icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
bobulik22
7. jún 2013

@lusika02 Aj ja mám zajtra týždeň chudnutia, už mám 2,1 kg dole ešte 9 kg a potom pridám fotky 😉 držme sa...

lusika02
7. jún 2013

@bobulik22 2,1kg??? no to ja sa nemam odvahu ani odvazit teraz ☹ ale podla mna to nie je ani kilo 😒 co robiiim zleee ☹ 😢

bobulik22
7. jún 2013

@lusika02 Ja som sa naštartovala dietov s jablčným octom, ale teraz už pokračujem podla seba...

lusika02
7. jún 2013

@bobulik22 jaaj no tak u mna ocot ee....kojim este aale ved ked aj pomenej to pojde len nech to ide smer dole 😉

misha666
7. jún 2013

@marianna313
@adriana71 Ahoj 🙂 No ja som sa drzala hlavne zasady ze 70% je strava a 30% cvicenie...ked som mala 93kg (januar 2012) a zacinala som uplne som vynechala chlieb, cestoviny, ryzu, malokedy som si dala zemiaky... jedla som maso, syry, pila srvatku a zincicu, v podstate moja vlastna obmena bielkovinovej diety, a vela vela zeleniny samozrejme, ovocie len do 15tej... takto som dala dole 8kg, potom sa to nejak zastavilo,tak som si dala 10dnovy detox s Neera napojom... islo mi dole 5kg samozrejme 2kg sa vratili, s tymto som pocitala...a potom zase bielkoviny a zelenina ale uz som si zacala pocitat aj kalorie,nepresiahla som denne 5500kj takto som schudla dalsich 8kg ...popri tom samozrejme pohyb kazdy den,hodinka na orbitreku alebo zumba...neskor som zacala behat a minuly rok v oktobri som si zabehla svoj prvy polmaraton 🙂 (oktober 2012) vtedy som mala 74kg uz, potom som si dala zase 10dnovy detox s Neera napojom...zisla som na 71kg ... no a potom este udrziavanim uz v podstate nejakych tych svojich zasad a chodenim do posilky (silovy trenning) som sa dostala na dnesnych 68kg ...toto si drzim uz 4 mesiace... este by som chcela ist tych 5kg dole a bude to fasa 🙂 prajem vela sil...vsetko sa da ked sa chce len sa treba zatat... mna uz nebavilo pocuvat vkuse reci aka som tucna a ze by som mala nieco robit so sebou... a najkrajsi pocit je ten ked idem teraz do obchodu a mozem si vyberat co si kupim ...zmena konfekcnej velkosti je u mna z 46 na 38 alebo 40 zalezi od strihu 😵 😵

victory1
7. jún 2013

@orieskova aha...ja som myslela, ze to je normalna skladba potravin, len dakom v nizkotucnom prevedeni. Myslim, ze na rychle schudnutie par kil to je to super, aj ked narocne. Tusim to volaju, ze mliecna dieta. Ale bala by som sa jojo efektu...skor sa priklanam k light verzii Norbi-ho diety. V podstate tu ma telo vsetky potrebne ziviny a da s tym fungovat cely zivot... 😉

katarina789
7. jún 2013

@misha666 ako si riesila ,ked prisiel na Teba hlad? Chut na nieco nezdrave?🙂 super velky obdiv

adriana71
7. jún 2013

@misha666 dakujem ..sme podobne ja mam teraz 46 pred 4 rokmi 40..mne zatial nikto nehovori že som tučna ale vidim sa hrôza ..teraz som začala ako si opisovala zeleninu, bielkoviny , vela vody bez priloh a sladkosti!!!!! s cvičenim je to horšie ...musim sa donutit hlavne ked mam 41 myslim že to pojde pomalšie ako tym čo maju 30r. budem sa snažit kvôli malej . pekny den ak budu uspechy pridam.

orieskova
7. jún 2013

@lusika02 to bol len priklad jedneho dna jedalnicka...kazdy den je uplne iny.a je tam i zelenina..a naozaj to staci...zaludok sa stiahne a nepotrebujes kvanta jedla..niesom hladna lebo jem pravidelne a veeela vody..

orieskova
7. jún 2013

@bobulik22 je to sportova dieta,trva 14 dni.ja som to dala mesiac a potom sa pokracuje redukcnou.tam je uz i pecivo a ine

lusika02
8. jún 2013

@orieskova a to kazdy den je takyto nekombinovany, teda ze jes len jednu vec napr. iba kus sunky bez nicoho, alebo len tvaroh len zeleninu.....atd.???? Nuz ja nechcem schudnut na isty cas ja chcem schudnut na stalo 😉 takto stravovat by som vydrzala pri veeelmi dobrej voli mozno aj den viac v ziadnom pripade ale kazdy podla svojho gusta ved kazda sme ina a inak nam funguje telo 😉
Inak baby jasneee ze som nevydrzala a som sa rano odvazila a bola som miiiiilo prekvapena -1,6kg za tyzden juchachaaaa toto tempo keby mi vydrzalo 10tyzdnov som uuuplne spokojna a potom uz len si to udrzat 🙂 😉 😀

bzuco
8. jún 2013

ahojte
tak po 3 mesiacoch norbiho stravovania som sa dostala na svoju predtehotenskú váhu 52,5kg 😵 😵 😵 ..celkovo som dala dole 6 kíl...cítim sa super, tak dúfam, že sa nedopracujem zasa tam, kde som bola pred 3 mesiacmi

lusika02
9. jún 2013

@bzuco co je to norbiho stravovanie?

