Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

inak caute kocky, ja som davala foto aj na prvu stranu, teraz som po druhom porode 6 tyzdnov, ako som zacala kojit, tak klasicky vaha stoji 😒
mam 170cm a vahu 75 kil.
pridavam aj foto, to som bola tri tyzdne po porode.
tento tyzden zacinam chodit do fitka, co sa tyka stravy,. tak sladke jem minimalne (pri tom kojeni sa to fakt ziada, otras 😀 ) miesto peciva jem knokenbrot a pijem len nesladeny caj alebo cistu vodu. vaha vsak stoji, tak uvidim, ci pomoze aspon to fitko.
nemate s tym niektora skusenost, ze sa vam nedalo schudnut popri kojeni?
@zuzu8655 pri prvom som hodinu denne jazdila na rotopede, postupne som zvysovala pocet km a neslo dole ani pol kila a ani pol centimetra na obvod. a ako som prestala kojit, tak slo dole 15 kil ani som nevedela ako. a to som v strave bola vzdy velmi ukaznena takze tam problem u mna nikdy nebol. cize po prvom tehotenstve to u mna absolutne neplatilo ze sa da schudnut popri kojeni. strasne dufam, ze teraz to bude inak, lebo som zo seba nestastna ☹
Tvoj chlap musi byt z Teba nadseny, ze aka si kocka 🙂
@mojsap tak pondelok, utorok štvrtok piatok a sobotu dávam 10 km doma na eliptickom trenažéry ráno na lačno. Stredu a nedeľu mám oddych. Potom ešte cvičím tie dni takých 45 posilnovacie cvičenia na lytka stehna brucho zadok a chrbát a ruky. Brusaky robím rôzne takých 20 minút a tých zvyšných 25 minút zvyšok tela ako drepy predkopavanie zakopavanie a také rôzne. Ťažko sa mi zvyšok opisuje 😀 neviem odborné názvy
clovek si neuvedomuje tie navyse kilogramy. ono to pomaly pribudalo a telo si na tu zataz zvyklo. tiez nie kazdy musi byt stihly. aj s viacerymi extra kilogramami moze clovek vyzerat dobre. len ked je to uz dost vela kg tak to prechadza aj do zdravotnych problemov. niekto si to vobec neuvedomi ze preco ma vysoky tlak ci cukrovku. ale suvisi to s tou extra vahou.
v jednom programme kde ludia chudli tak po ku koncu im "nalozili" naspat tie kg co zhodili. oni boli sokovany ze to cely cas mali na sebe, roky a roky. ukazalo im to ze nebyt obezny znamena mat lepsi zivot a viacej energie nieco urobit. uz nemusia len sediet a pozerat/pocuvat kde iny boli, co zazili, urobili. uz aj oni su schopni "zit".
@biancarv.vyzeras paradneee 🙂 fakt super..vidno, ze tsportujes. Ja som byvala atletka. Vahu si drzim, ale ked nieco priberiem,asi kazde 1dkg mi vidno iba na zadku :(
@biancarv. Aspon jedna vyhoda, ze mojmu nastavajucemu sa vacsi zadok paci, ale ja ho mam podla mna normalny 🙂 taky akurat 🙂 momentalne som spokojna,citim sa fajn, takze ked sa dam dokopy po operacii,zacnem makat zas a spevnovat, lebo chudnut nemame z coho 🙂 (inak moja mamka, ma 48 rokov, 8 porodov a vazi 57 ako my ) ;)
@mojsap môj muž najviac na mne miluje môj zadok 😀 a je mu jedno aký mám obvod bokov. Klobúk dole pred tvojou mamkou. Aj môj otec je stále vo forme, mýlia si ho s mojím mužom lebo vobec nevyzerá na 52 rokov. Má 185 cm a 65 kíl. Možno to znie málo na chlapa ale to Nie je jeho prípad. Venoval sa kulturistike takže má pekne vyrysovane svaly. Samozrejme keď cvicil, tak mal o desať kil viacej. Má rýchly metabolizmus. Môže zjesť aj celú svinu a nepriberie 😀 a prečo ideš na operáciu? Dúfam že to nie je nič vážne. Skoro sa uzdrav 🙂 PS: tých osem pôrodou je brutal. Ja som jedinacik a neviem si predstaviť že by som mala toľko súrodencov. To musí byť u Vás riadne veselo keď sa všetci stretnete 🙂
@biancarv. U nas je teda veselo. Dve sestry su uz vydate, bratia byvaju jeden v ZA adruhy vo viedni. 🙂 a zvysok su mladsie sestry odo mna 🙂...setry tiez sportuju. Otec jy byvaly futbalista a niekolko rokov behaval maraton 🙂 teraz chodi behavat tiez ale uz nie sutazne 🙂 je super ze su taketo sportovoladene rodiny 🙂 a co sa tyka operacie! Idu mi robit septoplastiku.
@mojsap priznám sa, musela som googlit že čo to je, ale už som v obraze. 🙂 tak nech ti to všetko dobre dopadne, čítala som že také dva až tri týždne sa nesmie po tomto zákroku cvičiť, ale nezabudni aspoň na to napínanie svalov, aj keď len v posteli. Kulturisti to robia tiež, hlavne pred zrkadlom, aby sa im pekne svaly vyrysovali. 🙂
No, tak dnes mám odcvičené, cvičím sice ešte len 2deň Jillien shred level 2,no susedka ma potešila vraj je vidiet,že sa formujem ,taká som Happy 🙂 inak tak strašne ma z toho cvičenia pália kolena svalovka ako má byť 🙂
@svatava74 uz to baby zavesili na ulozto.cz : http://ulozto.cz/xXsscBu2/workout-1-veru-krejci...
http://ulozto.cz/xYHuBZtg/workout-2-veru-krejci...
@zuzu8655 paradne vysledky!! teraz som pozerala, te cvicenie fokus t25, prosim ta, da sa to nejak stiahnut? ako sa to cvici? ja cvicim jillian doobeda, a cindy vecer, tak by som si to zamienala s tym fokusom 😉

ja sa snazim so sebou nieco robit od januara, jem pravidelne, cvicim 😉 mam za sebou 30 days shred, body revolution, momentalne cvicm Focus T25 od SchaunaT, vrelo odporucam. Zatial taketo vysledky (vid foto), este musim makat, ale je to z ovela lepsie. Da sa to baby! 😎