icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
sonia1501
12. feb 2013

@zuzu_h11 ja mam tiez ten isty problem. Cely dezert viem spustosit za par minut. Kedze mame dvojicky a mavali sme dost navstev, hnevala som sa, ked nam nosili dezerty a xxl milka cokoladu. Vedela som, ze dlho neodolam, ale mne nestaci kocka ci dve, ja musim celu zjest a neviem to nijako ovladnut. Najlepsie je ked nemame doma ziadnu sladkost. V obchode sa snazim nekupit ziadnu sladkost. Normalne sa bojim, ze som zavisla. Dokazem nejest cely den ziadnu normalnu stravu, radsej si dam sladke - ak sa nieco doma najde. Vcera som dojedla Celebration, ktoru som kupila kamaratke na narodeniny. Takze som teraz spokojna, mozno par dni vydrzim bez sladkeho. :o)

zarinka9
12. feb 2013

@voskovka vau, to ako sa ti podarilo takto super schudnúť???

mimi000
12. feb 2013

@zarinka9 však aj ja ju úplne obdivujem a za taký super čas, no úžasné 🙂 , no @voskovka prezrať nám tú úžasnú dietu, vopred ďakujeme 🙂

miraska333
12. feb 2013

@sonia1501 Ahoj, ked sa mozem pridat, ja som kedysi bola tiez nenormalne na sladke, utekala somdo obchodu, same tycinky macane, cokoladky atd.Uz po ceste som rozbalovala a jedla.No a potom som sa zacala venovat vyzive a chudnutiu teoreticky aj prakticky.Takze neodolatelnou chutou na sladke, dava telo najavo, ze mu chybaju nejake potr.latky.Tym, ze mi ich nedodame, stale chybaju a stale chut na sladke.Takze kolotoc.Mne na zaciatok pomohli tabletky chromu, nie su ani drahe,vtedy stali asi 50-60sk.Naozaj po nich presla chut na sladke.A to som predtym dokazala zozrat pol pohara velkej nutely,najradsej dvojfarebnej.Ked neboli sladkosti, tak mlety cukor lyzickou. . .No des.

fondgirl
12. feb 2013

Ahojte 🙂 tak ja som si postupne pozrela toto fórum a blahoželám všetkým, ktorým sa to podarilo 🙂 je to super úspech a myslím, že na seba môžete byť hrdé...ja diétujem už 9-ty deň dnes, ale rozhodla som sa, že sa odvážim až po 2 týždňoch, tak uvidím, aké budú výsledky :D musím povedať, že za tých 9 dní ani jeden prehrešok napriek tomu, že som závislá na všetkých jedlách, z ktorých sa priberá :D hlavne sladkosti, tým neviem odolať 🙂 ale zatiaľ sa držím, tak ak máte nejakú súkromnú skupinu, rada sa k vám pridám 🙂 potom sem zavesím aj nejaké fotky 🙂

voskovka
12. feb 2013

@zarinka9 cambridge dieta-draha ale ucinna 🙂 a hned po prvych kilogramoch dole ste nastartovane vydrzat

barcelona94901
12. feb 2013

@sonia1501 ked som mala chuť na sladké ,hlavne u mna pred ms ,tak som mala doma po ruke hrozienka,suš.banány,ovocie-hrozno, ,orieškovu zmes ,sezam v mede ,palacinka celozrnná s javor.sirupom ,
večer karotku len tak som chrumala ,ale postupne sa tá chuť vytráca,vyváženou stravou,chute sa menia
a čokoládu som ja nahradila ,70% a viac ,dnes už tu potrebu sladkého tak nepociťujem

tilly
12. feb 2013

@sonia1501 my sme boli spokojni, ale neda sa to zrovnat s chariotom, to ma viac vyuziti, ten vyuzivame aj ako kocik, co sa s croozrom moc nedalo, my sme tam mali aj dodatocne odpruzenie a bolo to potom moc siroke... ale v croozri je strasne vela miesta, megavelikansky ulozny priestor, to bolo super....

sonia1501
12. feb 2013

@tilly dakujem, uvidime ako to bude u nas, zatial som velmi spokojna, ale hovorim, este neodskusala som v praxi vonku v terene :o)

tilly
12. feb 2013

@sonia1501 urcite budete spokojni, my sme s croozrom spravili vela vela km a nie len na slovensku, len sme chceli skusit nieco ine a teda chariot je bomba...

