Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte baby, super skupina, motivujuca... Klobuk dole pred vsetkymi, co zverejnili fotecky, super premeny. Drzim vam vsetkym prsty, ste uzasne.. Idem sa podelit aj ja 🙂 Hoci som s hmotnostou problem nemala, skor ma trapilo to ochabnute svalstvo. Po porode, cca. 5 mesiacov som konecne zacala na sebe opat makat a takto vyzera moje brusko 10 mesiacov po porode... Pupcok zostava vypuceny, toho sa asi nezbavim 🙂 Prva foto 10 dni pred porodom, druha 10 mesiacov po porode... A pokracujeme v cviceniii, sup, sup!!! 🙂
Super aj JA sa chystám takto pekne spevňovať no to ešte istý časpotrvá kým sa JA dopracujem k takýmto skvelýmvýsledkom 🙂
Moja premena od decembra 2012 do mája 2013. Prvá foto je 6 mesiacov po pôrode, ďalšie fotky sú z mája 2013. Dala som sa na zdravý životný štýl, zdravá strava plus cvičenie každý deň a tu sú výsledky schudla som krásnych 17 kilečiek. Konečne sa citím perfektne a super vo svojom tele, hoci som ešte ani zďaleka neskončila, práve naopak teraz ma to začalo ešte len baviť 🙂
Držím palčeky všetkým chudnúcim kočkám a odkazujem im všetko sa dá, len treba chcieť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 MAJKA
Ahojte 🙂 Super skupina, všetkým z Vás gratulujem ku krásnym výsledkom. Wauuuuuw, klobúk dole 🙂 pridávam svoje výsledky po 30 dňovom bodyrocku + trošilinku upravenej strave 🙂 Teraz mám 66 kg ale môj sen mať číslo na váhe začínajúci sa s 5 🙂 Výsledky po mesiaci Váha -3 kg, obvod prs -4 cm, obvod brucha -6cm, obvod pásu -6cm, obvod stehien -2cm. Som síce ešte ďaleko od mojej vysnívanej postavy ale asi som na tej správnej ceste 🙂 Pravdaže pokračujem ďalej 😀
ahojte tak ja cvicim a zmenila som stravu cca 1 tyzden a schudla som 2 kg tak este aspon 35 a bude to dobre......a chcem sa vas opytat pred tim ako som zacala cvicit som mala velke gulate brucho a ako som zacala cvicit tak mi padlo a ovislo to ako ked schudnem tak mi bude ovisat este viac co s tym aby neovisalo..dik 🙂
Ahojte ženičky,tak klobuk dole pred Vami,,super fotky.Ja som začala 8.4.2013,lebo pri výške 155cm 😒 som už mala 59kg a už som bola ako taký malý hroch,cítila som sa stále unavená a strašne nervozna sama zo seba 😀 ,tak som si povedala,že to už musim začať riešiť.Začala som papať 5krat a menšie porcie,samozrejme celozrnne pečivo,žiadne sladkosti a o 16.30hod papám naposledy.Pijem vela čajov,lebo tie zbožnujem,hlavne zelený čaj,vela bylinkových a ono to funguje.Od 8.4.2013-do 8.5.2013 som dala dole 3kila a -4cm skoro zo všetkeho,okrem prs,ale to mi nevadí 😀 .Citim sa super a ked tu čitam všetky Vaše prispevky,tak mám etš väčšiu chuť v tom pokračovať 😀 ste super,že sa tak podporujete a verite si.Som rada,že som objavila tuto skupinu a zakladateľke VELMI PEKNE DAKUJEM. 😉
@vera23 no krása uplne iná žena perfektné ja som začínala na podobnej váhe ako ty no zatial som dala dole cca 17kg a môj ciel je 30 kg- tak dúfam že sa mi bude dalej tak dariť ako tebe 🙂 a ešte ras blahoželám k takému úspechu .
@martulkamarhulka Dakujem moj ciel je celkovo -40kg takze mna caka prave este -necelych 17kg.Urcite chod dalej a nevzdavaj to stoji to za to🙂Drzim palceky🙂
sánka dole palec hore 😵
@vera23
kiež aj ja zmením svoje zmýšlanie lebo všetko sa začína v hlave
Wau...VERA si perfektna..len tak pekne dalej !!! aj vsetky ostatne ste skvele....ja sa pridam ku vam...potrebujem dat dole -6 kg...sa to na mna akosi-dakosi nakepilo 😖
@vera23 ahoj krasna zmena ako sa ti podarilo tak schudnut ja mam teraz tiez 109 kg a chcela by som schudnut aj cvicim aj menej jem
jaj ja by som tak rada mala na sebe len 6 kil - ach jo - u mna by to urobilo tak 35 kil 🙄
@peterek414 Dakujem🙂vela vela vody,pravidelna strava,pocitanie kalorii,cvicenie kazdy den,dlhe prechadzky a trpezlivost a disciplina a hlavne si ist za vyticenym cielom a nepolavit a hlavne" nezacinat stale od zajtra"🙂🙂🙂Drzim velmi palce🙂
@aurora88
@kacena395 mám albumík, kde mám vlastne foto týždeň po týždni a aj v opise aj v komentároch mám opísané moje stravovanie...
5-6kg išlo dole stravou raz dva, potom váha prestala klesať, no cm ubúdali aj tak...a to všetko len stravou...
cvičenie? u mňa je veľmi nepravidelné, nakoľko malá dva roky, je veľmi živá, musím popri tom aj pracovať, žijeme v dome kde je veľká záhrada a na všetko sme len moja mama a ja...takže aj v záhrade cvičím 😀 ináč orbitrek 😉
@vera23 hubu som mala otvorenú a skoro som zabudla dýchať .... to si ako dokázala ... by som ťa vôbec nepoznala ... bez cvičenia to určite nešlo???? držím palce nech to dotiahneš do svojho cieľa ....
@peterek414 super tebe sa už podarilo dať dole 2 kg ... ja som za tieto dva týždne zatiaľ nič, ale bol to len taký rozbeh, občas som v strave aj zhrešila ... ale potrebovala som hlavne mozog naštartovať ... pevne verím že na konci roka vám ukážem aj ja foto pred a po... musím sa ísť ešte rýchlo v plavkách odfotiť...
@vera23 wooow.. nádhera.. je z teba krásna žena s obrovským šmrncom a šarmom! a máš krásneho synčeka 😎
@martina172 Dakujem veeeelmi krasne,tesim sa🙂

Ja som zacala s 30 days stred. Teraz cvičím body revolution