icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
superego
23. jan 2013

@svetlusska este som zabudla spomenut ze mi dost pomohli chia semena!! maju ich v kazdom bio obchode a dodaju energiu a zasytia a to najdolezitejsie je ze ich mozu jest aj dojciace zeny!! super vec.. a cvicim klasiku zdviham nohy mam cinky, brusaky.. co sa doma da robit kedze neoblubujem skupinove formy cvicenia

svetlusska
23. jan 2013

@superego nooo pravdu mas veru, ono nas to naozaj dobehne....ale v kazdom pripade uz mam aspon motivaciu :D ze ked sa chce tak sa da 🙂

svetlusska
23. jan 2013

@superego hmmm skusim sa popytat zajtra mam akurat cestu od mesta kde maju zdravu vyzivu tak hadam to tam budu mat...dakujem krasne za radu... 🙂

lenka268
23. jan 2013

@superego chcem sa ta spytat, neviem mozno som to nepostrehla ale citala som zatial celu diskusiu, pribrala si tak vela pocas tehotenstva? a kolko si mala pred?

superego
23. jan 2013

@lenka268 pred otehotnenim som mala 78kg a pri porode 106 :D po porode mi zostalo 96 kg.. a teraz sa chcem vratit do stredoskolskych cias 🙂 tak dufam, ze ked sa tu budeme podporovat nam to vsetkym spolu pojde

lenka268
23. jan 2013

@superego podobne ako ja, pred tehu 79 pri porode 93 takze az tak som v podstate nepribrala, za dva tyzdne po porode 84 kg som si myslela ze jaka som dobra, a postupne az dodnes som sa vyzrala na 95 - 96 kg. Smutne ale pravdive, najhorsie je na tom ze sa sledujem a hlavne na tvari sa mi toho vela uklada, mam dvojitu bradu a celkovo ten tuk na tvari aj na tele normalne deformuje 😔 , na brucho mam taku 8 cm vrstvu tuku urcite. v r. 2005 som mala 64 kg. Ked si pozerame fotky s muzom ten len vzdychne ze aka som bola. Nikdy mi ale nepovedal nic skarede, ze som tucna alebo tak, on je dobrak, len mi chce podporovat ze ide o moje zdravie,ale vidim ze sa mu nepacim. To si aj ja uvedomujem, vnutorne organy musia velmi trpiet, su obrastene a celkovo zatazeny organizmus, cievy. A nic som s tym doteraz nerobila, hadam som uz dostatocne motivovana.

superego
23. jan 2013

@lenka268 strasne ti drzim palce.. najtazsie je sa odhodlat a vydrzat prvy tyzden.. A jasne chlapi.. ani moj mi nikdy nepovedal ze som tucna alebo skareda ale som sa hanbila byt pred nim vyzlecena.. dalsia motivacia 🙂 a po tom ako som schudla som namotivovala aj svoju mamicku ktora dala za 3 mesiace dolu 20 kil a uspesne sa drzi uz skoro rok 🙂 kazda z nas to dokaze!!

lenka268
23. jan 2013

@superego krasny uspech dosiahla aj mamina , dakujem hadam to uz vyjde.

mimi000
24. jan 2013

@superego super. No ešte tak začať a vydržať a prepnúť to v hlave 😒

kukuc2
24. jan 2013

@superego parada som hotova neskutocne moja motivacia aj ja chcem mat 65 do leta.uzasne si to zvladla!!!

kukuc2
24. jan 2013

@superego fakt neskutocne parada ja som hotova ale presne toto potrebuje forum o chudnuti.taketo motivacie.

superego
24. jan 2013

@kukuc2 :D som rada, ze vas to trosku motivuje.. mna to tiez posunulo a vcera som cvicila dlhsie :D

kukuc2
24. jan 2013

@superego ja nemam slov aj by som nieco napisala ale fakt....uz musim so sebou nieco robit.a ako vyzerala tvoja pokoska? po takom radikalnom chudnuti?

gubcikova
24. jan 2013

ja nemám foto aktuálne dala by som.v roku 2010 som mala 75kg a teraz po druhom tehotenstve mám 64kg

lenkove
24. jan 2013

@lenka268 Lenka, to zvládneš, určite!!!

lenkove
24. jan 2013

@superego si krásna!!! 😵 super motivácia, robíš pre všetky odhodlané tými fotkami straaašne veľa. Klobúk dolu 😵

superego
24. jan 2013

@kukuc2 na prekvapenie sa koza stahovala zarovno chudnutim.. ale to robi to cvicenie.. ak sa chudne len dietou asi to nebude az take ruzove..
@lenkove dakujem 🙂 pred rokom som plakala hanbila som sa ist medzi ludi a teraz sa uz len smejem na tych hnusnych fotkach :D je tu viac fotiek od inych zien, takze je jasne, ze ked sa chce naozaj to ide 🙂 drzim palce

petka55555
Autor odpoveď zmazal
zuzkakach
24. jan 2013

@superego odpadla som! 🙂

zuzkakach
24. jan 2013

@petka55555 baby nechapem a znova odpadavam

zuzkakach
24. jan 2013

@superego ta fotka neverim to je fotomontaz 🙂 🙂 🙂 obdiv, obdiv, obdiv..,.

adrianaolasakova
Odpoveď bola odstránená
erika246
24. jan 2013

@adrianaolasakova keby som ta nepoznala tak by som neuverila🙂))si moj idolček helenko moja...zachvílku budem taká ako ty:DDD len tak dalej 😉

superego
24. jan 2013

@adrianaolasakova Odpadla som!! nadhera gratulujem

gubcikova
24. jan 2013

tak niečo som našla.prvá je z júla 2010 (75kg)a druhá je september 2012 (64kg)medzi tým bolo jedno tehotenstvo

petka55555
24. jan 2013

🙂

jaja525
24. jan 2013

Baby ja vás obdivujem , tie čo ste schudli tych 20-30 kg. to je peckááá!!! Tešim sa s Vami . No ja som momentálne ešte na druhej strane lode ☹ ale uspešne druhý týžden chudnem , zatial 4kg. dole. Ide to voláko samo, len som prestala žrať 😀 a začala sa hýbať. Všetko je to v hlave!!! Momentálne mám 92, takze za dáke 4 mesiace sa sem hádam odvážim aj ja vycapiť fotky 😀 Ako vidím je nás viac čo si tým prešli, my už vieme čim 😀 lebo rozdiel je mať nadváhu 10kg.a rozdiel 30 kil 😀

mimi000
24. jan 2013

@adrianaolasakova super. Obmedzila si sladké a slané a večere a aj si cvičila????

petka55555
24. jan 2013
mimi000
24. jan 2013

@superego ozo a čo tvoja polovička na takú super zmenu????