Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@zuzanat Napíš svoj jedálniček. Koľko vážiš?
@rybecka Hlavne sa nevzdávaj 🙂 Chce to naučiť sa stravovať zdravšie. Držím palce 😝
@rybecka A ešte mám otázočku. To sa chceš podla delenej stravy stravovať už na vždy? Pretože, čo som počula a aj osobne videla, tak keď sa ľudia vrátie k povodnej strave, tak majú kilá stap aj s bonusom jojo. ☹
@majka20201 ale ved to ako nemam jedalnicek idealny varim rodine 3 chlapom 😝 takze dost tazko sa mi vari lahke jedla ale prestala som jest chleba ja nechcem cely zivot jest uz len zdravo a racionalne ja by som som chcela jest vsetko ale s mierou a mam pocit ze to uz nefunguje 😖 ako ked doma sa vari klasicky segedin ,svieckova, perkelt a tak ... a ja zatial zeleninka a ryba ale dokedy?takto vydrzim neviem 😕 😅
@majka20201 meriam 161cm a vazim 57,5kg
ako som pisala, zacala som s 90dnovou dietou, 4 dni, ktore sa po sebe striedaju, 1.den Bielkoviny, 2.den Skroby, 3. Uhlohydraty, 4. Len ovocie. Na ranajky je vo vsetky dni len ovocie, prve dva dni sa moze aj pecivo na obed a vyvar, vecera je polovicne mnozstvo z obeda, bez peciva a vyvaru, takze napr. ranajky, banan, obed: dusena ryba na zelenine a pecivo celozrnne+vyvar, na vecer ryba so zeleninou, vypijem cez 2l vody... Ja uz som pred 5r-s touto dietou schudla 8kg, vtedy som len doma cvicila na lavici brusaky a na steperi, ale teraz to akosi nejde. Povedala som si, ze musim schudnut, necitim sa dobre, mam dost velke brucho, takze to nevzdam, len neviem co s tym, ked to nejde... @rybecka
@majka20201 ved ja nemam delenu stravu 🙂
@rybecka rybecka preto nevynechavam pecivo, lebo viem, ze sa ho nedokazem zriect navzdy. Milujem biele rozky s obyc. maslom,ale nemala som ich asi 3mes. Zacala som jest celozrnne kaiserky, v lidli maju cerstve, su vyborne, aj domov take kupujem, deti take zjedia, muzovi kupujem klasicke. Tiez doma varim, mam dvoch malych synov, muza, ale zatial sa snazim odolavat, pripadne jedia to co mam jest ja.Tiez som myslela, ze ked sa budem stravovat 5x denne zdravo, ze schudnem, ale ani to akosi neslo..
@rybecka 🙂 no aj ja mám rada svičkovú aj zemiakový šalát, ale dá sa to pripraviť zdravo a keď sa toho nezje za vagón, tak to nemože ublížiť. Pridávam príklad zdravej sviečkovej z relácie Jste to, co jíte.
Zdravá svíčková s celozrnným knedlíkem
Ingredience: hovězí svíčková, mrkev, celer, petržel, cibuli, slanina, sůl, nové koření, celý pepř, bobkový list, bílé víno, olej, hnědý cukr, bílý jogurt (ne nízkotučný).
Postup: Maso prošpikujeme slaninou a osmažíme. Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostky. Osmažíme ji pánvi i s kořením. K tomu přilijeme víno a chvíli vaříme.Poté přidáme zeleninu k masu, výpeček a trošku vody. Po zchladnutí vložíme na noc do lednice. Na druhý den pečeme v troubě 2 hodiny při teplotě 80°C. Vyndáme maso a rozmixujeme zeleninu. Přidáme bílý jogurt a lžičku cukru do omáčky.
Celozrnné knedlíky
Ingredience: 6 celozrnných rohlíků, 2 vejce, petrželku, muškátový ořech, 50 ml plnotučného mléka, 12 g rezistentního škrobu, sůl
Postup: Nakrájíme rohlíky, které zalijeme mlékem. Dále přidáme škrob, žloutky, nakrájenou petrželku, sůl, nastrouhaný oříšek a sníh z bílků. Vše smícháme a vytvoříme koule. Knedlíky vaříme v páře okolo deseti minut.
Svíčkovou podáváme s omáčkou a knedlíky.
@rybecka prepáč, to bola otázka na zuzanut. 😉
@zuzanat A keď si prestala s 90 dňovou dietov po tom čo si schudla 8 kg, tak ako dlho ti to vydržalo?
