Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@mirus1510 ja cvičím podla tohto videa, už to tu pár krát baby dávali tento link a môžem potvrdiť, že ak to poctivo odcvičíš každý den plus úprava stravy a pitný režim, tak výsledky sa dostavia 😉
https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc@mirus1510 toto myslis?
@evulka2203 áno áno áno dakujem krásne 🙂
@vera23 ahoj prosim ta chcem sa ta opytat ako je to ked si mala tich 107 kg a schudla si ci ti neostala ovisat koza lebo mne zacina ovysat a bojim sa ze aj tak ostane...porad dakujem...a si mojou insiraciou ze aj zene s takou nadvahou sa podary schudnut a zrazu vizera tak skvele 🙂
Ahojte dievčatá,tak ja som včera vyskušala to cvičenie podla tej baby na pláži a skoro som skolabovala 😀 aj ja cvičim,ale mala som veru dosť.Ale sa cítim super a dnes pokračujem 😎 tak tu je môj dnešný jedálniček:ranajky-musli,activia a hrozienka,,,,desiata-banán a za hrsť orechov,,,obed-cestoviny a hribova omáčka,,,,olovrant-paradajky s mozarellou,,,,večera-activia a vločky.Samozrejme 2litre čaju. 😀 a večer pekne makať aspon hodinku.Prajem Vám pekný dnik. 😉
@peterek414 Nie ved vidiš aj na fotkach, že nie, mam sice ešte dost sadla na bruchu, ale to pôjde pomaly dole, kedže cvičím každý deň, ale celkovo ked sa na seba pozriem v zrkadle, nemám pocit, že mi niečo ovisa(okrem toho brucha, ale to je všetko tuk, lebo podla mna ovisnuta koža vyzera inak🙂Som rada, že som pre niekoho vzorom, je to pre mna pocta🙂 a zaroven potvrdenie toho, že to stalo za to nielen kvoli sebe🙂)
@vera23 Uplne super toto od zajtra zacinam som si hovorila straaasne dlho ja som zatial schudla 10kg, ale este to nieje na mne vdino kedze po porode som mala 95 kg 😕 Aky si mala jedalnicek? ja som teraz na surovej strave raw, ale uz teraz pocitujem ze to nieje pre mna to prave orechove stale mi je zima tak rozmyslam nad delenou stravou no moj ciel je mat aspon tych 60kg 😅 😅 Baby snad aj ja vam sem pridam za par mesiacov fotku ako som schudla 😅 😅
@lubikan cvicim kazdy den, pijem vela vody a nejem sladkosti, pecivo...
@zuzanamolnarova ahoj, prosím tá mohla by si mi poslať stranku na cvičenie na brucho ,lebo ja tu dolnú časť brucha neviemm spevnit , ďakujem
hurááááááááááááááá ja mám konečne prvý úspech ... 2 kg sú dole ... takže môj mozog je už riadne naštartovaný a už to pôjde lepšie ... juj tak sa vytešujem
Ahojte dievčence,tak tu je môj dnešný jedlálniček:Ranajky-celozrnný chlieb s maslom,šunka,uhorka a redkovka...Desiata-activia,,,Obed-dve lyžice zeleninovej ryže,polovica fašírky a koooopec varenej zeleninky,,,,Olovrant-4kusy celozrnne chleby a hrsť orechov,,,Večera-vločky s vodou a hrozienka.Samozrejme 2litre čaju a večer zase pekne makať aspon hodinku.Prajem Vám pekný dník. 😀
@zuzanamolnarova ahoj super zmena, gratulujem, vidno krasne rozdie len tak dalej. aj ja som sem dala foto sice som trochu schudla ale nie a nie sa hnut dalej. stojim na 65kg. a pri mojej vyske 160cm je to dost .
prosim ta co si cvicila z bodyrock mozes mi hodit link??? dakujem
Dobre ránko dievčence,tak dnes som sa važila a pekne som schudla 4kila za mesiac a pol 😀 veľmi sa tešim,aj ked to ide pomaličky,ale ide to dole. 😉 prajem Vám pekný dnik 😀
@cherry1981 No podla mna aj 10 kg je krásny úspech, znamená to, že sipre seba niečo urobila,a to žeto nieje až tak viediet, nech taešte zatial netrapi, ak pojdes dalej, bde to istotne vidiet🙂Jedalniček-jedla som všetko,ale počitala som si kalorie🙂 lahke večere a zaklad sú ranajky, trocha som obmedzila pečivo,ak tak len celozrnne, ale prave celozrnne a nie len zafarbene karamelom🙂)) A trpezlivost🙂
Tak a tu je môj dnešný jedálniček:ranajky-celozrnný chlieb,maslo,šunka,paradajky,,desiata-vanilkove acidko,,,obed-grilovane kuracie prsia a dusená zeleninka,,,olovrant-poriadne velké jablko,,,,večera-dusena zeleninka a troška nastruhaneho syru.A od dnes 2litre vody,žiadny čaj. 😀 Prajem Vám pekný den 😎
@hasleerka,,,aj ja som to tak davnejšie riešila,ale mi bolo povedane,že je to blbosť,lebo ovocie obsahuje prirodný cukor,ktorý sa vstrebe ako energia a nie ako tuk.A ta pani vie o čom hovorí,lebo je to poradkyna,čo sa týka zdravej výživy.Asi pred 5rokmi som tiež držala dietu a ovocie som papala aj večer a schudla som za 2mesiace 8kil. 😀

ahojte, nemate náhodou niekto tie cviky na brucho ako su na zadok tie drepy /30 dní 3295 drepov/... vdaka 🙂