icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mataxa
27. máj 2013

@sssimi ahoj...mas uzasne vysledky...ako sa ti to podarilo? ja som teraz na tvojej povodenj vahe, aj vysku mam tu istu....velmi by som chcela zhodit....prosim porad!!!! 🙂 dakujem pekne

ivettka74
27. máj 2013

@rebecca16 No ved toto pozeram, ja vazim 74 a meriam 174 ale teda od takej postavy ako mas ty na foto mam na mile daleko...ty si stastnaaaaaaa osoba...ako na tej foto kde mas 65kg pre moj vkus uz moc stihla ale akoze kazdemu sa ine paci, byt tebou uz vobec nechudnem vyzeras uzasne!!! Vidis tak tu je jasny priklad toho aky je BMI nezmysel

pflegerin
27. máj 2013

Dievčence,tu je môj dnešný jedálníček 😀 R-2tousty,bylinkove.maslo,šunka,syr.uhorka,redkovka,,,D-biely jogurt a hrozienka,,,O-cestoviny s omáčkou,,,OL-zeleninka,,,V-zeleninka a grilované mäsko,,,2litre tekutín 😵 Prajem pekný den 😀

vitacalcin
27. máj 2013

@rebecca16 ahoj, prosím tá mohla by si mi poradiť nejaké cviky, ďakujem

martina172
27. máj 2013

@rebecca16 wooow.. super postavička.. krásne bruško.. ja tiež makám a brucho mám celkom fajn (na teba ani zdaleka nemám ale do leta chcem vyzerať tak dáko 🙂 ), ale mám 53 kíl.. kokos a keď čítam že ty 65 a mám pocit, že si tenšia ako ja.. koľko meriaš? ja 163cm

petramajova
27. máj 2013

chryse..a preco mas na jednej fotke tetovanie na praej strane a druhe na lavej ? si snad srandu robis?

nez
27. máj 2013

@petramajova zeby zrkadlovy obraz na druhej fotke ? 😀

elienka
27. máj 2013

@petramajova tak tak, na jednej ju fotil niekto a na druhej sa fotila sama v zrkadle

rebecca16
27. máj 2013

@ivettka74 suhlasim s Tebou...keby som mala po pravde riesit svoju vahu, asi sa zosypem z toho. Nepamatam si kedy moja vaha zacinala cislom "5". Netusim, ci svaly, ci kosti...ci co mam v tele take tazke🙂)

ivettka74
28. máj 2013

@rebecca16 no ja si myslím že asi svaly najskôr...ja mám kamarátku ktorá vazi pri mojej výške 55 kg a určite že nieje taká štíhla ako ty tam kde mas tých 65kg..ty si unikát 😀

sssimi
28. máj 2013

Ahojte. Tak pridávam aj ja svoju "premenu" 😉 K dnešnému dňu mám dole 10kg. Už len necelých 5kg a ciel bude splnený. Do mesiaca by to už malo byť ok 🙂 .

monika837
28. máj 2013

@sssimi paraaaaaada 🙂 vyzeras super 😉 ako sa ti to podarilo za 2 mesiace?

sssimi
28. máj 2013

@monika837 Ďakujem 🙂 Neviem či to sem môžem napísať, ale schudla som pomocou herbalife. Keďže ešte kojím nemohla som sa dať na nič radikálne a herbalife je zdravá náhrada stravy. Je to nápoj. Pije sa pri chudnutí ráno a večer. Dokonca ho dávam aj mojim deťom, aby mi trošku pribrali, lebo malinká ma vo svojich 14 mesicoch necelých 9kg. No a čo je najlepšie, tak som všetkých 10kg dala dole iba z tuku a preto išlo zo mňa toľko cm dolu. Viem to, lebo sa chodím pravidelne prevažovať 😉

myska_lili
28. máj 2013

@sssimi pockaj, deti z toho priberu ale inak sa z toho chudne? 🙂

gubcikova
28. máj 2013

baby a používala niektorá z vás tie nápoje na chudnutie?pomáhajú?qwľ

buro
28. máj 2013

sssimi ..možem ta poprosit bližie o aky napoj ide.dakujem 🙂

sssimi
28. máj 2013

@myska_lili ano presne tak 😀 S tým, že keď chceš chudnúť, tak ho piješ ako náhradu za raňajky a večeru, ale ak chce z toho človek pribrať, tak ho pije za raňajkami a za večerou 😉

sskriatok
28. máj 2013

@rebecca16 Si si ista,ze nemas pokazenu vahu? 🙂 Ale musim uznat, ze si uzasne vysportovana - dobra motivacia pre mna trosku viac zapracovat na sebe... Mam o 3 centimetre viac ako ty a o 2 kg menej, ale od postavy aku mas na tej 1. fotke (!!!) mam naozaj daleko 🙂 Akemu sportu sa venujes?

cukruska1920
28. máj 2013

@sssimi he...ked s herbalife skoncis naberies vsetko naspat .) tiez som to brala pred vyse rokom...

betina1984
28. máj 2013

@gubcikova ake mas na mysli? Ja pijem akurat proteinovy napoj, ale cvicim, tak ho mam ako nahradu za veceru...

fabula
28. máj 2013

@cukruska1920 suhlasim ,mam rovnaku skusenost ... je to oblbovak .. a drac na peniaze .... ani euro by som uz za to nedala .... a ako to vychvaluju ako je to super .. zamenis kokteil za jedlo a je to v .... tam kde to bolo ....

gubcikova
28. máj 2013

@betina1984 ja neviem aj minule bolo niečo v dm v akcii nejaký nápoj na chudnutie preto sa pýtam

betina1984
28. máj 2013

@gubcikova ja mam tento so sportoveho obchodu z netu. Tento
http://www.obchod.sportujeme.sk/vyziva-vyzivove...

betina1984
28. máj 2013

@fabula no, mne to dost pomaha, davam si ho na miesto vecere, s mliekom rozrobeny a som spokojna...

gubcikova
28. máj 2013

@betina1984 a pomáha či len musíš pri tom cvičiť?ako ja sa hýbem dosť nemám ani čas cvičiť.od rána sa nezastavím.vdaka tomu som zhodila aj od pôrodu dalších 5kg navyše no teraz váha stojí.ostalo mi len brucho

diusik
28. máj 2013

@chryse vidno jasne,hlavne driek

betina1984
28. máj 2013

@gubcikova cvicim Jilkian Michaels okolo obeda a napoj pijem namiesto vecere a pekne sa mi vaha pohyna dole, ked uz na vecer nezeriem... Jem najneskor okolo tej 15.30-16.30 a potom uz len ten napoj vecer.

sssimi
28. máj 2013

@cukruska1920 ja s tým neplánujem skončiť 😉