icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
majka20201
28. feb 2013

@audiova Neskušala si pridať poobede a večer bielkoviny a ubrať sacharidy?

audiova
28. feb 2013

@majka20201 dáš my nejakú inšpiráciu 😒

majka20201
28. feb 2013

@audiova Tak ja striedam tyzden chudnucej fazky a v tom tyzdni jen 30 g celozrnného pečiiva rano a 100g zemiakov alebo 60 g ryže na obec - ine sacharidy už nedavam. Mám 100 -120 g bielkovín denne a k tomu kooooopec zeleniny. 100 - 150 g zeleniny na ranajky, desiatu, obed, olovrant a večer si dávam dusenú zeleninu 300 - 400 g. Potom mám 2 tyždne stabilizačnej, kde jem to iste co v chudnucej faze len pridavam 25 g celozrnného pečiva na desiatu a olovrant. A vela pijem.

audiova
28. feb 2013

@majka20201 ďakujem za radu.vyskúšam.ja to takto dodržujem -viac menej 😉 od 7.1.2013 a podarilo sa mi schudnúť cca 4kg,len teraz mi váha asi 2 týždne stojí.možno to chce zmenu 😵

majka20201
28. feb 2013

@audiova a máš zmenenú len stravu,a lebo aj cvičíš? ja som začala 19.1. a do teraz mám dolu 5,8 kg. Ale chodim aj na lymfomasáže. Za mna ich mozem 100% - ne doporučiť.

audiova
28. feb 2013

@majka20201 zatial len strava.do cvičenia sa neviem dokopať.ale mala by som už začať.hovorím si to každý deň 😀

tilly
28. feb 2013

ano lymfomasaze alebo lymfodrenaze pomahaju, ale len ako start, aby sa rozprudila lymfa, potom uz treba cvicit normalne kardio + posilnovanie

majka20201
28. feb 2013

@audiova No ja k tomu aj cvičím, takže určite odporúčam pridať aj pohyb. 🙂

tilly
28. feb 2013

@baby213 jeeej, niekto, kto ma podobny problem 😀 mm vazi menej ako ja, je dost chudy a to stale nieco sladke do seba tlaci, na porazenie... teraz je trosku pribraty, lebo nema moc roboty, nie je sezona, ale ked sa otepli, tak to zacne a zas bude pochudnuty a budeme zas vyzerat spolu ako keby som mu vsetko vyzierala... jaaaj, na porazenie 😀

majka20201
28. feb 2013

Dnes som mala výborný obed: Zapečená paprika plněná cottage cheesom so zemiakmi a uhorkový šalátik. Chcela som to aj odfotiť a dať sem, ale úúúúplne som na to zabudla a vštko zbaštila 😀 . Aj za ušami sa zalizujem 😝
A čo vy ostatné chudnúce? Čo ste mali dobrého?

daniette
28. feb 2013

Dnešný obed: losos so zelerovým šalátom

majka20201
28. feb 2013

@daniette a ako robíš ten šalát?

daniette
28. feb 2013

@majka20201 Zeler očistím, rozkrojíme a dáme variť na 15 minút. Po vychladnutí ho nastrúhame na hrubšom strúhadle a osmažíme na oleji spolu s cibuľkou. Vložíme do misy a pridáme na kocky nakrájané uhorky, mrkvu s hráškom, osolíme, okoreníme a pridáme mletý rozmarín. Premiešame a šalátik máme hotový. Robila som ho 1x, ale bol veľmi dobrý.

majka20201
28. feb 2013

@daniette Super, dík 🙂 . Niekedy vyskušam 😉 .
Ta uhorka tam ide cerstvá či sterilizovaná 😕 ?

daniette
28. feb 2013

@majka20201 ja som dala sterilizovanú, mrkvu som si prevarila a hrášok z mrazáku.

majka20201
28. feb 2013

@daniette Ďakujeeem 😉

daniette
28. feb 2013

@majka20201 Nemáš za čo, ak budem mať viac času, tak možno nejaké recepty napíšem ... 🙂

majka20201
28. feb 2013

@daniette Paráda, aspon budem mať inšpiráciu. Ak máš rada cottage chees, tak ti možem doporučiť moj dnešný obedík. Je to rýchle jednoduché a vynikajúce - plnka sa može rozne obmienať. Ja som len jednoducho rozkrojila papriku, vybrala jadierka, naplnila cottage cheesom a dala upiecť. Nabudúce skúsim ešte do syru pridať kukuricu alebo šunku, tvrdý syr, bylinky. 😵

daniette
28. feb 2013

@majka20201 Ďakujem, podľa mňa si môžeme písať recepty - aspoň nejaká nová zmena jedálnička pribudne 🙂

majka20201
28. feb 2013

@daniette Je to fajn nápad a keď sa nás zapojí viac, tak to bude určite inšpiráciou pre všetkých.

