icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
zuzidr
11. feb 2013

@daniela40 no odtial som brala inšpiráciu podla norbiho, ale nedodržujem to striktne podla toho, len teda ovocie a niečo sladené sa snažím len do tej 12tej, ryžu a zemiaky tiež už poobede vynechávam, sladké malinovky som vyradila, HORALKY ☹ som vyradila, zaradila som čerstvú zeleniny, pitný režim a cvičenie večer 😀 som zvedavá či to pôjde takto dalej, lebo ja ked nebudem vidieť vysledky, ma to omrzí a namiesto zeleninového taniera pojde do brucha horalka 😠 😠 ☹

lubikan
11. feb 2013

boze baby.....dufam,ze neurazim tie,ktore su este pri tele..ale ked kukam na foto pred a po...a citam ine temy...ja sa fakt necudujem manzelom,ktory radsej utekaju z domu,alebo si najdu milenku.....

pretoze to je nieco strasne byt tucna a neupravena.... 😠 😠 😀 😀 😀

blahozelam kocky,co ste schudli ,je super pohlad na vas a zelam silne nervy,ktore este chudnete....... 🙂 🙂 🙂

zuzidr
11. feb 2013

som sem chcela nejaké foto pridať a nejde mi to, vyhadzuje chybu 😠

ivka_666
11. feb 2013

@majka20201 aj ja som sa začala hýbať, len nie vždy sa mi to podarí ;) Musím sa polepšiť ;) Ja sa často nevážim, ale na oblečení vidím, že sa to zlepšuje!!! A máš nejakú špeci stravu? Či si len niečo obmedzila??

majka20201
11. feb 2013

@ivka_666 Chodím na lymfomasáže a úplne špeci stravu nemám. Obmedzila som sladké, alkohol, jem o hodne viacej zeleniny, večer nejem sacharidy, len zeleninu a uplne mi to vyhovuje. Jen viacej ryby. A toho pohybu by som este mala pridat, len si musim vybrat taky, ktorý možem robiť. Napr. beh je pre mna nemožný - vždy ma potom boli členok, ale eliptikal je super. Bola som aj na zumbe a celkom sa mi to paci, su tam sice nejake vyskoky, ale da sa to. Ešte nejaké posilko k tomu by som chcela dať. Inak sa už moooooc teším na jar a na to, že budem mocť vybehnuť von na korčule - minulý rok som o otm len hovorila a ani raz som ich nevytiahla a bicykel len raz. Ani neviem nejak na to nebol cas, ale budem si ho musiet urobit. A ty ako?

ivka_666
11. feb 2013

@majka20201 ja špeci stravu nemám tiež, ale vyhýbam sa mastnému jedlu... Sladké mne nechutí vôbec, slaného som sa zriekla ;) Zeleninku mám rada aj mäsko tak prevažne papám také. Behať chodím do fitka na pás, ktorý je s podtlakom, alebo teplom. Je to super. Teraz sa ešte chystám chodiť do posilky, lebo mám hrozne ovisnuté brucho po cisárskom a aj po tom, že som bola počas tehu taká obrovská ;);)

majka20201
11. feb 2013

@ivka_666 Ja v praci sedim v kanclu na prdeli, takze mam malo pohybu. Občas sice som v terene, ale to zase skoro pol dne sedim v aute :D
Takže keď pridám viacej pohybu, tak kilá a cm musia ísť doluuuu. 😉

vitacalcin
11. feb 2013

@voskovka vyzeráš super, dole klobúk pred tebou, dúfam, že sa mi tiež do leta podarí schudnúť 15 kíl

voskovka
11. feb 2013

@vitacalcin no vies ked stojis v obchode kde nemaju nic na teba -to bolo uz posledne co ma dokopalo...takze ked sa chce da sa to len musi byt silna motivacia a pevna vola.co u mna bola dovtedy dost problem lebo kazdu dietu som koncila po 2dnoch.

vitacalcin
11. feb 2013

@voskovka a podľa teba, koľko kilogramov je v norme schudnúť za mesiac ? aby to potom nebol jojo efekt

voskovka
11. feb 2013

@vitacalcin tak ja som mala vela vody-co slo hned prvy mesiac dole a potom uz tak rychlo nesli dole.... ta dieta je uplna nahrada stravy.chodila som cca 2krat do tyzdna cvicit niekedy len raz....
no jojo efekt nastane pri kazdej diete-kto povie ze nie-klame.vo vseobecnosti plati aky cas si chudol-taky cas je dolezity na adaptaciu organizmu-cize ak schudnes 20kil pocas pol roka-tak treba pol roka dalsieho na to aby si si naucila organizmus na novy zivotny styl to znamena ak sa hned po diete vrhnes na sladkosti,rafinovany cukor a tucne jedla mozes cakat jojo efekt okamzite to mi ver...

vitacalcin
11. feb 2013

@voskovka dakujem za odpoved, pa

zuziklc29
11. feb 2013

ahojte kocky takze sa pridavam aj ja,cely zivot dietujem,nakolko mam spco tak sa mi nedari dobre chudnut a co schudnem pride spat,jojo . . . .zacinam frcat na dukanke a ked najdem nejake foto tak pridam.

tilly
11. feb 2013

@voskovka wow, parada

tilly
11. feb 2013

@lubikan 😲 🤐

tilly
11. feb 2013

jaj baby, ja by som sem mala dat moju povodnu fotku 😀 178cm a 56kg 😵 😨 a to by mala byt moja inspiracia, aj ked tam sa uz ani nechcem dostat, ale na tych 65 by som rada...

