Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@dari226 velmi drzim palce 😉 skoncila som s dietou,lebo ma bolela hlava,citila som sa slaba a kedze sa cez den staram o maleho,este som k tomu aj kojila a chodim na nocne 10hodinovky,tak toho bolo na mna dost ☹ dala som dietam definitivne ZBOHOM teda aspon dufam 😀 a zacala som racionalnu stravu,takze vsetko a s mierou, jem hlavne maso, zeleninu,ovocie, celozrne pecivo a cestoviny samozrejme vsetko bez udenin,oleja umeleho tuku,smotany ci muky.... jedavam to co moja rodina,len svoje si trosku prisposobujem 😉 a musim poklopat z 88kg mam teraz 75g tak raciostrava bude dufam moj zivotny styl 😉
@nikolas6 ja si myslím že každý si musí nájsť svoj spôsob ktorý mu vyhovuje... ja som upravila stravu a cvičila som...pred každým cvičením pijem čaj Pu-erh..vtedy to lepšie spaľuje.. aspoň podľa mňa... Treba hlavne veriť že to dokážeš...a predstavovať si samú seba ako budeš mať svoju vysnívanú postavu..a tie obdivné pohľady 😀 Pomáha ked ti občas niekto povie aká si hrozne tučná a že vyzeráš strašne... vtedy sa zapriet treba a ukázať dotyčnému ako si schudla ť
..nech mu padne sánka 😀
baby a co jete na ranajky? ja ako kedy raz celorznu zemlu s syrom, raz vlocky ... nemam tazke ranajky ale chcem sa zasytit ..a potom kava a caj 😉 a vy ako jete rano? a mne pomohol aj zeleny caj..ale kupila osm si sypany ..ten pekne dava kg dole
drzte mi palce. nas Janusko bude mat oslavu. a neviem, ci sa vydrzim len pozerat na kolaciky a chlebicky 🙂
@andy0015 och ,ale kojit a taketo diety to nejde do kopy,mozno z toho si mala tie bolesti hlavy to potom si telu dala poriadne zabrat.tiez sa staram o dve deti cez den sama som na uplne vsetko manzel cely den v robote,na zaciatku to bolo tiez tazke nemala som energiu,tie ovocne dni su tiez narocne,ale nejako sa prekonam,zajtra ma caka zase ovocie.ale co nespravime aby sme sa citili dobre,len cvicit by som mala len vecer som uz uplne ko a cez den samozrejme namam kedy 😔
@zibi ahoj.ja si hneď ako vstanem dám do 3dcl pohára 1 PL jablčného octu a zalejem vodou. aj ja jem na raňajky celozrnný chlebík alebo žemlu( na inernete som našla recept na pečenie žemlí a chleba,takže si pečiem doma 🙂 ) natriem rastlinné maslo ,dám šunku a zeleninu cca o7 :00hod.o 10:00 zjem jablko a o 13:00 nejaký syr , kuracie dusené, celozrnné cestoviny alebo natural ryžu a kooooopec zeleniny.potom prídem domov z roboty a cca o 16:00 si dám znova žemličku ako na raňajky a potom už len buď acitko alebo tak... 🙂 zo začiatku bol večer problém lebo som bola hladná,ale teraz je už dobre.vypijem cca 2-3l bylinkokého čaju,alebo vody a idem spať 😅
@audiova ja namiesto jablčného octu citrony do vody 🙂
@moonaa ahoj, myslim, ze nie. na krabicke je tusim tiez napisane, ze to nie vhodne pre kojace a tehotne zeny. Ono celkovo, v principe ide pri caji o spalovanie tukov a ziadny spalovac sa neodporuca mamam, ktore koja alebo tehotnym. ja by som si ho radsej nedavala. viem, ze to nie je nic silne, mozno len placebo, mne chuti, tak ho pijem.
@daniela40 tak to som si myslela aj ja.lebo nikdy som takto nejedla.diety držím tuším už od narodenia 😀 .mala som 90 dňovú,kapustovú....no proste všelijaké,ale vždy ma po nich navštívil ujo JOJO 😅 .tak som si povedala že už nebudem držať dietu,ale skúsim 5X jesť menšie porcie a veľa zeleniny.už to dodržiavam od nového roku a aj som si už na to zvykla. ozaj a čo to je R-O-V ?
@audiova jedine pravidelna a vyvazena strava....trosku pohybu a kila idu dole
ziadne diety a ine hluposti, ako dukanova,90dnova,kapustova......som v uzase napriek mnozstvu informaciam, kolko zien si uplne dietami poskodzuje, metabolizmus/ organizmus a este sa tym tu na fore chvalia....
