Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

nemám fotky ale dole z 84kg na 76kg pomocou CLEAN 9,naštartuje v tele všetky bunky a samozrejme metabolizmus a bez jo-jo....tak sa teším,že sa musím podeliť a poď 🙂 akovať kamke. 😉
@savanah111 ja chápem tie prsty 🙂 áno schudnú aj tie... prstene čo som ledva dala... sú mi po 5 kilách volnejšie 😅 takže ide to dolu s každej časti tela, želám pevné nervy veľa síl, a treba sa nakopnúť a povedať dosť. ja som sa tiež nakopla..... také tri dni boli pre mňa ťažké, vynechať večerné vyjedanie somarín s manželom... pri každej káve horalka, a povedala som dosť!!!! a prestav si mne prestalo chutiť sladké. ja som bola závislák...... kilá idú dolu, teším sa, dochudnutia dievčatá, pred každou z vás klobuk dolu, vy ma tu vlastne nakopávate, dakujem 😀 😀 😀
@hasleerka ahoj..ja zacat viem, len nie dokoncit, a to je moj problem, mne to nadsenie na chudnutie drzi tak par dni a potom idem niekam na oslavu a uz som na zaciatku...nemozem odolat...a furt si hovorim...sak dnes uz naposledy si to dam...od zajtra chudnem...no proste chudera som 😖
@blue99 a za aky cas?
@anavila no ale ved ja som tiež medzitým čosika zobla a nebrala som to ako problém že končím ... stále pokračujem v chudnutí ... boli sme na prijímanii, ale som nezožrala 4 torty iba jeden kúsok ... aj sladké si občas dám ... aj dnes som zjedla viac mäsa ako by som mala ... nie si chudera, neboj, len pekne pokračuj ... prvé kilá čo dáš dole ťa nakopnú
@anavila nie si chudera, toto som aj ja taká istá, že ved zajtra začnem...ja som tiež začala chudnúť a šli sme na oslavu narodenín, tak namiesto prílohy som si k mäsku dala len zeleninu ktorú milujem, a aj tortu som jedla a raz za čas treba trošku aj sladkého lebo inak by sme sa zbláznili no nie?? 😀 netreba si hovoriť že zajtra začnem, treba si povedať tak dosť už dneska a už zajtra si povieš že prvý den mám za sebou 😉
@superego klobúk dolu. ja sa tiež k niečomu takémuto odhodlávam, mám 5 mes. syna,ktorý ma strašne vyčerpáva,lebo málo spí a každé dve hodinky pýta papať. cez deň sa nezastavím a večer som šťastná že môžem ísť spať a do toho všetkého manžel varí a varí výborne, tak je to o to ťažšie. keď ťa vidím na tých fotkách,tak som rozhodnutá nájsť si tých 30 minút večer, napr.namiesto večerných správ budem cvičiť. snáď sa odhodlám sem neskôr dať sem aj foto tak ako ty :D
@nintu Pravidelnosť v papaní a cvičenie je vynikajúce, ale hlavne ako udržiavačka. Mám to na sebe vyskúšané. Za mesiac som takým jedením dala do 1kg. Herbalife má príchute: vanilka, čokoláda, cookies, jahoda, tropical a najnovšia je jablko+škorica-taký vianočný, chutí ako tekutý perník 😀 . Pije sa to miešané s proteinom, aby to nebolo samé o sebe príliš kalorické a aby si dostala dostatok rastlinnej bielkoviny do tela-v podstate na tom princípe to celé pracuje. Čím viac ras. bielkoviny príjmeš, tým sa ti zrýchluje metabolizmus, ale v normálnej strave máš vstrebatelnú ras.biel, len v sojí a sojových produktoch. Celé to stojí 145€ a je to na cca 3 týždne-to záleží od dávkovania, ktoré sa musí vypočítať na základe výšky a váhy 😉
ahojte ja som v sobotu nadabila na toto forum zacala som pekne od zaciatku citat ale potom som uz kadejako preskakovala lebo pri 3 detoch by som to citala roky 😀 Uuuuplne ma dostala @superego 😉 Dakujem ti 😉 som si povedala po piatej nejest a cvicit a to je vsetko? neveriiiim. Ale nedalo mi a od soboty po 17:00 nejem na cvicenie som bola leniva. som 4 mesiace po porode z 81 som sa dostala na 69 a dalej ani tuk 😀 dnes rano som sa pre srandu odvazila a 67,7kg 😕 taaaaak ma to nakoplo, ze som sa rozhodla, ze pridam cvicenie a budem sa snazit aspon trosku zdravsie stravovat a pit viac vody. Takze zacinam!!!!!! 😉 Baby co tu mate foto gratulujem ste vzorom a povzbudenim a starteeeerom pre nas ostatne velky obdiv a vdaka vam. Prosim ak mate nejake rady sem s nimi 😉 Este kojim tak s cvicenim to beriem tak opatrnejsie ale da sa. Ja mam strasne malo fotiek dnes sa cvaknem ale pridam foto neskor aby bolo viediet rozdiel(dufam,ze to nevzdam abude co porovnavat 😒 ) Moj ciel je do vianoc vazit 58kg - to je taky realny sen a vysnivana tuzba je 55kg meriam 158cm. Tak drzte paste 😉
Mile damy...naposledy som tu bola pred styrmi mesiacmi...ked som videla niektore zienky bola som odhodlana..ale vzdy sa naslo nieco preco este stale nemozem zacat...ale pred mesiacom som sa zatala...uprava stravy a 5,5k je dole..6cm z brucha a co je uzasne,zmestim sa do gati pred porodom...veeelmi sa tesim.moj ciel je este - 15kg...potom budem pysna na svoj vysledok..
baby ja nemam pevnu volu a tak moc by som chcela dat dolu aspon 5 kg ☹ ☹
no pekne pekne 😉 Ja som si dnes aj zacvicila sice nie vela ale som rada, ze aspon nieco len ja mam problemy s chrbticou par dni mam uz riadne bolesti, ale zato sa mi zatial dari vela pit a nejest po tej piatej 😉

@zobacik12 aj si nejak cvičila, či len strava? koľko si dala dolu?
inak paráda 🙂 wuaw! dodala si mi nádej, že aj za mesiac sa dá krásne zhodiť 🙂 ja už som dala dolu nejaké kg, ale ešte aspoň 5-6 by mi dobre padlo 😉