icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
lusika02
5. jún 2013

@dudduli iba 5 to daaas ani ja nemam pevnu volu 😅 ale idem na to a ked bude slaba chvilka pridem pokukam pocitam a hned sa nastartujem, dufam teda 😀

@orieskova hmmm co konkretne znamena ta uprava stravy a aj si cvicila???

dudduli
5. jún 2013

@orieskova presne ako hovoris,pokial nemam presny rozpis tak sa nepohnem 😒

orieskova
5. jún 2013

@lusika02 mala som presny rozpis na dva tyzdne...strava pravidelne 5krat denne 7,10,13,16 a budes sa divit ale aj o 19..min 2 litre vody..bolo tam napr.rano 100g ovocia a presnne davky co kedy...mi to dala svagrina...onoa dala dole 7kg za mesiac...bez jojo.

lusika02
5. jún 2013

@orieskova hej hej pravidelna strava to funguje ja sa snazim kazde 3 hod. ale po piatej uz len voda alebo caj. Taaak ma stve toto pocasie neviem s detmi ist ani von doma zavrete v tomto dazdi 😒 aj ked asi by som mala byt rada, ze nemam do polovice domu vodu zaliatu 😕

hasleerka
5. jún 2013

@orieskova kks si dobrá ... ja som sa tiež akože pred mesiacom zaťala, ale lajdám to ... ja len 2 kg dole, aj to mám niekedy pocit že lietajú hore dole ...

hasleerka
5. jún 2013

baby a ovocie beriete ako jedlo??? že dám si jablko a zase tri hodiny nič ...

love232
5. jún 2013

@superego waaaaaau klobuk velikyyy dolu ja mam 68-9 a chcem dat dolu aspon 10kg normalne si ma nastartovala ako si napusala na zaciatku ze po 17tej nejest a cvicit ;)))) jhuuuj bo ja som uz neak zacala len do toho prisla operacia a zas som na tom istom :/// najlepsie je kazdy den cvicit jhuj sa tesim ze je mozne dat dolu 10kg za mesiac

tamichloe
5. jún 2013

@vera23 ty koksooo....to je silaa...to je premena...uplne žasnem....si nadherna teraz.....o 10rokov mladšia.....fakt vyzeraš skvele!!!!no manžel musi byť strašne hrdý na teba!!!!

tamichloe
5. jún 2013

@betina1984 ten proteinovy napoj je ako nahrada večere....alebo sa to pije len ked sa cviči?

tamichloe
5. jún 2013

@superego vyzeraš uuužasne....si krasna..klobuk dole.... 😵 😵

jerryjanka
5. jún 2013

@hasleerka ty si presne ako ja - ja sa nakopnem a potom to lajdám až nakoniec sa na to vykašlem potrebovala by som nejaký impuls ktorý by ma proste držal v tom že to chcem dokázať a dokážem, len akosi neprichádza a ja svoju unavu riešim bielym sexom a sladkosťami 😔

betina1984
6. jún 2013

@tamichloe ja to pijem, keď cvičím...

prekvapenie
6. jún 2013

@orieskova Baby ja jem cez deň všetko na čo mi príde chuť aj sladké, sladkého si dám kúsok ale jem úplne všetko okrem pečiva. Neprejedám sa a pijem veľa vody. Žiadne rospisy nič, pretože to sa nedá vydržať dlho. Večer nejesť podľa toho kedy chodíte spať, pretože keď sa naposledy naješ o piatej a chodíš spať o desiatej jedenástej tak to nemôžeš vydržať. Ja jem naposledy okolo šiestej. Potom už len voda alebo hryzkám mrkvu. Kľudne cez deň aj koláč a schudla som za tri mesiace 10 kg. Necvičím. Mám malé dieťa.

lusika02
6. jún 2013

ja tiez nemam ziadny rozvrh dnes rano som neodolala a dala som si kusok strudle na ranajky 😅 desiatovala som jogurt a nalievam sa cajom a vodou 😉 dnes mam svalovku po vcerajsom cviceni a to bolo veelmi dietne cvicenie aj to len 20 min. no ale ja musim aj cvicit ja mam po 4 tehotenstvach strasne brucho 😒 ale to jedenie do 17:00 asi ma nieco do seba ked som veeelmi hladna dam si jogurt alebo jablko alebo len pol litra caju 🙂

tilly
6. jún 2013

@tamichloe a ty sa ako drzis?

