Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@nibiru kiežby som mala takú pevnú vôľu ako ty, držím tí palce k dalsim kg
@vitacalcin ono neboj počas tohoto tepla su dni ekdy sa premáham aj dni kedy vidím že sa vraciam ale stále musím dívať bacha a strážiť to no cvičenie ma baví sice doma jill už nie tak viac mi vyhovuje fitko ale to je jedno hlavne že cvičím a hýbem sa 🙂
@nibiru super si schudla, klobúk dole 🙂
moja premena .po desiatich rokoch som sa kokopala konečne niečo urobiť zo sebou ešte nie som v cieli ale snád pomaličky tam prídem a budem spokojná uplne .na začiatku 112kg.a to ma zároven aj odštartovalo teraz 82kg.dokopy -30kg ešte nejaké -5kg keby sa zadarý bolo by to super ale aj tak som nadmieru spokojná .
@22lucinka22 Bože, že 180 brušákov, toľko som za celý život neurobila. Ja zvládnem tak max. 20 + -
Viem, že práve tie sú najlepšie na brucho - čo je asi môj najväčší problém, ale zabijem sa, keď viac ako 20
neurobím?
@martulkamarhulka Teraz vyzeráš super. Ako si vyzerala predtým, tak nejak som na tom aj ja. Hoci mám cca 85 kg, ale som nízka. Na začiatok by som chcela aspoň 10 kg schudnúť a potom postupne. Nikdy som nebola chudá, aj 70 kg na mojej váhe by ma potešilo. Čo si preto robila?
@nibiru wau, aj ja chcem...
@martulkamarhulka super, ale nepovedala by som, že máš 82kg skôr o desať menej ... 🙂
Najlepšie výsledky v krátkom čase bez JOJO efektu je vďaka dukanovej diéte.. pozrite aj tu: http://chudnutiedieta.sk/dukanova-dieta-recept-...
@pinkulik str 95
" 22lucinka22 @savanah111 .ahoj dakujem velm pekne. Tak ranajkujem obedujem a potom uz nic. Treba hlavne pohyb a kila idu same dole 3. aug o 17:13 • 1 dieťa • Odpovedz • Páči sa mi to • 0 • • "
Pekny den.
@zuzka105 tak to meni celu situaciu, ja som to prehladla, ze ona vobec neveceria, z jej prispevkov som pochopila ze na veceru ma len ovocie. To nieje vobec zdrave. Chudnutie by NIKDY nemalo byt na ukor zdravia. Sama som schudla za 3roky cez 40kg, som na seba velmi pysna.Som velmi zvedava ako dlho si udrzi vahu 🙂 hned ako zacne pomaly sa rozjedat tak vaha pojde hore aj s urokmi :( DO konca zivota je nerealne nevecerat :(
@katkas1979 ale ved nikto ich hned na prvy krat Tolko neurobi. brusakov. musis zacat s malo a postupne zvysovat. po mesiaci mi nepovedz ze nebudes schopna urobit viac ako 20. to by znamenalo ze si "necvicila"
@dana_l Tak to máš asi pravdu. Človek sa bude musieť viac prinútiť. Od 1.10. idem do roboty - po materskej, tak mi začne viac stresov a viac pohybu, snáď sa konečne nejak rozhýbem. U mňa nie je ani tak veľký problém, že by som sa veľmi prejedala, skôr ten pohyb mi chýba. Už sme si s mužom aj bicykle kúpili, že sa budeme chodiť bicyklovať, ale nastali tieto nenormálne horúčavy, tak nechodíme. Musím si vstúpiť do svedomia a začať so sebou niečo robiť. Klobúk dolu pred Vami všetkými, čo máte pevnú vôľu a Vaše telo Vás zato odmenilo.
@pinkulik Ano presne tak som to myslela ako si to teraz napisala 🙂 len sa mozno neviem tak dobre vyjadrit. Nechcela som jej vobec zle, prave naopak. Mam v okoli velmi vela prikladov jojo efektu, a myslim si ze kazda zena ked sa trosku uprimnejsie porozprava s nejakou starsou obeznou osobou ci uz mamou kamoskou tetou svokrou ...atd...tak im povie dotycna, ze kedysisi sice mala par kil navyse ale potom zacala vymyslat drzat taku dietu potom onaku...vzdy schudli potom ale pribrali o nieco viac ako povodna vaha atd... Kym clovek nezmeni navyky stravovacie tak trvalo neschudne (ak sa nejedna o horm. problem alebo nedostato spanku alebo iny dovod priberania). Tebe gratulujem, samozrejme pravom mas byt na co hrda 🙂
Baby, čo odporúčate: nejesť po 17?00h či radšej jesť pravidelne? Poznám ľudí, čo schudli aj tým, že večer už nejedli. K čomu sa prikloniť? ☹
@martulkamarhulka ja umrem...si kraaasna a co robis?ja mam rovnu stovecku:'(:'(:'(
Tak uz mam dost tych blbych reci!!! Niesom jedina co takto chudnem tak ma uz konecne prestante rozoberat. Mame sem pridavat fotky a nie kritizovat kto ako chudne. Neveceriam a niesom ani hladna a ked casom pribmeriem tak to nebude tym ze sa budem prezierat iba ak by som bola znova tehotna. NIKDY UZ NEBUDEM TAKA AKO PREDTYM!!!
@anny1984 urcite jest pravidelne mensie porcie kazde 2-3 hodiny dobre zdrave veci. Vela bielkovin ovocia zaleniny malo cukrov tukov. A dodrziavat pitny rezim a dostatok spanku. A samozrejme pohyb....🙂
@martulkamarhulka supeeer! prosim porad ako si to dotiahla do takejto fajnovej postavy? 🙂 ja mam teraz to co ty pred dietou ☹
@22lucinka22 lucka ser na nich, cista zavist!!! 😉
@22lucinka22
presne tak ako ti píše @savanah111 , ja som za to že človek pri takejto váhe nech schudne tak ako mu to ide dolu, je vôbec to super že sa ti to podarilo a že si sa tak zatala, super. A nemusíš mať jojo efekt, ked raz človek dosiahne vytúženú váhu tak to len tak ľahko nezahodí. Ja ti fandím, prajem a v dobrom v kútiku srdca závidim že si to zvládla, ale motivuješ ma íst za svojím cieľom. Drž sa, prajem Vám pekný den.
@martulkamarhulka , super, super, super, ako píšu baby prosím poraď ako na to a za aký čas si toto dosiahla, fakt si teraz kočka.
@savanah111
@mimi000 dakujem vam velmi pekne. Stalo ma to vela usilia dopracovat sa k tomu ako teraz vyzeram a neviem pochopit tie ktore to este kritizuju

@soldi neriad sa váhou podla nej nevieš určiť či ide dole tuk alebo len svalová hmota to ti presne zmerajú len vo fitku mne osobne váha stojí už dáky mesiac dva ale cm idú dole takže jednoznačne meraj len centimetre nie váhu,ja som po pôrode mala 96kg a presne o 3 roky tiež ale postava vizerala uplne inak teraz chudnem dala som dole cvičením 10kg čisteho tuku ale na obvodoch 69,2cm čiže to je najdôležitešie naposledy som encvicila 2 týždne a sice vaha šla doel ale zo svalovej hmoty čo je zlé lebo to svaly spalujú tuky,kludne môžeš cvičiť aj popri kojení ja lutujem že som enzačala už pri kojení kamoška dala dole 22kg popri kojeniu makala vo fitku každy den malý sa kojil dalej ja som sa stále vyhovárala na kojenie a tak mi nešlo za tú dobu dole ani 1 kg.