icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
bronia13
17. júl 2013

@briketa wow Zuzi to gratulujem, ty si ale dobre schudla!!!!!

mimi000
17. júl 2013

@zuziq ahoj, super. za ako dlho si to dala dole. kolko kg si mala na tej prvej , teda ak to nie je tajné. Super teraz vyzeráš, klobúk dole 😉

kveta
17. júl 2013

@mojsap Drepy, beh a elipticky trenazer.

vierkatr
17. júl 2013

Ahojte, pridala som sa dnes k Vam , pretoze tiez uz chcem skoncit s nadvahou a myslim si ze ste dobra inspiracia. Momentalne mam okolo 62 kg , vyska 168 cm. Viem ze to nie je tak vela ale mam 24 rokov a myslim si , ze este nemam pravo na vacsie brusko a mala by som v satach vyzerat dobre. Moja vysnivana vaha je 57🙂 Som uz mamicka pred tehotenstvom som mala 57 a pribrala som nejakych 14 kil. Poradte my prosim nemalo by byt take tazke zhodit 5 kil...🙂

dana_l
17. júl 2013

@mojsap ja som presne taky typ postavy ako ty, ze tie boky budu trcat. ved ked si buchnes tam kde to mas najsirsie tak nie na tuk ale na kosti buchnes. s tym uz nic neurobis.
ked chces este nejaku zmenu tak len cviky na spevnenie svalstva ale ten tvar bokov ti ostane.

dana_l
17. júl 2013

@vierkatr budeme zhadzovat spolu? ja mam 172 a 64kg a tiez by som chcela asi 3-4 kg dole. taketo male mnozstvo kg sa pomalsie uvidi ako ked niekto ma 30-40 kg navyse. musim sa nejako dokopat k tomu aby som zacala robit brusaky a tym spevnila brusne svaly. videla si tuna - baby davali tabulky na 30 dnove cviky na brucho. to by som mala skusit.

vierkatr
17. júl 2013

ano sme si dost podobne🙂 mas cistu pravdu, oblecies sa, vyfintis sa vyzeras celkom dobre ale....tie tuky na brusku a na bokoch tai daju pocit , ze to nikdy nebude ono. Vidim , ze mas 5 deti , waaau to si fakt dobra s tou vahou 😉 Ja som drzala dukana a podarilo sa mi schudnut 4 kilaa le ta dieta je velmi drasticka berie ti chut do zivota. S tym brusko ja si myslim ze by sme najprv mali troska schudnut a potom ho spevnovat aby sme si nespevnili tie tuky 😀

dana_l
17. júl 2013

@ronny123 tak ako @olifcek pisala, operovane koleno neznamena ze nemozes cvicit. vzdy sa najdu cviky ktore mozes urobit. tie brusaky urcite. a tiez by si mala pozriet na jedalny listok, obmadzit mastne jedla, pridat vela ovocia a zeleniny na tanier a plus voda namiesto sladenych napojov.
niektore baby pisu ze nejedia vecer po urcitej hodine (teda ja by som nevydrzala tak robit 😅 ) ale mozno by I toto pomohlo pri tvojom boji s kg.

dana_l
17. júl 2013

@vierkatr no pat deti nemam a dufam ze som ozaj skoncila pri cisle styri 😀 😀 😀
no presne ako pises, moje kamaratky povedia, aka si stihla, len to sa v tom obleceni nevidi, len ked mam plavky ze ta koza tam visi a teda pekne to nevyzera 😠

ritusuk
17. júl 2013

-12kg.este 8.zacina to byt drina.drzme si palce 🙂

vierkatr
17. júl 2013

Ahaa tak ty to mas asi po porode..ty by si asi naozaj potrebovala len spevnit. Ja mam normalne tuky ktore musim shodit 😀 .