tamichloe
6. jún 2013

@tilly 😉😉 stale zacinam....nedokaze mi to prepnut v hlave....ale uz coskoro to hadam bude...😀😀

tilly
6. jún 2013

@tamichloe ja som sa rozbila v poslednej dobe, tak mne to ide znova hore 😔

tamichloe
6. jún 2013

@tilly ved ty nevazis vela...usudzujem podla fotky...ja mam takmer sto:'(:'(:'(ale ked vidim ako niektore baby vyzerali a su teraz...musim to dat...MUSIM!!

xenapena
6. jún 2013

@superego wauuuuu , to je aj - 10 rokov 🙂

tilly
6. jún 2013

@tamichloe nevazim vela (70) na svoju vysku (178), ale nie je to pekne... 😝 aspon 5-10 kileciek by mohlo ist dole...

victory1
6. jún 2013

@orieskova a nedas aspon priklad celodenneho jedalnicka? 😢

hasleerka
6. jún 2013

@jerryjanka no moja zlatá žiadne kašlanie na to ... len pekne pokračuj ... ja akože idem stále dalej ... síce moc necvičím, ale snažím sa naozaj od tej 5-6 nejesť ... a hlavne žiadne večerné vyhryzkávanie pri telke .. no sladkosti občas dám, ale stále som na tom lepšie ako pred dvoma mesiacmi ... hlavne musím aspon tri mesiace vydržať ... och ked si predstavím ako som jedávala, padlo aj 7 hodín a šup s deťmi večeru, ale nie takú že zeleninka, ale varenú večeru a riadne kalorickú.... dúfam že si to moje telo uvedomí že nežeriem...

jerryjanka
6. jún 2013

@hasleerka ja som teraz vo faze presviedčania sa do nového začiatku lebo zatial to v mojej hlave stale nie je urovnané. lebo ja fakt unavu zahanam jedenim sladkostí a tak. no hrôza strašne som pribrala ble. ale slubujem že tie kolače čo som dnes kupila už dnes jesť nebudem 😀 dam si ich až zajtra rano hehe - ale nie - skusim ich nanutiť mužovi a tatovi nech nepokušaju

orieskova
6. jún 2013

@hasleerka ano aj ovocie je jedlo...

orieskova
6. jún 2013

@victory1 napr.7.00 100g sunky,10.00 100g ovocia,13.00 100g tvarohu,16.00 100g masa,19.00 250ml zakysanka..dalsi den v rovnakych casoch 200g ovocia...cely den.garantujem ze niesi hladna...takto to mam rozpisane na 2 tyzdne..su tam rozne veci..

hasleerka
6. jún 2013

@orieskova oj tak to je zle ... bo ja mám rada ovocie a ked si ho dám mimo 3hod.odstupu, tak to asi kilá dole nepôjdu...
@jerryjanka dúfam že si tie koláče odložila ... to už by si bola vo fáze chudnutia ... ja som nemala problém večer o 10 zožrať palacinky z obeda ... teraz už nehrozí, odložím a zjem až ráno...

jerryjanka
6. jún 2013

@hasleerka dala som ich mužovi a tatovi zostala polovica laskonky a polovica veternika ale do toho sa pustila dcera tak vyzera ako keby ho prešiel tank 😀

lusika02
7. jún 2013

@orieskova to na obed zjes 100g tvarohu a to je vsetko? No z tohto by som ja hladna veru bola 😅 a nemam rada tvaroh tak by som ho asi zamenila ale je to dost nudny jedalnicek teda chudobny sa mi zda nie na mnozstvo ale pestrost stravy a akosi zelnina viaznev tom jedalnicku. juuj toto mi veru nevonia napr sunku samu by som nevedela zjest 😖

Inak zajtra bude tyyyyzden mojho chudnutia 😀 tak som zvedava rozhodla som sa ze vazit sa budem len po mesiaci tak dufam,ze zajtra odolam. Este stale mam svalovicu ale cvicila som aj vcera aj ked veeelmi malo nebol cas vcera ale dnes rano som si uz zacvicila 😉 Citim sa fajn tak dufam,ze mi toto odhodlanie vydrzi 😉

bobulik22
7. jún 2013

@orieskova tu dietu poznám to je 14 dnová dieta, alebo sa je aj vraví dieta z Luhačovíc, však.

bobulik22
7. jún 2013

Jej presný popis je na nete, aj tu na MK je tema, ale je to riadna drastická dieta, ja som ju začínala xkrát a nikdy som ju nedala ...