icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mayca20
12. jún 2013

@chryse dakujem 🙂 zmena stravy - prevazne bielkoviny, nejest sladke, sladke vody, mastne, prostre len bielkoviny a zelenina. drzim palce

babychriss
12. jún 2013

@mayca20 super 😵 😉

evkaivanicova
12. jún 2013

Ahojte baby chcela by som sa k vam pridat potrebujem schudnut od pondelka som si upravila jedalnicek kto sa prida kune aby sme sa navzajom podporovali a sem tam si poradili ja uz som skusala vsetko tabletky kadejake cvicenia ale najviac u mna zabera jest kazde tri hodiny malo a prijem v kj 6000 vela vody ovocia a zeleninky pohyb 🙂

evkaivanicova
12. jún 2013

@mayca20 gratulujem perfektne si schudla to ke uzasne poradis mi ako na to prosim do posty mi napis aj ja chceeem 49 🙂 kolko merias?

janka7177
13. jún 2013

Ahoj kocky, niekde na MK dala niektora babenka 5 minutove cvicenie na brucho, cvici to chlapik na gauci. Neviete mi niektora pomoct, kde to najdem?Dakujem! 🙂

orieskova
13. jún 2013

@evkaivanicova pridavam sa.tiez od pondelka pokracujem v niecom podobnom.potrebujem dole este aspon kg.

orieskova
13. jún 2013

inak musim sa opat pochvalit.dnes som vyhadzala celu skrinu a skusala o dusu.konecne po roku budem moct stiahnut inzeraty svojich veci v bazari...ja sa do nich uz zmestim...juchuuu..este to nieje uplne super,ale som nesmierne stastna..

babychriss
13. jún 2013

@evkaivanicova pridávam sa k tebe 🙂
Ja som po pôrode už síce 4,5 roka 😀
Moje maximum váhy bolo 58kg 🤐 😝 😠
Už skoro dva týždne mám zmenení jedálníček, a 4kg sú dole 😵 😕 Mám 54 momentálne, pri výške 166cm a chcela by som 50kg, lenže už sa to nejak moc nehýbe. Zatial necvičím vôbec, keďže som bola pred mesiacom na vyberaní dvoch znamienok z brucha, a nechcem aby sa mi roztiahla nejak tá jazva, keďže je stále v procese. Takže skúšam metódu len zdravšie jesť, menšie porcie, menej sladkého, a menej pečiva, a nesladené nápoje, keďže ja som vypila denne aj 2litre coly, alebo kofoly 😖
Držím sa toho že naozaj 80% je strava a len 20% je cvičenie. Videla som skutočne výsledky báb, kde písali, či vraveli, že ozaj necvičili len zmenili stravu. Max raz týždenne nejaký beh, alebo iná aktivita 😉 Neskôr ale chcem nejaký beh, a domáce cvičenie aspoň s vlastnou váhou, ženskými činkami, a nejaké brušáky 🙂
Klasické diéty človek aj tak nevydrží dlho, a potom prídu kilá spať. Treba zmeniť stravovanie na zdravšie, a nie držať diéty, ale normálne jesť 😉

cencula
13. jún 2013

je krásne čítať ako sa vám darí, ja sa dietami trápim celý život, s výnimkou tehotenstiev - kedy som sa super najedla, chcem sa opýtať, vy ste zo svojho jedálnička sladkosti, prílohy, sladké vody? ja to síce ani nejem, väčšinou som na zelenine, bielkovinách, len večer ma chytá hlad a neviem sa odtrhnúť od sladkostí. Jete každé 3 hodiny?

evkaivanicova
13. jún 2013

@orieskova
@babychriss jej super bay tak spolu nam to pojde lepsie ja som sa dnes zmestila do prijmu 5000 kj ranajky vlocky z ananasom robim si kasu desiata paradajka zo syrom,obed kuracie masko zo zeleninkou olovrant activia dva suchare a vecera tuniak vo vlastnej stave ;) a pohyb hodinu na trampoline :D

evkaivanicova
13. jún 2013

@cencula ja som tiez dietovala cely zivot a teraz som prisla na to ze lepsie jest kzde tei hodinky po malo a kila idu dole ja pijem len cistu vodu a ked si chcem nieco vychutnat kolu zero ;) a necukrim len sladidlo alebo bez