dana_l
17. júl 2013

@vierkatr ale aj tuk tam najdem - na bokoch. brucho su skor tie ovisnute svaly.
na prvej to vyzera super, na druhej je to uz "pekne" vidno. no a na tretej je brucho ako je a na stvrtej som skusala vtiahnut ale teda zeby bolo ploche sa neda povedat.
pojdeme na to spolu? ze pozrieme za mesiac ako sme na tom?
ja by som uz tych par kg nedavala dole dietou. lebo aj pri cviceni sa ti vlastne tym formovanim postavy urobi co potrebujes. niekedy nemozes pozerat na kg ale ako to vyzera lebo vypracovane svalstvo je tazsie.

mracik
17. júl 2013

@dana_l Danka hlavne necvič brušáky! Z fotiek sa zdá a je to aj pri 4 deťoch pravdepodobné, že máš rozostúpené brušné svaly. Keby si začala hneď a hlavne s brušákmi, mohlo by sa to zhoršiť. Mala by si cvičiť hlavne šikmé brušné svaly a dolné brucho. 😉
Inak máš po troch rýchlych tehotenstvách a po dvojičkách fakt skvelú postavu. A to brucho, to pôjde pri troche úsilia, uvidíš, ja som ho mala pred rokom o doosť horšie a teraz je už krásne ploché, aj mafinky po bokoch sa zmenšili. Chcelo to len odbehnúť si cca 1000 km. 😀

dana_l
17. júl 2013

@mracik aha, takze inak ako som si predstavovala. a vies poradit cviky ktore by som mohla urobit doma. hlavne ked nemam ziadne nastroje a ani cas do fitneska.
dakujem.

olifcek
17. júl 2013

@ronny123 profi som hrala hadzanu 9rokov. Tiez mam kolena zle, chrbtica nie je ok, krcna je total zla, trapezy mam nerovnake, chodidla v prdelke, par operacii mam zasebou, obstreky a pod., mozem pokracovat, len naco! ale sportovat sa da, treba chciet. Rozpravaj svoje bullshity, dalej sa lutuj a jedz lieky na chudnutie ;-D

lucinka1552
17. júl 2013

@sarrahmichelle Môžeš my ešte povedať čo take si jedla na desiaty a olovrant? dakujem

ronny123
17. júl 2013

@olifcek ja som sa len chcela poradit,nepotrebujem aby ma niekto urazal,ked o mne nic nevies a ziadne tabletky nezerem!!!

olifcek
17. júl 2013

@ronny123 ano, chcela som Ta nastvat, ale zaroven nastartovat 🙂 ja radim... nehladat dovody 🙂

katka1981
17. júl 2013

@ronny123, ziadne tabl. na chudnutie nefunguju, mne pomaha caj puerh, lepsie idem na wcko a ked ho pijem asi menej myslim na jedlo. Dokedy nesmies cvicit? Su aj cviky, kde mozes mat vystrete nohy. Napr. na boky, ked lezis na boku a dvyhas nohu. Alebo lezis, dvyhnes nohy, s bruchom mas pravy uhol a trup dvyhas k noham. Cvicis si tym brusko. Neviem ci som ti to dobre popisala ale da sa. Ozaj ked tak pockaj kym budes fit, nevyhadzuj peniaze na nieco, co ozaj nefunguje. NIekto radi spalovace tukov, kedysi som ich tolko pojedla, nepomohli, ver mi, alebo aj vlaknina, ani ta, ani chrom, nic mi nepomohlo. Ak mas podozrenie, ze priberas a pritom malo jes, daj si vysetrit stitnu zlazu. A mimochodom, mas male dieta, do konca materskej casu dost. 🙂 Mne pediatricka povedala, ze schudnem ked nastupim do prace a mala pravdu. Tento tyz. som pojedla pol kg sladkosti a dnes som sa vazila, ze mam aspon 3 kg navyse a nemam, asi mi to mozog spaluje. Ale doma som len priberala. Takze sa netrap.