emmuska8
12. feb 2013

ahojte, tak ja vam sem pridavam moju fotku...som sa akurat tak "super" odfotila bez hlavy 😀 momentalne vazim 75kg, vysku mam 173cm... chcem schudnut 10kg... Uvidim kedy sa mi to podari, idem skusit jogu, posilku-ale asi len kardio /nemam rada posilky, ale musim sa odhodlat/ a chcem jedavat pravidelne kazde 3 hodky. Trosku sa inspirujem Macingovou, hlavne ranajky chcem dodrziavat podla nej.. drzim palce "spolutrpitelky" 😉

majka20201
13. feb 2013

Ahoooooj dievčatá. Hlásim úbytok 5 kg od 19.1. 🙂

mibi41
13. feb 2013

Ahojte maminky, hlasím za týždeň 1,5 kg dole, ale potím sa každý deň 40 min. na rotopede 😝

emmuska8
13. feb 2013

@majka20201 to je super, a mohla by si napisat ako sa stravujes?cvicis? alebo link, ak si to tu niekde uz pisala... dakujem 😎

majka20201
13. feb 2013

@emmuska8 chodim na lymfomasaže a od pani, ktorá to robí mám aj jedálniček. Začínala som dvojtýždňovou detoxikáciou. Potom nasledoval redukčný týždeň a potom dva stabilizačné a tieto redukčné a stabilizačná fázy sa opakujú až kým nemáš požadovanú váhu. Inak ide tam hlavne o to, velaaaaaaaa pit - ja pijem vodu občas čaj. Kludne si dám aj kávu, ale o to viacej vypijem vody, to isté platí aj o vínku - nariediť v pomere 1:3, ale ja osobne som mala od toho 19.1. len 1 dcl bieleho vinka - kolegynka mala narodeniny, tak na pripitie. Ďalej je doležité jesť vela zeleniny, v redukčnom režime su sacharidy len na raňajky a obed - potom už len zelenina + bilekoviny. V stabilizačnej fáze sa pridávajú sacharidy na desiatu a olovrant.
V zásade je to jesť 5x za deň v malých porciách, vela zeleniny, veľa piť, ale tú teóriu už isto poznáš 🙂
K cvičeniu: na tom musim ešte poriadne zamakat, ale chodim 1 krat za týždeň na hodinu na zumbu, 1 krat na hodinu latinske tance, chdim do fitka a tam to striedam bud idem posilko a potom chvilu kardio, alebo dam len kardio min. 40 min.
A ako ty? Tiež sa snažíš schudnut?

janka57
13. feb 2013

Ahojte kočky! Už dva dni čítam čo všetko ste dokázali a tie fotky hovoria za všetko! Máte môj obdiv a dnes som si povedala,že si budem z Vás brať príklad. Teda aby som to dala na pravú mieru. Chudnúť som začala presne pred mesiacom. Ani sa to nedá nazvať chudnutím,ale už sa tak neprežieram a hlavne začala som chodiť na spinning 2-3 krát do týždna. Veľmi ma to baví, domov chodím taká šťastná a plná energie 😝 Schudla som už 2kg, a tiež aj nejaké cm, ale stále sa mi zdá,že to ide akosi pomaly. Ked vidím vaše výsledky tak som si povedala že idem aj ja a naplno! 😵 Pridám aj foto, aby som mala motiváciu. Ináč nikdy som nebola chudá,aj ked sa celý život oto pokúšam. ako pubertiačka som chudla a zasa priberala a stále dookola. potom som si povedala dosť a normálne som jedla a váha sa mi nejak ustálila. mávam tak 63-65kg. moja výška 170cm. a dnes som sa vážila a mám 62kg.Moje problémové časti súhlavne brucho,stehná a zadok. Tak držkajte paluchy aby mi to s vami išlo lahšie 😀 ináč v auguste sa vydávam,takže oto väčšia odhodlanosť a motivácia. Pekný den Vám všetkým prajem 😲

anavila
13. feb 2013

@andy0015 ahoj a za ako dlho ti trvalo kym si schudla tych 12 kil? dakujem..presne tolko aj ja potrebujem schudnut...a chcem do leta...tak dufam ze to dámm.... moje BMI je uz na poslednom schodiku pred OBEZITOU áááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomóóóóc!!!!

andy0015
13. feb 2013

@anavila ups,ani presne neviem ale tusim ze nieco cez 6m? dietami to ide samozrejme ovela rychlejsie, racio stravou vsak kvalitnejsie a trvalejsie 😉 a uz nehovorim o tom ze zdravsie ... tak drzim palce 😉 mne treba este aspon dalsich 10 ☹ a tiez do leta 😀