babychriss
13. jún 2013

@cencula diéty nie sú riešenie 😉 áno jem cca každé tri hodiny 🙂

babychriss
13. jún 2013

@evkaivanicova ja si kJ nerátam 🙂

nintu
13. jún 2013

nooo baby poradte mi...vsetky tieto diety su superr pekne ale pre mna nie....chleba sa dokazem vzdat ale ja velmi nelubim maso.jedavam ho len velmi malo.jedavam skor ryzu,zemiaky,cestoviny--co sa ma vylucit zo stravy aby sa schudlo ale to je pre mna nemozne.sak co budem potom jest?? 🙂 ☹

dedenisa
13. jún 2013

dievčatá choďte tancovať bárs čo uvidíte ako krásne schudnete a opekniete a ako sa budete fantasticky cítiť... mám odskúšané len práve teraz sa to nedá drobček je moje fitnescentrum 🙂))
.... a po šiestej nepapkať a piť vodičku čistú

grejci1
13. jún 2013

@superego a nejaky specialny jedalnicek bol?

panarka
13. jún 2013

ahojte kocky momentálne som tehulka ale predtým som bez problémov schudla 10 kg len stravou , počítanim KJ, kde nehrozí žiadny jojo efekt lebo presne vies koľko zjes. mne pomohla hlavne táto stránka, je tam vela uzitocneho a hlavne si tam môžeš vložiť svoje potraviny s hodnotami a potom si uz len vyberas ono to počíta za teba+ si tam môžeš vyplniť dotaznik a vygenerujete ti to počet KJ na deň co by si mala zjest a aké zloženie a potom si uz len kombinujes. nie je to žiadne rýchle chudnutie ale o to efektívnejšie. moj otec presne podľa toho co mu tam vypocitalo chudol 2-3kg za mesiac a teraz je chudsi o 18 kg a uz pol roka nič nepočíta a nepribral ani kilo. naučil sa podstatu co ma jesť v akých mnozstvach a koľko krát denne. takze stránka je www.stobklub.cz držím palceky 🙂

grejci1
13. jún 2013

baby, hanbim sa ale tak s pravdou von. 103 kg!!!! Zacinam, mozno drasticky, ale nejako treba. Drzte palce, casom prilozim aj foto, ale uz vo formate "pred a po" 🙂

bronia13
14. jún 2013

@mayca20 wow gratulujem, si kocka - super si schudla 🙂

evkaivanicova
14. jún 2013

@grejci1 aj ja som tak mala predtym teraz mam 69 a chcem 60 kilo aj menej meriam 164 cm a ja kj pocitam ale nie uplne ale aby som.priblizne vedela co a kolko zjem 🙂

mayca20
14. jún 2013

@bronia13 dakujem krasne 🙂

monika837
14. jún 2013

@mayca20 Wauuuuuuuu 😀 vyzeras vyyyyyyyyyborne 🙂 😉 😀 😵

mayca20
14. jún 2013

@monika837 dakujem pekne, aj ked toto je prehnane tvrdenie :P

monika837
14. jún 2013

nemas zaco 😉 pravda, nieje hriech 😉

monika837
14. jún 2013

@mayca20 nemas zaco 😉 pravda, nieje hriech 😉

mayca20
14. jún 2013

@monika837 tak dakujem este raz, je to odriekanie a odriekanie 🙂 uz som mala plne zuby toho, ako som si nemohla kupit to co sa mi pacilo... 🙂

monika837
14. jún 2013

@mayca20 ved to, aj ja by som potrebovala taku silnu volu ako mas ty..... ja aj ked si povie stacilo tak o par dni to je na .... 😠

mayca20
14. jún 2013

@monika837 drzim palce, zacat nikdy nie je neskoro, mne to trvalo 3mes. zisla zo z Lka na XS.

monika837
14. jún 2013

@mayca20 Dakujem pevne verim za sa dokopem 😀

danuska24
14. jún 2013

ja som sa stale rozhodovala ze od zajtra az som si 28.5. povedala ze od dnes, je to sice kratka doba, pri vyske 180 cm som mala 80 kg, zatial mam po cca 3 tyzdnoch 76,4 a ciel je 65 kg. Jem 5xdenne, mensie porcie, vela vody 3 - 4 L, nejak mi aj sladke prestalo chutit a to som predtym musela stale nieco do seba tlacit. Posledne jednl o 17:00. Nasla som si na nete cviky na brucho, je to len par kratuckych cvikov. Fotky pridam ked sa dopracujem k vytuzenej vahe .