zuzidr
11. feb 2013

môj dnešný obed- pre inšpiráciu, zapila som ho pol litrom vody 😀

zuzidr
11. feb 2013

@tilly teba "sledujem" na koniku už asi 6rokov a nikdy by som nepovedala,že máš kilá navyše 😀 😀

tilly
11. feb 2013

@zuzidr 😀 uz som tu ako inventar, ze? 😀 stale tu oxidujem 😀 tak uplne ze nadvahu nemam, ale ani sa mi tie kilecka, co mam nepacia, ja som bola vzdy skor taka ta vychrtlina a teraz sa necitim dobre, ale spolieham sa na jar, budem chodit behat konecne a my zvykneme vela vela casu travit na bikoch, tam taham vozik za sebou, celkom makacka to je 😀 tak snad tych 5 kileciek do leta pojde dole a bude trosku lepsie... hlavne to zas nenabrat spat, lebo teraz som si pozerala fotky po porode prveho a celkom v pohode to bolo, neviem, preco som sa potom tak spustila... 😨

zuzidr
11. feb 2013

@tilly ved aj ja som tu furt, ale tie staré dobré páky čo tu bývali, už to tu nie je čo bolo 😝 veru aj ja sa spolieham na jar, to sme vonku do večera, neni kedy do hlavy tlačiť, malý sa mi púšta chodiť, tiež sme stále na jar na korčuliach a bikoch 😀 si spokojná s vozíkom za bike? uvažujeme nad ním 🙂

zuzu_h11
11. feb 2013

Baby ja neviem co mam robit s tou mojou neskutocnou chutou na sladke 🙂 Ja som schopna zjest aj 3 keksy mily na raz!! Neviem, skusila som ja brom co zabranuje chuti ale mne to vobec nepomaha :(

mimi000
11. feb 2013

@voskovka super sa ti to podarilo, ja som niečo ako ty, stále len diety a potom ten jojo efekt a tak sa mi to nabaluje. čo si to mala za dietu??? poraď mi prosím, presne ako keby som sama seba videla aj v tom ako si písala... nič si na seba nemôžem poriadne kuúpiť na oblečko a hlavne nemám pevnú vôlu čo je asi najväčší problém u mňa 😒

audiova
11. feb 2013

@zuzu_h11 no,ten brom nepomáhal ani mne :( . ale kúpila som si v tesku horkú čokoládu tuším 85% asi 😒 .no a takú príšernú čokoládu som ešte vživote nejedla.dám si z nej jednu kocku a tá chuť čo mi zostane v ústach.....hneď ma prejde chuť na sladké 😀 😀 😀 😀

milanakascakova
11. feb 2013

Ahojky - aj ja by som sa rada pridala do skupiny. Vaha pred prvym porodom 57 kg - po porode 80 kg. Podarilo sa mi schudnut na 69 kg. Momentalne som 4 mesiace po druhom porode - stale kojim svojho drobceka a nerada by som prisla o mliecko - po porode som mala 79 kg. No odkedy sme s malym doma vaha mi priserne stupla az na 84 kg. S malym von nechodievam lebo je to predcasniatko a stale mame problemy behame iba po doktoroch - takmer sme o neho prisli uz v prvy den jeho zivota.. ☹ . Je to velmi tazke pretoze nema dobre prognozy - tak si myslim ze to bude zo smutku - utapam sa v jedle najma sladkemu neviem odolat. Bojim sa pretoze chcem aby moj maly mal zdravu mamku ktora zvladne vsetky jeho problemy. Prosim poradte mi hlavne tie co kojite ako vyzera vas jedalnicek. Dakujem 😵 🙂

tilly
11. feb 2013

@zuzidr no, tie stare paky stretavam uz len na fcb 😀 kedysi boli aj velke stretka a tak, teraz uz nic, cim viac deti, tym menej casu...
juuuj, tak cyklovozik bola najlepsia investicia... mame chariota, predtym sme mali croozer, ale to nebolo ono, teraz s tymto delom je to parada, pouzivam ho este stale aj ako kocik, aj s velkym prednym kolesom, ale ja sa na inline bojim, len na lad sa odvazim...
boli sme aj v pn bicyklovat, tam to mate super 😵

tilly
11. feb 2013

@zuzu_h11 ja mam tiez strasnu chut na sladke, toto je to, comu sa neviem ubranit... aj som bola taka, ze celu cokoladu na posedenie, teraz si dam jednu kocku na zahnatie tej najvacsej chuti a potom sa snazim nejak odreagovat od toho... ale to je fakt, ze jedineho, coho sa neviem vzdat uplne su sladkosti... dam si obcas aj zakusok, ale snazim sa vyberat si... radsej si dam jogurtovy pohar ako slahackovu tortu...
aj z tych sladkosti si dam radsej napr. susene hrozienka, tie su tiez strasne sladke, ale tak lepsie ako zozrat celu cokoladu...

zuzidr
11. feb 2013

@tilly no super, ked niekedy pôjdete kludne sa ozvy, na konci valu okolo váhu, máme bufetík, so skákacími hradmi, a pod. no musíme nejaký vozík popozerať 😉

tilly
11. feb 2013

@zuzidr keby si chcela poradit s vozikom, tak daj vediet 😉 boli sme minuly rok, ale asi pojdeme znovu urcite, dufam, ze uz budeme mat konecne multivan 😀

zuzu_h11
11. feb 2013

@audiova hahah vyskusam ju 🙂 dufam ze mi z nej bude zle!

sonia1501
12. feb 2013

@tilly ahoj, aj my mame kupeny croozer, zatial len stoji v kute, lebo vonku je necas, ale uz sa velmi tesim na kazdodenne "vyletiky" lebo medzi 4 stenami je hrozna depka. Preco ste neboli spokojny s croozerom?