icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
vitacalcin
18. júl 2013

@nibiru.... to je len asi nejaká gumička, však? naťahuješ si nohu? vďaka za odpoveď

hasleerka
18. júl 2013

@katka1981 prosím ťa a ten cvik to hýbať len bokmi alebo nejak celým telom ... som to skúšala a predstavujem si to ako brušný tanec, ruky držím hore a len bokmi som hýbala

katka1981
18. júl 2013

@hasleerka, hybes vrchnou castou tela, v podstate akoby si lakte davala do stran, ide o to aby sa ti na boku brucha krcili faldiky alebo koza 🙂 da sa aj tak, ze spustis ruky k telu, labu ruku si daj tak, akoby si si hladila stehno az smerom ku kolenu, a potom zas to urob na druhu stranu. Chapes? No a to co som ti pisala je to iste, ale ruky mas hore. Ja to mam zo zumby len trosku upravene. Lahsie asi pochopis ked mas ruky dole pri tee a mozes sa pokojne dotykat, ruka ti ide po stehne dole az po koleno a mozes este nieszie a spat a na druhu stranu, pokrci sa ti tam koza na boku bruchu a pocitis to a potom si to uprav, na svaloch to pocitis a potom uz si vcvic podla zataze, skus nieco kuknut na webe.

mojsap
19. júl 2013

ahojte, ja cvičím s touto češkou 🙂 30 dňová výzva:

https://www.youtube.com/watch?v=zzQowVYS8ro

možno to niekoho inšpiruje

vierkatr
19. júl 2013

@katka1981 ano to som pocula ale nevedela som presne ako sa to robi. a dobre si to popisala pocula som , ze ak ten pohyb robis pol hodinu v kuse tak sa ti moze suzit pas aj o 1 cm. ok skusim. vdaka 😉

hasleerka
19. júl 2013

@katka1981
@vierkatr baby ak nájdete niekde ten cvik hodte prosím link, šak ja som z toho blbá ... mne z toho ide stále brušný tanec, ale lubi sa mi aj to
ja som začala svoje cviky, dávam si 50 brušákov rovno a 50 do šikma s nohou ... a hodila som 100 preskokov cez švihadlo ... idem to robiť 6 dní a nedelu si dám pauzu ... ešte tak možno chvíľu na rotane ... nevládzem a ani nemám čas cvičiť 2 hod. denne ... tak snád aj toto pomôže ...

katka1981
19. júl 2013

@hasleerka, davaj si brusne tance, ja ti kuknem zajtra zumbu a tam to asi najdem. Mne zumba velmi pomaha. Ale ten cvik co hovorim, nohy, zadok a boky mas nehybne, aj pupok, ty len zo strany na stranu hybes rukami ako ich mas nad hlavou a tym aj hlavou a hornou castou trupu. Aby sa ti pretahoval trup po bokoch stran, ale pohladam, takto je to onicom ked to nevidis, neviem ci by som to pochopila, z tychto super viet 😀

hasleerka
19. júl 2013

@katka1981 no teraz som skúsila zase a hýbala som len hore rukami, snád som to dobre pochopila ... cítila som ako sa mi skladá sadielko v páse... ak predsa len neičo nájdeš budem rada, nech to robím správne

juditkak
20. júl 2013

baby tesim sa po vcerajsej druhej kavitacii z brucha hore -1 cm, stred -4 cm a dole -3 cm zhodene. tesim sa a ako je to krasne vidiet

katka1981
20. júl 2013

@hasleerka, presne tak, tvoj trup nasleduje ruky, cize sa ti zhyba bocna cast trupu (faldiky po bokoch bruska )

katka1981
20. júl 2013

@hasleerka, neviem najst narychlo nic, ale chod na youtube a daj si zumba a najdes kopec. Zaklad je, aby si cvicila to, co ta bavi a citis, po cviceni svalovicu. Je jedno aky cvik, pokial citis ze partiu, kt. potrebujes formovat dostala zabrat a pre mna najdolezitejsia vec je, ze ten cvik ma MUSI bavit. A na pitie doporucjem PUERH, chodim po nom castejsie na wcko a chuti mi, konecne pijem. Nemala by som to hovorit, v robote pojem sladkosti za tony, a nepriberiem, predtym som sladke jedla az vecer, ked dcerka spala a to tak aj vyzeralo. Asi mi to mozog spali a kazdy vecer si pred zrkadlom zacvicim cviky, kt. ma bavia. Niektore zo zumby, niektore z bodyworku od Czoborovej. Cvic len ked mam chut a tolko, kolko sa mi chce. Nastastie mam vahu celkom v pohode, ale nechcem pribrat a rada by som este mala tensie stehna. Ale ja musim cvicit ozaj len co ma bavi a ani diety nedrzim, ja musim jest to, naco mam chut. Vcera o 21.30 langose, potom 2 baliky cukrikov, ale ozaj toto je vynimka, ale telo si ziadalo. Dnes som uz zas znormalizovana. Pocuvam svoje telo, su dni, kedy som vycerpana a jem ako kobylka, inak by som neprezila, aj za cenu pribratia, ale nesmiem si nieco zakazovat, inak by som mala pocit, ze drzim dietu, alebo ze som nejak oblmedzovana a potom to ma vsetko kratkodoby efekt. Ja mam doma DVDcka zumby a ta ma ozaj bavi. Hoci nestiham cvicit, ale od sept. zacnem mozno v praci na nu chodit. Ale aspon 10-15 minut vecer si dam pred spanim. A ozaj to ma efekt. Tak si kludne popozeraj cviky na youtube, urcite najdes take co ti pomozu a hlavne aby ta bavili. To ze cvicim si ani neuveomujem, len na druhy den sa velakrat divim, ze mi divne trpne noha, ze ma divne boli a to bola len svalovica 🙂 Treba robit to, co ta bavi, nic nasilu a potom je to super.

