icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mimi000
24. jan 2013

@adrianaolasakova ale na tých fotkách si nemala tých 120 kg, však?

superego
24. jan 2013

@mimi000 :D on bol spokojny aj predtym, ale teraz chodi s nosom hore :D a kazdy vecer je nestastny, ze ja chudnem a on pribera :D

mimi000
24. jan 2013

@superego 🙂 no u nás je to opačne. Ja chcem schudnúť ale skôr len priberám a mm ten chudne a tiez ma to štve, ale snažím sa už ....

superego
24. jan 2013

@mimi000 staci cvicit.. nastartuje sa aj metabolizmus a pojde to 🙂 drzim palec

mimi000
24. jan 2013

@superego a ešte ma aj štve že keby som zhodila tak by sa nám aj podarilo ďalšie bábo, lebo inak všetky výsledky sú dobré len tá moja nadváha 🙂

mimi000
24. jan 2013

@superego no ďakujem, budem sa snažiť

rybecka
24. jan 2013

zienky tie fotky su uzasna inspiracia uplne ste super ze ste to dokazali palec hore
ja sa este len snazim 1 tyz. 😅 ale ste ma nakopli opat 😉

zuzu7899
24. jan 2013

No baby aj ja sa Vám pochválim, po prvom tehotenstve som pribrala 33 kg.Vždy som vážila 50 kg a po pôrode to išlo strašne pomaly dole, zhodila som na 69 a po druhom pôrode som zase nabrala a zase to nejde dole.V lete som držala delennú stravu týždeň a schudla som 5kg.Samozrejme na Vianoce som ich nabrala naspať.Po Vianociach som zase držala delennú stravu a neschudla som ani gram ☹

adrianaolasakova
24. jan 2013

@erika246 no tak púotom je to super že ma poznáš🙂 🙂 som rada že som tvoja inšpirácia švagrinka:D

adrianaolasakova
24. jan 2013

@mimi000 vieš čo, nejedla som po 5, vylučila som biele pečivo, nejem sladké, údeniny, mastné jedlá, proste dávala som si pozor čo je, teda aj dávam, neprežieram sa, proste všetkého v norme... vela prechádzok s mojim synom, vela pochybu, cvičím občas na orbitreku(OBCAS!) a tak🙂

adrianaolasakova
24. jan 2013

@mimi000 áno mala, na tej v tom čiernom tričku a aj na tej, čo som v tej vode.... v tom župane som druhy den po pôrode, v tom zelenom som asi cca 2 mesiace po porode a posledna je teaz z vianoc🙂

miskakyska
24. jan 2013

čaute žienky.................že waaaaaaaau...ja patrím k tym,čo sa "nechce"cvičiť 😀 ale s 90dňovkou som dala v pohode 10kg dole 🙂

zuzka105
24. jan 2013

kocky vsetkym vam gratulujem k uspechom, mate byt pravom na co hrde !! a ste fakt motivaciou pre nas ostatne co sa este len pasujeme s nejakym tym kg ...
co sa chcem opytat je, ci ste mali niekedy nejaku krizu, ze ste prestali cvicit alebo ste zhresili ? a ako ste ju riesili ? dakujem 🙂

patka1979
24. jan 2013

@jasmika ako si to dosiahla moja porad 😉 😅

patka1979
24. jan 2013

@soldi ako si dosiahla tak super postavu porad 😅

patka1979
24. jan 2013

@petka55555 ako si schudla porad 😅

patka1979
24. jan 2013

@superego tak tomu sa povie ze waaaaaaaaaw 😀

adrianaolasakova
24. jan 2013

@mimi000 nepapam sladke, no a snzim sa po tej 5-6 nejesť🙂

patka1979
24. jan 2013

@adrianaolasakova moja vyzeras super ako si to dossihla?