dana_l
18. júl 2013

@vierkatr tak pojdes do toho so mnou? ja som nasla nejake cviky na nete na tie moje sikme brusne svaly - ale celkovo to je urcite dobre pre kazdeho.
http://www.akosatorobi.sk/video/3120/cviky-na-b...
urcite su tam I ine tak este popozeram a od dnes zacinam. len si asi budem musiet davat budik lebo zvycajne zaspim s malymi 😀

vierkatr
18. júl 2013

No ja osobne dens som rano vypila ten jablcny ocot s medom a na ranajky som mala celozrnny sandwich so syrom a paradajkov. Kedze pracujem ( momentalne pisem z prace🙂 ne cvicenie my neostava ani velmi casu ani energie :(

dana_l
18. júl 2013

@vierkatr prave preto ze ani ja nemam cas popri detoch na cvicenie zeby sme to nejako tam predsa len napasovali. ono ked sa raz zacne tak sa lahsie pokracuje. len ten zaciatok je tazky 🙂 😉

vierkatr
18. júl 2013

ok tak dnes zacinam s brusakmi aspon 20-30 a na tie boky hmmmm....

ronny123
18. júl 2013

@olifcek od zajtra budem chodit pravidelne plavat,teda aspon dokym pocasie dovoli,dnes som bola kupit plavky 🙂 kedze stare by som asi nenavliekla a v zime,ked sa nebude dat plavat(ak dovtedy budeme mat auto,budem chodit aspon do krytej) nieco vymyslim 🙂 to je asi jedine na zaciatok,co budem moct a mozno ak sa mi podari do zimy schudnut,tak by ma malo koleno udrzat aj pri behu 🙂 mozno aj preto,ked som tak pribrala ma to koleno casto pobolieva..neviem 🙂 jasne,da sa aj v zime do tych krytych,ale kedze byvam na dedine a myslim,ze najblizsia plavaren je az v TN,co je cca 30km autobusmi,ci vlakmi tam ist by bolo aj casovo,ale aj financne narocne,kedze by som musela prestupovat min 2x.. drzte palce,nech sa mi pocasie vydari a mozem chodit teraz kazdy den,dokym ma stary dovolenku v praci 🙂

ronny123
18. júl 2013

@katka1981 hej o tych tabletkach som minule pozerala v telke to DA WINCI co chodi tusim na PLUS-ke..ze ziadne nepomahaju zatial aspon plavat budem chodit 🙂 obcas nieco doma na brucho a hadam dokym pojdem do prace budem opat fit 🙂

nibiru
18. júl 2013

@vierkatr
@vierkatr n a boky je skvelá guma zviažeš natiahneš na hohy a robíš kmity do boku jjedna noha mierne pokrcená ,tá ktorou kmitáš vystretá tu gumu kúpis ju v sportových potrebách alebo zdravotníckych.

nibiru
18. júl 2013

toto je užasný cvik na posilovanie bokov,zadku odporúčam

vierkatr
18. júl 2013

@nibiru lenze ja mam tie boky take na pase nie na spodnej casti nohy mam chude tam nepriberam vsetok tuk sa mi zbiera na buchu:(

katka1981
18. júl 2013

@ronny123, ale jasne neboj, len nech si zdrava

katka1981
18. júl 2013

@vierkatr, viem super cvik ale nemam ti ho ako ukazat, ja sa tam sice neukladam ale pomohol mi velmi , rada ho robim aj kazdy vecer pre dobry pocit a ozaj je to vidno. Skusit ti ho popisat. Postav sa. Ruky si spoj akoby si sa isla modlit a daj nad hlavu, vytvoris akoby koleso. Stojis, nohy mierne od seba, stiahni zadok nech si napata aby aj ten pracoval. No a tymi zopnutymi rukami hore rob pohyby do stran ale kratke pohyby a casto za sebou. No mrkla som sa do zrkadla. Ruky as nad hlabou vzopnute, hlavu mas akoby v takom kruhy a zo strany na stranu kmitas. Pozeraj sa do zrkadla ako ti pracuju svaly. Zapajas bocne brusne svaly ale aj spodne a v podstate cele brucho. Ja robim tak 100 opakovani. A cim rychlejsie tym lepsie a nerob velky pohyb len asi 10cm do strany a hned do druhej. Skus si to, snad som ti to popisala dobre. Napis mi potom.