukazka - da sa ta foto zvacsit, tak kukajte 😉 najuzasnejsi vysledok za 15 rokov, co casopis odoberam urobila ta Marketa Skalkova Cichova - tu je len jedna foto, ale bol o nej cely clanok, milion foto a teda baba dokazala zazrak 🙂
http://www.marbar.sk/sites/default/files/2_0.JPG

kmkke
23. jan 2013

@jasmika Ja sa cítim štíhlo už 10 rokov a furt to nezaberá 😀 A čo sa týka filmu (alebo kníh na túto tématiku) - Tajomstvo - väčšie bludy som nečítala a to som toho už prečítala teda hodne 🙄

kmkke
23. jan 2013

@usacek79 Ale pri tomto treba byť aspoň 5hodín denne v posilke a to si pri mojom malom 5mesačnom zázraku a dojčení ani neviem a ani nechcem predstaviť 🙂

usacek79
23. jan 2013

@kmkke no to nie je pravda 🙂 strava je 70%, cvicenie 30% uspechu...
mnohe zeny v tej sutazi chodili do posilky tak 2x tyzdenne na hodku, niektore vobec... Bud cvicili doma alebo si chodili zabehat, alebo nieco ine vymysleli...
zaklad je strava, mozeme cvicit aj 5hodin denne, ak si dame na veceru rizky s hranolkami, je to cele v pr... 😀

jasmika
autor
23. jan 2013

@kmkke to je od pohľadu na vec.. Keby som to vtedy zavrhla a vysrala sa na to tak som dnes na takej istej urovni ako na prvej fotke.. no rozhodla som sa po zhliadnutí filmu niečo robiť.. Tak bud budem hádzať rukou..že to je blbosť alebo sa poučím..alebo si nájdem niečo iné z čoho sa poučím... 😀

kmkke
23. jan 2013

@jasmika Tak mne bude treba niečo iné, toto nezaberá 😀

jasmika
autor
23. jan 2013

@luna22 hej, presne to.. mne to pomohlo v živote veľa.. veľa si uvedomiť.. ale treba na to mať ..aby si to človek uvedomil... pomohlo mi to pri kúpe auta, pri manželskom vzťahu a Film Rozhovory s Bohom pri uvedomení si vďačnosti v mojom živote... som šťastný človek aj vy všetci čo to čítate... len si to treba uvedomiť 😉

jasmika
autor
23. jan 2013

@kmkke tak prajem všetko dobré..mmožno nepotrebuješ film..stačí uvedomiť si to čo máš.. a byť za to vďačný

luna22
23. jan 2013

@jasmika o knižke som už počula, idem nato

jasmika
autor
23. jan 2013

pridávam real celé fotky..nech sa to tu rozbehne....
posledná z včerajšieho bežkovania...Ženy..Boh nám dal prekrásnu prírodu..chráňme ju, zbožňujme ju, uctievajme ju...a využívajme ju k nášmu zdraviu a chudnutiu... 😀

superego
23. jan 2013

@kmkke aale kdeze 5 hodin v posilke :D 20 minut kazdy vecer pred telkou :D nasla som este lepsie fotky pred a po asi ich sem dam aby ste sa trosku pobavili :D

superego
23. jan 2013

@jasmika akurat som chcela dat aj ja nasla som lepsie :DDDD

superego
23. jan 2013

co sa da dokazat za pol roka s troskou vole a sebazaprenim 🙂 Vianoce a leto

katy2
23. jan 2013

@superego a co si cvicila alebo cvicis? Inak GRATULUJEM... super motivacia.... 🙂

superego
23. jan 2013

@katy2 mam cinky tie si zdviham len tak po leziacky, a zdviham nohy proste klasicke obycajne cvicenie nie moc narocne a hlavne som nejedla po piatej vecer

sasimami
23. jan 2013

@superego Wooou,tak to je super.Ja som na tom podobne ako ty na prvej foto,ak nie ešte horšie :o(((
Obdivuje pevnú vôľu,ja ju nemám a to ma na mne štveeee....ako sa nakopnúť????

superego
23. jan 2013

@sasimami ked v obchode na teba nebudu mat velkost a spodne pradlo pride to aj same 🙂

jasmika
autor
23. jan 2013

@superego supééééér....tešíms sa..musíme pridávať my..kym sa odhodlajú dalšie mamuľky... 😀

superego
23. jan 2013

@jasmika normalne ma to bavi.. smejem sa na sebe ako som vyzerala je to fakt hnus :D a je to naozaj super sa takto podporovat.. vecer som cvicila o 10 minut viac teraz mam este vacsiu motivaciu ist na tych 65 🙂 takze ti verejne dakujem 🙂