hasleerka
9. jún 2013

@bzuco kks si dobrá ... ja sa stále snažím ale stále sa mi nedarí ... stále robím malé prehrešky ... týmto mojím spôsobom budem chudnúť aj 5 rokov

lucica
10. jún 2013

@superego paráda, ako si to zvládla? Daj návod. 🙂

misha666
10. jún 2013

@bzuco ja som dnes zacala s UPDATE... tiez by som chcela 6kg schudnut... 😉

bzuco
10. jún 2013

@lusika02
norbiho update...je tu aj téma vo fóre

@hasleerka
prehrešky nesmieš...aspoň zo začiatku....a hlavne piť, piť, piť vodu

bzuco
10. jún 2013

@misha666
držím palce....určite sa podarí 🙂

prekvapenie
10. jún 2013

Dievčence, od konca januára 12 kg. Neverííííím 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 . Som sa posledné dva týždne nevážila.

mimi198
11. jún 2013

@vera23 no super krasne si schudla,, aj ja som sa teraz dala na chudnutie po porode, zatial som schudla 8kg ale este musim dat dole15kg a chcela som sa ta spytat ze ci sa ti niekedy pocas chudnutia vaha zastavila alebo uplne spomalila na minimum,,, mne sa to teraz stalo po 8kg a som s toho zufala uz mesiach mam stale tak isto

vera23
11. jún 2013

@mimi198 Ďakujem velmi pekne, ano zastavila keď som mala cca 91kg,tak asi 2 týždne nič aj keď som všetko dodržiavala a cvičila, potom sa to rozbehlo🙂 a Teraz ,keď som mala okolo 81kg tak taktiež, ale to už bolo horšie držala sa mi váha tak plus minus 1.5kg mi to stale kolisalo asi 1 a 1/2 mesiaca no katastrofa, zaberak na nervy, ale teraz sa to rozbehlo zasa pomaly, ale cvičím každý deň na elipticale asi neceluhodinku 1000kcal, tajže aj to asi, že som zvýšila výdaj, ale je to makačka🙂Držím palce!!!!

savanah111
12. jún 2013

baby, prosi o radu. tie, ktore ste tak krasne schudli.. kolko sa vam podarilo zhodit za nejake dva mesiace, upravou stravy a poctivym cvicenim kazdy den?

betina1984
12. jún 2013

@savanah111 zalezi aj na tom, aku mas vahu... Z vyssej to ide lahsie. Ja som napr.za dva mesiace len upravou stravy dala dole 10 kg, mala som 97,4 kg. Teraz cvicim uz druhy mesiac a su dole 3 kg z 83,8 kg na 80,9 kg...

savanah111
12. jún 2013

ide o to, ze som sa zacala zdravsie stravovat, piatej vobec nejem, pijem veela vody, cvicim jillian kazdy den, a este aj kazdy den 20min zumbu, a moja vaha je 91kg, od porodu som dala dole 10kg, ale to vobec neviem ako, a nejak to ani neni vidiet 😕 takto zdravsie zit som zacala 1.6. 18.8.mame krstiny malej a tam uz chcem byt kocka, preto sa pytam 🙂
@betina1984

betina1984
12. jún 2013

@savanah111 mozno tych 10-12 kg das dole, ak sa budes striktne stravovat, nic navyse, ziadne sladkosti a cvicit...

savanah111
12. jún 2013

@betina1984 budem robit vsetko pre to! 😉

mayca20
12. jún 2013

ahojte kocky, za tieto fotky sa velmi hanbim..ale tak co uz, je to udel zien :(
pridavam aj svoje "trapenie". pocas tehu som pribrala 21kg. =81kg
1.fotka - 7dni po porode - strasne nieco, ako keby mi tam este jedno zabudli =76kg
2.fotka - dovolenka 2mes po porode, 73kg
3.fotka - tatry, jan. 2013 - 68kg
ostatne fotky: premena
1.fotka - 54kg
2.fotka - 51kg
3. fotka - z pondelka, moja mala mala rocik - 49kg
SCHUDLA SOM ZA ROK PRESNE 32KG.

vitacalcin
12. jún 2013

@mayca20 super, som hrdá na teba, a ako sa ti podarilo, čo si preto robila? vďaka za odpoveď,... musela si mať pevnú vôlu

chryse
12. jún 2013

@mayca20 Tak to uz hej,,,, super, blahozelam,,,,,len porad prosim ako sa ti podarilo to brusko,,

mayca20
12. jún 2013

@vitacalcin dakujem pekne, zmenila som stravu, jem prevazne bielkoviny a obmedzila som pecivo, sladke vody a pohyb pri malej.. 🙂