adinka77
13. feb 2013

@anavila ahoj..ja tiež potrebujem zhodiť 12kg,ale vôbec sa mi nedarí... 😒

anavila
13. feb 2013

@adinka77 a odkedy sa snažíš??? ja od včera 😀 😀 😀 vacsinou mi to vydrzi tak 5-7 dni a potom pride nejaka oslava, alebo nejake kilo dole, a uz sa podvedome napchavam, akoze nejaka odmena za to ze sa mi to podarilo...ale to moje zlé "ja" ma tak navádza...ale teraz určite chcem schudnut, som na hranici nadvahy a obezity...a to som bola stale stihla ale na výske som pribrala ako svina...nekonecne vecerne žranie na intraku a pivko k tomu...a potom tri tehotenstva...neznasam svoje obrie telo...hnusi sa mi každe zrkadlo 😢

adinka77
13. feb 2013

@anavila Ja od januára a schudla som iba 1kg a to aj cvičím,vyzerám hrozne a aj sa tak cítim,tiež chcem schudnúť do leta.Držím nám palce 😉 musíme to zvládnuť 🙂

audiova
14. feb 2013

@janka57 ahoj Janka .tak ty si presne ako ja.rovnaká výška aj váha a tuším aj postava.nie sme mi dvojčatá 😀 .ja som tiež začala pred mesiacom presne 7.1. keď som nastúpila do práce .odvtedy som schudla cca 4kg.teraz mám 62 kg.a aj mne sa to zdá že to ide pomaly,ale hádam do leta to bude 58kg to je môj cieľ 😵

janka57
14. feb 2013

@audiova no tak teda podme na to spolu 🙂 dvojčatá to neviem,ale môžme sa navzájom podporovať... môj ciel je tak 55 a hlavne zodiť to veľké brucho... Ja mám skor takú postavu že sám tuk. Svaly nemám skoro žiadne,myslím že za to môžu tie diety čo som v minulosti držala. Takže musím jesť veľa bielkovín a hlavne cvičiť. 😀 Jem často,ale malé porcie a snažím sa obmedzoať biele pečivo. Tebe sa ako darí? zmenila si nejako stravu? Teším sa že si mi napísala, prajem pekný den

miraska333
14. feb 2013
audiova
14. feb 2013

@janka57 ja tiež nejem biele pečivo.robím si celozrnný chlieb a kaizerky.jem 5x denne v menších množstvách a veeeeela zeleniny.buď čerstvej alebo na pare.len to cvičenie mi robí velký problem 😖 .som lenivá až sa hambím ☹ .aj ja mám skôr takú tukovú postavu 😀 a to brucho a boky ... kúpila som si aj menšie rifle aby som mala inšpiráciu.zmestím sa do nich aj ich zapnem,ale nesmiem si v nich sadnúť,lebo s gombíkom by som asi mužovi vybila oko 😀 .tak som si povedala že do apríla mi budú akurát. potom dám aj foto.tých 55 nie je zlých.no uvidíme.

miraska333
14. feb 2013

@janka57 Ake mas miery? Pas a boky myslim. Tiez teraz zhadzujem z brucha.Inak od pasa nadol nepotrebujes vobec chudnut.

jaja525
14. feb 2013

@voskovka tak ty mas moj obdiv , dobra praca 😉

sskriatok
14. feb 2013

Supertéma 🙂 Výborný nápad na motiváciu! Už som sa odfotila a teraz ešte počkám na fotku do páru ;) Od začiatku roka som sa zbavila skoro 4 kíl bez väčšej námahy (paradoxne - jem viac ako som zvykla , len menej hlúpostí 🙂 ), tak ale už by som sa rada rozbehla aj s cvičením, bo kondička po roku je minimálna... A všetky dievčatá, ktoré to už majú za sebou (čiastočne alebo úplne) a zavesili sem fotodokumentáciu svojho úspechu - obdivujem nielen to, že ste dokázali takto schudnúť, ale aj to, že neváhate motivovať ostatné 🙂

janka57
14. feb 2013

@audiova no ja som donedávna bola tiež lenivá. ked som bola v zahraničí tak som chodila do posilky,ale to asi z nudy. ale teraz som sa prinútila,akurát včera som mala 10-tu lekciu spinningu, možno aj preto je ten úbytok na váhe menší,ale v cm to už je vidieť. a dnes ráno som cvičila na trenažéri a tiež som si spravila pár sklápačiek 😀 musíš si násjť také cvičenie čo ťa bude baviť a budeš mať s toho radosť. A prajem Ti aby ti tie nové rifle boli čím skôr dobre, to potom bude manžel pozerať 😵

janka57
14. feb 2013

@miraska333 Ahoj, no vraj z brucha sa najrýchlejšie chudne,ale mne to tak nepripadá 😢 ako ty zhadzuješ z brucha? pás 84 a boky presne cez kosti 91, cez pupok 86, cez prsia 90 a stehno v tom najhrubšom 57,asi lebo ja sa to neviem tak dobre pomerať 😀 a jasné že potrebujem ajdole schudnúť,ved mám hroznéstehná ☹ tak sa držkaj a veľa úspechov prajem