audiova
28. feb 2013

@majka20201 to je super nápad s tými receptami 🙂

majka20201
28. feb 2013

@audiova Nemáš nejaký na inšpiráciu?

audiova
28. feb 2013

no..... dnes som mala kuskus s tuniakom a kukuricou.a bolo to mňam 🙂 .budem to mať aj zajtra,lebo sa mi to zdalo málo a ono toho bolo teda dosť 😀 .
100g kuskusu+sol a trocha podravky som zaliala 100ml horúcej vody a nechala zakryté napučať-cca 10min.v malej panvici som na troche oleja opražila cibulku,pridala som tuniaka( vo vlastnej šťave-šťavu som zliala) s konzervy a kukuricu.trošku som to podusila.a potom som to spolu všetko zmiešala a 1/2 hneď aj zožrala 😀 s čerstvou zeleninkou

majka20201
28. feb 2013

@audiova Jednoduché a určite chutné. Mňam 🙂

philipha22
28. feb 2013

Dnesny obed.... spagety s avokadom 😉

philipha22
28. feb 2013

@philipha22 Potrebujeme: 100g masla, 1dcl vody 1cl.vegety, bazalka, korenie, sol, 7ks susenych paradajok, 3 struciky cesnaku, 1 mensia cibula, 250g spagiet, avokado, citron...

Postup:Cibuľu nakrájame na drobnučko a cesnak na plátky,bazalku len trochu posekáme ak je cerstva, ale mozeme pouzit aj susenu, zalejeme si do hrnčeka 1cl. vegety + 1dcl vriacej vody.Zrelé avokádo nakrájame na kocky a sušené rajčiny na kúsočky.
Špagety si dáme uvariť do slanej vody, tak aby boli trošku nedovarené keď ich budeme zlievať.
Na olej dáme osmažiť cibulku a keď zmäkne pridáme vývar povaríme potom pridáme kúsok masla a rozpustíme.Neskôr pridáme cesnak,suš.rajčiny a bazalku a len krátko posmažíme.Pridame par strekov z citrona...Do omáčky pridáme nedovarené špagety a miešame tak aby sa všetky špagety obalili omáčkou a trochu varíme ak sa vám to zdá suché pridajte prevarenú vodu a takto varte dokým niesu špagety hotové.Potom jemne pridajte nakrajane avokádo a premiešajte. Dochutime solou a korenim podla chuti

daniette
28. feb 2013

Včerajší obedík: Zapekaná cuketa

2 stredne veľké cukety, údené tofu, 2 stredne veľké cibule, 6-8 strúčikov cesnaku, 2 pol.lyžice sezamových semienok (slnečnicových), na ochutenie soľ, mletú rascu, olej.

Cukety rozkrojíme a vyberieme z nich jadrovník. PLNKA: cibuľu nakrájame na menšie kocky, 2-3 strúčiky cesnaku nakrájame na plátky a na oleji dusíme do polomäkka. Pridáme na kocky nakrájané tofu a jadrovník z cukiet, dusíme. Pridáme 2 lyžice semienok, rascu, soľ, roztlačené zvyšné strúčiky cesnaku a plníme cukety. Vložíme do misy alebo na plech, pokvapkáme olejom a podlejeme 2 dl vody. Prikryjeme alobalom a dusíme 20 minút pri 180 stupňoch. Potom alobal dáme dole a ešte pečieme 10 minút. Bolo to super 🙂

rybecka
28. feb 2013

ahojte zienky skoda ze ste nam poutekali do sukromky ja som tu chodila stale pre inspiraciu fotky a chudnutie a uz tu mame recepty a chudnute 😖

daniela40
28. feb 2013

@daniette ja používam surový zeler..tiež je výborný do šalátov 😉

daniette
28. feb 2013

@daniela40 ďakujem, aj ja chcem niekedy vyskúšať surový zeler