90 dnova dieta je super, ja som s nou schudla 30kg, a to som veru ziadnu dietu nikdy viac ako 2 dni nevydržala. Ja tiež milujem pečivo a doprajem si ho, lebo viem, že bez neho by som dlho nevydržala a pri tejto dietke je povolené. To mi vyhovuje, že tu sa môže jesť všetko, akurát nie spolu 🙂 Tiež som sa naučila kupovať celozrnné kaiserky a chutia celej rodine, viac ako biele pečivko.
Ahojky. Všetkým maminám, nemaminám gratulujem... Ja tiež chudnem už dva mesiace a dala som dole 10 kg... Ešte mi 25 kg zostáva... Fotky sem dám až budem na úplnom konci... Tiež nedržím žiadne diéty, len 5x denne jem, menšie porcie, veľa pijem, jem najneskôr o 17.30... Na začiatku som mala 97,4 kg, teraz 87,6 kg...
@majka20201 tazko povedat, ja som potom ostala tehotna 😀 po prvom porode mi ostali 2kg, po dalsom dalsie 2kg a uz som tam kde nechcem byt...
mne ide skor o to, je mozne ze nechudnem preto lebo drzim dietu a cvicim, ze mam maly prijem kalorii?? fakt sa takto neda schudnut alebo to len bude trvat dlhsie?
@zuzanat No momentálne máme úúúplne rovnaké miery. Ja som začínala chudnúť a mala som skoro 64 kg pri výške 161. Momentálne mám 57,7 kg. A Chcela by som mať 53, ideálne 50 kg.
Či je malý príjem kalórií neviem, ale ja napr. v chudnucej fáze ovocie nejem vobec. V stabilizačenj mám ovocie len doobeda. Mám ale hlavne 100 - 120 g bielkovin denne. A jem aj pečivo, ale len doobeda. Potom po schudutí sa pomaly pridáva a možu sa sacharidy aj večer.
Sestra tiež pekne schudla po držaní 90 dnovej, ale keď s nou prestala, tak to nabral aj s bonusom, preto som sa na to pýtala.
no mna tiež vela ludí strašilo, že ked skončím s 90dnovou naberiem všetko naspäť, ale už je to viac ako pol roka a zatial sa držím na tej istej váhe a to jem všetko, niekedy to zo sladkým až preženiem, ale cvičím stále, tak to asi vybehám 🙂))
@majka20201 ja by som chcela 52kg a budem nesmierne stastna, ak sa mi to podari! tvoj jedalnicek je tiez svojim sposobom dieta, kedze nejes napr. maso spolu s ryzou, nie? Aj si vazis jedlo,kolko zjes, kolko ma kalorii a pod?
@janka0276 Tak to je super 🙂
@zuzanat Jem maso s ryžou alebo so zemiakmi - jen to na obed. Važim si keď mám čas :d
@daniette ahoj... tie linky co si dala na to cvicenie , tak to sa cvici raz denne? To je nejaku polhodku... ci treba viackrat? Potrebujem sa aj ja rozhybat... 😀 😀
@missy97231 Ahoj, cvičíš raz denne - podľa mňa ti to zo začiatku bude úplne stačiť
@daniette dik za info. uz som si to stiahla ,, tak uz len nech deti zaspia a mozem zacat po veceroch 😀
Dievčence chcem sa Vás opýtať na večeru zvyknem jesť zelený šalát s paradajkami, ale dnes som si do neho dala jednu lyžicu kyslej smotany 10%.... urobila som chybu.... ?
kocky, klobuk dolu pred vami vsetkymi. tesim sa, ze sa k vam pridam po porode...
@daniette na kolky den si sla v tempe s nimi ? 😀 😀 😀 ja len cumim a smejem sa 😀 snad sa do toho na te 10ty den dostanem... 🙂
ahojte.aj mne tá váha nejako stojí.asi je pokazená 😀 . snažím sa a stále nič,ale určite to nevzdám snáť s to raz zlomím 😀 . jen každé 3 hod. pijem 2-3 l vody,alebo bylinkového čaju tak na striedačku .
moje dnešné menuuuu:
ráno: kajzerka-domáca , maslo ,šunka.šalát
desiata: jablko
obed : kuskus s tuniakom a kukuricou + čerstvá zelenina
olovrant : to čo na raňajky
večera: kyslá kapusta

@zuzanat ale presne tak ked ti treba len trocha 3 az 5 kg ide to tazsie ako 10 kg lebo tie co maju velku vahu tak v prvom mesiaci daju dole hned 5 a viac kil 😖 ja ked neschudnem do konca marca tak to vzdavam som si povedala ze este mesiac po cviicim a dufam a verim ze budu nejake vysledky aspon 2 kg dole 😖