icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
audiova
4. mar 2013

@janka57 ahoj.centimetre idú pommmmmmali dole,aj tie nohavice čo som si kúpila sú už menej tesné,takže v pohode.len tá váha ma se..... 😀 .pomali už začínam aj cvičiť na orbitreku cca 20min.dúfam že mi to aj vydrží 🙂

zuzu7899
4. mar 2013

@superego Chcem sa ťa opýtať aké cviky robíš na chudnutie. Ja som si teraz povedala že dosť a to hnusné brucho dám do leta dolu, chodím behávať cez deť ale nie pravidelne, len keď mi má kto postrážiť malého.Ďakujem 🙂

zuzu7899
4. mar 2013

@janka57 pozerala som si ten príspevok je úžasný 🙂

janka57
4. mar 2013

@zuzu7899 ktorý príspevok teraz myslíš? 🙂

baby213
4. mar 2013

@adriana71 ani mi o tom nevrav 😠 ja to tiez zavidim!

superego
4. mar 2013

@zuzu7899 Ahoj, ja si len tak cvicim s cinkami, robim brusaky zdviham nohy na spodne brucho, zacala som aj kliky robit.. Uplne jednoduche cvicenie.. Za 2 mesiace mam dolu 5 kil.. A nedrzim diety, jem vsetko, len po tej piatej nejem.. Ide to strasne rychlo dolu, ked sa cvici.. Ale snazim sa cvicit kazdy den, niekedy sa stane, ze dva dni v tyzdni vynecham.. Aj behanie je super, ked bude teplejsie, tiez by som chcela zacat.. Drzim palce, ak sa odhodlas dat dolu brucho, do leta to pojde!! Vela stastia a uspechov zelam 🙂

zuzu7899
4. mar 2013

@superego Ďakujem robíš dobrý pohľad na svet, dodávaš ženám energiu ja ďakujem tebe 🙂

zuzu7899
4. mar 2013

@janka57 tú babu čo cvičí 🙂

adrianaolasakova
5. mar 2013

dá sa ísť do súkromky ešte,?ak áno poporosím o pridatie.

bambi9
5. mar 2013

baby, odvtedy co ste zalozili sukromnu temu tak to tu uz ide dolu vodou 😔 bola to krasna inspiracia pre vsetky baby... fotky tu pribudali jedna radost a teraz kde nic tu nic 😒 myslim ze uz nesplna ten ucel co zakladatelka chcela ... je to skoda ...

zuzu_h11
5. mar 2013

@bambi9 veru aj ja sa pridavam , rada som citala toto forum ale teraz uz nic tu nie je ziadne typy,zaujimavosti....skoda

janka57
5. mar 2013

Máte pravdu baby :( načo vlastne funguje tá súkromka?

zuzka1.
5. mar 2013

na nic, osm sa tam pridlaa, ze sa to rozprudi, ani jedalnicky ani nic, len to kolko ktora odvcicila s jilian

zuzka1.
5. mar 2013

ja dnes rano chcela so snkou, jablko, rajcinova polievka, slize s orechmi, bez cukru nebolo mi treba, potom zeleninovy nakyp

audiova
6. mar 2013

ahojte baby.ja som bola včera na školení,a mali sme taký super obed.to som ešte nezažila,aby firma dala na výber z tolkých jedál.dala som si takú asi varenú rybu s brokolicou k tomu také malé varené mrkvy a ešte kopec čerstvého šalátu-no mňam,mňam.inak sme tam mali-guláš,špagety,rezeň,zemiaky na milion spôsobou,ryžu,dokonca aj klíčky.no neskutočné.a tých zákuskou 😝 .no ...musela som jeden ochutnať a potom som odtiaľ rýchlo zdúchla,lebo asi by som neodolala 😵 .na dnes som si spravila korenené tofu s karfiolom,včera som to ochutnala a bolo to celkom dobré.

vadimka
6. mar 2013

@janka57
@zuzka1.

podla mna nemalo vobec zmysel ist alebo zakladat sukromku....neviem preco niekto ma taku snahu sa tam akoze skryt....ved logicky uz tam neprichadza ziadny novy vietor, inspiracia....vacsina sukromiek,hlavne s takouto temou konci a zalahne prachom skor ci neskor.....

