icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
tomasko27
14. feb 2013

Aj ja som zacala v pondelok.Moje problemi boli ze som neranajkovala a neskoro vecer jedla.Tak zacala som ranajkovat a nejem neskoro,no a samo ze nesmiem jest sladke .

ketsip
14. feb 2013

Ja som ani tehotná nebola a vážila som 80 kg :O až keď som si povedala že stým musím niečo robiť a začala som chudnúť!
😎 😀 Jedla som iba ZELENINU a OVOCIE a nič iné 😠 Zeleninové šaláty alebo mrazenú zeleninu ktorú som si prihriala v mikrovlnke. Pila som len citronovú vodu alebo zelený čaj a kila išli veľmi rýchlo dole ! 😎 A každý deň som šlapala na rodopéde jednu hodinu alebo pol hodinu 🙂 😠 😠 . Schudla som za 2 mesiace 20 kilo !!! 😅 😅 😕 😕 😎

verca6
14. feb 2013

@voskovka wow a este raz wow,to si ako dala...mas moj obdiv

voskovka
14. feb 2013

@verca6 ked clovek chce tak to da....ja som potom aj celkovo zmenila image na blondinku a uz mi to zostalo 🙂

radacak
14. feb 2013

@miraska333 aj ja potrebujem z brucha??ako chudnes ty??moje mieri cez prsia okolo 86.pas 70..cez brucho teda pupok 82..a boky ties okolo 90

radacak
14. feb 2013

@milanakascakova papaj vela polievok...a pit vela vody...neboj a mliecko bude.len sa nestresuj..a neprejedaj sa velmi ked chces schudnut..jec menej a castejsie..aj ja mam problem zo sladkym..moja malá ma 2.5 roka a este sa kojime 🙂

13mamicka
14. feb 2013

@majka20201 mozem sa opytat kde byvate?ja tiez rozmyslam nad tou lymfom. drzim palce pri chudnuti

majka20201
14. feb 2013

@13mamicka Ja žijem v Plzni. Lymfomasáže možem doporučiť. Pomáhajú aj na celulitídu. Ale je tiež veľmi doležité či sú robené správne.

alla24
14. feb 2013

@ketsip no tak teraz si ma inak inspirovala.... inak nejedla si ziadne maso ani kuracie?

ketsip
14. feb 2013

@alla24 ozaj som jedla iba zeleninu hlavne mrazenu ktoru som si ohriala v mikrovlnke

martulka1990
14. feb 2013

@ketsip a ak sa smiem opytat, tak teraz jes normalne vsetko?? nevracaju sa ti kg naspať??

ketsip
14. feb 2013

teraz už jem všetko ale nie tak ako pred tým ale tiež som pribrala 3kg ale už necvičím a v zime si myslím každí priberie lebo nemá taký pohyb ako ked je vonku teplo a behá po vonku Ja zimu nemusím

iviatko
14. feb 2013

baby, prosim, rada by som do sukromky... toto je tak skvela motivacia..

adinka77
14. feb 2013

@ketsip vau kočena 😉

audiova
15. feb 2013

no ja keby som mala byť len na ovocí a zelenine,tak do týždňa umriem 😀 .ale aj moja švagriná sa takto stravovala a tiež brutálne schudla až sme si mysleli že je chorá.len neviem či je to zdravé takto rýchlo a za tak krátky čas 😕 .ale zmena neskutočná.obdiv 🙂 🙂 🙂
moje včerajšie menuuuuuu 🙂
raňajky: celozrnný chlebík,raslinné maslo,šunka,uhorka
desiata: jabľčko
obed: rybací nákyp( 1 filet rozmixovať pridať 2 vajíčka,petržlenovú vňať a 100g nastrúhaného tvrdého syra.ucapkla som to na vrchnák jenskej misy,ktorú som pred tým potrela trochou olejom a piecť-mňamka 🙂 -inak ho mám na 2 dni) a kopec surovej zeleniny
olovtant : to čo na raňajky
večera : 2 dcl acidka
a za celý deň cca 2,5 l vody alebo bylinkového čaju

mimi000
15. feb 2013

@ketsip super, super, super, musíš sa cítiš perfektne, ja som tiež skúšala všeličo ale čo bolo najbláznivejšie tak to som jedna 2 mesiace len pomaranč ale to bolo ešte ked som bola slobodná a nemohla som sa zbaviť posledných kg naviac ale potom prišiel jo-jo efekt..... ☹. Ale ty si ma zase tak naštartovala super, asi si vyčlením neaké dni najskôr ..... no uvidím. ale dík že si sem prispela...

janka57
15. feb 2013

@audiova Ahoj? ako sa darí? ináč ako píšeš rýchle chudnutie nieje zdravé, a jojo efektu sa nedá zabrániť, ja som si tiež povedala že radčej pomaly a na dlhšiu dobu. Ináč idem sa ti pochváliť, dnes som sa vážila a už to mám na 61kg 🙂 joj ale sa teším. Pekný den ti prajem

audiova
15. feb 2013

@janka57 no ja sa odvážim zajtra ráno.tak dúfam že aj ja budem mať na konci 1.inak dnes ráno som sa merala,a tak som sa zasmiala že aj miery máme rovnaké.neskutočné 😀 .inak celkom sa držím ,len ten včerajší valentýn...... ráno mi starší syn doniesol mätu a po obede menší tatianu.ešte dobre že mi muž priniesol kvet .no ale nejak to neriešim 😉 😉

janka57
15. feb 2013

@audiova 😀 joj to nevadí ved aj sladkosť si treba dopriať, ja som tiež bola včera na návšteve a dala som si čokoládku 😀 to je super,že sme naozaj rovnaké,normálne ma to tak ženie dopredu.

