Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@peterek414 ja by som tiež chcela dosiahnuť nejakých 70 kg ... tak sa môžme podporovať ... každé kilo čo dáš dole bude pre mňa motiváciou ... ja sa snažím hlavne obmedziť sladkosti, čo je pre mňa dosť náročné, lebo som na nich závislá ... som schopná zožrať denne aj dva keksy alebo celú čokoládu ... a to nehovorím o jedení ... ale teraz už týždeň sa snažím obmedziť stravu, vylúčila som biele rožky a večerné vyhrýzanie ... a trochu po večeroch cvičím .. dúfam že nejaké to kilo o chvíľu pôjde dole...
@lucinka710 vyzeraš veľmi dobre,... máš pevnú vôlu, nie ako ja🙂
@hasleerka ahoj ja zas toho vela nezjem ale nemam pohib som doma s 2 detmi a ked je skaredo tak sme doma...a aj ja som zavisla na sladke ak ja dokazem zjest vela sladkeho ....ale tak sekla som sa a zacala som cvicit na stacionarnom bicykli a aj cvicim po veceroch tak sa drz a uvidime ako nam to pojde
@hasleerka a este porad mi ake cviky mam cvicit lebo neviem zacala som s brusakmi,drepmi,kliky,a ten bicykel
@peterek414 no ja len vrtím na rotane, brušáky, trochu pobehám po byte ... a nejaké cviky čo som chodila na aerobic ... nájdem na nete a pošlem ti...
@peterek414 ahoj cvicila som, veeeeeeeela vody, ziadne sladkosti, pecivo...
@zuzkakach tak tak 🙂
poradíte mi cvičenie pri ktorom nazaťažím brušné svaly veľmi? nemožem cvičiť na brucho:( Ďakujem.
@hasleerka ráno si dám jogurt nedávam si žiadny nízkotučný najradšej mám zvolenský potom desiata jablko alebo iné ovocie obed maso a k tomu zelenina alebo normálne jedlo ale malá porcia olovrant zase jablko alebo iné ovocie a večera šalát alebo tmavé pečivo a šunka bz soli a nízky obsah tuku alebo smotana s cerialie k tomu pijem vela vody a hýbem sa moc bhat nemožem lebo mám problém s plúcami a srdce ale chodza dlhé prechádzky a večer takú pol hodinku cvičím niekedy sa dostanem aj do fitka a jem len do 18.00 hod.
@hasleerka dobre posli budem cakat a dakujem
@peterek414 toto mi poslala jedna známa ... ona podľa toho cvičí ... ja zatial len niektoré ... zatial si dávam len 1x po 20 cvikov .. ale vládzem len 5 minút ... viac sa mi nechce ... ked som chodila na aerobic zmákla som aj polhodinu ale doma sa neviem tak donútiť ... možno časom ..
http://www.mojevideo.sk/video/458/cviky_na_bruc...
no a dnes by som mala teda zabrať, bo som to trochu prehnala ☹ s jedením aj so sladkým a to sa už desať dní celkom snažím...
baby a ešte taká otázka, kávu pijete????
@hasleerka ja som nasla na yotube tieto cviky
https://www.youtube.com/watch?v=sdy0_vhGPREa ja sa prekonavam dnes dom este nemala sladke a zatial mi nechyba....ale zacina mi svalovica ako slak.....ja cvicik tie cviky po kazdy jeden 20 po 3x a potom idem na bicykel
@lucinka710 Kraaaasna zmena!Ja som pocas tehu dala tiez +26kg ktore teraz zhadzujem,do cielu mam uz len par kg 😵
@vitacalcin treba si len verit a zvladnes to aj ja som si myslela ze to nezvladnem a cvicim a zatial ma to bavi uz len zhodit cca 30 kg a budem spokojna
skus tento cvik
@miriamka super tak nech sa nam to cim skor podari dat na tu nasu vysnivanu vahu
@lucinka710 ahoj, mas moj velky obdiv 🙂 ja som na tom bola podobne pred porodom, mala som 86, po porode 75 a odvtedy idu kila pomalicky dole, ale zastavila som sa na 65 a dalej nie a nie sa pohnut, chcela by som klesnut na menej ako 60.....mozem vediet, co si cvicila?
ja sa nejako neviem pohnúť s váhou ale aj dosť prehreškou mám, aj včera pri hokeji, takže dneska mám v práci jablčko 😀
@hasleerka ja kávu piejm, aj dve denne, ale bez cukru, obcas len taku, ale vacsinou s mliekom a dokonca sa nebojim si do nej obcas pridať trošku smotany 🙂 a mám od polovice januara dolu 10 kg. Blížim sa k svojej váhe, ktorú som mala na strednej škole 🙂
@majka20201 no to je dobrý úspech ... aj veľa cvičíš alebo len stravou ...
a kľudne teda môžem pokračovať v pití kávy, ja len bez cukru a s mliekom...
@hasleerka určite možeš kávu, ale zabudla som tam napísať jednu veľmi doležitú vec. Kolko kávy vypiješ, toľko vody pridaj k dennému pitnému režimu, tzn. denne vypiješ 2,5 l vody a dáš si šálku kávy (cca 1,5 dcl), tak vypi 2,65 l vody. 😉
Cvičenie som v poslednej dobe flákala (osobné problémy, priateľov úraz, pobyt v nemocnici, lietala som za nim každý deň, z práce, potom zase do práce a tak podobne.....) ale cvičievam min. 3-4 krát do týždňa v posilke + kardio.
@aurora88 Ahoj dakujem pekne, cvicim na orbitreku kazdy den a este take klasice cviky na doma 🙂 brusaky, drepy...

@lucinka710 krasna premena 🙂 ako si to dokazala? cvicenie a strava zdrava predpokladam 🙂