daniette
6. mar 2013

@vadimka máš úplne pravdu, ja nie som v žiadnej súkromke ale na veľa stránok som si všimla, že išli do súkromiek a po chvíli zaľahli prachom

zuzka1.
6. mar 2013

@vadimka ja som to tu uz pisala, par stran dozadu, ze naco.
tu sa mozu pripajat nove a nove kocky.
som sa dnes merala, od zaciatku sa meriam, kazdu stredu - -11kilov -14cm brucho, velka spokojnost.
co dnes jete?
neviem co na olovrant a veceru.

zuzka1.
6. mar 2013

inak my mame sukromku ,sme 3 baby a piseme si denne uz 4 roky

vadimka
6. mar 2013

@daniette
ja v jednej sukromke som, ale ta je uplne o niecom inom, zisli sme sa tam partia velmi milych mamiciek..poznali sme sa uz z inych tem....dlhsie....a diskutujeme o vsetkom...

ale mat sukromku na temu chudnutie a hlavne ak to ma byt inspiracne s fotkami a tak je uplne od veci...a co som si vsimla tak niektore baby absolutne nezaujima ako sa dostat k lepsej postave zdravou stravou...to je dost smutne...ked tu zopar bab hodilo fotky ze schudli hladovanim...nepisem ze vsetky, ale zopar ich bolo...take ked potom "inspiruju" 😒 tak je to od veci.....

zuzka1.
6. mar 2013

@vadimka ktore? ja som si take nevsimla, skor take, co pochopili, ze nejst nie je cesta,ale praveze jest a dostatocne a pravidelne, pit, trocha pohybu a ide to. ja som toho prikladom si myslim.

daniette
6. mar 2013

@vadimka aj ja by som mohla dať fotku z roku 2007 a teraz, ale podľa mňa inšpirovať sa novými receptami myslím zdravými by bolo super 🙂

daniette
6. mar 2013

@zuzka1. Na večeru zapekaná cuketa 🙂

vadimka
6. mar 2013

@zuzka1.

nepamatam si mena...bolo to davnejsie...
ty si krasne schudla...za ake obdobie?
ja sa v podstate uz styri roky stravujem podla Mira Veseleho....nevazim, ale jem kazde 2-3hodiny...ked to striktne dodrziavam tak chudnem..ale nesmiem ziadne sladke a mastne....pred 2 rokmi som do toho pridala beh kazdy druhy den a krasne som schudla na cm hlavne....potom som mala zdravotne problemy..tak aj to stravovanie slo bokom...ale teraz sa chcem znova nastartovat na stravu 5x denne a beh alebo aspon rychlu chodzu...
ja som mala ranajky- do 100gr razneho chlebika, syr boryna, rajcina,paprika
na desiatu budem mat - jogurt hollandia biely so slnecnicovymi jadierkami a ovsene vlocky...trochu pomarancu
a obed - celozrnne cestoviny, tuniak, dusena zel......

vadimka
6. mar 2013

@daniette
no vsak hod foto...ja som sa moc nefotila, ale kedze som teraz dost pribrala, tak snad ked schudnem bude co ukazat...

jasne strava je zaklad...

katussska24
6. mar 2013

@audiova ahoj, pises, ze nechudnes, resp po istom ubytku sa vaha zastavila. ono to "zdravim sposobom" chudnutia pojde pomaly, ale zas sa vyhnes znamemu jojo efektu. nie som expert, ale poznam zastavenie sa rucicky vah, tak pisem nejake moje tipy zo zivota :D

- ako uz baby pisali, skus aspon popoludni vylucit sacharitdy (cestoviny, pecivo, chlieb, zemiaky, ryza...)

- co sa tyka peciva, mne velmi pomohla jeho eliminacia aleb aj uplne vylucenie (aspon na cas). tj max 1 graham rozok( na ranajky ), nahrada peciva (celozrnne bagetky -na sposob sucharov, knackebrot, spaldove chlebicky...vsetko super nakupis v DM napriklad 🙂

- vylucila by som maslo, tavene syry, smotanu, alebo aspon eliminovala.

- miesto kaiserky skus na olovrant biely jogurt, alebo mrkvu, kalerab, tvaroh...