😝 ....uplne nelogicky/ v kuse diety vkuse ujo jojo no i napriek tomu dalsia dieta....nie je na case sa zamysliet ??????
@vadimka audiova predsa pisala, že od nového roku sa stravuje pravidelne 5x denne
ja viem, blbo som to napisala....
ta kritika za neuvazene stravovanie patri vsetkym, ktori dodnes frcia na hlupych dietach 😉
a audiova= skoda, ze tu nie je tlieskajuci smajlik.....tak to ma byt
@vadimka V tom máš pravdu. My ženy naberáme kilečká niekolko mesiacov ba až rokov a potom keď si uvedomíme, že takto to ďalej neide, tak hladáme zázračnú diétu, s ktorou schudnema za pár dní či týždňov.
@adulicek82 Ahoj, ja som na tom podobne. Tiež som začala od nového roku s týmto štýlom diéty - teda vynechala som pečivo, múku, koláče, sladkosti, cestoviny, ryžu a zemiaky a mám dolu 5kg. Neviem či je to málo, alebo veľa, ale ja sa teším aj z toho, pretože je to konečne nejaký úbytok po niekoľkoročnom priberaní. Stravovala som sa takto aj na VŠ asi 3 roky a nič mi nechýbalo, cítila som sa super a bola som o 20kg ľahšia ako teraz. Teraz som však po dvoch pôrodoch a kilá sa lepili na mňa aj z čistej vody. Necítim hlad, jem 5x denne, hlavne veľa ovocia (doobeda), zeleniny a mäsko s kopou šalátu. Držím palce všetkým "chudnúcim" babuľkám... 🙂 🙂
Baby tak teraz ste ma potešili, mne z tých diet už šibe a nič, všetko čo schudnem hneď naberiem naspať.Takže idem jesť menšie množstvo a 5 krát denne.Držím Vám palce 🙂
kočky, je možné aby úbytok v cm, bol taký veľký za 4dni? že z pása, to ešte beriem, lebo sa mi stiahol žalúdok, ale že v bokoch 4cm? a pritom som sa merala poctivo a pomaly...
a pritom z váhy -1,5kg
@bubu4125 teoreticky je, vsetko co slo dole a drzalo sa bola voda. to je v poriadku, ja sa tiez radsej zameravam na cm ako na kg. len tak dalej.
co ste dnes jedli baby?
ja ranajky toast s cottage, palacinka-cista, obed kuraci steak s cesnakom a salat, chlapom hranolky k tomu, olovrant neviem co budem, vecera bude steak.
@daniela40 podla Macingovej? to nieeeeee ☹ ja som tiez skusila 90dnovku,kapustovu,Macingovu,Atkinson,aj Dukanovu ktora pomohla Kate Midleton,aj Lopezovej a Nicole Kidman a je zalozena na prisune velkom mnozstve bielkovin co pre telo a hlavne oblicky vobec nieje zdrave 😢 aj ked zabera .... kazda dieta pre mna vsak po strate vahy priniesla uja JOJO efekt ☹ a Macingova? skor na precistenie organizmu to ano,ale mas v nej malo zivin,bielkovin..... dost drasticka ☹ radsej racionalnu stravu 5xdenne jest a zdravo, maso,zeleninu,ovocie,celozrne pecivo aj cestoviny pripravovane varenim a dusenim .... nic smazene, udene,vyrobky, polotovary,muka,smotana,majoneza....... to vsetko TABU a ide to 😉 drzim palce nech a rozhodnes pre cokolvek 😉
@zuzka1. inak, vdaka za jedalnicky,inspiruju ma je to super napad 😉 ja ranajky celozrny toast s cottage a 2 paradajky, desiata acitko,obed cestoviny s tuniakom vo vlastnej stave, olovrat miesany zeleninovy salat s bilinkovym drezingom olivovy olej a vecera polievka z kyslej kapusty zahustena troskou greckeho husteho jogurtu a ozdobena pazitkou 😉 chlapcom do nej davam na vrch taniera opecene varene zemiaky ....tesim sa 😉
Dievčatá čo ste dnes jedli???
Ja zatiaľ na R aktivia a káva
D: Hrozno
O: paradajková polievka s trošku syrom a 6 malých lyžičiek halušiek
O: trošku zeleninky na mase
V: zeleninový tanier...

@sonia1501 sme skoro uplne narovnako len ja meriam okolo 176 - 177 cm