miraska333
15. feb 2013

@janka57 Tak boky mas total v pohode.No mne najprv mizne tuk z brucha, z prs a potom zbytok.Do brucha sa vraj najradsej ukladaju kalorie z nadbytocneho prijmu sacharidov a tukov.Verim, kazdy vecer som zozrala jedny chipsy.Inak ako na to, je jedno, ci je nadvaha na bruchu alebo inde, skratka ako pise a vie kazda, zvysit pohyb.aktivitu, mne osobne zabera cvicenie na rotane, stepperi, rychla chodza a na podlozke doma klasicke cviky.Potom uprava jedalneho listka, pravidelne, nech sa zrychli metabolizmus a nech organizmus nema dovod ukladat do rezerv a hlavne neprezierat sa ale nehladovat!Aj tebe hodne uspechov.Inak som si vsimla, ked som posunula posledne jedlo z 21.hod na 20., potom na 19.30 tak brucho chudlo,telo uz nedostavalo ako bolo zvyknute neskoro vecer palivo, tak pretoze sa jednalo o pravidelnost, nejaku dobu mu ten prisun chybal a bralo si to z tuk.rezerv.

majoska
15. feb 2013

baby, fakt vas obdivujem......mam 25 rokov a po porode mam 78kil.....dnes som sa videla na fotke, a uf, nemozem ani spat......som zhrozena zo seba..... ☹ ..paci sa mi rada, ze zacat treba hned, tak sa k vam pridavam a zacinam uz teraz... 🙂 ......drzte mi palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marianna313
16. feb 2013

Dievčence obdivujem Vás ... ja som pred pár rokmi schudla skoro 20 kil.... potom som sa na to vykašlala ...a kila som nabrala naspäť ale nie tolko kolko koľko som zhodila. Snažím sa jesť zdravo ( ale niekedy zhreším) už skoro 5 rokov nejem pečivo z bielej muky .... ale mojím najväčším problémom sú sladkosti...☹ toho sa neviem zbaviť... Najviac som nabrala v nohách a to je moj najväščí problem.... poraďte mi čo mam robiť .... aj za 8 kíl bola by som vďačna. Mám výšku skoro 178 cm... a každy mi povie na Tebe tie kila nie je vidno .... ale ja ich vidím a hlavne cítim... budem rada za každu radu.....🙂

majoska
16. feb 2013

zenusky, mam za sebou pol dna mojho chudnutia. 🙂 .....dojedla svoj obedik- zeleninka 😒 - a hor sa cvicit zumbu!!!!! drzte mi palce, nech mi to nadsenie vydrzi co najviac...........ak schudnem co len 5 kil, dam foto...... 🙂 len neviem co s tou hroznou chutou na sladke.. ☹ ...poradi niekto??????????? 🙂 🙂

zuzulaxx
16. feb 2013

@majoska ahoj,vydrž tu chuť na sladke,napi sa poriadne čistej vody a zamestnaj sa trošku..ver mi že ked nezješ nič sladke cca 3-4 dni potom ťa to už nebude tak ťahať a ked prestaneš jesť sladke 2 týždne tak ťa to už ani nepotiahne ako mna.. chce to pevnu volu a naozaj nič nezobkať medzi jedlami,o tom tá pevná vôla je.. ja som fajčiarka takže ked ma prepadne chut na sladke idem si zapáliť.. a je po chuti 😝 😅

majoska
16. feb 2013

@zuzulaxx ahoj, dakujem za rady......len ja som prestala fajcit a vzdy ked som mala chut na cigarety, zahnala som to sladkym.......teraz sice nefajcim 5 rokov, ale ostala som zavisla na slodkom ☹ ale urcite tvoje rady vyskusam...... 🙂 potom dam vediet, ci to zabralo 😉

zuzulaxx
16. feb 2013

@majoska jaj aha ..no tak sa nauč že každý raz ked dostaneš chut na sladke si daš mentolový cukrík,alebo nejaku žuvačku bez cukru..chvilku to zahná a upokojí chuťové bunky... viem od kamošiek že to zaberá 😎 budem rada ked sa ozveš ako sa ti darí,držím palce 😵

vejula
16. feb 2013

@ketsip a už jedavaš normalne? LEbo takato dieta väčšinou konči jojo efektom. Neda sa do konca života jesť len ovocie a zeleninu. Chybaju ti bielkoviny a tuky, ktoré telo nevyhnutne ku životu potrebuje.

veverina
16. feb 2013

Baby,uplne ze super teeema,normalne ma to nakoplo 🙂
Ja mam pri vyske 162 - 64 kg ( aj nejake drobne 😅 ) ale uz som teda zacala poctivo jest 5 krat denne,pit cistu vodu 2-3 litre...snazim sa aby posledne jedlo bolo o tej 18 a to len zelenina..Robila som velku chybu,ze som jedla nepravidelne, a hlavne vecer a veeeela,vobec som nekukala co vsetko do seba cpem,no fuj 😝
Teraz pekne rozmyslam,pozeram na hodinky a snazim sa aby jedlo bolo v rovnakom case + zacala som vecer ked deti zaspia chodit na take rychle prechadzky min.30 min.Dnes to bola hodinova rychla chodza a citim sa super 🙂
Moj ciel (zatial) je 55 kg,ja mam tazke kosti,tak u mna to bude,ako by som mala 52 😀

veverina
16. feb 2013

A ozaj baby,mate sukromnu temu ? Lebo ja by som velmi rada k Vam patrila 🙂 Pridam potom aj fotkyyy 😉

kamilkak
16. feb 2013

@ketsip - si skvelá 🙂