- co sa tyka vecere, super inspiraciu ma macingova a jej recepty. jednoduche, lahke, zdrave, rychle - mrkvovy perkelt, broklica na oli. oleji a cesnaku (to iste zelene fazul.struky), hraskova polievka, cviklovy salat, zeler-kur karbonatky

- ak si na sladke (ako ja), dopraj si nieco dopoludnia / rano, poobede si daj zakaz. u man to totiz vacsinou po case buchlo a ja som skoncila s cokoladou o deviatej vecer a pod. 🙂 🙂 🙂 po case som sa naucila dopriat si, ale zaroven regulovat co si kedy dam...a taktiez medzi sladkostami mas kaloricke bomby a "zdravsie" alternativy (lahka matematika je vyberat kolaciky, kde je menej cesta a margarinu (jabl.kolac, tvaroh strudla....) a pod.)

- pozor na zeleninu a ovocie, z kt. tiez lahko priberes -kukurica, banany (vo vacsom mnozstve)

POHYB - k peknej postave je nevyhnutny.neviem aky mas rezim dna, kolko casu mas. u mna fungovalo aj toto "cvicenie" v case ked som fakt nestihala
1. spravne drzanie tela - dole ramena, rovny chrbat, podsadit zadok..klasika 🙂
2.stahovanie zadku 🙂 doma, na zastavke... 🙂 pri stoji skratka stahujes a uvolnujes zadok
3. chodza. najlacnejsi a najmenej casovo narocny sport. do prace, do obchodu....ked sa da chod peso, ked este nasadis svizne tempo je to citit 🙂
4.schody 🙂 stare zname...a vyuzi kazdu prilezitost 🙂

Ak sa ti najde cas tak super na schudnutie je beh a kardio cviky. Tak tolko moje postrehy, mozno nie kazdy suhlasi, ale mne tieto veci zabrali, schudla som celkom pekne a trvalo. samozrejme, ze kazdy den treba bojovat, inak kilecka nabehnu spat. ja som momentalne 3mes po porode, tak zacinam odznova, ale nastastie stale chudnem este, pomalicky ale ide to dole 🙂 a tiez je dobra motivacia, konkretny ciel - oblecenie, do kt chces schudnut napriklad. No a samozrejme, hladat si svoj zdravy zivotny styl, kt si schopna fungovat aj po ubytku kil. Dopriat si,ale neprehanat to. Z kalorickeho jedla si naloz na maly tanierik, chod na zmrzlinu, ale daj si jeden kopcek a nie 4 a pod. 🙂 Snad aspon nejaka inspiracia 😉
Tak prajem uspesne zbavenie sa zvysnych kileciek, nech sme do leta vsetky jak modelky 🙂 🙂 🙂

zuzka1.
6. mar 2013

@vadimka ja som v rezime pravidelneho vyvazenho jedenia 14tt, schudla som 10kil za 12t teraz kilo za 2t. meriam sa kazdu stredu aj vazim.

janka57
6. mar 2013

@zuzka1. to je krásne zuzka. klobúk dole. len tak dalej. ja som dnes mala na ráno celozrnnú žemlu,šunku,syr a dve paradajky,desiata jablčko a teraz obed mám rybku na prírodno zo zeleninou. to som mala aj včera takže ostalo tak dnes dopapám :D

zuzka1.
6. mar 2013

@janka57 dakujem, ja uz viac chudnut nechcem, uz len udrziavat a pospevnovat zadok, ruky, lebo zadok sa mi stratil uplne, ruky chcem pekne slachovite.

bubu4125
6. mar 2013

ahojte, tak sa hlásim po dlhom mlčaní...
u mňa strašné...dva týždne som krásne cvičila, no potom sa stala jedna vec...môj starý otec má 93 rokov, mal menšiu nehodu, ležal v nemocnici a teraz je u nás...po nociach zle spáva, tým pádom aj my, cez deň je to ako malé dieťa, dokonca potrebuje asi viac starostlivosti ako moja dcéra...nestíham cvičiť vôbec, tak sa aspoň stravujem normálne...tak som dala dole za mesiac 3-4kilá...toto bude trvať možno ešte mesiac aby sa dal do poriadku a potom pôjde domov...tak sa všetko vráti do starých koľají a ja budem môcť konečne cvičiť....asi mi to aj chýba....