soldi
24. jan 2013

@patka1979 co sa tyka jedla- zo vsetkeho polovicne porcie, cize na ranajky miesto dvoch krajcov chleba, len jeden. vecer maximalne jogurt, alebo jablko ak som bola hladna. jem ale vsetko.
pijem len cistu vodu.
raz za den si dam jednu sladkost, to neodolam 😅
pohyb: najprv kazdy den na rotopede hodinu vo vyssom tempe, cez leto 3x tyzdenne trampoliny hodinu 🙂
na tych trampolinach som ale dve kila pribrala na vahe, i ked na objem som schudla 🙂

malapepka
24. jan 2013

INŠPIRUJÚCA téma 🙂 🙂 🙂 🙂 Baby, chcem sa spýtať, asi ťažko zhodím nejaké kg keď kojím, že? Zvlášť, keď mám mlieka tak akurát až pomenej. Ja som pred tehu mala 48 kg a teraz 54 kg. Dá sa robiť aj niečo s bruchom? Lebo tam je toho akosi moc 😀

andel1987
24. jan 2013

aj ja chééééééééééém babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, ked ja som taká sprostá že čo nemám hned pre mna neplatí 😝 ale chodím sem viac krát denne nech to vydržím :D

vejula
24. jan 2013

@superego vau a prsia ti ostali super. Ja ked schudnem, tak mam ovisnute kozy ☹ vrrr. To je potom na prd, lebo tak či tak nemam zo sebgadobry pocit

zarinka9
24. jan 2013

@superego wau ! blahoželám k takej úžasnej zmene 🙂

petka55555
24. jan 2013

@patka1979 ja som schudla vela pocas tehotenstva( neviem ako je to mozne, ale po skonceni kojenia sa mi vratilo 9 kg tak som zacalA nieco robit)
tiez som vylucila ryzu, zemiaky, cestoviny, muku a sladkosti... Ale ranajky vzdy sladke, ale nie keks ale plny tanier musli, suseneho ovocia a orechov a jogurt... Potom som sa snazila jest hlavne vela ovocia, zeleniny a k tomu maso, syry, cottage, sunku, vajcia, ryby, jogurty, acidka, mlieko ale aj majonezu a smotanu- rozhodne som neni za nizkotucne mliecne vyrobky. 6x denne a hlavne aspon 3 l cistej vody... A kazdy den som cvicila 30 min rotana, 100 brusakov a 50 min orbitrek alebo 40 min beh do kopca a kazdy den este min 3 hodinova vychadzka s kocikom... Ale islo mi to velmi pomaly ( skoro rok) a schudla som 18 kg a hned sa nam zadarilo druhe babo a teraz som zajtra v 29 tt a mam hore 1,5-2 kg a jem uplne vsetko len mini porcie asi tak 8-9 krat denne 🙂 po porode by som chcela este tak 5 kg dat dole a budem stastna 🙂

Ja som byvala vzdy chuda, ale po skonceni VŠ som zacala priberat a priberat az sa to vysplhalo o viac ako 35 kg a neslo to zastavit, uz som skoro nic nejedavala... Az ked som prvy krat otehotnela sa to zastavilo a a ja som zacala chudnut... Zrejme som si vecnymi hladovkami a jojo efektami pokazil metanolizmus, lebo nemala som problem za mesiac schudnut na korculiach a dietou 10 kg.. po porode to neslo ani za svet dole... Najviac 3 kg mesacne ale na objem isli cm krasne dole

zarinka9
24. jan 2013

@andel1987 sme dve 🙂 aj ja by som chcela mať už o týždeň o 10kg menej :p a to chudnem ešte len 5.deň :(

patka1979
24. jan 2013

@petka55555 ja som tiez po porode schudla -15kg ale kojila som tak som pribrala a papkala a papkala az sa nemozem normalne sama na seba pozerat uz asi tyzden jem mensie porcie cvicim pol hodku na orbitreku a dnes som mala aj dvoj hodinovu prechadzku a pijem caj na chudnutie ale uz som aj spozorovala ze som o nieco chudsia teda nemam taku celulitidu ako som mala..😀

patka1979
24. jan 2013

@soldi mame trampolinu a chudne sa na nej ked budem skakat dodinku?lebo moja suseda schudla a to som nevedela

14petulka88
24. jan 2013

Baby pridavam sa k vam 🙂 Prva fotka tesne pred porodom 90kg druha fotka z leta 55 kg 🙂
Schudla som po porode prve mesiace 33kil a to tak ze som prestala uplne vecerat po 17tej hodine a 5x tyzdenne som si dala 60minutovku na rotopede 🙂

svetlusska
24. jan 2013

@14petulka88 vav akoze super 🙂 klobuk dole...