katka1981
20. júl 2013

@juditkak, prepac, mozes mi napisat viac? Lebo nemam cas hladat vsetky prispevky. Popripade do posty. Kam nato chodis, ako ti to robia, ci to neboli, cena atd. Mozno raz ak by som nedosiahla vytuzene stihle nozky ....🙂 dik

katka1981
20. júl 2013

@hasleerka, zabudla som napisat asi dost dolezitu vec. do prace si nosim obed v krabicke. A je pravda, ze tie obedy su o dost mensie ako tie, co som jedla doma, lebo viac neodnesiem 🙂 Jem 5x denne, doma som jedla asi 3x a vecere som mala nekonecne, lebo som mala konecne cas pre seba. Cize jem mensie porcie, hoci hlavne mensi obed a veceru jedavam medzi 18.-19.najneskor 19.30, lebo potom uz nemam kedy. A vobec nemam pocit ziadneho hladovania, obmedzovania, zial ked si nezbalim obed, skoncim v kantine zasadne na vyprazanom bordeli, ale nastastie som nepribrala. Ale inak mam zdravu stravu, ked neratam maskrty a kopec kavy.

juditkak
20. júl 2013

@katka1981 chodim u nas v šamoríne do salonu stoji to teraz v akcii jul, august 17 ,-EUR 40 min kavitacia +20 min lymfodrenáž. ultrazvukom sa ničia tukové bunky dostavaju do lymfaticke systemu a vyplavuju z tela von, preto treba aj pred aj po vela pit. masiraju ta takou hlavicou, nic bolestive len prijemne. ja som si dala len brucho lebo som po cisarskom a cokolvek robim aj som schudla a brucho nejde a toto mi krasne pomaha.

mobilka
20. júl 2013

@mojsap veď máš perfektnú postavu, neviem prečo chceš ešte chudnúť, mne veľmi pomáha behanie, ale to na teba nemám 😉

mojsap
21. júl 2013

@mobilka ja nechcem chudnut 🙂 to nemam z coho, chcem len spevnit svaly,nech to vyzera lepsie 🙂

katka1981
21. júl 2013

@juditkak, dik za info, cena je super a samorin blizko 🙂 Mozno si raz akciu uzijem aj ja. Napis mi este prosim kolko cm mas dole, po kazdej navsteve, dakujem.

katkanova
21. júl 2013

@mojsap vyzeras uzasne, co tam po tom ze zadok je vacsi, je pevny a vyzera super, mnohym sa vacsie pozadia pacia, skus sa ho naucit mat rada aj ty 😉

mojsap
21. júl 2013

@katkanova.jeeeej. dakujem 🙂 potesi to. Ja som zacala cvicit na spevnenie aj som pridala beh (kazde dva/tri dni 5km. aspon citim sa lepsie a hlavne nechudnem lebo z mojich kil to nejde,chvalabohu 🙂 ja som byvalal atletka a bolo mi tak luto za kondickou ktoru som kedysi mala. A je prravda ze clovek ked cvici citi sa omnoho lepsie hlavne psychicky 🙂 dakujem este raz za pochvalu 🙂

juditkak
21. júl 2013

@katka1981 prva 6 cm a druha ako bolo v povodnej sorave brucho hore -1 cm stred-4 cm a dole brucho -3 cm

prekvapenie
22. júl 2013

6 mesiacov Brucho -12 cm
Boky -7 cm
Zadok -12 cm

maja21041989
22. júl 2013

Baby máte niektorá skúsenosti s Chilliburner na chudnutie? Pomohlo?

kikavicek
22. júl 2013

@maja21041989 akurat som ho pred mesiacom kupila ale vies co asi nic nepomohol...moozna,ze na to sladke neni taka chut ale inak nie...a mozna to pomoze ako doplnok ked je dieta a aj daky pohyb ale samotny urcite nie a to sme ho brali naraz s kamoskou okolo 30eur to stoji sme banovali ze sme ho kupili 🙂

katka1981
22. júl 2013

@juditkak, perfektne, napisala by si potom ked skoncis prosim, aky mas vysledok? Napr. po 10 osetreniach som schudla v pase z 80 na 68cm, napr. Ak teda chces. Ale ozaj super vysledok, som normalne v soku, ale v dobrom slova zmysle 🙂

juditkak
22. júl 2013

jasne že napisem

savanah111
23. júl 2013

baby poradite mi? ja jem presne v 4hodinovych intervaloch.. teda ranajky o 9, obed o 13, a vecera o 17. medzi tym len vodu, po piatej nic, spolu s ranajkami caj pureh a po veceri okolo osmej zase caj. myslite, ze jem malo? mala by som castejsie? mne pripada, ze keby som jedla 5x denne nechudla by som. a cvicim pol hodku doobeda, a pol hodku vecer. 😉

olinka166
23. júl 2013

@briketa super, normálne je z teba iná žena, klobúk dole 🙂

pinkulik
23. júl 2013

@savanah111 ty sa riad podla seba, ked ti staci jest tak ako jes, tak neries ak si hladna medzi jedlami tak zmensi intervali, na kazdeho plati nieco ine, ja keby som mala jest kazde 2,5-3 hod, tak som nervna

katussska24
23. júl 2013

@mojsap brusko brutaaalne 😉 cviky na stehna a zadok skus tieto:
overena klasika 😉

mojsap
23. júl 2013

@katussska24 jéééj, ďakujem za pochvalu 🙂 potešila si ma...teraz už vyzerá zas lepšie a to robím iba brušáky a behám...aj zadok šiel dole na obvode -3cm za dva týždne, ďakujem za cviky 🙂